Hádky kvôli sexu
Ahojte. Volam sa Veronika a mam 25 rokov partner 32. Píšem, pretože uz som naozaj zufala. S partnerom sme spolu tri roky a mame dvojročného syna. Zo zaciatku bol nas vztah perfektný. No ked sme spolu začali bývať tak mam pocit ze od tej doby akoby o mna stratil záujem co sa týka nehy atd. Ako partner je velmi dobry. Stara sa o nas dal by nam vsetko. Nefajčí nepije. Nechodí po nociach. Posledných 8 mesiacov sa dost hadame kvoli sexu. Cítim sa az trápne to tu pisat ale nic ine mi neostáva. Spavame spolu raz za mesiac raz za mesiac a pol. Vzdy ked prídem k nemu a snažím sa o nieco tak ma odbije tym ze je unavený ze ho boli hlava brucho atd. Ako predvčerom. Prisla som a zas ze ho boli hlava tak sme sa kvoli tomu velmi pohádali. Je to pre mna velmi ponižujúce. Nikdy som sa takto necítila. Nemozem tvrdiť ze som skrata nie som ani tucna. Zo zaciatku sme mali skvelý sex ale teraz vsetko akoby vyprchlo. Cítim sa pri ňom menejcenna nepritazliva a neviem este aka. Vážne uz uvažujem odísť. Skúšala som uz aj sexi pradlo rozhovory skratka vsetko. Ked som sa ho pytala ze co sa deje tak podľa neho vzdy prídem neskoro vecer kedy je unavený. Okej. Tak som skúšala prist cez den. No to prisla ina výhovorka. Mozno ma niektoré odsudite. No pre mba je sex rovnako dôležitý ako dôvera. Nevladzem uz takto dalej. Som mladá nechcem žiť v ne/dobrovoľnom celibáte.
@fidka79 a to bude cely zivot unaveny? Nie je to normalne a nesnaz sa nas presvedcit, ze to takto funguje v kazdom partnerstve, kde muz zaraba a zena je na materskej, a ze ma vlastne na to pravo. Obcas ano, ale ani on by to svojej zene urcite netoleroval, keby je to naopak.
@veronika_veronika1 no nezostava ti nic ine len rozhovor, aj ked muzi na takuto temu neradi hovoria (ved ani nam zenam takato tema nie je prijemna). Ale inak to nevyriesite. Moja kamoska mala presne tento problem a nakoniec presvedcila muza ist k urologovi, kde mu okrem ineho zobrali krv a mal znizeny nejaky hormon, ktory ovplyvnoval jeho chut na sex. Ale trvalo jej to roky, kym ho tam dostala 😕
@veronika_veronika1 Ahoj cítim s tebou mám to doma podobne muž je v robote potom ide este do posilovne je s malým potom padne na gauč a už je ko...ledva Ho dostanem do postele aj to už ani o sebe nevie už som mi aj zakázala chodiť do posilovne no to tí zas prúty chodil kazdy deň mi tu hovorí ako má pomiluje a ked už ulozim malého tak on už chrape tiež dnes povedal že sa to zmeni som zvedavá lebo inak ostane na tom gauči a ja pohladam este zabalený vybrator co som dostala od kamarátky ...a to som si myslela že Ho nikdy nebudem potrebovať..:D asi to nieje rada ale dám tí vedieť či sa to už dnes večer zmení ...;)
pytala som sa na to mojho muza ze ci je normalne, ze chlapovi staci sex raz za mesiac a povedal mi ze bud ma milenku alebo ho zena nevzrusuje alebo ma problem s erekciou😉
ma mykozu a boji sa ti to povedat... nech navstivi lekara...
Zacala som citat tuto diskusiu uz vcera a neda mi nezareagovat... myslim, ze kazdy zdravy muz ma potrebu ASPON raz - dvakrat do tyzdna, raz do mesiaca je velmi malo, tam musi byt nejaky problem... nech si tvrdi kto chce, co chce o unave, jednoducho neverim, ze je muz taky unaveny, aby cely mesiac nemal chut na sex. to by v dnesnej dobe vacsina ludstva nesexovalo a nerodili by sa deti... moj muz maka od nevidim do nevidim, bezne taha 16h od rana do vecera a to nesedi na zadku niekde v kancli, ale drie tazko fyzicky... napriek tomu chut ma a sex mavame 2-3x do tyzdna.
to ze je sam sebe panom nevylucuje ze nemoze byt unaveny.....podnikatelia toho maju v dnesnej dobe dost na hlave....moze za tym byt zdravotny problem,alebo naozaj unava.rovnako tak pokles zaujmu o teba,clovek nevie....opytaj sa na rovinu partnera, inak zbytocne polemizovat.moze mat problem v praci,ktory ho obera o naladu....a moze za tym byt kadeco.....rozhovor to chce jednoznacne.a ty nebud zbytocne precitlivena.....a nerob zavery, ktore nemas podlozene
@veronika_veronika1 necitala som vsetko, predpokladam, ze vsetky mozne priciny uz boli povedane:
zdravotny problem /tlak, stitna zlaza, hormony.../
stres
asexualita
ina zena / iny chlap
Je blbe, ze sa s Tebou nechce rozpravat, hanbi sa, nevie co povedat??? Na Tvojom mieste pre blaho vasej rodiny ho dotiahnem na zdravotnu prehliadku, do poradne, k sexuologovi. Presne v takom poradi.
