Hádky kvôli sexu
Ahojte. Volam sa Veronika a mam 25 rokov partner 32. Píšem, pretože uz som naozaj zufala. S partnerom sme spolu tri roky a mame dvojročného syna. Zo zaciatku bol nas vztah perfektný. No ked sme spolu začali bývať tak mam pocit ze od tej doby akoby o mna stratil záujem co sa týka nehy atd. Ako partner je velmi dobry. Stara sa o nas dal by nam vsetko. Nefajčí nepije. Nechodí po nociach. Posledných 8 mesiacov sa dost hadame kvoli sexu. Cítim sa az trápne to tu pisat ale nic ine mi neostáva. Spavame spolu raz za mesiac raz za mesiac a pol. Vzdy ked prídem k nemu a snažím sa o nieco tak ma odbije tym ze je unavený ze ho boli hlava brucho atd. Ako predvčerom. Prisla som a zas ze ho boli hlava tak sme sa kvoli tomu velmi pohádali. Je to pre mna velmi ponižujúce. Nikdy som sa takto necítila. Nemozem tvrdiť ze som skrata nie som ani tucna. Zo zaciatku sme mali skvelý sex ale teraz vsetko akoby vyprchlo. Cítim sa pri ňom menejcenna nepritazliva a neviem este aka. Vážne uz uvažujem odísť. Skúšala som uz aj sexi pradlo rozhovory skratka vsetko. Ked som sa ho pytala ze co sa deje tak podľa neho vzdy prídem neskoro vecer kedy je unavený. Okej. Tak som skúšala prist cez den. No to prisla ina výhovorka. Mozno ma niektoré odsudite. No pre mba je sex rovnako dôležitý ako dôvera. Nevladzem uz takto dalej. Som mladá nechcem žiť v ne/dobrovoľnom celibáte.
@fidka79 : ja hovorim veku a o tom ze sme tiez dlho spolu, to ze som pisala ze moj mm nepracuje a ze ja pracujem aj sa staram o deti je fakt, a nam to tak vyhovuje, u nas som ja ta ktora nechce aby manzel pracoval, pretoze to nepotrebujeme, a ja ked som pisala tak to nebolo stazovanie sa ale to ze bola reakcia na danu temu ze sa to da vsetko v pohode zvladnut, a obstastnujeme sa navzajom, nie ja jeho alebo on mna
@fidka79 ked nic nevies o chode mojej domácnosti tak sa nevyjadruj lebo ma len vytacas. Ja varim periem upratujem starám sa o dieta toto je moja dennodenna náplň!!!!!!!! Muz mi do toho nezasahuje a ani mi nijak inac nepomaha. Toto je moja robota a on zarába peniaze !! Este nieco ?
@fidka79 uz nam to tu snad nemusis tolko pripominat ako si hovies a si pohodlna a co ja viem...ja byt tebou,tak by som sa hanbila pisat ako si valam sunky a muz maka cez tyzden aj cez vikend aj staaaaale a ty prosim ta teda co take robis? nejak mi to nede do hlavy ta rovnocennost v tvojom podani.
Ale zvlastne ze niekto si spaja absenciu sexu s niecim uslachtilym...
My sa milujeme aj ked nemame ziadnu fyzicku potrebu, necakame raz za mesiac kym nas pudy pritlacia, pretoze to praveze nemame pudove
Velmi nepríjemná zena ta fidka !!!!!!
