icon

Dve malé deti, ako často sa s mužom hádate ?

14. jan 2020

Dve malé deti, ako často sa s mužom hádate ?

veronika0122
•
14. jan 2020

Mam 4 malé a teda musíš byť v pohode najprv ty sama a potom ide všetko. Pochop muža, on pochopí teba. Snažte sa nájsť si na seba čas večer a na rozhovor hlavne o prežitom dni.

limetka69
•
14. jan 2020

neviem ci rozumiem, ja mam jedno male dieta a hadame sa na dennej baze, hlavne na malom, nevieme sa zhodnut na vychove :D ale zase nie nejak extremne, ale mame rozlicne nazory, ja spravne a muz nie :D

prettiness
•
14. jan 2020

mame dvoch chlapcov (2 a 5) a tretzie na ceste ale pohadali sme sa asi 2x aj to kvoli blbine... za 10 rokov

susy5
•
14. jan 2020
ajka0207
•
14. jan 2020

Ako male? My sme mali take obdobie ze hadka raz za dva dni, ked boli deti 2 a pol a 3 mesiace. Teraz maju skoro tri a osem mesiacov a uz sa nehadame skoro vobec

stela01
•
14. jan 2020

@limetka69 automaticky - žena má vždy pravdu 😂😂😂😂

janynyna
•
14. jan 2020

@limetka69 presne ako u nás 🤣

autor
•
14. jan 2020

@prettiness to je zavideniahodne ☺️
@ajka0207 18mesiacov a 3roky

ajka0207
•
14. jan 2020

Mate dost maly rozdiel medzi detickami. Starsie je este doma ci v skolke? Ak je doma, tak ta chapem, ze si na nervy a nemas silu sa este aj s mužom bavit diplomaticky.

lujza123
•
14. jan 2020

To je predsa úplne jedno ako často sa ľudia hádajú, ved niektorí sú proste hasterive povahy hádajú sa vkuse a niektorí sú kľudasi a žijú bez hádok...
Ako jasne ze maličké deti sú náročné, ale ak predtým hadky neboli a teraz ich je veľa tak asi niečo v tom vzťahu nefunguje ako ma

adusa1987
•
14. jan 2020

Ja mam doma 2 rocny a 1rocna a muza v zahranici a nehadame sa ze do krvi ale nastve ma tak raz za tyzden...ale to robi aj tvoj svojou hlupostou ze nevie rozhodnut a vsetko je na mne

7ammy7
•
14. jan 2020

Máme 2 malé deti (2r.9m a 2 mesiace) a hádame sa tak raz za 3-4týždne. Hlavne preto, že keď vidím, že na manžela je toho veľa a začína byť nervózny, tak ho pošlem na dvor, alebo sa prejsť (aby si v kľude mohol vydýchnuť). A keď som nervózna ja, tak on zabaví deti aby som si mohla pospať, alebo si niečo kúpim cez net 😁

autor
•
14. jan 2020

@ajka0207 3rocny uz chodi do skolky.

erienka
•
14. jan 2020

Cim su deti väčšie, tym menej sa hádame. Predtým celkom dosť, ale kvôli blbostiam, nervozita a (moja) nevyspatost...

janickacrazy
•
14. jan 2020

základ je zistiť prečo sa hádate, či je to len preto, že ty si unavená z detí, nemáš čas na seba a poriešiť to, napr. ja pravidelne chodím na kávu s babami, je to taký náš rituál, aj ked som bola doma s deťmi, vždy som sa na to tešila a tak som si dobila baterky a hned sa mi zdal život znesiteľnejší, s mužom sa veľmi nehádame, občas áno, tiež máme na výchovu trochu rozdielny názor, máme 3 deti, ale máme vačšie vekové rozdiely

lavender21
•
14. jan 2020

My máme lepšie a horšie obdobia. Niekedy sa nehádame ani raz za týždeň a niekedy pomaly každý druhý deň... Ale je to hlavne kvôli mojej únave a tomu, že nemám vôbec žiaden priestor pre seba. Deti majú dva a pol a mladšia rok a bez nich už z domu nemôžem vyjsť. Hlavne bez staršej nie. Sme ďaleko od rodiny, staršia nespí cez deň, som naozaj vyčerpaná. V takom stave je ťažko sa nehádať, keď mám nervy úplne v kýbli...

