Duševne ma zabíja to, že som doma
Ahijte. Budem mat tohto roku 30 a robota sa necrta ziadna... uz mi sibe byt ken doma ,doma.moji rovesnici uz maju rodiny, alebo dobru oracu akebo su v podnajme a ja na hanbu s rodicmi. Uz ni bohuzial idu tiez na nervy a aj ja sama sebe ze endokazem si najst ompracu, osamostatnit sa a mat konecne svoje sukromie a pohodlie.som preto uz neskutocne podrazdena, unavena a uz nevkadzem.... momentalne si robim vodicak talze nemosem mat racu na plnu uvazok iba nejaky skrateny..ale uz neznasam uz nic okolo mna nemam zmysel takto uz byt...chcem vyoadnutm toho dost.zbaznim sa doma.... uplne
@annamalaga to je dobrý tip. Využi ho autorka,. Okrem práce sú tam aj chlapi a potrebuješ prácu aj chlapa🙏
@petulda333 ty si uplne iny typ cloveka. Kto chce, pracu si jednoducho najde…inak toto mat v teame, tak koniec, ved to by rozbilo cely kolektiv.
Autorka, ja ti odporucam, pozeraj si pre zaciatok pozicie, kde nebudes velmi v interakcii so zakaznikmi ani kolegami. Pre tvoje dobro. Neskor sa to moze zlepsit.
@ropucha6 asi ano. Mna by porazilo byt tak dlho doma. Uz tie 2m na urade prace ma ubijali a to sme sa s muzom dohodli,ze budem doma par mesiacov,aby sme nabehli na rezim skoly,skolky atd. Ale nemohla som byt doma a vzala prvu pracu
@petulda333 ja som uz na porodnom stole zacala basnit o dni kedy sa vratim do prace :D teraz som sice doma kvoli operacii co ma caka ale uz sa neviem dockat dna kedy otocim klucami ,otvorim "svoj" podnik moje druhe dieta a vylozim terasu :D
@aylinn ja pri synovi som zacala aspon brigadovat,ked mal 4m,v 2r spat do prace. Pri dcere som bola doma,stahovali sme sa do domu,tiez som bola na operaciu a tak. A cakala som uz nato,kedy pojdem medzi ludi 😄 ja si toto neviem predstavit a este byt na krku rodicom
@aylinn ty kokso!!! Klobúk dole, že si prišla s takouto ponukou. Ozaj 👍👍
Autorka už ti to na striebornejšom podnose nemohlo prísť.. lebo ja nebývam ani za 150€ mesačne, auto som si musela kúpiť, žiadne požičanie, a depozit za nájom som tiež po škole musela pekne zacvakať dopredu. Využi to!!!
XY firiem po celom slovensku ponúka prácu aj s ubytovaním. Sama píšeš, že chceš vypadnúť z domu. Tak sa nedrž “východu” a hajde do sveta.
@dominikatomas to nazor lenivych ludi,prepac. Mnohi z nas robia bez znamosti,presli pohovorom. Uz len to,ze nemozes do prace na plny uvazok,lebo si robis vodicak. To hadam nemyslis vazne. Ludia si vodicaky robia popro skole,praci.
@marca12 presne. Za svoj zivot som pracovala uz u dost zamestnavatelov a nikdy, nikdy! mi k ziadnemu zamestnaniu nedopomohli ''kontakty'' ci ''znamosti''. Autorka ma zrejme skreslenu predstavu o zivote (ze vsetci ludia, ktori maju pracu, byvanie,... sa k tomu nevymakali, ale im to asi spadlo z neba a jej chudinke nie - a aj to nie je jej vina predsa, ale vina doby, sveta, tych ostatnych ludi,.... dopln hocico ine okrem nej)
A ten argument s vodicakom je absurdita level milion, primo donebevolajici 😂 😂 😂
@petulda333 inak keď si to tak vezmeš každý z nás ma “znamosti” každý z nás ma rodinu , ta rodina ma známych , mame kamarátov čo majú tiež kamarátov takze ak poznáš aspoň 50 ľudí určite aspoň dvaja z nich by vedeli pomôcť nájsť nejaky flek postačujúci 😄
Mimochodom, tato doba umožňuje pracovať odkiaľkoľvek. Mam kolegov, ktorí pracujú len z domu z východu na HO a do firmy (zapad SK) chodia možno raz za 2 mesiace a všetko sa rieši online.
