icon

Hádky kvôli sexu

angelikaaa123
3. okt 2014

Ahojte, mám veľmi vážny problém, ktorý ma tak trápi, že uz som bezradná. Poteší ma kazdy váš nazor alebo rada. S priatelom sme spolu rok aj pol, som v 13tt tyzdni tehotenstva. Lubime sa, ale... Vytaca ma priatelove spravanie voči mne. Keď nemame sex som zrazu preňho iba vzduch... Absolutne si ma nevšima a v poslednej dobe mi aj dost pekne nadava. Tu vznikajú naše hadky. Nevie sa vžiť do mojej situácie. Začnem poporiadku, cez víkendy sa sprava priam nadherne...mame sex aj dva krat denne. Ale... cez pracovne dni.. sa ku mne sprava pekne len zatial kym mu nepoviem nie. Potom som v jeho ociach zrazu ničím. Predstavte si moju situaciu: pracujem, studujem externe a som tehotná, vecer som rada, ze ležím v posteli. Zvykla som mu spraviť "dobre" aj inou cestou ako sexom ale ani to si neváži. Včerajšia hadka ma doviedla k tomu aby som sem napísala. Spraval sa uzasne... az kym som nezacala byt unavena. V tom sa nahneval a vynadal mi do hlupej, povedal, ze si mam najst i eho, na ktoreho budem mat chut a povedal, ze odchadza snazila som sa ho zadrzat ale aj napriek mojej tehotnosti ma odstrčil. A odišiel so slovami, že ho už nikdy neuvidim, co mam spraviť? Odpustiť mu a pretvarovať sa že mi neubližuje alebo sa ho konečne vzdať a vychovavať sama?
P.S: moja mama ma tiez vychovavala sama a viem ake to je byt bez otca, a to by som mojmu babatku nechcela :(

sjuzi
3. okt 2014

Nerozumiem, prečo ste sa tak ponáhľali s bábätkom... Veď vy ste ešte mali chodiť do kina, na disky a milovať sa pod holým nebom. Pre mňa je vaše "naplánované" bábätko veľmi nedomyslený dôsledok. 🙄 Chlapec evidentne nie je "vybúrený".

anicka245
3. okt 2014

prec od neho a v ziadnom pripade mu nenechat na starost male dieta ked sa narodi!!!!!! takto nevyspytatelny clovek je velmi nebezpecny, je nevybureny a nevyspely, mas to tazke ALE vies to zmenit!!!!!!!!!!!!!

simca06022011
3. okt 2014

Taku by som mu vlepila, ze by mu stena dala druhu... a sa ti divim, ze ho este doprosujes a prisposobujes sa mu. To by mal teraz robit on...
... a k tomu "chybajucemu otcovi", ja som na tom bola rovnako, ani za nic by som to neurobila, ani za nic sa nerozideme a bla bla.. at eraz po 10 rokoch trpenia chlapskej hluposti viem, ze je to najvacsia blbost. Ked to nejde, tak to nejde... preco sa kvoli "otcovi" trapit? trpiet a prisposobovat? Dieta potrebuje v prvom rade harmonicky domov, klud a stastnu mamu... nie dementa co sa potrebuje vytriast 2x za den a je mu malo, nepozera na ine okolnosti ani na nic. Ked budes chora, ked pridu nebodaj problemy vo vyssom stadiu a "neposluzis mu" tak bude takto vyvadzat a robit ti stresy? Alebo budete mat doma plakajuce babatko a nebudes mat cas sa ani osprchovat za den...?
No iba raz by to urobil mne... teraz uz mam viac rozumu a skusenosti, tak tebe prajem vela trpezlivosti a stastia pri rozhodovani sa 🙂

kykka
3. okt 2014

@angelikaaa123 ten vas vztah nema ziadnu buducnost. Ty rozumne dievca a on nedozrete decko, ktore trpi komplexami, ze ta z nejakeho dovodu nepritahuje a za kazdym tvojim odmietnutim vidi len, to, ze chyba je v nom a on je ten neschopny... No co mas robit? cakat, kym sa ti narodi babo, kym podrastie, kym ty najdes stabilnu pracu a az potom budes riesit, ako sa rozist a zostat slobodnou matkou tak, aby si to mohla sama utiahnut. Po case si najdes ineho partnera, ktory ta bude akceptovat aj s dietatom, urobi ti dalsie a tvoj zivot sa da do normalu - rodina , ale najprv si budes musiet prejst trnitou cestou, kym to vsetko dosiahnes. Vela stastia - prajem ti vela sil, lebo teraz aj tak nic nezmozes, az o par rokov...

