Ide o neveru?
Ahojte kocky. Dlho som rozmyslala ci vobec otvarat tuto temu pred cudzimi, no nakoniec,prislo mi to ako spravne rozhodnutie. S priatelom sme spolu rok aj pol. Z lasky sa nam podaril syncek. Ma dva mesiaciky. No odkedy je na svete,priatel je uplne divny. On uz jedno dieta z ex partnerkou ma
A tak aby som to objasnila ... chodi do prace,pricom preraba domy alebo byty. Nejeden krat si ho zavola nejaka zena. Ale predtym ked takto robil bol v poho...
Na moju otazku ako bolo v robotke,odpovedal... no teraz, poslednu dobu je nervozny ked sa ho tak opytam. Vcera som mala telefonat od jeho kolegu(nas dobry kamarat) vraj si mam dat pozor na chlapa. A ja ze preco? . . Zlozil... z toho mi vyslo len jedno..nevera... Co by ste robili? Ked sa opytam ci nieho ma,tak chyti nervy,zavre sa na wc a fajci. To nieje normalne..ci?...zeby mne sibalo?🙂
Ja by som na priatela v klude vybafla 😀
Daj mi dôkaz že robím niečo zlé/nevhodné. Ak nemáš dôkaz a si o tom presvedčený tak s tým ti nepomôžem a ty sa rozhodni či sa dáš do poriadku alebo ma budeš trápiť a časom sa s tebou rozídem a nebude to kvôli bývalému, ale kvôli tebe a nájdem si niekoho lepšieho kto rieši len fakty a nie domnienky či výmysly. 😝 😝 😝
mysicka36 ved toto som mu vravela co si pisala a stale si tvrdi svoje.
@bambuleka vaaaaaazneee ????? 🙈🙈🙈🙈🙈
@klarissa25 hej 🙂

Mam taky problem, ze ma parner podozrieva ze som v kontakte s byvalim a ze si pisem a volam. Ako mu mam vysvetli ze nemam uz nic spolocne s byvalim. Prosim potrebujem radu.