Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci
Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
@lili777 pokial tvoj manzel chodi z prace domov za svojou rodinou, tak tak by to malo byt. Nevravim, ze si muz nema nikam vyjst za kamaratmi alebo na sport, za konickami. Lenze ked muz chodieva domov coraz neskor, stale sa vyhovara na zaneprazdnenost, ma nove konicky (posilnovna, plavaren apod, pricom vysledky ziadne) zena zacne nieco sipit. A tam ta nedovera zacina. Je to velmi krehka vec.
@zufala111 ja by som mu neverila,a druhá vec je,že keď si mu liezla do mobilu, nemala si mu to vôbec vravieť pretože si docielila akurát to,že si bude dávať sakra pozor a všetko mazať, aby si sa k tomu nedostala pretože teraz o tebe vie.a chlap nerobí zle len vtedy keď mu niečo chýba,častokrát to robí napriek tomu že je doma všetko v 100% poriadku,ako sa vraví "Bolo koze dobre,išla na ľad tancovať..."
@bugynka ja by som si ho preverila zo vsetkych stran, mobil, internet, kamosku by som pritlacila (aj ked ak nieco spolu mali tak su dohodnuti), ale hlavne by som to robila potajme a zistila by som si vsetko co sa da... ja si myslim, ze ked to kamoske nevadilo tak tam islo/ide o nieco viac a nie len o obchytkavanie... kasli na neho, ked si to dovoli pred tebou tak co robi ked s nim nie si...never mu, ale to je moj nazor...
@bugynka jaáj kruté to je..je to blbec..prepáč..ale ked uz muž nemá hraníc a dovolí si toto riskovať pred manželkou, asi by som si dala otázku či ma vôbec miluje,pretože ak niekto nemá hraníc, tak ani manželská poradňa nepomôže ☹ hlavne ked mas pocit, že ho to tak veľmi ani netrápi,len povie prepáč pre pokoj v dome..ak ho veľmi ľúbiš, tak sa s ním hlavne v KLUDE porozprávaj, ako ti to tu baby už napísali,uvidíš jeho reakcie..a tú tzv.KÁMOŠKU pošli.....kade ľahšie..to nie je kámoška
@bugynka Pokial nemate deti a jeho postoj je taky aky je - teda ze sa vlastne nic nestalo, radsej by som bola stastne rozvedena ako nestastne vydata.
@svetielkoand neviem prečo mal len taky postoj , asi je to tym , ze ja som nikdy dajak nekonala horucou hlavou , ak sme sa pohadali tak som snim jednoducho nekomunikovala , a on nedoliezal
No, ja som v maji otehotnela a akosi nám vtedy začala s manželom nejaká kríza, ktorá vyústila až do toho, že som od neho odišla ale rastúce bruško a celá situácia bola taká, že som sa vrátila. Keď sme sa dozvedeli, že čakáme bábo, začali sme si zháňať väčšie bývanie, mali sme na muške jeden dom. Majiteľ domu sa mi neskôr ohlásil, že čo teda, či berieme, či nie. Povedala som pravdivo, že nie, že máme nejakú krízu a on mi napísal link a slová:
Vedel som Silvia, že Vás manžel neľúbi, keď som si zisťoval, kto ste cez google, vyskočilo mi nejaké Badoo zoznamka a tam má Váš manžel, že hľadá vážnu známosť okolo 30 rokov, popridávané fotky s dcérou z minulého vzťahu. Sú tam aj dátumy, kedy tam chodí.