Väčšinou sa tu objavujú témy, kde je problém opačný. Muž chce a žena nie. Lebo väčšinou nám po pôrode klesá libido, hormóny robia neplechu, sme unavené zo starostlivosti o deti, domácnosť atď atď. Nechápem ženy, ktoré povedia, že sa do sexu nútiť nebudú, že im je to nepríjemné, že veď muž ak ich ľúbi, tak to bude tolerovať... Nechápem, ako niektoré ženy nespia so svojimi mužmi celé týždne, mesiace (bez objektívnej príčiny) a tvária sa, že je to normálne. Nechápem, čo je na tom také ťažké milovať sa s vlastným mužom! A takisto nechápem tvojho manžela. Pokiaľ nemá dôvod, o ktorom ty nevieš (choroba, disfunkcia...) a je to naozaj tak, že sa mu jednoducho nechce a vyhovára sa na bolehlav, bolebruch a únavu, hoci tebe milovanie s ním chýba a dávaš mu to aj najavo, je to obyčajný sebec a mal by si uvedomiť, že vo vzťahu ide okrem iného aj o napĺňanie potrieb toho druhého. Hádam z neho neubudne, keď sa "prinúti" pomilovať svoju ženu, hoci sa mu až tak veľmi nechce. Čo by za to iní muži dali, kebyže sú ich polovičky sexuchtivé a iniciatívne?! 😉 Držím palce, nech sa to medzi vami vyrieši k obojstrannej spokojnosti 😉
@veronika_veronika1 clovek by si myslel ze nema rada muzov, ked nema chut na sex a nakoniec vysvitne ze nema rada zeny
Hlavne tie na materskej...mozno nema rada samu seba 😕
@veronika_veronika1 : ona mozno nie je zla, len ma zly den a takto si ho ventiluje, kasli na to a zameraj sa na svoj problem,,,,vies ono je to tazko radit pretoze mi do tvojho vztahu nevidime,,,no ja na tvojom mieste situaciu riesim,,pretoze to co pises mi pride trosku zvlastne,,ked uz vynecham ten problem so sexom, dajme tomu tam moze byt viacero dovodov preco tvoj manzel nema chut,,,ale to ze ta necha plakat v druhej izbe a nezaujima sa,,ze mu nie je luto ze si smutna, ze nekomunikuje,,ze sa odtahuje z tvojho objatia to je z mojho pohladu este horsie ako samotny ten sex,,,u nas tiez napriklad boli obdobia kedy ja som nemala az taku chut,,nebolo to sice az tak ze raz za mesiac ale raz za tyzden a to je u nas pokles,,ale tak mala som vela starosti,,no objatie mi dobre padlo aj v tom obdobi, a aj som na rovinu mm povedala ze nemam naladu na sex, lebo mam pracovne starosti,,,ak nekomunikuje je to zle lebo bez komunikacie sa to bude len zhorsovat,,,tazko sa prekonavaju prekazky o ktorych nic neviem, mozno ak by si vedela pricinu, ze je tam zdravotny problem alebo nieco tak sa ti to lahsie bude akceptovat, alebo ak mu nieco na tebe vadi tak to mozes zmenit atd.,,takze asi ti neostava nic ine len ho prinutit komunikovat ☹
@veronika_veronika1 netrap sa jej komentami,ona az tera tu sa docitala,ze mat chut na sex je celkom prirodzeene a prijemne.
ja vas tu citam s otvorenymi ustami baby. sexovat skoro kazdy den? to sa vam fakt chce? 😲
@fidka79 je pravda, ze sex vo vztahu nie je najdolezitejsi...pokial funguje, tvori 10 percent vztahu, pokial nefunguje, tvori 90 percent vztahu
@babaker no ja som teda trochu ina osobnost ja ked nechcem tak nechcem. pretvarovat sa teda nebudem, to co je potom za vztah? premahat sa koli muzovi aby nesiel za inou? sak nech ide ked je to pre neho najdolezitejsie sak chlapec by rychlo dospel ale mal by smolu potom... ale ak to oboch bavi tak nech aj 5 krat denne len ma udivuje ze aj po 10 rokoch vztahu... lebo to 5 krat denne je uz teda za mnou 😀
Dnes tu bolo "horuco",ale vsetkym vam zelam dobru noc zienky a zajtra prijemny dnik ;) ...nech ste vsetky stastne a spokojne 🙂 aj fidka79 uprimne ;)
@alla24 : ja teda som tiez ina ja by brala aj 5 krat denne, mna moj mm aj po 10 tich rokoch neskutocne pritahuje, len neviem kam by som decka odpratala 5 krat denne 😀, no a u nas tiez je to casto lebo mna po sexe napadaju dobre podnikatelske myslienky,,tak u mna spojenie prijemne s uzitocnym 😀
@fidka79 nemáš úplnú pravdu môže byť akokoľvek unavený,neverím že by mu nechýbal sex celý mesiac....tomu snáď sama neveríš v dnešnej dobe je každý unavený,uponáhlaný veď aj sex je to čo nás spája.alebo rozdeľuje...
