Exmanželka môjho snúbenca
Ahojte chcela by som vediet ci mate niektora stymto skusenosti...ja bohuzial ano...pred troma rokmi ho opustila kym bol na operacii v nemocnici a vratil sa do prazdneho domu..bez vysvetlenia a vsetkeho...my tu teraz byvame uz rok a pol a ju teraz osvietilo ze aj ked ju vyplatil skrz deti ma narok na polku domu aj tak a ze ona nemieni po obci pocuvat ze my si tu zijeme dvaja a ona sa trapi s detmi u svojich rodicov.dnesna jej druha verzia bola ze jej je jedno kde pojdeme-vlaste snubenec ale hlavne nech nebyvame tu a ze do konca roka chce ten dom predat...jej myslienkove pochody sa ani nesnazim pochopit..po pol hodine s nou mam chut ju bud zadusit alebo sa obesit za druhe neviem preco bojim sa jej nieco povedat hlavne ked tu je s detmi lebo predsa tu zili dlhsie ako ja i ked jej ustipacne a urazlive poznamky miery na partnera mna to aj tak stve ze ho tak zhadzuje pred detmi.a po okoli vraj kazdemu hlasa ze ona s tym problem nema ze jej ex ma novu zenu a dokonca ze je so mnou dobra kamaratka som z nej na nervy a je vlastne jediny dovod ak sa aj pohadame
@efka82 jedina spravna odpoved, kto je vlastnikom ich domu je tuto http://www.katasterportal.sk/kapor/. Ak tam ona nie je zapisana, zamavala by som jej pred ocami. Ak tam zapisana je, treba si to doriesit s priatelom. Tolko fakty. Teraz k Tvojim emociam, si pekne rozanalyzuj co Ta vlastne stve. To, ze ju mas chut zadusit alebo to druhe je len Tvoje a Tvoje rozhodnutie. Takze jednym uchom dnum druhym dvom. Preddychat a pekne s usmevom jej na vsetko odpovedat: "To je Tvoj nazor, nic ine. Ja mam iny". Ked resp. to vhodne skratit po prvu ciarku. Ked si to budes opakovat, budes to mat ako mantru. Len treba doriesit bod c.1 Vela zdaru!

Poprípade on môže požiadať o zverenie detí do svojej starostlivosti, ak by došlo k najhoršiemu a deti nemali kde bývať. O jej bývanie sa on už starať nemusí. To si mala zabezpečiť z vyplateného podielu. Ale zrejme to tak "horúce" s tým bývaním nebude, len ex proste škrie, že rozvodom prišla o "luxus" bývania v dome. A ide len o "hádzanie udičiek" a citové vydieranie cez deti.