hucko44
3. okt 2014

Neviem, či tu momentálne nevládne všeobecné odsúdenie chlapov, ale ak Ti môžem poradiť, naozaj choď od neho. Teraz už je na Teba taký zlý, čo bude o dva-tri roky, keď prídu ozajstné problémy. Si mladá - v podstate ešte šteňa (nebolo to myslené, ako urážka), ale napriek tomu Ti hovorím UMRIEŠ. Nie dnes, nie zajtra, ale príde to. Ak si zvolíš život s sním, je to Tvoja voľba, ale na svete je kopec chlapov, ktorí Ťa spravia šťastnou. Celý život máš pred sebou. Myslím ten život, za ktorý už nesieš zodpovednosť sama. Ja toho Tvojho chlapa vôbec nepoznám, ale podla toho, ako si ho opísala ste sa zrejme spoznali na diskotéke. OTEC RODINY SA NEHLADA NA DISKOTEKE.

angelikaaa123
autor
3. okt 2014

Najhoršie si robim ja... stale si robim nadeje ze sa to zlepsi ja sama si to nahovaram a cakam velke zmeny a nič... strasne by som chcela aby sa to zlepsilo aby bolo vsetko tak ako ma byť... ale keď to nejde tak to nejde... asi mu skúsim ešte dohovoriť... ale keď ani to nepomôze už to budem riesiť radikalne... dakujem vam všetkym za rady... aj keď bolestivo ale otvaraju oči

angelikaaa123
autor
3. okt 2014

@hucko44 nie... nechodím na diskoteky a predtym sme boli dlhe roky kamarati... ale ani vtedy som ho nespoznala takeho aký naozaj je

guiseppinka
3. okt 2014

@angelikaaa123 len taka otazka na margo - preco si vlastne suhlasila mat dieta?

angelikaaa123
autor
3. okt 2014

@guiseppinka neviem.. nejak sa to vo mne prebudilo.. bolo všetko take krasne..mali sme uz plany na nas spolocny dom, obaja pracu, krasny vztah, ani som nemyslela na svoj vek.. ja zdielam nazor ze je jedno kolko ma matka rokov len aby sa vedela postarat o dieta.. a na to sme predpoklady mali

guiseppinka
3. okt 2014

@angelikaaa123 a kam si chodila do skoly, ze uz v 18 mas pracu??? ved normalne sa len 19 maturuje... prepac, len mi to nejako nejde dokopy...
a ten tvoj nazor, ze je jedno kolko ma matka rokov uz musis presadzovat, lebo vzdy sa najde niekto, kto tebou pohrdne a vytkne ti tvoj vek 🙂

sense
3. okt 2014

@materina_duska myslim ze to a<ni vraviet nemusi on uz charaakter ukazal....

sjuzi
3. okt 2014

A bývate sami, čo na to rodičia?

angelikaaa123
autor
3. okt 2014

@guiseppinka študujem externe a mamin šéf ma zamestnáva už rok aj pol

angelikaaa123
autor
3. okt 2014

@sjuzi rodicia v pohode, ale o problemoch nevedia moja matka keby vedela o tychto problemoch asi by ho zaskrtila a zavesila za viete čo

sjuzi
3. okt 2014

S tým bábom ste veru mohli počkať, jediné, čo je na tom celkom "pozitívne", že si aspoň zitila, čo je zač. Ale budeš to mať sama ťažké. Nechcem tu opakovať, čo už baby písali. Narodenie bábätká dá zabrať aj veľmi súdržným párom. Veľa šťastia prajem. 😉

