icon

Hádka ohľadom kŕmenia dieťaťa

polotrolo
3. feb 2021

Je podla vas normalne, ze manzelka zacne hadku ked pridem domov z roboty a ona ma poziada ci nevyskusam nakrmit dieta a ja si predtym chcem dat na poriadok veci, ktore prinesiem a dat si jednu cokoladu s mufinom (cca 7 min)? 🤔 Dieta nechce jest ci uz od nej alebo odomna, co som jehr aj povedal. Prisiel som domov o 16 a mame 1.5 rocne dieta. Manzelka je doma na rodicovskej. A myslim si, ze sa o dceru staram nadstandarne ked som doma.

Diky

Strana
z2
limetka69
3. feb 2021

Tvoj nick ma, byt celotrolo. 😂 Co chce zena je normalne a mozes to skusit o 7 min ked zjes ten svoj coko muffin. 🙄

janinah
3. feb 2021

Podla mňa nie je normálne,aby ju jeden z manželov napísal s cieľom ,aby na toho druhého cudzí ľudia nadávalai,potom mu to prípadne dať prečítať,že tu máš,aj cudzí napísali,že si debil....a robiť to kvôli somarine....tak asi mala žena toho za celý deň doma s dieťaťom už plné zuby a vybuchla,možno to jedlo by bolo o 7 minút už studené.....veci by hádam počkali a mufin si si mohol dať súbežne s krmením...ale ty vieš ,či je tvoja žena lenivá nonstop,či to bolo len chvíľkové a ako fungujete odhliadnúc od tejto situácie.

lusinda1989
3. feb 2021

@polotrolo chapem aj teba ale skús pochopiť aj ty ju. Je cely deň s dieťaťom doma žiadny sociálny kontakt. Ty chodis síce do prace ale stretávaš sa s ľudmi. Vypadnes z domu. Jej toto všetko chyba. Z toho je frustrovaná a unavená. Mne raz toto povedal muž potom čo sme žili v Nemecku ďaleko od rodiny ja cely deň doma s deťmi že z čoho môžem byt unavená veď som len doma s deťmi. Tak som vypadla na tri dni prec a nechala mu na krku deti. Vítal ma s pokorou v tvari že už mi to nikdy nepovie že už vie ako sa cítim byt cely deň ken doma s deťmi a robiť všetko okolo nich a domácnosti.

polotrolo
autor
3. feb 2021

@lusinda1989 ja viem co je byt s nou cely den a v pohode to zvladam aj ked sa kvoli nej nevyspim celu noc. A ked vydrzala nejest do 16 tak si myslim, ze to počká. Nakoniec aj tak jest nechcela. Co som vedel uz vopred lebo ju poznam. A ja som unaveny tiez.

miadi
3. feb 2021

Osobne mi je to jedno ci nakrmiš svoje dieta hnet ako prides domov alebo ci si najprv spapkàś svoj čoko muffin . Ale mam pre teba jednu radu Happy wife happy life. Keby si chcel zvladnes aj oboje naraz. Ale mas fakt hroznu zenu toto je na rozvod. 😀

polotrolo
autor
3. feb 2021

@janinah ona mi to navrhla.

dominikac321
3. feb 2021

@polotrolo prides na mamickovsky portal sa postazovat na svoju zenu, cakal si nieco ine ako tieto utoky?

lusinda1989
3. feb 2021

@polotrolo je rozdiel postarať sa jeden deň o dieťa a je rozdiel postarať sa na tri dni o deti a domácnosť. Nakúpiť, navarit, okúpať, nakŕmiť ver mi je to rozdiel. Aj môj muž to pochopil až keď bol doma tri dni sam a nenechala som mu ani navarené ani nekupene tak ako on mne kedysi. Verim ti že si unavení ale aj ona napriek tomu že je doma s dieťaťom môže byt tiež unavená. Chceli ste dieťa spoločne tak spoločne sa treba aj postarať. Tvoju ženu skôr hnevá to že dávaš seba na prvé miesto. Najprv si chceš ty oddýchnuť a spapat svoj muffin a až potom je na rade ona s dieťaťom. Kdez to my ženy to mame najprv deti, muž a až potom my. Skús sa nad tým zamyslieť a nedávaj svoje záujmy na prvé miesto. 😉

danieli
3. feb 2021

Vies, ak by si mi toto povedal tak ako to tu pises, s tou staznostou v hrdle ako male dieta ked nieco nema, vytocena by som bola aj za tvoju zenu, prve ked prides domov je objat zenu zvitat sa a pobozkat vystiskat malu a hodit slusnu otazku, s cim mozem pomoct laska? Ano mozes si zjest mufffin, kde odislo slusne a galantne vychovanie, sposoby, vdaka ktorym sa laska buduje a nie nici, ci to len ja mam doma muzealny exponat?🤦‍♀️Co tak krmit malu a jedt pritom muffin?

danim
3. feb 2021

1. Je tato téma vymysel- tympadom k tomu netreba slova
2. Keď realita, tak ste obaja padnuti na hlavu. Do 16:00 sa kto nestihol najesť manželka? Tak nech čosi so sebou robí. 1 dieta 🙈 kokos. A ty o 16:00 doma? To je aký luxus a chúďatko si tak vyčerpaný ( ako tvoja zena na materskej 🙈🤷‍♀️) a pre 7 min nevieš “potiahnuť” a urobiť čosi pre SVOJE dieta aj manželku. No pomoooc... ste si mohli lego stavat a mat pokoj. Keď 1 dieta toľké problémy.

