Hádka s manželom kvôli tomu, že som chcela chodiť súkromne k fyzioterapeutovi
Ahojt, chcela by som si vypočut nestranny nazor. minulý rok mi začali problémy s chrbticou a pomohol si jeden fyzioterapeut v súkromnej klinike.bohuzial som vyčerpala počet sedení a predtým ako budem môcť čerpať ďalšie musi prejsť cca pol roka (kvôli poisťovni).tak som sa ho spýtala či neposkytuje svoje fyzio služby aj mimo tej spoločnosti a povedal že áno u neho doma ale len po večeroch keď jeho malý syn zaspí aby to nešlo na úkor času s ním.Manzel sa ale hnevá a podľa neho je to nevhodné a nechce ma pustiť.Snazim sa mu vysvetliť že bude mať doma ženu aj dieťa, nie je to vôbec môj typ muža, dokonca si aj vykame,ide o to aby mi cca 2razy do mesiaca ukázal nové cviky na doma.podla mňa úplne zbytočne máme doma tichu domácnost. Nechápem jeho obavy a on nestojí o moje vysvetlenie.
Poviem ti ,že manžel je poriadne sebecký, keby mal problémy on, určite by sa ti nevyprosoval , či môže ísť k fyzioterapeutke. Tak nech sa zduva, preboha veď ty vieš že tam nejdeš súložiť ,tak buď v kľude, myslí trochu aj na seba , nie len na druhych.
Je to len ukážka toho,ako ti manžel dôveruje. Pride mi to absurdné, máš zdravotný problém, nejdeš tam z rozmaru. Tak nech tvoj manžel navrhne iné riešenie
@777januska777 a nie je partnersky vztah v prvom rade o podpore? Ked ma jeden zdravotne problemy tak ten druhy potlaci svoje ego a snazi sa pomoct a nie zlahcovat bolesti? S chrbticou nie su zarty, lahko sa nenapravitelne poskodi..a znicit si ju len preto lebo ten druhy chorobne ziarli?? Vazne ty by si si ohrozila svoje zdravie len aby bol chlap spokojny???
@janinah aký spekulant? Každý môže aj mimo hlavného prac. pomeru mat súkromnú ambul., štúdio alebo iné a tam pracovať. Ináč väčšinou každý začína robiť pod niekym a neskôr ak je šikovný, má klientelu, sa osamostatni. Všetci šikovnejší fyzio robia radšej na seba ako v nemocnici, tak asi preto sa aj ty roky trápis, ak sa spoliehas len na rebky cez poistovnu.
No ja by som rozhodne neustupila,nech si robi cirkus aky chce. Ma ti to pomoct a nejdes tam preto ze nemas vecer co robit. U nas by rozhodne bola ticha domacnost kvoli mne,ja by som bola urazena ze mi neveri a nechce mi dopriat ulavu. Nech ti navrhne ine riesenie ktore mi pomoze ked je taky mudry
@puklica13 @meluela No ja nwm, ale toto je skôr o autorke, veď existujú aj baby fyzioterapeutky, tak nech si nájde ženu alebo existujú aj muži, ktorý vykonávajú tieto veci v ordinácii a aj sukromne. Verím, že jemu ako fyzioterapeutovi verí, ale nie je len on na svete, ktorý je jediný dobrý a pomôže. Mne osobne by to nestalo zato si kaziť vzťah, keď viem, že mám aj iné možnosti. Autorka sama nespomína, žeby manžel bol nejaký žiarlivý alebo by jej robil chorobné scény, jemu vadí len táto konkrétna situácia, tak prečo mu tiež nevyhoviet? Keby som bola v tejto situacii, tak by ma mrzelo, že mi neverí, ale radšej by som hľadala iné riešenie. Veď vo vzťahu niekedy človek musí urobiť kompromis aj keď sa nám zdá, že ten druhý od nás chce hlúposti. Jednoducho by to bol jeho vnútorný strach a ak ho ľúbim, tak mu predsa nechcem ubližovať.
Ďakujem kocky všetkým za odpoveď,obe strany majú pravdu,na jednej strane mu nechcem ustúpiť lebo nerobím nič zle,na strane druhej je to super manžel a otec ktorý ma vždy podrzi,keď mi bolo zle ma všade rozviazal,pracoval z domu aby bol s deťmi a aby mi pomohol cize mu nechcem robiť "prieky" keď mu to tak prekáža. Volala som dnes na kliniku,mám prísť na opätovné posúdenie ešte v tento týždeň a bud mi predpíše rehabky a ja sa objednam k tomu svojmu alebo ak neprespise,môžem si ich platiť ako samoplatca a to stojí rovnako ako u toho fyzio takze cenovo som na rovnako.dufam že tam nebudú dlhé termíny.na manžela som rovnako nahnevana a aj on na mňa (už len z princípu) ale vidím že je spokojnejší že som sa vybrala touto cestou.snazil sa mi to ráno vysvetliť ale naše názory sú diametrálne odlišné a ani jeden z nas nechápe toho druhého v tejto veci🙂 považujem to za uzavreté a ďakujem všetkým zúčastneným za diskusiu
Mňa by len zaujímala jeho argumentácia. Kedže píšeš, že je to fajn chlap a žiadny žiarlivec. Mne napadlo, že mu môže vadiť, že tam ideš večer otravovať k nim domov alebo čo. To si viem predstaviť, že by cca možno riešil môj muž, ale asi by tak na tom netrval ako tvoj.
Až bude manžela bolieť zub, tak mu povedz že ti je proti srsti aby mu niekto nakukoval do papule, nech to vydrží až bolesť prejde.
Takéto absurdné názory by som vobec nebrala do úvahy.

Pozri viem o čom hovoríš o tom kruteni a bolesti, ale skús v tomto manželovi ustúpiť. Možno má strach, žiarli a neviem čo, ale neignoruj jeho pocity aj keď sa ti zdajú hlúpe, ale je to jeho strach, jeho podvedome pocity a hlavne keď je to teraz lepšie s tou chrbticou, by som mu takto neublizovala.bVeď o tom je partnerský vzťah, že sa budeme navzájom počúvať a ak by sa nám aj nepáčil názor toho druhého, tak ho budeme rešpektovať. Verím, že aj tebe tvoj manžel ustupuje vo veciach a tiež sa mu nemusia páčiť.