meusicka
3. okt 2014

@angelikaaa123 radim ti vytlacit si nejake clanky na nete ohladne tehotestva. hormonalnych zmien a podobne,a predlozit to tvojmu,nech chlapec studuje. i ked si myslim ze tvoj partner je ako pisu aj vyssie, nedozrety. ide o sex, a dokonca by som si dovolila tvrdit ze nie o kvalitu len o kvantitu. poial mas pocit, ze s tebou je preto, tak to sa mozes rovno zbalit a ist od neho. sama som matkou, a moj partner mi nevykrical nedostatok sexu, kedze bral ohlad. po porode ak budes rodit prirodzene tak sa mozes zase pripravit na to, ze sex moze byt az neprijemne bolestivy, kym sa to vsetko znova zhoji. to mu asi tiez nebude zavadzat. no a o kludnych veceroch vo dvojici uz ani nehovorim. ked sa male narodi budes v prvom rade matkou, az potom milenkou. pokial mu na tebe zalezi aj z inych dovodov tak nech to ukaze. povedz mu, ze sa ti spravila na krcku maternice trhlinka a mas zakazany sex. a uvidis ako sa bude spravat.
ja ti poviem, ked sa mi narodili dvojicky, bola som taka unavena ze partner odo mna v dverach nedostal sex ale niektory z revajucich uzlickov, po veceroch nosil deti vo vanickach, lebo nam nespali. a kedze bol tiez unaveny, a vytazeny tak nemal cas mysliet na sex a ine blbosti.
podla mna tvoj partner pokial mu nedas ty, tak si najde inu.
si este mlada a ak sa ukaze ze ten tvoj nestoji za to, tak od neho odid. urcite sa niekde vo svete tula ten spravny chlap pre teba. ktory ta bude vediet prijat, pochopit a to aj spolu s dietatkom. a tiez chranit, lebo zena pocas tehotenstva potrebuje citit podpuru a ze je milovana. hmmm este sa na tebe neukazali zmeny, nemas brusko a strie ,mozno ta obidu, a nemas na sebe +10kg. to idealizujem, ale ako sa bude tvoj priatel spravat ked uz fakt nebudes vladat??? drzim palce aby si sa rozhodla spravne.

misinka26
3. okt 2014

Babuľka moja zlatá a čo bude robiť neskôr keď sa už nebude dať sexovať prípadne po pôrode ??? To čo si nájde inú ??? Takýto typ chlapov by som poslala niekde ... Ste obaja mladí ... Buď sa s ním otvorene porozprávaj alebo ho pošli niekde, takto sa k tebe správať nemôže !!!!

kafedame
3. okt 2014

Aj môj názor je,preč od neho čím skôr.Lebo chlap,ktorý ženu miluje,lúbi sa takto nespráva! Si ešte veľmi mladá,predpokladám,že si aj rozumná,tak v prvom rade mysli na svoje dieťatko.Máš predsa mamu,ktorá ti pomôže.Takýto chalan nestojí za nič.

meusicka
3. okt 2014

@angelikaaa123 tak to svojej mame povedz a nech ho usmerni, mozno by si to mohla povedat aj jeho mame ako grobiansky sa k tebe sprava. gule ma dve, tak ho mozu kludne vesat naraz obe

brady1
3. okt 2014

@angelikaaa123 Ja len tolko ty si musíš vážit sama seba, nezadržiavaj ho ked chce ist, tym len strácaš úctu, tak si ta nebude vážit. Ono sa to samo vykrištalizuje. Ty ked si unavená chod spat a hotovo. Tvoje babo je na prvom mieste.Vikendy hovoriš, že su fajn tak fajn. A on sa bud zobudi a pochopi že čakaš babo čo nie je až tak jednoduche a hlavne že bude otcom. A ešte aj on bude neraz tak unaveny, že on nebude chciet, ked bude musiet makat akošrob aby Vas uživil a dal Vam všetko čo potrebujete. Neboj on si to uvedomi ked uvidi prvy krat svoje dieta. A ked nie tak pojdete od seba. A ty to zvládnes, lebo budes musiet koli svojmu babatku.

