Hľadám kamarátku na pokec
Ahojte zienky. Viem velmi sa to sem nehodi ale som uz zufala. Hladam kamaratku na pokec pripadne kocikovanie ktorej sa budem moct vyrozpravat bez toho aby sudila mna alebo moje manzelstvo. S manzelom mame krasneho 15 mesacneho synceka ktory nam robi nesmiernu radost no problem je v tom ze som sama. Nemam ziadne kamaratky s ktorymi by som chodila kocikovat a tak sa sama prechadzam po meste a obzeram vyklady. Manzel ma casovo narocnu pracu a v poslednej dobe ma toho vela takze je zo vsetkeho nervozny a vsetku zlost si ventiluje na mne. Nieco je zle moja chyba, nieco sa pokazi moja chyba proste vsetko co spravim poviem navrhnem je zle. A najhorsie na tom je to ze som z toho potom nervozna a niekedy kricim na synceka co ma potom nesmierne mrzi a manzel vtedy len pride z pracovne a povie mi ze co kricim vsak som chcela dve deti, ved ty sa uz uplne zblaznis ked sa narodi druhe. Niekedy by som bola rada keby synceka zobral na ihrisko sa pohrat alebo na kupalisko no jemu sa nikdy nechce a ked pocujem od inych ako beru svoje deti von aby si ich partnerky odychli tak ma to este vacsmi rozculi. Syncek je na mna naviazany, vzdy ked nieco chce vola mna a ked je pri nom manzel a poda mu ruku ze on s nim pojde tak maly nie stale len za mnou a aj to je samozrejme moja chyba ze som si ho tak naucila, ale chudacik maly za kym inym mal ist ked on stale pracoval a poriadne sa mu nevenoval. Nemozem povedat ze je to stale ale proste su tyzdne kedy ho poriadne nevidime a potom ked ma na nas cas a chce sa s malym blaznit tak syn nato nema naladu a muz si povie ze ho nechce a sadne si na gauc. Dokonca ani na tom gauci sa mu s nami nechce sediet radsej si ide lahnut. Ospravedlnujem sa slohovu pracu ale ja iz fakt neviem ako dalej.
Inak babeny vymyslela som kratku dovolenku v tatrach a aj moji rodicia by isli s nami uz mi to musi len manzel schvalit ale budem argumetovat ze mozeme byt viacej spolu. Dufam ze mi to prejde myslim ze by to bolo fajn aspon on by vypol od roboty a mozno sa aj ukludnil 🙂
@nika898 trošku komplikovaná situácia, ako sa už niekto pýtal, prečo ste nepočkali s druhým babätkom? Tá situácia čo opisuješ môže príchodom druhého dieťaťa byť ešte horšia, keď už teraz ti chlap vykrikuje, že však ty si chcela druhé dieťa ako to budeš zvládať...mala by si viac času na seba, príchod dieťaťa je veľká zmena pre obidvoch rodičov, očividne manžel sa s tým ešte nestotožnil a išla by som asi tvrdo na manžela, postráž malého idem do mesta niečo vybaviť napr. alebo niečo iné, zas aj keď malý plače, že nechce od neho tak by som asi tvrdlo trvala na tom, že nech ho nakrmi ocko, lebo už aj to dieťa to bude vnímať, a sú to vlastne ústupky tomu dieťaťu a manžel si jednoducho nato zvykne, že to zvládaš aj sama, ved preboha niesi robot, to, že je pracovne vyťažený...kto v tejto dobe nieje? to je taka suchá výhovorka, to , že chce radšej sex ako ísť niekde von spoločne ja neviem no..neviem ako znášaš druhé tehu, ale možno by mal brať ohľad aj nato, či ty si nikdy nebola taka sexuchtiva? 🙂
Ale ty mu to nejak veľmi tolerujes,že je komplikovaná povaha.Každý by sa tak vedel vyhovoriť🙂 ale je už dosť veľký na to,aby sa vedel ovládať,nie je malé decko.Držím prsty s dovolenkou, hádam pôjde,určite bude mať pred očami vidinu sexu,a pán boh
Ta ochraňuj,keď to tak nebude🙂
@lienqa chceli sme druhe dieta cim skor. Ja som si uvedomovala a aj uvedomujem ze to bude narocne no verim ze potom sa budu deti hrat spolu. Druhe tehu trosku horsie ako prve aj ranne nevolnosti a dokonca sa mi zacal aj krcok skracovat uvidim ako dopadnem teraz v pondelok na poradni. No on mi vzdy povie ze jeho mama bola s 3 detmi sama a zvladla to ma vzdy akosi vyprovokuje a doda energiu. V tomto je trosku stara skola ze zena ma domacnost a deti a on ma robotu preto aj tak vela pracuje aby nam nic nechybalo co ani nechyba zaraba celkom pekne na dnesnu dobu. A co sa tyka sexu tak sa zmenilo prvym tehu kedy som moc na sex chut nemavala inak sme sa predtym milovali pomaly kazdy den aj 2x. Len mu to chyba a ja to chapem ale bohuzial je mi trapne roztiahnut mu nohy a povedat rychlo som unavena to by bolo horsie ako nic 😕
