icon

Duševne ma zabíja to, že som doma

dominikatomas
14. feb 2023

Ahijte. Budem mat tohto roku 30 a robota sa necrta ziadna... uz mi sibe byt ken doma ,doma.moji rovesnici uz maju rodiny, alebo dobru oracu akebo su v podnajme a ja na hanbu s rodicmi. Uz ni bohuzial idu tiez na nervy a aj ja sama sebe ze endokazem si najst ompracu, osamostatnit sa a mat konecne svoje sukromie a pohodlie.som preto uz neskutocne podrazdena, unavena a uz nevkadzem.... momentalne si robim vodicak talze nemosem mat racu na plnu uvazok iba nejaky skrateny..ale uz neznasam uz nic okolo mna nemam zmysel takto uz byt...chcem vyoadnutm toho dost.zbaznim sa doma.... uplne

iapam
14. feb 2023

V tvojej situácii a veku by za mnou ostala na Slovensku iba vzdušná čiara 😁

lvulik
14. feb 2023

@dominikatomas co prosím od tejto diskusie očakávaš? Priblíž nám to prosím. Dakujem za odpoveď.

aylinn
14. feb 2023

@martul presneee keby ju to tak duševne zabíjalo , už by bola pobalena 😄 alebo teda minimálne by napisala súkromnú správu

simca06022011
14. feb 2023

@annamalaga myslim, ze keby chcela pracu mimo domu, uz by ju mala davno, to ze nechce byt doma je len vykrik do tmy, asi sa pohadala s rodicmi :D teraz ked je prace habadej vsade.. kade som isla dnes cez mesto, ano aj zavrete prevadzky alebo naopak vela takych kde vycapene v oknach, ze potrebuju ludi...

marca12
14. feb 2023

@dominikatomas nie je lahke si najst prácu,ale na zaciatok zober akukolvek pracu. Hlavne je,ze prides do kolektivu,naberies skusenosti,prides na ine myslienky a casom si mozes najst inu. Ty hlavne potrebujes zmenit stereotyp,nebyt doma. Verim,ze si nervozna,mna by porazilo byt doma bez prijmu. Potom nema clovek naladu uz ani chodit po pohovoroch. Popytaj sa znamych,ci uz nich niekoho nehladaji,rozhod siete. Verim,ze sa ti nieco podari najst. Len musis aj ty troaku zmenit pristup. Zamestnavatel citi frustraciu na pohovore,mozno aj preto to nevychadza.

liljana
14. feb 2023
petulda333
14. feb 2023

@lvulik aj to,ale aj zly. Lebo to ako pisala o clenoch rodiny,o priatelovej rodine pekne nie je

veronikaszabova
14. feb 2023

@petulda333 hlavne o tej mladej kocke (sestra priatela)

petulda333
14. feb 2023

@veronikaszabova presne na nu som narazala

buberova
14. feb 2023

@veronikaszabova máme aj nejaký link na diskusiu? 😁 Diiik

floki1994
14. feb 2023

@veronikaszabova ja neverim ze ona ma 30 rokov 🙈 vsak toto riesia mlade pubertacky taketo blbosti 😭🤔

dominikatomas
autor
14. feb 2023

@buberova
@veronikaszabova take xantypy ako vy treba hladay. Dufam,ze sa zabavate uzite si to dlho to nebude. Ste velmi ubohe. Velmi trapne kto sa smeje naposledy najlepsie.

veronikaszabova
14. feb 2023

@dominikatomas na teba je uplne zbytocne drat klavesnicu. 🤦

buberova
14. feb 2023

@dominikatomas škoda len že neviem čo je xantyp...

sasitimi17
14. feb 2023

A ten vodicak ti zaplatili rodičia ? Veď to je dosť vysoka palka.. aj potraviny oblecko hygienické veci všetko ti platia rodičia ?