angelikaaa123
autor
3. okt 2014

@misinka26 keď bol ešte "normalny" tak som sa ho pytala, čo bude potom keď vážne mu to nebudem vedieť dať.. a jeho slová boli "tak mi to spravíš rukou"... aj tieto slová boli dosť odraďujuce

horana
3. okt 2014

@angelikaaa123 slova typu "nemozem bez teba byt" dokazuju ze ta potrebuje k svojej vyrovnanosti, namiesto toho aby bol zakotveny sam v sebe a tebe bol oporou v tvojom stave, stava sa otcom musi zacat davat - namiesto brat (ako doteraz prihliadal len na svoje potreby), namiesto svojich zaujmov zacat vidiet tie rodinne, teda nie co on chce, ale co je dobre pre rodinu
nie som angazovana v cirkvi, tak neviem ako vyzera ta ich priprava na manzelstvo, ktoru vraj musia kanidati na manzelstvo absolvovat, ale niekedy si myslim ze by sa mnohym zislo, ze to v skole nevyucuju, tak aspon nejaka povinna priprava s psychologom kam by par musel dochadzat ked sa potvrdi tehu, kludne tym podmienit pridavky, a kde by psycholog na zaklde nejakych testov ci rozhovoru posudil ci je tam aspon ta zakladna zrelost, lebo takychto pripadov ze "vztahova vyzretostna gramotnost nula bodov" je stale viac, ako je spolocnost komercnejsia a mladi ludia rozhyckani moznostami mat plno pozitkov a ziadnu zodpovednost, do 20tky nemali okrem ucenia prakticky ziadne zavazky a povinnosti, co je teda nie dobre

misinka26
3. okt 2014

@angelikaaa123 ... no a keby mi toto povedal tak ho niečim ovalím, alebo mu poviem, však aj ty máš ruky ... decko jedno nevybujačené !!! Moja milá pre tvoje duševné zdravie a zdravie dieťatka ti radím choď od neho preč, z krásnych rečí sa nenaješ ... Daj si poradiť bude len a len horšie ... Ale ja si myslím, že to časom aj sama pochopíš, meníš sa na matku a po narodení dieťaťa ti bude ukradnutý chlap, ktorý myslí gaťami ...

angelikaaa123
autor
3. okt 2014

@misinka26 veď práve už teraz to citim tak že bude najlepšie ked budeme bez neho... ved ak ma dake city a bude vidiet to malé (nakolko pochadzame z jednej dediny) si všetko olutuje aj ked uz bude neskoro.. ved napokon aj ked si najde taku ktora mu bude davat aj kazdu hodinu aj tak nikdy nikto neda taku lasku ako by mu davalo to dieťa

sjuzi
3. okt 2014

@angelikaaa123 na toto, čo si napísala naposledy sa vôbec nespoliehaj. Chlapi si k bábätku nachádzajú svoju cestu postupne. Ty už teraz cítiš, že sa stávaš matkou, máš viac času sa s tým zžiť, bäbatko už rastie v tebe. Muži to tak nemajú. Mnohí si začnú s deťmi najviac rozmieť až pár mesiacoch od narodenia, kedy bábo už reaguje na vonkajšie podnety a nie je totálne závislé len od matky...

stanislavao
3. okt 2014

@angelikaaa123 takeho chudaka poslite cim skor kade lahsie. co je to za primitiva, co sa takto sprava k svojej tehotnej polovicke? urcite vam bude lepsie bez neho, ako v takom nenormalnom vztahu.

horana
3. okt 2014

Velmi malo muzov najde city k dietatu ked ochladli jeho city k matke, zvlast tito nevyzreti. Ked ho pustits k vode, po case uplne ochladne aj jeho cit k dietatu a pojde svojou cestou.

oladuna
3. okt 2014

Myslim si ze je este prilis skoro po jednej hadke rozmyslat o tom ze budes vychovavat sama.on sa vrati.ale by ste si mali pohovorit o tom co je to byt tehotna a unavena atd. Normalny muz kvoli sexu ked je zena TEHOTNA od nej neodide. Bud je mlady alebo streleny.

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
janulka765
3. okt 2014

ahoj no ja osobne by som taketo spravanie nestrpela, chlap ktory si nevazi zenu a este ktomu aj tehotnu zenu nieje hodny nicoho, nech si ide po sex za inymi zenami pretoze ocividne nevyhladava lasku a priatelstvo ani porozumenie ale iba cisty sex. Neberie na teba ohlady a to mu vychadzas v ustrety....prepac sama musis vediet co od svojho buduceho partnera ocakavas..nechapem ani nepochopim ako moze nejaky chlap povedat svojej tehotnej polovicke ked mu odmietne sex vynimocne pretoze inak ako pises ho dostava dost, ze uz sa nevrati ...mala si mu zakricat ze chod si a nevracaj sa...sam prilezie