blondtana
•
14. jan 2020

Je to určite individuálne, mám kamarátov, pár, ktorí sa dokážu pohádať niekoľkokrát za deň, ja som z nich za 2 hodiny bola taká psychicky vyčerpaná, že hrôza, ale napriek tomu sú stále spolu a druhé dieťa na ceste, my sa hádame málo, možno raz za niekoľko týždňov a aj tak sa to môjmu zdá veľa a rozpráva svojmu bratovi, ako sa veľa hádame. Je pravda, že to bývalo častejšie v dávnej minulosti, ale hrany sa obrúsili, niektoré veci sme proste prestali prežívať 😉

vilma7
•
15. jan 2020

3 ročný syn, 6 mes.dcerka a nehadame sa, obaja 43 rokov a vieme sa rozprávať bez hádok. Dôležité nájsť príčinu hádok, na čom sa zvyknete hádať?

lenkamatus1989
•
16. jan 2020

Mame 3 deti 12.rocneho syna pohoda nikdy znim neboli problemy este za 12 rokou ani na zadok nedostal zlaty je moj syn ...10 rocnu dcerku autistku z nou je to tazke uz len ta diagnoza sama oo sebe ma co povedat ale nevadi nase slniecko a ten maly štumpel haha ma 2.5r a z toho sme sa zblaznili asi cela rodina tak ho vsetky milujeme nas maly maznacik ... no u nas je to na dennom poriadku nervy nervy a nervy ale zvladam to manzel do pol 4 v praci a ja sama z dcerou a malym som doma navarim upratam a venujem sa detom manzel dojde z prace ja odychujem on zabava maleho ..nepracuje tazko asi preto ho to bavi z malym lebo neni utahany vobec
..a hadky????? Tie sme maly ale nie mi medzi sebou ale jeho rodicia a moji rodicia no non stop nebol pokoj az kym nezijeme sami a je konecne klud moj manzel povie stale rodicom aj jeeho aj mojim ...citujem...moja zena je najlepsia matka a manzelka skvela kamoska a vyborna kucharka tak nechcem pocut ani slovo stara sa o vsetko co sa tyka deti a domacnosti a spi 3hod max za 24 hod

lenkamatus1989
•
16. jan 2020

Proste mi sa nehadame a sme manzelia 13.rokou vsetko sa da .....aj ked nasi rodicia nas fost provokovali tak mi sme sa dvaja nehadali skor sme nakladali im ...

montemotherone
•
16. jan 2020

My máme jedno malé a jedno veľké, 23 rokov za sebou a už nestrácame čas hádaním sa.
PS: Dnes mi dcéra hovorila, že jednej dievčine v škole (16 r.) zomrela mama. Keď bola malá, prišla o otca. Má o 3 roky mladšieho brata... Život je nevyspytateľný a nepoznáme dňa ani hodiny. Netreba strácať čas hlúposťami. Držať spolu a uľahčovať si navzájom ťažké bremeno. 😕

adika51
•
17. jan 2020

Dve deti - 15m a 2 r. Hádame sa tak 3x do TT. On veľmi nerozpráva a keď aj, tak 5 ročne ročne deti vedia odpovedať, on sa vie len vysmievať a napodobňovať jak male decko.ale my sme na bode mrazu.

mima1988m
•
2. apr 2023

Mame 2chalanov, mladsi je autista. Vieme mat vymenu nazorov 1-2x za polrok. Ale ja si vazim, ze to taha a ze napriek hendikepu maleho je milujuci otec.. a vsak pri strese vie byt na mna podrazdeny, nevrly a po par dnoch buchnem ja /vymazeme to a ide sa dalej/
Citi sa nedoceneny a mna mrzi, ze nemozem pracovat.. snazim sa mu malickostami davat najavo, ze ho lubim a vazim si ho.
Pripadne pre vychovu malych sa pochytime, ale hadkou by som to nenazvala. Uz sme sa celkom zohrali, pretoze sa inak nedalo.