Hanbí sa za mňa pred rodinou
Ahojte potrebovala by som poradiť alebo aspon nejaku odpoved na moj problem s priatelom som 3,5 roka co si myslim že je už doba aby ma zoznamil s jeho rodinou ale mam pocit že sa hanbi sa mna som z toho smutna vsetko medzi nami funguje tak neviem co je problem on k nam chodi normalne pozna sa s celou rodinou a teraz stručne on - nikdy ma nezoznamil so žiadnym jeho kamáratom vzdy musim sediet v aute
- ideme k nim domov ja zase čakam v aute
- hanbi sa somnou chodit po verejnych miestach ak je tam vela ludi zase sa za mna hanbi
-ak mu vola mama alebo sestry a potrebuju niekam odviezst ja musim ist domov a on uteka preč hned ( sestry maju obidve vodičaky )
- čo s takym chlapom byvat somnou tiež zrejme nechce
Miminko stale nejake vyhovorky už som zo vsetkeho smutna
Nečítam komenty tak sa budem asi opakovať, ale príde mi to tak ze si len bokovka... Všetko tomu nasvedčuje, on chodí k tebe, ty si u neho nikdy nebola, nepoznáš jeho rodinu, jeho kamarátov nechodíte spolu na verejnosť...
Autorke on sa nehanbi za Teba , on Ťa nemá za nič, to nemyslíš vážne 3,5 roka 🤷♀️
Cize ani spolu nebyvate ze ?a to ti nebolo divne?nikdy si sa nepytala kedy ta predstavi?
Ze sediet a cakat v aute... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Dievca zlate, kde ty máš nejakú sebaúctu a hrdost. To si nikdy nemala poriadny vážny vzťah, keď toto ti príde normálne a toleruješ to už 3,5 roka? Veď ten chlap ti nedal vôbec žiadnu vážnosť, to ti nepríde pod úroveň ešte s takým riešiť dieťa? A zásnuby, svadba, nejaka postupnosť nič? - to už tak ideš pod svoju cenu? Za veľa si mozes ty sama, že so sebou necháš takto zametať, chyba ti guráž, ráznosť, zásadovosť,, jasne stanoviť kedy dosť, určiť si nejaké hranice - toto rešpektovať nebudem, chcem spoznať tvojich rodičov a sestry atď. Ale na milenku si ideálny typ, nechavas sa unášať len tak životom. Ja to nechápem, som zas z iného cesta.
Mala by sa odhodlať a ísť zazvoniť k šuhajkovi domov že kto jej otvorí.Normálne sa predstaviť -aká bude reakcia...Ja som si tiež istá že je ako bokovka keď takto s ňou jedná.Možno ich má aj viacej popri svojej zákonitej...
Zaujimalo by ma ako ti to odovodnuje, ze nemozes ist s nim a ze musis pockat v aute alebo ist domov. Stavila by som sa ze minimalne jedna z jeho "sestier" je jeho frajerka.
mrkajte, niekto sa inšpiroval 😀
https://www.youtube.com/watch?v=IKJplMPlDag@malena22 rýchlo preč

@malena22 utekaj veď si piate koleso u voza