prasiatko30
14. feb 2023

@buberova socratesova manzelka 😂😂

Inaksie tato tema sa mala volat dusevne ma zabilo byt doma🤔

zuzuliennka1
14. feb 2023

@prasiatko30 dusevne ju zabija, ze je doma, ale do roboty sa teda moc nehrnie 😁 na vsetko ma argument.
Tu mi ostava uz len jedina moznost - ist z domu do nejakeho podnajmu s niekym, rozdelit si najom a peniaze na neho asi nakreslit 🤣🙈

buberova
14. feb 2023

@prasiatko30 googlila som a ono to fakt existuje také slovo 😁😁😁 prvýkrát o tom počujem.. čudujem sa ako je možné, že môj zamestnávateľ je ochotný už viac ako 5 rokov mať vo svojom tíme takého nevzdelanca..

lvulik
14. feb 2023

@dominikatomas Dominika, prečo nereagujes na tie normálne komentáre? Mala si tu ich x. Obavam sa, ze v podobnom režime fungujes aj v realite. Nič pozitívne a príležitosti okolo seba nevidíš, vidíš iba to negatívne a tým v sebe živis ešte väčšiu sebaľútosť a zlosť. Skoda, ze si nevyužila príležitosť a nezobrala si tuto diskusiu ako šancu na zmenu a tie podnetné komentáre si zobrala k srdcu, pripadne príležitosti na prácu.
Čo vyžarujes, to pritahujes. Preto uz dievčatá v zavere sklzli k nie príjemným komentárom. Pretože na začiatku ti písali slušne, ty zial reagujes len na zlo a živis v sebe stále väčšiu zlosť. Škoda..

prasiatko30
14. feb 2023

@buberova bola znama tym, zebola velmi hasteriva a neprijemna 😅za mojich cias sa to dost pouzivalo, alebo teda aspontolko aby sa vedelo co tym chcel autor povedat 😂

prasiatko30
14. feb 2023

@zuzuliennka1 vsak hovorim, ze uz ju to zabilo 🤔

zmrzlinka2021
14. feb 2023

@veronikaszabova zdá sa, ak už žije s rodičmi, že ten priateľ prišiel k rozumu a poslal ju k vode.

siska53
14. feb 2023

@dominikatomas ake mas vzdelanie?? Vodicak som si robila pocas prace na plny uvazok.
CV by ti mal niekto skontrolovat a da sa aj zvedejnit tak, ze si vyhladaju teba, nielen ty ich.

soldi
14. feb 2023

@dominikatomas dostuduj si prosim rozdiel medzi sarkazmom a satirou a medzi odsudzovanim a odcudzovanim.
a pise sa Xantipa, nie Xantypa 🙂

heidi4
14. feb 2023

@soldi ... ale ved to je predsa len preklep, ''preklik'' - chyba telefonu, on si sam prepisuje slovicka, ako sa mu zachce, take sa teraz hufne vyrabaju, to nevies? 😂 😂 😂 za to predsa autorka absolutne nemoze...
(btw o tom VS vzdelani silne pochybujem, ale budiz 😒 nevie napisat jednu jedinu vetu bez chyby)

soldi
14. feb 2023

@heidi4 ja som si na zaciatku myslela, ze ani maturitu nema 🙈 ale ak takyto ludia chodia z nasich VS, tak ta kvalita skolstva je este omnoho nizsia nez som si myslela.

lulu1812
14. feb 2023

@dominikatomas napadlo ma na vychode niesu obchody? Preco nehladas pracu aspon v obchode? Neviem mne po rodicaku bolo jedno co robim hlavne ze nebudem sediet doma. A nie vzdy zarobis v obchode minimalku. Mozno treba skusit hladat kde je chyba preco sa ti nedari najst nieco stabilne. Z toho co viem aspon u nas ked sme niekoho hladali bolo 10zivotopisov a z toho sme si pozvali 3ludi na pohovor co bolo uz len podla zivotopisu schopne..myslim formulaciu, gramatiku atd...skus hladat moznosti na lepsie ako hladat dovody preco to nejde 😉

katkami123
14. feb 2023

Tu sa ukazuje úroveň niektorých našich vysokých škôl - “ kto sa smeje naposledy najlepsie.” (Asi myslela - kto sa smeje posledný, ten sa smeje najlepšie.)

lenkasarka
14. feb 2023

@katkami123 nechcem dehonestovať, ale Sv. Alžbetu by vyštudoval aj môj pes. Hlavne , že za neho zaplatím🤷‍♀️