icon

Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci

zufala111
11. nov 2011

Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"

sisaha
28. nov 2011

@bugynka ani ignorovat, ani bit ho, ani robit sceny...normalne si s nim sadni a vyloz vsetko co ti vadi, co si zistila, ako sa sprava kamoskin muz. Ze mas pocit, ze sa mu chce vyrovnat a preto to robi. Otvorene sa ho spytaj, ci by akceptoval, ze ty budes chytat za zadok ineho muza a to nielen v jeho pritomnosti, ale aj nepritomnosti. Ci by sa mu pacil taky vztah. Otvorene mu povedz, ze uz toto spravanie povazujes za neveru a takisto aj podla jeho zivotnych hodnot sa dalej zariadis, ci s takym clovekom budes zdielat jednu domacnost...A slovo "prepac" by som nebrala za uzavretu kapitolu.. Vsetko co vies, vykladaj postupne, chlapi sa niekedy dokazu do vlastnych klamstiev zamotat a mas moznost zistit ako to vlastne je. A takisto mu povedz, ze dieta odkladas na neurcito.., pokial sa nepresvedcis, ze je na rodinu naozaj zrely.

jakavi
28. nov 2011

@bugynka nerob mu sceny to nema vyznam len strapnis samu seba moj mi tiez ublízil a prepac nepovedal jen stroho ze on ma ciste svedomie ale co potom chodil na pokec písat s karvami a ta tvoja kamoska NEHNEVAJ SA ale ja by som kamaratstvo s nou ukoncila uz davno je to svina 🤐 ked ti taketo veci robí kamartov partner bol vzdy pre mna tabu aj keby sa mi neviem ako pacil

bugynka
28. nov 2011

@sisaha
@jakavi
najhorsie na tom je ze az teraz mi to vsetko dopina .. dakujem baby , urcite to tak urobim , dnes ale asi nie , na to ake mám nervy by to nemuselo ist tak v klude ako mi radite .

sisaha
28. nov 2011

@bugynka urcite musis byt v klude, lebo inak to nema vyznam. Urobi z teba hysterku a z rozhovoru odide..

jakavi
28. nov 2011

@bugynka mas pravdu nechaj to odlezat nieje dobre riesit veci z horucou hlavou premysli si to a to dietatko fakt odlozit kym ti nedokaze ze si to zasluzi deti vedia taketo veci len skomplikovat bo ked pride dieta mamicka sa musí postarat on a otecko potom nevie co zo sebou velakrat namiesto pomahania si zabavku hlada u inych diev povietrnych 😠 😠 😠 😠 😠

michaela80
28. nov 2011

@zufala111 ja som asi 5 rokov dozadu zistila ze moj manzel je na pokeci.... vzdy ho vypol ked som prisla do izby..a tak som si vytvorila nick foto bola krasna neznama a zacala mu nenapadne pisat... a on nikdy nereagoval... alebo ked nieco odpisal tak uplne nezavazne veci... a potom mi doma povedal ze mu nejaka baba vypisuje na pokeci.... ze on si tam pise iba s partiou co hraju spolu futbal.... vtedy este FB nefical tak ako teraz... 😀 😀 😀 a tak som isla s pravdou von ze som to bola ja a chcela som vediet ako bude reagovat...skuske obstal a ja uz to neriesim kym sme spolu a happy . 😀 😀 😀 😀

bugynka
28. nov 2011

@jakavi ved to .. roni sa mi milion otazok v hlave , kto vie kolkokrat a co vsetko sparvil.

lvka
28. nov 2011

@bugynka takze v prvom rade... Kamaratka??? S kamaratkou by som si to vydiskutovala, narovinu jej pivedala ze kamaratky si taketo veci nerobia, ty si jeho manzelka, nie nejaka jeho "frajerka" alebo "znamost".. Kazda jedna fer baba by sa ozvala keby ju kamaratkin mm chytal za zadok, takato "kamaratka" ti je na nic....
Co sa tyka jeho - "prepac"???? To snad sranduje...suhlasim s babami, ale scenu by som nerobila, uplne pokojne s rozvahou by som si s nim sadla a povedala mu ze do ziadnej 4ky ani 3ky nemam chut ist a takyto volny vztah tiez nie je podla mojho gusta.. Uplne s kludom by som mu povedala ze kedze nemame ziadny zavazok (dieta), tak nase manzelstvo moze velmi rychlo skoncit a nemas s tym problem ( trosku ho vystras ale s kludom aby videl ze nesrandujes) povedala by som mu ze je to moje prve a posledne "riesenie" tejto veci a ked to spravi este raz tak ho ani neupozornis a rovno mu posles papiere k rozvodu...a asi by som mu naznacila ze prepac je sice pekne ale rozhodne nestaci na upevnenie dovery ktoru stratil... Netreba s nim jednat v rukavickach, podla mna obchytkavat inu zenu je hnus, ale robit to v tvojej pritomnosti je vysloveny vysmech do tvare

