icon

Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci

zufala111
11. nov 2011

Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"

vejula
28. nov 2011

@bugynka preč od toho burana, kym nemate dieťa. Ak maš čo i len kusok sebaucty, tak od neho odid. Ved on si ťa vôbec ale vôbec nevaži ked taketo niečo spravi dokonca aj v tvojej pritomnosti. Maj sa rada a nenechaj sa tyrať takym hadom

svetielkoand
28. nov 2011

@jakavi ja som si niecim (horsim) presla v predoslom vztahu, zivoty sa nicia inak, nie tym ze zena pozbiera zvysky hrdosti a vykroci v ustrety sice neistej ale cistej buducnosti. Maximalne moze ostat zniceny jej manzel, ked si uvedomi o co prisiel a ze zivot sa netoci len okolo ...

jakavi
28. nov 2011

v dnestnej dobe uz ani tie zeny nemaju svoju hrdost ved zas nie len chlap je vinny a tie slapajzne co? oni su vinne rovnako zena ma mat SVOJU HRDOST a basta fidli

vodnarky
28. nov 2011

@vejula -pekne napisane.. 🙂

svetielkoand
28. nov 2011

@jakavi ano ale ja som pisala o @bugynka aby pozbierala svoju hrdost a ona mi rozhodne ako slapajzna nepride

jaja018
28. nov 2011

UFFF no toto je tazka tema. Kazdy chlap je iny. Prezila som osobne nieco podobne len som bola v pozicii tej "milenky". Bol zenaty mal syna. Tvrdi a aj vzdy tvrdil ze svoju manzelku nadovsetko miluje. Stretavali sme sa ale len cisto kamaratsky vedela o tom aj manzelka obcas sme isli na kavicku, pokecali sme zasmiali sme sa samozrejme ze z jeho strany prisli aj nejake tie dvojzmyselne narazky ale pre mna by nebolo mozne s nim nieco mat nakolko bol zenaty. A vypisovali sme si sms-ky a chatovali, v noci mi chodili sms-ky v style dobru nocku krasne snicky. Nemal problem ma chytit za zadok, mat narazlivu pripomienku, a bolo jedno ci tam bola manzelka alebo dalsich 100 ludi. Manzelka nas potom aj zacala podozrievat tak sme nase stretnutia nerealizovali v dvojici ale aj s nou a uistila sa ze nic medzi nami nie je. Nikdy k nicomu nedoslo a myslim si ze by ani nechcel aby k niecomu doslo.
Ale na druhej strane teraz som uuz aj ja vydata a kebyze sa nejaky chlap sprava k nejakej babe ako on ku mne tak by som ho urcite podozrievala.

jakavi
28. nov 2011

@svetielkoand ona nie ja som myslela take ako jej kamoska

bugynka
28. nov 2011

Babule ste pokladiky , som rada ze vas tu mam 🙂
dnes idem ku kadernicke , z blond na tmavu .. mam zelenohnede oci tak dufam ze to bude dobre vyzerat , v piatok odidem k segre a ked dnes dojdem domov , tak ho budem ignorovat , ked pride ze sa chce pozozpravat tak mu poviem to vsetko co ste mi radili a uvidim , ale jedno viem urcite , uz to nebude len o tom ze praca , nakup , domov , navarit , poprat a postarat sa , ale bude to aj o mne ... len neviem jak dokopy v tom meste poznam 3 ludi - tu co drzala , jeho rodinu a este jednu znamu ktora nikdy nema cas...

bugynka
28. nov 2011

@jakavi to ma spravdu , len my zeny vela veci prehltneme alebo ospravedlnuje chlapov.. ved je to len chlap.. pre dobro v rodine sa nechceme hadat , robit unahlene zavery.. a oni ? im je to jedno

jakavi
28. nov 2011

@jaja018 sakra ja by som ziadnemu chlapovi nedovolila aby ma obchytkaval zenatemu a teraz ked som vydata boh ta ochranuj ruky by som im dolamala toto ja nikdy nepochopím 😠

katti77
28. nov 2011

@bugynka zacni hodit na zumbu alebo nieco take, tam sa zoznamis aj s novymi ludmi, mozno stretnes lepsiu kamosku ako si mala a este spravis aj nieco pre seba, drzim ti palce

bugynka
28. nov 2011

@katti77 daco vymyslim .. tyzden budem chodit neskor s práce kym na nieco prídem

bugynka
28. nov 2011

@jakavi ani ja , vztah som stale brala vazne a uz druhykrat sa mi to vypomstilo ... stale verna ako stena

jaja018
28. nov 2011

@jakavi Vtedy som vydata nebola, teraz by som mu to urcite nedovolila. Nehovorim ze som sa nim nechala obchytkavat. Maximalne ma mohol tapnut po zadku aj to som mu zakazdym som povedala, doma mas manzelku, ale nakolko sme boli dlhorocni kamarati bral to tak ze moze si dovolit nieco viac.

jakavi
28. nov 2011

@jaja018 ale on ano tebe by o teraz nevadilo kby tvoj muz obchytkaval dlhorocnu priatelku vies co ja som v zivote mala kopec kamratov ALE ANI JEDEN si nedovolil obchytkavat ma vedeli ze keby si to dovolili bol by koniec

sisaha
28. nov 2011

@bugynka neviem z ktoreho si mesta, ale urcite je tu zopar zien, ktore mozno blizko teba byvaju..v praci tiez nie je ziadna dusa, ktora by ti bola blizka? Sport, jazykove kurzy, alebo ajj obchody kam chodis kazdy den..., banka, ak chodis stale k tej istej pracovnicke - niekedy sa da nezavazne pokecat a casom aj stretnut a mozno si ako povahy sadnete a vznikne priatelstvo...bud otvorena, priatelska a kamosky sa najdu.. 🙂

space1
28. nov 2011

tak sukňa a ruka pod ňou????brrrrrrr!!!!!husia koža!!!@bugynka je to OBER HOVEDÓÓÓ!!!! zbav sa ho !!!!