@nika898 áno, ja to úplne chápem, že vtedy to matky zvládli, nepotrebovali žiadnu pomoc, balili detí do obyčajnych plienok, pracovali s deťmi do noci na poliach, a teraz sú len samé vychytávky ako sa to dá všetko uľahčiť, ale týmto by ma fest nasral keby mi to povedal, doba sa mení, zároveň ty nechceš po ňon nič len, aby sa venoval malému...však aj on pri tom bol, keď ste plodili.. ja netvrdím, že tvoj chlap je zlý manžel, len ako píšeš zrejme stará škola, príde mi , že podľa neho má žena patriť len do domácnosti a ku deťom...tak si unavená čo je pochopiteľné...a neboj stratená chuť sa znova objaví, len po tom čo čítam bude to dlho ešte trvať 😝 a on vie, že máš teraz to tehu trošku komplikovanejšie? tak treba nájsť iné alternatívy uspokojenia 😝
@lienqa jasne ze o tom vie. Hnet som mu to povedala ako som prisla z poradne a nedovoli mi maleho navlacovat, vlastne to nikto hnet po mne vsetci hukaju ze ho mam polozit na zem. A aj to ze zatial byvame na 5 bez poschodi a vzdy ked som s malym von tak ide z roboty tak aby ho vyniesol on hore a radsej doma dokonci robotu. A aj minule ma pri sexe riadne zacalo boliet brucho tak povedal ze to sa radsej na sex vysere ako keby som mala kvoli tomu potratit a ze si poradime inak. V tomto je vsetko ok len to ze nevie sa pohrat s malym a zobrat ho von. Ja mu aj poviem ze nech ho zobere von a ja zatial poriadim tak mam doma staru skolu 😀 ale som rada ze som sa aspon takto mohlo trosku vykecat. Hnet mam viac energie a aj som veselsia 🙂
@lienqa oni maju taky vlastny debatny kruzok. A aj ked si chcem s nimi v centre pokecat tak sa musim votriet do rozhovoru a to ja nerada. Nerada sa vtieram. A co som mala jednu kamasku co sme chodili na predporodnu pripravu tak si casom nasla nove a na mna akosi zabudla a mam problem sa jej aj dovolat ☹ aj negativne odpovede su odpovede ktore dokazu povzbudit. Ako uprimne som cakala ze ma tu zacnu kamenovat ze mam od muza utekat a neviem co vsetko mozne takze som rada ze to sem zatial ziadna nenapisala 🙂
Keď sa ti skracuje krcok,sexovat by sa vôbec nemalo,či??? Lebo ja som mala absolútny zakaz.
@lienqa a aj muz mi vravi ze si mam najst daku kamaratku ze by mi to pomohlo lebo on sam vidi na mne frustraciu ze mam toho uz naozaj niekedy vyse hlavy ale nie je to take jednoduche. Ja som mala vzdy problem najst si kamosku vzdy som vychadzala lepsie s chalanmi naco teraz samozrejme ziarli 🙂
@nika898 no ono sa to ľahko povie, nájdi si kamarátku ak si v cudzom meste, na tej materskej nieje predsa až toľko tých možností ako keby si chodila napr. do práce...ale to časom príde..ja som tiež skôr introvert, a mám problém s nadviazaním nových kamarátstiev ale to časom príde 🙂 odkiaľ si presne pozerám, že pôrodnica Čadca "olikovaná" :P tá nieje odo mňa až tak ďaleko 😅
@lienqa no prestahovali sme sa do ziliny kvoli muzovej najprv skole a teraz robote. Aj sme zvazovali navrat do banskej bystrice kde mame obaja celu rodinu aj surodencov ale keby odisiel z tej roboty co ma teraz tak v BB nie je pozicia pre neho musel by chodit na tyzdnovky. Byvame v Ziline na Hlinach 7 pri juniore zatial ale ideme sa v novembri stahovat na solinky a tam je aj viacej mladych rodin tak hadam sa tam niekto uz konecne najde 😂
