icon

Hanbí sa za mňa pred rodinou

malena22
22. jún 2022

Ahojte potrebovala by som poradiť alebo aspon nejaku odpoved na moj problem s priatelom som 3,5 roka co si myslim že je už doba aby ma zoznamil s jeho rodinou ale mam pocit že sa hanbi sa mna som z toho smutna vsetko medzi nami funguje tak neviem co je problem on k nam chodi normalne pozna sa s celou rodinou a teraz stručne on - nikdy ma nezoznamil so žiadnym jeho kamáratom vzdy musim sediet v aute
- ideme k nim domov ja zase čakam v aute
- hanbi sa somnou chodit po verejnych miestach ak je tam vela ludi zase sa za mna hanbi
-ak mu vola mama alebo sestry a potrebuju niekam odviezst ja musim ist domov a on uteka preč hned ( sestry maju obidve vodičaky )
- čo s takym chlapom byvat somnou tiež zrejme nechce
Miminko stale nejake vyhovorky už som zo vsetkeho smutna

malena22
autor
22. jún 2022

@spadnutaslivka ano presne zatvarala som oci čas plynul a som tam kde som straneny cas

jaskolka
22. jún 2022

@malena22 tak nestrácaj toho času ešte viac.Vezmi to ako poučenie do budúcnosti, ten pravý, čo ťa predstaví rodine a hrdo bude vodiť po meste, určite príde.
Len čím skôr ukonči túto "frašku - vzťah"

srdeenko19
22. jún 2022

Hlavu hore, nič nie je stratené. Nájdeš niekoho, kto si ta zaslúži a bude ta brat tak ako ty jeho, predstaví ta rodine, kamarátom, zoberiete sa, budete mat babatko. Ved to sú také prirodzene veci vo vzťahu, keď sa správne vyvíja, ale u vás žiaľ po 3,5roku k ničomu takému neprišlo. No blikali by mi kontrolky už asi dávno, ci za tým nemôže byť niečo iné. Podľa mňa sa za teba nehanbí, len z nejakého dôvodu nemôže posúvať vás vzťah. Skus to nejako diskrétne pozistovat. Držím palce 😊 Caká ťa niekde niekto lepsi, všetko je tak, ako ma byt 🙏🏾

jaskolka
22. jún 2022

@spadnutaslivka hej, bolo to v Tine , alebo taky nejaký ženský časopis, čo písali tam ženy svoje príbehy.

h2
22. jún 2022

3 a pol roka?! To je strašne dlho. Ukončila by som to hneď. Buď má inú, alebo s tebou do budúcna vôbec nepočíta, má ťa len zatiaľ, kým nenájde tú pravú. ☹️

mariejenka
22. jún 2022

@malena22 zastan sa seba samej,on skrátka si ta neváži,lebo.ak by ta mal rád, pýšil by sa tebou.
Ja som zvedavá korčula, preto ta prosím,daj nam vedieť ked ho konfronujes. Držím ti päste.

simsalabim
22. jún 2022

@malena22 ale nechala by som ho to vyzrat, hnusaka jedneho. Ist za nim domov, zazvonit, konfrontovat.
Nech nesie nasledky.

shewinka
22. jún 2022

@malena22 Dievča nohy na plecia a utekaj. Mna vzal priatel domov po mesiaci. Ja jeho po 2 tyzdnoch. Nemyslim, ze sa za teba hanbi, len asi nie si jedina.

prunee
22. jún 2022

Neviem, co vsetko vam funguje. Podla toho, co pises, vam praveze toho dost nefunguje. Takto normalny vztah nevyzera. Ci uz sa za teba hanbi, alebo je v tom nieco ine, ani jedno nie je v poriadku a nie je to plnohodnotny vztah. A ak si to zistila az na zaklade tychto komentarov, verim, ze ta posunu spravnym smerom. Vaz si samu seba a budu si ta vazit aj ostatni.

simsalabim
22. jún 2022

@malena22 inak nerozumiem, ako ste spolu komunikovali. On: Idem si domov zobrat notebook, pockaj ma v aute. Ty: OK. Nikdy si mu nepovedala - idem s tebou? Nechcem ostat v aute? Uz sme spolu rok, predstav ma rodicom? Kde ste vlastne chodili, ked na verejnost nie, domov nie.... Aky uviedol dovod, ze na verejnost nie?

laska86
22. jún 2022

@oblecenie99 presne toto ma napadlo...odiot..daj mu koniec..mozno nato caka🤷

zildo
22. jún 2022

@malena22 to si sa teraz zobudila po 3,5 roku? To ste ako fungovali, žiadne výlety,chaty,nič? To ťa ani jeho sestry nepoznajú? akési je to celé čudné.