bugynka
28. nov 2011

@lvka no to je a najhorsie na tom je ze sa citim ako polsedna spina - handra.... a ani néviem preco kedze som ja nic neurobila ,

jakavi
28. nov 2011

raz mi napísal jeden chlap ze ked svoju zenu miluje ze ju podvadza tak ze sa o tom nikdy nedozvie to je uz co povedat ze ked chlapovi na zene zalezí ze to robí potajme tak ja uz potom neviem co si mam mysliet ale hnus zvracacka

jakavi
28. nov 2011

@bugynka presne tak isto som sa cítil aj ja

sisaha
28. nov 2011

@bugynka pravdepodobne si je tebou taky isty, ze vie, ze budes ticho.., alebo jeho prepac to vyriesi...No tu ide do stavky cely vas spolocny zivot. Ak je niekto nezodpovedny a popri manzelstve si chce aj uzivat inde, tak ten druhy sa iba trapi...

bugynka
28. nov 2011

@sisaha ano je si zo mnou az prilis isty , ja robim chybu v tom ze vela veci neriesim , stale si poviem ze mal zly den ..

bugynka
28. nov 2011

@jakavi presla si neverou ? Odpustila si ?

lvka
28. nov 2011

@bugynka pretoze s tebou tak jedna, a keby len on ale aj kamaratka.. Je mi luto to tak napusat, ale z vlastnej skusenosti viem ze sa zena lahko sama oklame ked chce prizmurit oci nad nejakou "krivdou", nerob to, neprizmuruj oci, tvoj muz ti ma byt oporou cely zivot, v ideanom pripade aj ked sa "posmykne" stale i osrane tou oporou... Ma to byt tvoj kamarat, niekto kto nepodraza... Budme k sebe trosku uprimne, nevera nie je vynimocny pripad, je jej strasne vela a ani jedna z nas nemoze s cistym svedomim povedat "mne sa to nemoze stat" o rok alebo desat to moze prist, ale vzdy je na zvazenie ako to pride a ako to odide... Mozno to vyznie trochu divne, ale aj nevera moze byt "ferova"... Oblapkavanie pred tebou nie je ferovne z absolutne ziadneho pohladu, podla mna je to vyslovena provokacia... Niektora kocka tu napisala ze uz s nou asi nieco mal, kedze ju pred tebou chyta za zadok dava mi to logiku- mozno mal pocit ze to bude vacsie "vzruso"

bugynka
28. nov 2011

@lvka aj ja mam ten pocit , lebo inac si to vysvetlit neviem , je to velka odvaha takto pred polovickou omakavat druhu zenu .. odvaha drzost a svinstvo , ja to urobit jemu tak mi taku vylepi ze sa stavim na are .. Milujem tie keci o nevere a sam to spravi a predomnou , to uz je riadna drzost toto.

jakavi
28. nov 2011

@bugynka nie ja neviem nacapala som mm ako si píse s kurvami na pokeci ja neviem ci ma podviedol nemam dokaz a on sa neprizna mame deti cize vec je komplokovanejsia ale bolo mi neskutocne zle ked som nato prisla mozno to bolo len písanie ale podla mna uz aj to je zacínajuca nevera naco si ma písat s inymi a o com janiesom primitívna zena teraz sa snazí sekat dobrotu na pc nechodí ale ruku do ohna by som nedala za neho lebo co ja viem co robí v praci ved na piokec moze chodit cisto iba v robote on pcacuje na pC a toto uz ja nedokazem zistit

bugynka
28. nov 2011

@jakavi preco to chlapi robia ? Snazime sa byt dobre manzelky , milenky , kamaratky a naco ? Najlepsie sa maju mrchy ...

