icon

Exekútor mi zablokoval účet

nestastna22
6. feb 2015

Ahojte zienky. Idem sa troska vyzalovat. Minuly tyzden som si pozrela internet banking a zistila ze mi chybaju peniaze dokonca som bola na ucte v minuse. Hned som volala do banky a povedali mi, ze mi exekutor zablokoval ucet. Do toho problemu som sa nedostala sama ale pred 10timi rokmi som bola znamemu za rucitela. Ten uver neplatil. Co ma ale zaraza na tom vsetkom je ze exekutor sa so mnou nespojil posledne asi 4roky a dotycny ktory si bral uver mi trvdil ak som sa na to pytala, ze splaca to exekutorovi a vsetko je ok. Ide o dost velku sumu 4500eur mi exekutor vzal a taku este sumu treba este zaplatit. Ja som hned volala exekutorovi preco to riesil takto a preco ma nekontaktoval posledne 4roky tak mi bolo povedane ze na to maju pravo. Hned v ten den som pisala ziadost o odblokovanie uctu /zatial som odpoved nedostala/ a tak isto som znamemu povedala aby si podal ziadost do banky na odpustenie urokov nakolko je istina uz splatena. Mate niekto taku skusenost ci Vam boli uroky odpustene bankou a hlavne ma zaujima ci exekutor mohol takto konat /samozrejme viem, ze zablokovanie uctu je v jeho moci/ ale bez toho aby ma upozornil, ze dotycny nesplaca a neskusil sa na splatkach dohodnut so mnou. Dakujem ☹

Strana
z3
nestastna22
autor
8. feb 2015

@zuzkap2 v maji mi konci 5rocna urokova sadzba a chcela som si prefinancovat uver do inej banky nakolko mam teraz vysoky uver tak ci bude vôbec mozne prefinancovat uver

nestastna22
autor
8. feb 2015

@mircalla no dufam, ze sa to da doporiadku nakolko ja osobne som s mojou hypotekou nemeskala ani den pravidelne mi chodili peniaze na ucet a dokonca som mala v banke aj setriaci ucet ktory mi exekutor tiez vzal :(

zuzkap2
8. feb 2015

@nestastna22 je mozne, ze ak ti exekutor povoli odblokovanie uctu, tak zaznam do registra sa nedostane... zalezi od banky, kedy posiela informacie do registra.... skus si zaciatkom mesiaca poziadat o vypis z registra a tam presne vidis co sa do zapisu dostalo

mircalla
8. feb 2015

@nestastna22 a ako sa k tomu stavia dlznik? ste v kontakte?

nestastna22
autor
8. feb 2015

@mircalla chvalabohu sme v kontakte a slubil mi, ze ked pridem buduci tyzden na SK peniaze ktore mi exekutor vzal mi vrati,,,,,,, velmi v to dufam, drz mi palce 🙂

nestastna22
autor
8. feb 2015

@zuzkap2 posiela sa ta ziadost postou? nevies adresu kam to treba poslat? dakujem

zuzkap2
8. feb 2015

@nestastna22 tu si stiahni a vytlac, adresu tam najdes... poplatok za odpis do 30 dni je 4€ a do 5 dni 14€ http://www.sbcb.sk/download.html

nestastna22
autor
8. feb 2015

@zuzkap2 dakujem pekne

krasinka
11. júl 2020

Ahojte, chcem sa spýtať keď príde upovedomenie o exekúcii to hneď zablokuje aj účet či sa dá dohodnúť na splátkach a nezablokuje ?

Strana
z3