Hádka s manželom kvôli tomu, že som chcela chodiť súkromne k fyzioterapeutovi
Ahojt, chcela by som si vypočut nestranny nazor. minulý rok mi začali problémy s chrbticou a pomohol si jeden fyzioterapeut v súkromnej klinike.bohuzial som vyčerpala počet sedení a predtým ako budem môcť čerpať ďalšie musi prejsť cca pol roka (kvôli poisťovni).tak som sa ho spýtala či neposkytuje svoje fyzio služby aj mimo tej spoločnosti a povedal že áno u neho doma ale len po večeroch keď jeho malý syn zaspí aby to nešlo na úkor času s ním.Manzel sa ale hnevá a podľa neho je to nevhodné a nechce ma pustiť.Snazim sa mu vysvetliť že bude mať doma ženu aj dieťa, nie je to vôbec môj typ muža, dokonca si aj vykame,ide o to aby mi cca 2razy do mesiaca ukázal nové cviky na doma.podla mňa úplne zbytočne máme doma tichu domácnost. Nechápem jeho obavy a on nestojí o moje vysvetlenie.
@amelia000 to nie je také jednoduché,vyskúšala som viacerých a nik mi nepomohol,ani pre mňa to nie ideálne chodiť k niekomu o 8 večer, keďže v tom čase zväčša uspavam chalanov a som total grogy
Išla by som veď nie sme malé deti, aby si myslel, že Ťa tam prekoti.Alebo nech Ti to zaplatí ako samoplatca u neho v centre veď musí byť nejaká dôvera medzi Vami
@hettinka to sú veci ktoré sa podľa na nejakú pochopiť online či cez net,aj fyzicky mi trvalo zopár sedení kym s pochopila čo a ako robiť,tu nerobíme drepy...skôr mi ide o to či je podľa vášho názoru jeho hnev opodstatneny a mám ustúpiť alebo si trvať na svojom
@kiwi3 bohužiaľ si podmienky kladie fyzio,je dosť vyťažený a žiadaný a môže si vyberať,jemu je jedno či ja prídem,to ja potrebujem jeho,nie on mňa a trepať sa k nemu s manželom a dvoma deťmi si neviem predstaviť
No v tomto by som ja ustupila. Chapem ze sa mu to nemusi pacit aj keby ste si tam sli len puzzle skladat. Ak by to bolo opacne asi by si tiez nebola 2x nadsena.
ak ti to stoji za to utrpenie a bolest, tak muzovi ustup a cakaj pol roka, kym budes moct ist znova oficialne do ambulancie ☹
(predpokladam, ze aj keby si sla k inemu fyzio, tak by ti to poistovna neuhradila, kedze "limit" mas vycerpany)
neustupila by som .. pokial mas bolesti a pomaha ti tak by som neriesila a sla.. manzel by ti mal doverovat a pomahat .. ze je to ziarlivec je uz jeho problem ..ak by sa jednalo o slobodneho bezdetneho ok ..ale ma doma zenu a dieta .. a je leto o 8 nieje tma ale svetlo ako cez den ... nebudes tam chodit kazdy den a tie 2 navstevy v mesiaci manzel rozdycha
Ak má on doma aj manželku s dieťaťom, tak naozaj nerozumiem, čoho sa bojí tvoj muž. môj známy mi raz robil dosť dlhé uvoľňovačky cez chodidlá, hlavu, chrbát, trvalo to celé 2,5 hodiny. bola som uňho doma, jeho žena bola doma, ale na poschodí... muž nemal absolútne žiaden problém s tým, ešte mi prišiel k dcére, ktorá mala vtedy 8 rokov a bol už večer!!! nechcela som ju nechávať samotnú doma. tuším som bola u neho v čase 18:00-20:30, než som prišla domov, bolo 21:00, lebo býva asi 20 km od nás, plus bola zima, sneh, ľad... a muž bez problémov. myslím si, že ide o dôveru. z nejakého dôvodu muž neverí tebe alebo tomu fyzioterapeutovi :(
ale to je logické, že nechodí. ak má doma aj nejaké lehátko na masáž či cvičebné pomôcky, nebude to všetko trepať k pacientovi. keď neprídeš k nemu ty, príde iná/iný človek...
@panelacikova práveže nerozumiem,sme spolu 10 rokov a nejako žiarliť som ho ešte nevidela,neviem čo to do neho vošlo, jednoducho jemu sa ten nápad nepáči a bodka.
@taskataska že je to súkromny byt a nie priestory určené na obdobne výkony ako napr keď máš maséra a pod,proste že to je u neho doma na byte
Tvoj muž by si mal uvedomiť, že keby si ho chcela s masérom podviesť tak mu to hádam nebudeš vešať na nos.
Večer ísť na masáž neznamená, že sa ideš kurvi*
Nešla by som,tiež by sa mi nepáčilo,ak b ytakto šiel manžel...a nejde o to,že mu neverím,mne sa nepáčia tie "bokovky" takých odborníkov,tiež sa mi stalo,že viete,to tu je krátky čas na poriadnu masáž,to by chcelo inak,však môžte sa objednať po prac. dobe....ďakujem,neprosím,máš urobiť čo len vieš v danom termíne /preplatenom poisťovňou/,aby si mi pomohol a nie ma volať akosi kdesi naviac a dať si to dobre zaplatiť,samozrejme....a čo ja viem,tak celé komplet rehabky si môžeš zopakovať po troch mesiacoch od ich ukončenia a poisťovna preplatí zas...
@janinah nič v zlom, ale asi si nikdy nemala naozajstné bolesti od seknutej chrbtice, či prištiknutých nervov... to sú také bolesti a problémy, žeby si nečakala 3 mesiace, ver mi
@janinah to ja som sa pýtala jeho,nie on mňa,mne sa strašne točila hlava niekoľko mesiacov a bol to masaker,vyskúšala som kade koho a len on mi pomohol,preto mu doverujem
áno, tie točáky, to je tiež svinstvo... ale nenapísala si mi, že aký dôvod ti muž uviedol, že si to neželá...

neviem, aku radu od nas cakas.. ja chodievam k mojej maserke uz roky domov kazdy piatok podvecer.. iste, je to zena.. ale.. nevidim dovod, aby ti tvoj muz musel robit cirkus.. nechaj to tak, nic mu nehovor a proste tam chod.. snad mozes ist aspon vecer von, ci?
aktualne som uz treti den tak divne seknuta, ze mi bolest z chrbtice vystreluje az dopredu pod rebra.. v istej polohe kvoli tomu nemozem ani dychat.. zajtra sa chystam k dr, ale uz teraz viem, ze ma tak skoro neporiesi, lebo na orto aj na neuro sa objednava a caka, tak sa s nou chcem aspon poradit, ci mozem na masaz, lebo pri drobcovi nejak fungovat musim - a moj muz ma na tu masaz posiela sam, hoc by som sla aj kazdy den, lebo ked vidi, aka som skrcena, tak mu je jasne, ze takto to proste s detmi doma nedam.. tak snad ten tvoj nebude taky sebec a ked ta ma rad a aspon trosku mu na tebe zalezi, da ziarlivostne ego stranou..