@lija22 mám trošku pocit, že poznáme len jednu stránku mince a to je že manžel sa malému nevenuje... a že je taký alebo onaký... Priznám sa že ja mám intuitívne iný pocit z celej situácie. Dvaja mladí ľudia: ON tvrdo pracuje /nech nika898 sama zráta koľko hodín denne/ aby rodinke nič nechýbalo. ONA je doma s deťmi, pretože sa tak zrejme dohodli pretože autorka usúdila že chce byť matkou a že to zvládne. To že je nutné mať dve malé deti v byte na 4. posch. bez výťahu a to hneď po sebe /aby sa mohli spolu hrať/ to je tiež niečo čo sa dalo vopred predvídať a podľa toho sa aj zariadiť. Nechápem prečo nemohli s dvoma deťmi trošku počkať, zariadiť spoločne lepšiu budúcnosť pre svoje deti a tiež si myslím že autorka trošku unáhlene skočila do role matky a ženy, ktorá pri vyťaženosti manžela bude musieť byť na materskej niekoľko rokov. Keby ON sedel v krčme tak nepoviem ani slovo. Situáciu nevyrieši ani kamoška /to iba vyventiluje frustrácie autorky/ ani rodičia, ktorí by stáli mladým za zadkom... Myslím že autorka má dve deti, ktoré chcela a má tvrdo pracujúceho chlapa, ktorý tiež potrebuje vypnúť a to že rád sexuje... 🙂 to mi nepríde ako neprirodzené ba hriešne 🙂 Myslím že niekedy ženy podcenia čo to znamená materská dovolenka s dvoma malými deťmi a chlapom ktorý chce uživiť rodinu. Ak chcela aby sa obaja viac podieľali na rodinnom živote, tak mala počkať s deťmi a pracovať aby zabezpečila aj ONA rodinu aj finančne a potom by chlap nemusel toľko makať. Hold život nie je pionerský tábor. Ak by chlap makal menej, zrejme by sa teraz nesťahovali do iného väčšieho bytu s výťahom... Rozumiem pocitom únavy, samoty atď ale stojím si za tým, že materská nie je dovolenka a už vôbec nie keď je človek sám na starostlivosť. Sama som tým prešla ale nenariekam 🙂 skôr to beriem ako skúsenosť.
@nika898 Počuj a to mu nevieš dieťa dať do kočíka a vyhnať ho na prechádzku? No tom preboha fakt nie je nič, čoby nevedel. To už mal chodiť dávno. Moj manžel tiež nie je otec roka, tiež veľmi veľa pracuje, 12hodín každý den okrem víkendu, cez víkend zase robí okolo domu, máme 3 deti, ale ja mám vačšie vekové rozdiely práve preto, lebo som vedela, že na deti budem vačšinu času sama. Musíš ho zapriahnuť trochu do práce okolo malého, lebo ked sa ti narodí druhé, tak sa fakt zblázniš. Také blbé reči, že jeho matka bola sama na 3 deti a zvládla to, to nech si strčí niekam. Ty nie si jeho matka. A ked sa mu nechce, tak nech ti zaplatí opatrovateľku alebo upratovačku.
@katarinaina berem tvoju kritiku a vedela som do coho idem. Manzel chcel dokonca druhe dieta hnet po prvom no potom sme sa dohodli ze chvilku pockame. Ja som pred tym pracovala no nemysleli sme na buducnost a uzivali si mladost chodili na vylety, dovolenky a do mesta len tak na okraj manzel dokazal minut za vecer 100€. Manzel chcel dom ja radej byt aby mohol stravit s nami viac casu a ked pojdem aj ja do roboty a budu dva primi tak lahsie kupime alebo postavime domcek lebo aj ja po nom velmi tuzim. A vedela som co obnasa materstvo aj to ze mam manzela workoholika a cholerika s tazkou povahou nato som sa nestazovala. Mna mrzi ze sa nedokaze premiest a ist s nami na kupalisko alebo zobrat sam od seba maleho von na ihrisko.
@janickacrazy no on s nim sam von nepojde. Iba ked sme u mojich rodicov sa tvari ako on chodi s malym von. Od jeho narodenia s nim bol mozno 5 krat sam vonku. Ked chcem aby si maly pospinkal v kociku bud ideme sama ja alebo spolu. No ja by som ho rada zapriahla aj dnes priklad prisli sme domov z mesta osprchoval sa a sadol na gauc ze on je unaveny. Povedala som mu ze aj ja sa idem umyt maly mi medzi tym vosiel do kupelne a ked som mu povedala nech ho vyzlecie tak sa mu nedalo lebo mal syncek pol koselu a zabudol mu rozopnut gombiky hnet bol komentar ze co za kraviny mu to obliekam. Kym som sa utrela maly behal po byte bez plienky a ked som sa pytala preco mu ju nedal lebo ze ledva zije ze on pracuje 14 hodin denne (tento tyzden). Potom maly zacal lozit na skrinku pod televizor a jeho komentar ze ked ho rozbije on novy nekupi a ked som sa ho spytala preco ho teda neda dole bol lebo on teraz lezi. A hadka na svete bohuzial aj ked som sa dnesny vecer tesila uz sa nerozpravame. Dokonca som sama bola radsej s malym na ihrisku este vecer. Iba tolko k tomu kociku ☹
za ten televizor by som mu papucu hodila do tej gebule sprostej lenivej
take trapne poznamky nech si strci.
doprdele iba som sa rozculila :D

@ave17 tak ja som chcela druhe dieta a to ze je komplikovana povaha si uvedomuje aj on sam. No bohuzial je zavisli na sexe 😀