jakavi
28. nov 2011

@jaja018 teraz mi napadlo mala som jedneho kamarata na VS boli sme slobodny obidvaja fakt bol to IBA kamarat strasne pekny chalan vysoky sympatak -ale kurevník vedela som ze je taky ze beha za kazdou ktora je co len kus povolnejsia viac krat sme boli samy ci uz von alebo v izbe stale sme sa rozpravali raz ma zdvihol na ruky akoze sranda smiali sme sa -proste sme si rozumeli no vtedy ked ma vzal na ruky ma hodil do postele lahol si na mna a pozeral mi do ocí asi chcel vyskusat co si moze ku mne dovolit nic som mu nato nepovedala stacil moj pohlad aby to pochopil potom sa posadil a ja som mu povedala ze ak chce zostat mojim kamratom nech uz toto nikdy neurobí. napriek tomu ze bol suknickar ku mne si uz nikdy nic nedovolil takze podla mna aj chlap ,kamarat robí len tolko kolko mu zena dovolí -dodatok ku KAMARATOM/ na VS chalani hovorili kamarat taky rad/ 😝

bugynka
28. nov 2011

Tak babulky bola som u kadernika , zdlhovlasej blondinky je tmavovlasa na kratko ostrihana baba... zmeny mozu zacat ... to co urobil nenacham tak , to ze som sa vydavala bolo znakom ze tomu dotycnemu verim , milujem ho a chcem s nim byt v dobrom aj v zlom , ale v slube nebolo nic o sluzke , zienke domacej a ani nic o hlupej husy , nikdy som nou nebola , nebudem a ani nikto iny ju zo mna robit nebude... clovek odpusta , ale nezabuda .. to odpustenie je este v nedohladne ... neviem co bude , co ma prist to príde , ale urcite nebudem sediet a zrevana cakat ... Mmm to nie ... Mám svoju hrdost .. tu som dnes vdaka Vám po dlhej dobe nasla , zaco Vám vsetkym dakujem a nikto po nej slapat nebude a nebude zo mna robit trubu a chuderu 🙂 Bozie mlyn melu pomaly ale isto...

sisaha
28. nov 2011

@bugynka tak daj potom vediet aka bola reakcia 😉, lebo tvoja vlasova zmena je dost zasadna

bugynka
28. nov 2011

@sisaha aka ziadna , opytal sa ma kedy budem prat 🙂

sisaha
28. nov 2011

@bugynka on si nic nevsimol???? 😕

bugynka
28. nov 2011

@sisaha
hraje sa na urazeneho , lebo mi volal asi 20min potom co som zvycajne doma , ale ja som mu to nevzala, bola som predsa u kadernika 😉

bugynka
28. nov 2011

@sisaha uecite si vsimol ale jak dosiel tak ja som prave telefonovala , a montelne pozera telku

lenka3007
28. nov 2011

@bugynka ahoj, sledujem tvoj pribeh... drzim drzim drzim silno palce, aby si vydrzala byt hrda a silna... taky chlap si nezasluzi ani tie fusakle oprat... A ta tvoja kamaratka, tu by si mala nominovat na "byvalu kamaratku" lebo keby sa mna pokusa chytit cudzi chlap za zadok, stehno, brucho alebo cokolvek, tak mu taku slahnem a keby to je este muz mojej kamaratky, tak mu dobre do ******** vynadam.... drzim palce 😉

bugynka
28. nov 2011

@lenka3007 no a to by som si nebola nikdy nepomyslela , bola som si tak k... sky istá ze sme normalny milujuci sa par ktory sa snazi o mimnko sme tyzden v byte ktory sme si kupil a latame platame s peniazkami , ani nie mesiac co sme olavily vyrocie svadby .... a ides zapit manzelove narodky , meniny jeho aj kamosove a dockas sa toho , co ti poviem ... o tom som nesnivala ... a on namiesto toho aby dosiel , a pouzil aspon blbu vyhovorku ze to bol len chlast sedi pred telkou a cumi do nej... co ti mam na to povedat ? Osud ma velmi v laske nema 😀 čo uz zivot ide dalej uvidime co nam donesie ...

bugynka
28. nov 2011

Ty kokso on si lezi pri telke akoby nic ... mam sto chuti sa zbalit ist spat do firmy ...

lenka3007
28. nov 2011

@bugynka hlavne hlavu hore, viem ze sa snazis o mimino, ale v tejto situacii je asi lepsie, ze mimino nie je.. Hlavne je teraz, aby videl, ze ta nedostane na kolena svojim suknickarstvom, ja by som sa teraz zodvihla a zmizla niekam, ked len do mesta na kavu, alebo volakde... zobrala noviny pod pazuchu a skusila tam vydrzat aspon hodinu s vypatym telefonom...

lenka3007
28. nov 2011

@bugynka vyhod poistky 😀 😀 😀

bugynka
28. nov 2011

@lenka3007 alebo vzala taxik a sla spat do prace ? To ma napadlo ale co zajtra ?