Manžel mi tvrdil, že Badoo si sťahuje fotky a profilovky z Facebooku - fakt inak ju tam mám aj ja, ale nikdy som nebola prihlásená. Vraj tam nechodí, že sa mu to prihlási samo, keď zapne počitač. Prvé dieťa som potratila minulý rok, na toto druhé sme čakali...chodili po lekároch, aby to už bolo..celé tehotenstvo sa choval, ako keby ho nechcel, teraz po manželskej poradni sa to trocha ukľudnilo. Ale neviem, s tým chatom ma to hrozne prekvapilo.Robíme spolu, vlastne sme skoro stále spolu, nechápem, kedy mal na to čas. A že tam nič nerieši, že je to z nudy ? že si tam ani vraj nedopisuje...neverím mu
@siwinka1717 fúha...si zober,čo všetko sa o nás dozvedia druhý ľudia vďaka soc. sietiam.... 😝
@bugynka na kávu????? hmmmm...a nič nebolo???? iba len tak ju drží za zadok a nevadí mu ,že si vedľa neho??? súhlas s @svetielkoand...radšej sa trošku potrápiš teraz, ako potom celý život s drobcami, lebo asi ti veľkou oporou nebude
@siwinka1717 s tym Badoo ma manzel pravdu,je to najzakernejsia siet,aj mne stale chodilo na mail,registruj sa...atd ,ze stahuje fotky z internetu a potom je to cele poprepajane...cez maily moje,ludi s ktorymi si pisem..no proste jedna velka pavucina..aj diskusie boli o tom a nie som si ista,ci nie aj reportaz v TV
@bugynka tak teraz mu to povedz ty, ze ked ho pristihnes tak bude na are aj s tou tvojou kamoskou, a hlavne, ze by si zbalil kufre a mohol ist...to sa super hovori, co by stravil tebe, ale on si asi mysli podla toho spravania, ze on moze vsetko, ja by som mu neverila a tej kamoske uz vobec, hadam ti nepovie pravdu, nasrala by teba aj jeho a este by sa to mohol dozvediet jej muz...klamu ta, otvor oci
@bugynka no sú ľudia, ktorí sa tvária a to čo robia oni, ostatný nemôžu...hlavu hore, neplač pred ním , nenadávaj..proste mu len povedz, že toto mu trpieť nebudeš a ked s tým mieni pokračovať nech si hned zbalí švestky a nech ide kade ľahšie a že v mory pláva veľa rybičiek, nielen on...nič iné ma nenapadá..prajem ti veľa síl, zachovanie si hrdosti a dôstojnosti 😉
@lubikan
ano, ako to urobilo mne- stiahlo to profilovku a nič viac, žiadne prihlásenie a dátumy. Ale on tam má dátumy kedy tam chodí, fotky popridávané z dovoleniek s komentármi....to sa mu veru nestiahlo!Keď som mu za to vynadala, tak si zmenil, že nehľadá ženu nad 30 ale nad 80 rokov.
A zdá sa, že už tam ani viac nie je- chcela som skopírovať link
@bugynka ked tam chodil na kavu, bola doma len "kamaratka" alebo aj jej manzel? Preco na tu kavu nesiel k inej zene s tebou ale sam? Zial ja mam dostatocne triezvy pohlad na "ale ved sa nic nestalo" resp. "to bolo len tak" takze ja by som sa urcite zbalila a odisla, ostatne kroky by zaviseli od manzelovej reakcie (na strohe prepac by som ani nereagovala). Manzel ma byt muz, o ktoreho sa mozem opriet nielen teraz, ale aj ked budem stara, mozno chora, mozno sa bude musiet o mna starat, ked sa na neho pozriem tak ma zaplavi teplo a mimovolne mam usmev na perach ( a to sme spolu osem rokov), jednoducho mu musim verit, milovat ho a citit ze aj on miluje mna
@bugynka - 😅 😅 😅 povedal,ze prepac??prec od neho aj od kamosky..a este aka drzost,ze si stala vedla!! 😠 on si chytkal a ona drzala!! 😝... drzim ti palce,aby si stertla na tomto svete muza,co ta bude nielen milovat,ale si ta bude aj vazit a mat uctu voci tvojej osobe 😔 ..a nie toto!! 😝
@bugynka hned by som j***jednu kamoske,ze drzala a uz by nebola moja kamoska.a urcite by som jej nevolala,ze co a ako...alebo v danej situacii,ked si ich nacapala,mala si si ich oboch podat naraz..nie kazdeho zvlast,lebo sa mozu dohodnut..takto by boli obaja prekvapeni,by si videla,porovnala,co z nich vyjde....a MM neviem,to by mal este horsie asi...
@siwinka1717 tak sa zaregistruj aj ty a napis mu ako ina osoba,ze mas zaujem o nho..co z neho vyjde 😖 ☹ 🤐
Babule , lenze mna v tom momente nic nenapadlo mne to doslo az dnes , asi mam dlhe vedenie ... jednoducho som tomu nechcela verit ....

Neprečítala som si celú túto tému, ale ja osobne by som tiež už nedôverovala. My s manželom nie sme ani facebooku, tu som registrovaná, pretože tu riešime deti a on má prístup, vie heslo, takže si môže všetko kedykoľvek prečítať a mne to neprekáža. Ja sa nebudem pasovať za naj manželku a neviem čo, sama priznám, že teraz máme maličké deti, obaja sme z nich občas vyčerpaní, teda posledú dobu riadne, lebo dobre nespíme, takže to čo ide prvé bokom je naše súkromie a večer padáme na hubu obaja. Ale to posledné čo by mňa napadlo je hladať si inú známosť a dúfam, že môj manžel to nerobí tiež. Ale každý deň beží za nami z práce, nechodí nikam s nikým, všetok čas trávi s nami, mobil ani nič nikdy neskrýval a ja mu dôverujem na sto percent. Verím, že ťažšie obdobie postupne skončí a my budeme mať opäť viac času na seba.