icon

Hanbí sa za mňa pred rodinou

malena22
22. jún 2022

Ahojte potrebovala by som poradiť alebo aspon nejaku odpoved na moj problem s priatelom som 3,5 roka co si myslim že je už doba aby ma zoznamil s jeho rodinou ale mam pocit že sa hanbi sa mna som z toho smutna vsetko medzi nami funguje tak neviem co je problem on k nam chodi normalne pozna sa s celou rodinou a teraz stručne on - nikdy ma nezoznamil so žiadnym jeho kamáratom vzdy musim sediet v aute
- ideme k nim domov ja zase čakam v aute
- hanbi sa somnou chodit po verejnych miestach ak je tam vela ludi zase sa za mna hanbi
-ak mu vola mama alebo sestry a potrebuju niekam odviezst ja musim ist domov a on uteka preč hned ( sestry maju obidve vodičaky )
- čo s takym chlapom byvat somnou tiež zrejme nechce
Miminko stale nejake vyhovorky už som zo vsetkeho smutna

Strana
z3
macikovaiveta
22. jún 2022

@malena22 utekaj veď si piate koleso u voza

sense
22. jún 2022

Nečítam komenty tak sa budem asi opakovať, ale príde mi to tak ze si len bokovka... Všetko tomu nasvedčuje, on chodí k tebe, ty si u neho nikdy nebola, nepoznáš jeho rodinu, jeho kamarátov nechodíte spolu na verejnosť...

macikovaiveta
22. jún 2022

Autorke on sa nehanbi za Teba , on Ťa nemá za nič, to nemyslíš vážne 3,5 roka 🤷‍♀️

zdenkastanka
22. jún 2022

Cize ani spolu nebyvate ze ?a to ti nebolo divne?nikdy si sa nepytala kedy ta predstavi?
Ze sediet a cakat v aute... 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

katkami123
22. jún 2022

Dievca zlate, kde ty máš nejakú sebaúctu a hrdost. To si nikdy nemala poriadny vážny vzťah, keď toto ti príde normálne a toleruješ to už 3,5 roka? Veď ten chlap ti nedal vôbec žiadnu vážnosť, to ti nepríde pod úroveň ešte s takým riešiť dieťa? A zásnuby, svadba, nejaka postupnosť nič? - to už tak ideš pod svoju cenu? Za veľa si mozes ty sama, že so sebou necháš takto zametať, chyba ti guráž, ráznosť, zásadovosť,, jasne stanoviť kedy dosť, určiť si nejaké hranice - toto rešpektovať nebudem, chcem spoznať tvojich rodičov a sestry atď. Ale na milenku si ideálny typ, nechavas sa unášať len tak životom. Ja to nechápem, som zas z iného cesta.

makeka
23. jún 2022

Mala by sa odhodlať a ísť zazvoniť k šuhajkovi domov že kto jej otvorí.Normálne sa predstaviť -aká bude reakcia...Ja som si tiež istá že je ako bokovka keď takto s ňou jedná.Možno ich má aj viacej popri svojej zákonitej...

whatever1
23. jún 2022

Zaujimalo by ma ako ti to odovodnuje, ze nemozes ist s nim a ze musis pockat v aute alebo ist domov. Stavila by som sa ze minimalne jedna z jeho "sestier" je jeho frajerka.

spadnutaslivka
23. jún 2022

mrkajte, niekto sa inšpiroval 😀

https://www.youtube.com/watch?v=IKJplMPlDag
daniela2202
24. jún 2022

@malena22 rýchlo preč

mimi12392
18. nov 2023

@malena22 ahoj našla som si neskôr tento príspevok. Ako to nakoniec dopadlo? Verím, že si našla odhodlanie odísť od neho, alebo sa váš vzťah posunul ďalej.

Strana
z3