@veronika_veronika1 nerožčuluj sa nad ňou veď jej ide len o to asi sa dobre baví...úplne s tebou súhlasím nie je normálne mať sex 1x... a musíš vedieť že keď sem napíšeš vždy sa nájde niekto...kto si rád rypne... 😝 nevšímaj si to
@lady511 súhlasím s tebou,môj manžel keď je doma s nami celý deň a nie je na všetko sám ale sme dvaja,aj tak padá únavou ako ho krpec vyčerpá.pracuje fyzicky a hovorí že v práci keď robí 13 hodín nie je taký unavený ako keď je s malým doma.A to nemusí ani prať,variť,upratovať,nič iba sa mu venuje.A tiež vraví že by si nemyslel že je až taký hyperaktívny.Preto ak si niektorá myslí že byť doma je menej ako v práci tak asi doma robí veľké nič. 😀 a aj to tak musí vyzerať.A ja pri mojom malom by som tiež radšej bola v práci 13hodín ako byť s ním 13hodín,pretože je to oveeeeľa vyčerpávajúcejšie 😝 !!!
@fidka79 prepáč, ale mám pomaly dva krát toľko rokov, ako zakladateľka témy, môj partner ešte viac, obaja máme jedno hlavné a jedno vedľajšie zamestnanie a ešte sa za tie roky nikdy nestalo, aby sme mali v intímnom živote pauzu jeden a pol týždňa, nie to ešte jeden a pol mesiaca. Považujeme sa za normálnych, nie je to základom nášho vzťahu, ale jeho korením. Chápem, že je niekto unavený z práce, ale v jeho veku? A stále? Myslím, že tu bude problém inde, alebo je za tým ochorenie, či už fyzické, alebo psychické, iná žena, iná orientácia....možností je viac.
@whiteflower u nas je to presne tak isto ako pises a tiez som uz rezignovala.. az na to, ze u nas sa neprekecol, ale dokazy najdem pri upratovani vzdy... od narodenia malej /ma pol roka/ sme sexovali mozno dva krat.. sice nemozem povedat, ze pred tym ako sa deti narodili, by bol nejak strasne sexualne aktivny, ale urcite to bolo castejsie ako teraz..
@veronika_veronika1 nenapísala si, teda ja som to nepostrehla, či je medzi vami bežné, že ťa manžel, alebo ty jeho objíme, keď sa stretnete napr. na chodbe, či máte potrebu sa jeden druhého dotýkať, napr. pozerať telku pritúlení k sebe, alebo ťa odmieta absolútne. V tom prípade by som mu na rovinu povedala, že ty takýmto spôsobom - t.j. bez nežností (vôbec nejde len o intímny styk) žiť nedokážeš, že budeš rada, ak by ste to spolu vyriešili. keď ťa odbije, tak mu natvrdo povedz, že to budeš riešiš sama.
@veronika_veronika1 To babo bolo z jeho strany planovane? Mozno uviazol vdaka tehotenstvu vo vztahu, v ktorom ostat nechcel..

@fidka79 preco mas zafixovane, ze kraliky sukaju kazdy den, alebo 2x denne?
kraliky v kotercoch su pripustane 2-3 x zarok, neviem ci 3x uz nie je vela.
okrem toho, ak je to dlhodobejsieho charakteru, tak zbytocne kocka bude vyckavat...