nyphadora
3. feb 2021

@polotrolo noh, manzelke by si mal dat tych 7 min, aby si zjedla coko mafin🙂, ty by si mal nakrmit dieta a este uvarit veceru ☺️. Keby s tym prisiel manzel, tak mu poviem, ze si ho mal zjest v robote 😂, doma k nemu putuje dieta, proste nema na vyber 🤷🏼‍♀️😂

miadi
3. feb 2021

Inak Strasne mi je to smiesne ze si musis dat cokoladku s muffinom ako male decko nepoviem Keby si nemal obed a umieral od hladu ze si chces dat polievku a druhe alebo urobit žemlu. Ty chces Proste mlsku a relax. Tak sa cestou z roboty ked bude po lockdown zastav v kaviarni dojdes domov o 20minut neskor ale budes zrelaxovany a zene das pusu zoberies dieta von a tam vyhladne zena bude stastna dieta syte a ty budes spokojny na prvom mieste pred vsetkymi a mozes fungovat.

viestta
Odpoveď bola odstránená
polotrolo
autor
3. feb 2021

Je mi to na smiech 😂😂😂 Najvacsiu radost vasho zivota povazujete za starost a fnukate ake je to tazke starat sa o dieta namiesto toho aby ste boli stastme, ze ho vidite vyrastat. 😂

bambushka
3. feb 2021

Ja mu celkom rozumiem. Nemusí okolo toho robit hystérie, ze si chce dať mafin. Mi to pripadá, ze uz len čaká kedy príde domov, aby mu mohla zavesiť decko na krk. A ma pravdu aj v tom, ze len fnukate koľko máte okolo decka/deti roboty, na miesto toho aby ste boli vďačne.

lenkakravcova
3. feb 2021

@polotrolo
Celé to závisí od toho ako to máte rozdelené.
Ak zivis rodinu, žena sa stará o dieťa (deti) a obom vám to tak vyhovuje, je to ok. Ak pracujete obaja (ona na polovičný úväzok z domu), tak sa aj obaja staráte trochu o dieťa, na striedačku, aj to je ok. Záleží ako si to rozdelite. 🙂

kristina2015
3. feb 2021

@polotrolo Čo ty si niekde odstahovany na Marse na celý mesiac keď svoje dieťa nevidíš vyrastať? Si písal že o 16 si doma ? A za ďalšie chuti ti muffin keďže vieš že tvoje dieťa nejedava celé dni? Čo tak ísť k lekarke ? Si napísaný na rodnom liste vôbec?

kristina2015
3. feb 2021

@polotrolo Ty sa smeješ s plným žalúdkom ale že dieťa je hladné to ťa netrápi . Boli ste s ním u lekárky ?

kristina2015
3. feb 2021

@polotrolo Teraz ti tu máme povedať kto je vol alebo koza takýto zmysel mala diskusia?

leuchtturm
3. feb 2021

Uz si sa zamyslal, kolko hodin denne stravis ty denne v praci a kolko hodin tvoja manželka s dietatom doma? Ja starostlivost o dieta doma pokladám tiez za pracu. Skus sa s nou dohodnut, ze po prichode z prace potrebujes svojich par minut a potom prevezmes jej pracu, aby si ona oddychla.

0silvia0
3. feb 2021

@polotrolo tak sa treba skusit vzit jeden do druheho. Ty cakas, ze prides domov a das si kavu v klude s manzelkou. Ona caka, ze ked prides domov, zbavi sa dietata a hodi ti ju na krk a ona bude mat chvilu relax. Cize obaja chcete relax, len kazdy mate inu predstavu. Trocha to vykomunikujte a bude dobre.

viestta
Odpoveď bola odstránená
polotrolo
autor
3. feb 2021

Ucitelka v skolke ma starosti, vy mate 1 dieta a ona ma 20. 🤣 Ja som na materskej bol 2 mesiace a viem velmi dobre co to je. 😆

viestta
Odpoveď bola odstránená
gazpalm
3. feb 2021

@polotrolo a tvoja manzelka pracovala ? Alebo bola s tebou doma? Teda cez tu tvoju 2 mesacnu "matersku"?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kristina2015
3. feb 2021

@polotrolo Namiesto toho aby ste po sebe nervózne stekali zbehnite k pediatricke na vyšetrenia a ak sa nič nezistí k detskej psychologicke kde robíte v rodičovstve chybu a prečo dieťa nechce vlastne jesť . Obaja budete kludnejsi keď aj dieťa bude spokojné .Potom vlastne celá rodina bude spokojná . Mám taký pocit že to nezvládate.

kristina2015
3. feb 2021

@polotrolo To máte zdravé dieťa ktoré možno iba vymýšľa s jedlom možno chýbajú iba nejaké vitamíny čo tak ležiace alebo iné diagnózy daj si facku kks jedno dieťa aby ti išlo na nervy a ešte svoje

marvin1234
3. feb 2021

@polotrolo a co vlastne by si chcel od nas pocut? Ze tvoja zena je neschopna alebo co? Lebo si si n zjedol v klude mafincek? Co mas 16 rokov?

dskjhfdlkdjhl
3. feb 2021

@polotrolo nemame Ti ten mufin a cokoladku doniest? Ci vlastne, co si chcel touto diskusiou ziskat?

Strana
z2