Randenie s hanblivým mužom. Ako riešiť neistotu?
Ahojte randim 2 mesiace s jednym chlapom. No a vlastne ide na to veeelmi pomaly. Proste sem tam ma.objime hladka da ruku..potom zas nie. Potom.zas hej. Iba pree nedavnom.ma.pobozkal. a ze to berie ako vztah. Lenze to ja teraz automaticky ked ho uvidim mu mam.dat pusu ? :D neviem pride mi to cudne.. aj ked sme spolu sme dlho ticho lebo on je hanblivy a uzavrety clovek a potom ja sa stiahnem tiez
Asi nie je chemia …..ukončila by som to
@anonym_autor tak skús byť ty tá prvá, ktorá ho pobozká a možno sa aj on potom rozbehne a začne byť viac taký k tebe. musíš spraviť tie prvé kroky ty, pokiaľ je on hanblivý a pokiaľ máš samozrejme o neho záujem
@anonym_autor ak ho chceš, tak skús byť ty viac iniciatívnejšia a potom sa možno aj on rozbehne
Ja som na takéhoto muža nemala trpezlivosť, vždy som musela byť iniciatívnejšia, rozprávať viac, pripadala som si v tom vzťahu príliš dominantna, v roli muža , tak som to radšej ukončila
@anonym_autor tak buď ti to vyhovuje alebo nie. Keď nie, tak mu to povedz a rozidte sa.
Ono by to malo ist takpovediac samo, mam pocit...A ked to tam nie je, tak to asi nebude uplne ono ... 🙂
Tak po 2 mesiacoch sa už máte riadne cmúľať, skús byť aktívnejšia. Popracujte na komunikácii a otvorenosti, bude sa vám lepšie pracovať vo vzťahu.
@ovaaa 😆😭😆👍
@anonym_autor keď budete takíto rozdielni aj neskôr, tak to fungovať nebude....2 mesiace sú dosť, aby ste ladili 🙂😀💋
naco sa trapis s muzom ktory ti povahovo nevyhovuje? je uplne normalne, ze ludia si nesadnu ale nie je normalne to takto natahovat
Nevyzdvihla si nič pozitívne na ňom a vašom vzťahu
Nadsenie nieje citit v tom čo píšeš
Ste spolu len aby bolo, že?
Ja by som toto ani nenazvala asi vztahom. Ukoncila by som to. Lebo aj ked je chlap hanblivy, vie dat najavo zaujem, ak ho ma. Lebo hladkanie po ruke po 2 mesiacoch je dost trapne pri dospelych ludoch.
Som introvert, žena a mala som možnosť mať chlapa, ktorý je tichý a uzavretý. Ver, či nie bola som iniciátor ja ale po chvíli ma to prestalo baviť. Pripadala som si ako chlap, dokonca sa vo mne prejavilo moje extrovertne ja. Keď som mala partnerov, ktorí boli iniciátori tak som sa vedela veľmi rýchlo rozhovoriť a doplňali sme sa.
Aj hanblivy sa vie rozhybat ak mu na zene zalezi. A ma aj chut na sex, ta s hanblivostou nesuvisi. Vam dvom ale chyba chemia. On sa sprava ako dieťa, hladka ta jak plysaka a od teba ocakava, ze budes jeho mamou, ktora ho povedie
priznam sa, ze ja by som uz v dnesnej dobe na takeho chlapa nemala absolutne trpezlivost. bud sa k niecomu ma alebo nie. samozrejme mi nevadi byt iniciativna, s tym fakt nemam ziadny problem, ale nie stale. ale tak mozno je taky typ, ze mu to jednoducho len troska dlhsie trva ako inym. ved uvidis, obrnila by som sa na tvojom mieste trpezlivostou ... alebo ho nechaj tak, tam su fakt len dve moznosti 😀
Moj muz bol taky a po case prevzal iniciativu on, len si proste musel zacat verit, ze ho fakt chcem..🤣no a dnes je z neho ukazkovy muz a nie ten co bude iniciovat spravy, stretka, interakcie s cudzimi zenami.. lebo zas povedzme si narocinu, prilis sebavedomí muzi su zas az prilis iniciativni a to ku kazdej zene, ktora ich zaujme.. takze je to o tebe, ak ta to nudi, najdi si aktívneho mača, ktory ti na prvom rande bude chciet strcit pekac do truby🤣lebo to tak robi pri kazdej..🤣🤣
aj ked si struhnete po flasi vina ste takyto zdochliaci? ved trocha zivota do toho umierania
Čo tie ženy chcú, autorka sa sťažuje že je tichý a pomalý. Ja som ukecaný idem rýchlo na to, a tam sa zase sťažujú že si moc hrrr ideš ako velká voda... Veď ženy nevedia čo chcú. Mne zas furt hovoria ešte počkajme, ešte je skoro, potrebujem ťa viac spoznať...
Autorka poď na rande so mnou, a budeš mať opačný problém 😁
Mam znamost, pozname sa 4 roky, piseme si denne niekolkokrat..... Za posledne 2 mesiace sme sa velmi zblizili cez spravy, vela cestuje, je cudzinec. V spravach sme fantazirovali, ako sa budeme objimat a bozkavat, a dnes sme to prvykrat urobili. Obaja sme v dlhodobych manzelstvach, co nam uz nic nedavaju. On je o 15 rokov starsi. Bolo to uzasne, a chceme pokracovat, aj ked je velke riziko, ze nas odhalia. Obaja mame co sa financii tyka velmi komfortny zivot, ale bez nasich zivotnych partnerov by sme to nemali. Tiez je velmi hanblivy, a tieto prve bozky boli velmi nemotorne, bali sme sa, ze nas v aute niekto uvidi. Ta iniciativna som skor ja.... Ale je tam z jeho strany velke odhodlanie ist dalej, je naruzivy a romantik. Ja v tom este nemam jasno.
@anonym_autor Môj už manžel taký býval, kým sme sa spoznávali. Oplatilo sa počkať, kým sa osmelí, je to skvelý chlap. Možno aj ten tvoj bude, otázka je, či sa ti chce čakať.
Tak po 2 mesiacoch sa už máte riadne cmúľať, skús byť aktívnejšia. Popracujte na komunikácii a otvorenosti, bude sa vám lepšie pracovať vo vzťahu.
Riadne cmúľať 🤣🤣🤣ale máš pravdu no .Keby len cmúľať 🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