@dominikatomas nedocitala som celú diskusiu, ale ja osobne by som nechcela zamestnať osobu ako si ty... Arogantnú, bez praxe, písomný prejav katastrofálny.. A áno viem ako to je hľadať si prácu...
@aylinn urcite,ze ano. Len zas,neviem ci by som sa za takeho cloveka ako autorka zarucila. Moja kamoska ma tiez ziadala o pomoc,odmietla som. Poznam ju a nepotrebujem si robit hanbu.
@dominikatomas tak ja si nepripadám ako super žena, ale robila som vodičak, chodila do školy, posledný maturitny ročník a ešte som popri tom brigadovala ako čašníčka 5dni v týždni a zvládla som všetko. Myslím, že toto je len výhovorka.
@laila22 podla mna sudite seba. Vy ste arogatna a sudite iba cast nie celubskutocnost. Tiez by som nechcela taku osobu poznat ako vy odcudzovanie vam trda ide a aj satiricka ste dobre. Gratulujem ked vas zamestnali s tymto vasim nazorom na zaklade paeu veci
@dominikatomas odSudzovanie!!!
@petulda333 to nemá význam 😄 Autorka sa sem prišla očividne iba vyhádať lebo na nič iné neodpovedá, iba na komentáre na ktore môže útočne odpovedať a pustiť sa do hádky.
@aylinn po precitani jedneho komentara tu,som si kukla jej zalozene temy a ano,nema to zmysel. Ona je velmi zly clovek
@petulda333 podľa mňa skôr nešťastný...
@drobcek17 presne, aj ja som pracovala na TPP, kazdy bozi (pracovny) den v praci, popri tom piatky, soboty na VS a pomedzi to som niekde nejakym zazracnym sposobom (cez obedne pauzy a po praci po veceroch) este vopchala vodicak a div sa svet, slo to, neubudlo zo mna ani kusok a dokonca to rychlo ubehlo a ako bonus som si to uzivala. Da sa to uplne v pohode zvladnut (ine zeny maju k tomu este 2, 3 deti, muza, staranie sa o chod domacnosti atd. a zvladaju to). Teraz mam 1 pracu na TPP, 2 brigady popri tom a 2 dalsie sezonne prace navyse a nemenila by som. Clovek ked chce, najde si pracu. Treba ale hladat, konat, obiehavat a nie doma cakat so zalozenymi rukami a lutovat sa a vinit za neuspechy okolie, dobu, svet, lokalitu,... (vsetko, len nie seba). Zo strany autorky vsak, ZIAL, len vidim dovody, preco sa nic neda a nic nejde a prskanie na ludi, ktori hladaju riesenia, snazia sa pomoct a im z nejakeho dovodu ''veci idu'', no cim to asi bude. 😒 💃
A presne, aj ja mam do super zeny daleko, len chcem autorke ukazat, ze ked sa chce, vsetko ide a ked clovek chce, vidi cesty a (milion) moznosti (ja neviem, co si skor vyberat, den ma tak zalostne malo hodin) 🙂
@dominikatomas prosim ta, a uz si realne za ten cas co tu komentujes, nieco aj hladala?
@zuzuliennka1 ano neboj sa. To len ty mas usudky ,ze nie . Ci mas schopnost vidiet cez mobil? A vobec ty nemusis rozoberat co kedy robim. Ja sa tiez nestaram preco si napr. Teraz tu. Vdaka
@dominikatomas a čo povieš na ten Jaguár v Nitre ?
@dominikatomas nie, cez mobil nevidim, ale tvoj styl vyjadrovania o tebe vypoveda viac, nez si myslis.
dostala si niekolko dobrych rad, dokonca priamo ponuky prace, a po 8 stranach komentarov zase citam od teba rovnako utocne a nevdacne veci.
tak sa zamysli nad sebou, trochu pokory a drzim prsty s tou pracou, ked sa chce - vsetko sa da

https://www.profesia.sk/praca/jaguar-land-rover... Nech sa páči. Podmienkou nieje prax. Čiže nastúpiť môžeš aj tento týždeň , plus máš ubytovanie na ubytovni. Vec vyriešená.