jakavi
28. nov 2011

@bugynka presne tak najlepsie sa maju mrchy ja som bola dobra zena varím kazdí den o deti sa staram dovolila som mu vsetko mohol chodit s kamosmi ja som nechodila nikdy iba doma a deti za ním upratoval bo on si neuprace nic po sebe je to bordelar hrubeho zrna milovala som ho viac nez svoj zivot no sklamala som sa v nom a uz mu nikdy nebudem verit keby som vedela ze ma podviedol tak sa asi rozvdediem no bojím sa toho ked mas deti tie otca miluju nechcem im to urobit a sama ani neviem ci by som ich zvladla uzivit nechcem príst o deti je to strásne komplikovane

lvka
28. nov 2011

@bugynka mrchy sa maju najlepsie iba z toho dovodu ze ich to nezatazuje, neriesia to a je im to jedno, su proste odolne voci "trapeniu" ;)
Keci o nevere - no, ja som velky odporca nevery, tiez stale hovorim ze "nech to skusi", v hlbke duse vsak nie som naivna a tiez si myslim ze by som to mozno riesila inak keby na to prislo... Uz som v tejto diskusii par stranok dozadu napisala ze ludia ktori vedia ze proste nechcu jedneho cloveka na cely zivot by sa zenit/vydavat nemali a za tym si stojim, pravda je vsak aj taka, ze neverny ti moze byt aj naozajstny dobrak.. Preto hovorim ze je dolezite aj zvazit ako k tomu pride a co sa bude dalej diat... Clovek ktory chatuje a vyhladava znamosti alebo clovek ktory obchytkava zadky pred mojim zrakom .... Neviem neviem ci to je prave taky typ ktoremu sa to "len raz stane".. :(

jakavi
28. nov 2011

@bugynka VEREILA SOM MU AKO TAKA HLUPA HUS mozno aj preto lovia v inych vodach ze maju doma taketo dovericive zenusky a oni potrebuju vzruso a iba sa vyhovaraju chlapi ze vraj niesu stvorení pre monogamiu tak ale ja vravím ze ked niesu stvorení zist s jednou NECH SDA NEZENIA A NECH NEROBIA DETI BO POTOM KTO TRPi len zena a deti

bugynka
28. nov 2011

@lvka teraz som dovola s tou znamou co mal mm incident , tak mi povedala ze sa to stalo viac krat jak u nich tak aj unas , ale ze to nevera nieje , ved nedoslo k sexu .. no mna asi porazi a ked som sa jej opytala co mu na to povedala tak ano len ze nech prestane .. neverim jej ani jemu

jakavi
28. nov 2011

@bugynka klame ta tavoja kamoska ale vies co mi povedala znama ze nech zacnem zit aj ja nech zacnem chodit tam hentam hocikde a nech sa stara o deti aj on lenze niekomu sa lahgko vraví ked uz ma deti v puberte ja ich mam este male a fakt to nieje jednoduche ale urcite ma pravdu a ked deti odrastu a ja sa dovtedy nerozvdeiem tak sa budem viac venovat sebeb a nie len rodine

bugynka
28. nov 2011

@jakavi to mas pravdu , naco lezu do vztahov ked im jedna nestaci , keby to chlapov urobila zena , tak ju vykopne

jakavi
28. nov 2011

@bugynka ved to neviem ako by sa to jemu pacilo keby som ja na pokeci vypisovala s chlapmi ved ja dobre viem o com to tam je jedine o sexe vsetci tocia hovada

bugynka
28. nov 2011

@jakavi Tiež mam ten pocit ze klame , a naviac ma sere to ze to rozprava s takou lahkostou ako keby sa nic hrozne nestalo

bugynka
28. nov 2011

@jakavi to vies ze by sa mu to nepacilo , citil by sa neschopny a potupeny , ale ze oni to robia nam to ich neserie - ich ego je nadovsetko

jakavi
28. nov 2011

@bugynka lenze oni potrebuju mat aj cloveka ktory im bude sluzku robit prat zehlit varit ,deti rodit bo mamicka nezije naveky preto si svine najdu dobre zeny a poviem ti jednu vec v rodine mojho muza su takyto chuji aj jeho brat aj otec ale moj muz mi prisahal ze on je iny no teraz si vravím ze som bola hlupana naivna a ten jeho brat ten pretiahol kazdu ktora neusla celu dedinu obrobil 😝 😖 😠

jakavi
28. nov 2011

chodiace pohlavne nemoci a ze sda tie kurvy neboja pohlavnych chorob

bugynka
28. nov 2011

@jakavi Ja som verila tomu , ze ten moj by nieco take neurobil , na to ake ma okolo toho keci o vernosti o prísahe ... Stale som zila tak ze som neverila nikomu a stale cakala to najhorsie aby som potom ked nieco zle príde tu bolest lepsie prekonala , a teraz ? Spoznam jeho a uverím , ze verit sa oplati ..a co stoho ? Facka a vysmech od zivota