@severanka96 Tak...su rozne deti akčné aj menej akčné,,ale nechápem ani to ako sa to može volat že "materská dovolenka" ..to určite vymyslel niaky chlap,, 😀 😒 ...ja neviem ja som aj dost važne chorá,,takže neustáli pohyb ,,mi robí dost zle,,dobre tak napr uprata byt nieje také ako upratat dom,,a neustále sledovat či to moje dieta nerobí niečo zlé,,stále okrikovat,,človek je z toho už na prášky,,tak neviem ako to može byt dovolenka
@fidka79 mne sa zda, ze tvoj nazor je uuuplne neobjektivny. ty podla toho, co pises, az prilis vytrcas z radu. na rodicaku si hovies, ale väcsina zien je nazoru, ze rodicak nie je dovolenka. je to pracovna doba 24 denne. tym nechcem povedat, ze by na nej radsej neboli. ty si nazoru, ze sex v manzelstve nie je dolezity, väcsina vratane odbornikov ti povie, ze je velmi dolezity. ty sex nepotrebujes, 90 percent ludi ho potrebuje, chce a ma. takze asi nebolo spravne radit zakladatelke v tejto teme, ako sama vidis,
@veronika_veronika1 nečítala som všetky odpovede, možno tu už taká bola, ale nedávno riešila podobný problém moja kamarátka. Popisovala presne to čo ty, cítila sa ako žena hrozne, nepríťažlivo a mala pocit, že pre svojho muža nič neznamená, manžel jej prestal prejavovať aj iné nežnosti ako dotyk, pusa na uvítanie a podobne, dokonca už začínala mať podozrenie, že jej muž má milenku, nakoniec sa po rozhovore, keď už bola rozhodnutá, že ho opustí prišlo na to, že má problém s výdržou a bál sa navštíviť lekára.
@lady511 ale materská dovolenka nikdy nebolo myslené, že to je dovolenka. Majú to takto zatriedené zamestnávatelia, že žena je doma s dieťaťom.
Ako inak by to mali nazvať? veď sú pojmy PN, OČR ... keď niekto nieje chorý alebo nikoho neopatruje, zobere si dovolenku.
Tým pádom keď je žena doma s dieťaťom to nazvali materská dovolenka. Toť moje chápanie pojmu materská dovolenka 😝
@sissmiss Obdivujem tvoju vydrz v argumentovani s clovekom, na ktorom je od zaciatku vidno, ze iny nazor jednoducho neuzna. Nazor mam rovnaky ako ty, ale pri zrazke s takymto typom diskutujuceho uz radsej setrim klavesnicu.
Ale je napr. dobre vidiet, ako ma nedostatok sexu vplyv na rozumove schopnosti. 😀
@veronika_veronika1
Mna po tom vsetkom napadli dve veci...ze by som mu uz asi zo zufalstva povedala ze teda pojdem za nejakym inym muzom alebo coo a cakala by som na jeho reakciu. S tym ze by som dufala ze aspon toto ho nastartuje...No a potom by som sa zacala zaujimat ci naozaj nema (pri vyluceni zdravotnych problemov) fakt problem so sexualnou orientaciou...
@fidka79 - prosim Ta najdi si nejaky iny relax a nepis tieto hluposti, prestan uz s tym zabazepecovanim rodiny zo strany muza, ak si nepochopila drviva vacsina zien aj pracuje, aj sa stara o deti (vrátane manzela), domacnost a pod..a nefňuká ako ty furt.. a nehovoria že čo všetko zabezpečujú a ako sú z toho unavené.tak sa spamataj z toho sna, v ktorom žiješ asi len ty sama .. a hlavne takto berieš priestor babám, čo chcú pomôcť v tejto téme
mysim, ze tu nejde o samotny akt, len sa vysexovat, ako v casoch najvacsieho vybuchu hormonov. Ide o pocit zeny, ktoru trapi, ze jej muz nepreukazuje naklonnost, co je vo vztahu velmi dolezite. Porozpravat dobre sa dokazeme aj s mamou, v partnerovi by sme mali mat prave cloveka, s ktorym sa aj porozpravam a aj sa s nim intimne zblizim.
Pridavam trefny citat od J.J. Russeau-a: „Žena odpustí všechno kromě toho, že nevzbudila touhu“
Dakujem vsetkym za názory podporu atd. Nie je ochotný sa rozpravat počúvať. Rozišli sme sa. Sťahujeme sa s malým. A jemu to je jedno 🙂. Nonsens.
@veronika_veronika1 ach jaj. No komu niet rady, tomu niet pomoci ☹
Prajem Ti vsetko dobre.
@veronika_veronika1 fuuuha....no drz sa Veronika!vsetko dobre ti zelam ;)
@veronika_veronika1
drzim palce a vsetko dobre zelam
@veronika_veronika1 pozicaj mi ho na mesiac.... 😀 😝 😅

Vy co tu pisete ze to nie je normalne a chlap to potrebuje pomaly kazdy den ste mali kazdeho chlapa sveta v posteli? 😕 Alebo mate na to vypracovanu nejaku studiu? Nechapem co sa tu ohanate prirodou, ved prave ta nas vyraba vsetkych ako originalne exemplare! Nenusi za tym byt hned milenka. Mozno mu to naozaj staci.
Porozpravaj sa s nim, asi by som volila prave chvilu lo sexe, bude uvolnenejsi a otvorenejsi mozno. A povedz mu ze si takto nestastna. Riesenie musite najst vy dvaja spolu!