valeria_h
22. jún 2022

To je len tak ponižujúce.. dievča zlaté kopni ho do riti.

darina77
22. jún 2022

@malena22 alebo sa oň hanbí za svoju rodinu. Nemá doma otca alkoholika?

januska12323
22. jún 2022

Nabudúce zastane pri dome, ide dnu, ty slávnostne vystupuješ a pekne ideš za ním ideálne aby ti v tom už nedokázal zabrániť. Zaklopeš na dvere: dobrý deň, ja som Lenka váš syn so mnou do dnešného dňa spával. Odkážte mu prosím, že už za mnou chodiť nemusí. A odchádzaš 😁

cacianka
22. jún 2022

Buď chvíľu v kľude a ak čoskoro pôjdete niekde, ťa výstup zarovno s ním že ideš, alebo mu daj náskok 1 minútu a choď.
Viem že budeš mať guču v krku, ale radšej 5 minút utrpenia ako rok trápenia.

21anjelik19
22. jún 2022

@malena22 možno ťa má len ako milenku, a keď si nájde ženu do ktorej sa zaľúbi tak ťa ľahko odhodí.......poznám takýto prípad

kormino
22. jún 2022

Nechápem moja zlatá,ty si o tom nehovorila s tvojou mamou?Ona nechcela napríklad vedieť ako ťa prijali jeho rodičia?to ,aký má vzťah s rodičmi tiež má výpovednú hodnotu.Ja už z niektorých diskusií mám dojem,že v mnohých rodinách spolu nediskutujú,nielen s dospelými deťmi ,ale aj s puberťákmi,alebo mladšími.

zoeeoz
22. jún 2022

3,5 roka sedíš v aute??? Akože, ak mu toto toleruje takú dobu, neni ti pomoci

jaskolka
22. jún 2022

A nebude jedna z tých "sestier" manželka? Keď zavola, tak on hneď uteká preč?
Keď si nikdy ani nevidela rodičov, tak ako môžeš veriť, že fakt ma dve sestry, ktoré mu volajú?
Inak tiež premýšľam, že ako to je, prídete pred dom, kde bývajú "rodičia" on ide na dve tri hodiny dnu a ty trcis v aute? A keď idete von, tak idete akože po bočných uličkách, len aby nikto vás nevidel?
Toto by som už po pár mesiacoch netolerovala, tebe to fakt nebolo podozrivé?

jaskolka
22. jún 2022

@darina77 to by sa nehanbil s nou chodiť von. On ju podľa všetkého, ako píše, zapiera aj na verejnosti. Toto nebude o "otcovi alkoholikovi" proste typek to hra na dve (najmenej) strany

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
spadnutaslivka
22. jún 2022

moju zvedavosť ale vždy zožiera, že sa nikdy nedozvieme, ako to dopadlo. Asi mesiac-dva, možno aj 3 dozadu tu bol nejaký príbeh, čo sme tiež tipovali, že týpek len "frajerke" nepriznal svoju rodinu (tiež ich nezoznámil). Aj sme jej radili, aby ho sledovala a zistila pravdu. Ale už sa potom neozvala, ako to dopadlo.

lenkadenisa
22. jún 2022

Si mladá, hľadaj si nového frajera

shewinka
22. jún 2022

@spadnutaslivka 😡 toto aj mna štve

spadnutaslivka
22. jún 2022

@shewinka tak zvyčajne asi preto, že je to anonymne a neviem, či sa po nejakom čase dá k tomu zas nejako prihlásiť alebo čo (neviem, lebo som ešte anonymnú tému nezakladala)... ale napr. tu je podobná a tiež sa už potom neozvala: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/taji-ma-2/?page=5&scrollto=first

miriam11
Odpoveď bola odstránená
matullienka
22. jún 2022

Ja si myslím, že jemu nevolá sestra ale manželka preto tak rýchlo uteká vždy. A 3,5roka ste sa prosím ťa kde stretávali keď sa k tebe neprizná ani na verejnosti?

janetinka27
22. jún 2022

@malena22 este je moznost,ze sa hanbi za svoju rodinu. alebo mu stroskotal nejaky vazny vztah a rodina sa z tym nezmierila (aj to sa stava). ale zas on ta zapiera aj na verejnosti.a ked ho cakas v aute,jeho rodina vie,ze tam sedis? necitis sa blbo,ze ste sa nezoznamili? mozno im povedal,ze sa s nimi nechces zoznamit.
nemyslim si,ze sa hanbi za teba,ale on by sa mal hanbit.vyjasni si to s nim.

vero_29
22. jún 2022

@malena22 a niesi nahodou len jeho bokovka?