Hádame sa, spávame v iných izbách. Ako to predýchať?

lusynka22
15. mar 2013

baby mam taky problem zomrela nam dcerka amyslela som ze s muzom to bude ok a budeme k sebe lepsi..ale bohuzial bolo to horsie odisla som od neho byvat k nasim..stretavali sme sa..narodil sa nam syncek..ale akosik nemozme k sebe najist cestu,stale sa hadame,ma 30 rokov a jeho chovanie je na 15 rocneho chalan,ja mam svoj rodicak on svoju vyplatu,ako mu vysvetlit ze nech necha doma peniaze ja rodicak a ked budem ja alebo on potrebovat tak si zoberieme,kazdy spavame v inej izbe,von chodim ja s malym alebo on s malym.byvame u jeho rodicov,je viac na ich strane ako na mojej..ako to predychat???

anjelicek26
15. mar 2013

@lusynka22 - dietatko vztah nezachrani.. ani neobnovi... zijete ako dvaja cudzi ludia.. otazka je, ci to chces zmenit alebo nie. V takychto veciach su vzdy obaja na vine. Netreba cakat na zazrak, ale aj sa snazit - aktivne - o zmenu. Ked to potom nepojde, tak hladat radikalnejsie riesenia. Podla toho, co pises, pri rozchode by si nic nestratila...nic krasne, co vztah prinasa - totiz spolu nezdielate. Nepodrzi ti stranu, nespavate spolu, netravite cas spolu, financne ta nepodpori... to nie je vztah, ale nahodne spoluzitie v jednej domacnosti.

haslerka27
15. mar 2013

presli ste tazkou skuskou zivota,a poznacilo vas to..spytaj sa ho na rovinu ci ma zaujem zachranit vztah,alebo nie....to bude najlepsie.takto to nepojde ako to teraz funguje,to nie je manzelstvo...

awalancha3
15. mar 2013

@lusynka22 .........srdiecko moje, to mi je tak velmi luto, zenu velmi poznaci taka tragedia.....ale sucasne vyjde najavo, ze zena je schopna sa sama postarat o dieta... a prezitou tragediou uplne dozrie (ak predtym tomu tak nebolo) a potom vidi infantilitu muza este v jasnejsom svetle.
Muzi su ako male deti (dcerka bola jeho?), a s tragediou sa vysporiadavaju uplne inak, ako by zena od nich ocakavala.... niekedy radsej od toho vsetkeho ujdu, lebo sa proste s bolestou nevedia vyrovnat. Mozno ho ty podvedome ci vedome vinis za nieco a on to citi......Toto je urcite zrele na psychologa, aby nejaka tretia osoba vas vypocula oddelene a zistila co sa deje......Unik muzov z problemov je príznacný pre vacsinu z nich, zena nemoze odist, materinsky pud jej nedovoli opustit dieta (vynimka su krkavcie matere). MOja rada, je... chovaj sa k manzelovi presne tak, ako by si si zelala aby sa on spraval k tbe..... Nemozes snivat o tom, ze pride domov a objime ta a povie, dnes som na vas myslel... ked si to neurobila ty.......Nechci, aby sa na teba usmial, ked si sa neusmiala ty......Muzi nepochopia dlhe reci zien, snaziacich sa vysvetlit o co im ide / o mile slovo, objatie, pohodu), zda sa im to komplikovane... ale su to ucenlive zvieratka a na opakovanom priklade rýchlo pochopia, o čo žene ide.....nehovor mu, co chces, rob a ukazuj mu to.... 😉 .

kattrin5
16. mar 2013

Ahoj uprimne mi je luto...vela sil ti prajem...a k veci...lasku ziskas len laskou...niekto tomu neveri ale mne vela veci doslo citanim psychologickej literatury ako secret, everyday guide to success, muzi su z marsu a zeny z venuse...v tychto knihach som nasla kde ja robim chybu a preco nemam normalneho chlapa...az potom som pochopila ze kolko lasky rozdam tolko a mnohonasobne viac dostanem, a je to tak...zmenila som styl svojho myslenia na pozitivne a nasla som lasku svojho zivota, dari sa nam, nehadame sa...ja si manzela velmi vazim, nenadavam mu..ma vsetko treba naozaj ist len s laskou, laska jedina vnasa do nasho zivota radost...skus si dat relaxacny kupel a pouvazuj o sebe...o tom co by si ty mohla zmenit ci zlepsit...ludia okolo nas su obrazom nas samych preto je dolezite ze clovek neriesi najprv inych ale seba sameho...mozno prides na to ze aj ty niekde robis chybu..ak manzela lubis davaj mu to najavo hovor mu to dakuj mu, nestracaj cas pretoze dnes tu sme...ale zajtra uz byt nemusime...drzim moooc palce