icon

Hádka v obchode

woman159
6. mar 2022

Ahojte maminky dnes sa mi stala taka vec boli sme s priateľom s našou spoločnou dcérou a jeho synom s prvého manželstva v obchode jeho syn chcel caj tak mu dovolí, zobral si ľadový caj aj to bolo ok ale naša dcéra chcela posrateho čokoládového zajaca za 0,60€ a to uz bol problém. Tak sme sa chytili a začal mi vykrikovať. Ved ano ved ja som Dobry len na nakúpi a peniaze aby som bol 24/7 v robote tak som mu na to povedala ze ci to kupujem len pre seba a ze ci varím pre seba keby to bol ona mne staci keby som si varila s detmi 2-3 krat so týždňa lebo by sme to mali aj na 2-3 dni. A nebolo to prvy krat co mi toto vyhodil na oci. Prvé co ma napadlo ze mu poviem nech mi teda dava na deti nejake € na mesiac a on nech kupuje stravu. Lebo ja uz neviem ako sa s nim mam bavit? Furt mi nadáva do jebnutych pic a neviem čo este. Ako by ste to riešili?

Strana
z2
anshelia
6. mar 2022

@woman159 ja takéto ženy ako ty fakt nechápem... Hovoriť o priatelovej mame svokra je zvláštne. To je mama tvojho priateľa, babka tvojich detí, tebe je ona nič. Byvate u nej, takže nsvyse ste tam vy, ty s deťmi jej môžeš ďakovať, že máte kde spať. Ona nie je povinná vás celú rodinu tam trpieť. Prečo je stále priateľ a nie manžel. Prečo prvé čo ako zaľúbené robíte ženy su deti...? Tvoj partner neviem čo vie robiť okrem plodenia detí.. nepostaral sa o bývanie a ty ešte aj po tak krátkom čase ako poznáte si si nezložila tie ružové okuliare a necháš si od neho nadávať. Prepáč, ale si riadne sprostá keď si si takto zariadila život. Necháš si tak hrubo nadávať...a aj na verejnosti.... Kam tento svet speje... Ty nemáš ozajstnú rodinu, ty máš deti a k tomu ešte bonus, debila, ktorý ťa má v.....

ssilvikr
Autor odpoveď zmazal
linda2766
Autor odpoveď zmazal
ssilvikr
6. mar 2022

@woman159  Raz by mi toto povedal muž, letí cez zavreté okno,aj dvere!!!!! Čo si stratená bez neho? Chlap,ktorý sa rozpráva takto so ženou si ju neváži a čo sa týka financií je to vždy 50 na 50 podľa mňa. Ja som svojmu hneď vysvetlila,že chceš bývať u mňa(mám syna),takisto tu bývaš sprchuješ sa,ješ,teplo atď tak mi budeš prispievať a ak sa Ti nepáči,choď si naspäť k mamke. Ako si chlapa vychováš, tak ho máš. Odbočila som od témy, ale každopádne si hlúpa, že si toto necháš.Aj my sa pohádame,aj pre peniaze, ale tak to sa nebaví so mnou určite.

janickacrazy
6. mar 2022

@ssilvikr lenže ona býva unho a ešte k tomu aj u jeho matky, takže preto je on na koni

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
linda2766
Autor odpoveď zmazal
linda2766
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
8. mar 2022

@woman159 odchodom zo vztahu !!! To si mienis nechat takto hnusne nadavat do kedy ? Ani pre deti to nie je prospesne. Vela stastia

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
linda2766
9. mar 2022

@elizabet173 máme nejakú zmluvu starú... nejaká existuje z pred sto rokmi

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2