icon

Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci

zufala111
11. nov 2011

Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"

sharmana
2. júl 2013

@emaro1 ženatý chlap má viac času popísať doma za počítačom, ako chodit po posilkách a baroch, ved aj slobodní chlapi dnes nemajú gule a väčšinou zhánajú sukne len cez písmenká... je to pohodlnejšie a omnoho jednoduchšie... potreba chlapa... a kde sú potreby ženy? to isté môže povedať žena, že chlap príde len domov, chce mat navarené, upratané, deti na poriadku, najlepšie, aby žena sa na nič nesťažovala, vždy ho len vypočula a ešte bola aj pripravená perfektne upravená sexuálna dračica, hned ako si chlap sadne v trenkách pred formulu.... myslím, že vela žien by muselo nasadiť X chlapom parohy za to, že sa o seba vôbec nestarajú a nieto, že oni ešte budú vymýšlať... keby museli absolvovať všetky tieto procesy, tak by nemali chut ani na sex a nie to o nom ešte písať niekde na pokeci...
páry ubíjajú väčšinou problémy finančné, starosti ohľadne domácnosti, detí, práce, straty práce a podobne.... kedže každý den riešia spolu iba tieto "nepohodlné a nepríjemné veci", tak sa rúca aj ich sexuálny apetít a prestávajú sa vnímať ako vzájomne prítažliví a ak v tom príde do rany nejaká vysmiata bestarostná dievčinka, ktorá má čas sa upraviť, lebo tieto starosti ju ešte obchádzajú, tak chlapovi prepne a má pocit, že doma nedostáva to, na čo má právo a čo mu táto dievčinka ponúka....
to isté však môže byť naopak, nevýhoda u žien je tá, že sú zaťažené starostlivostou o dieťa, väčšina chlapov neuspáva večer deti, nekúpe ich, ani sa s nimi nejak extra nevyhrá, lebo sú v práci dlhšie a už po rokoch nejak tieto záležitosti automaticky prischnú žene, preto majú ženy aj problém len tak večer ísť niekam na kávu ako chlapi, ktorí si privilegujú nejaké tie pivné stretká s "chlapmi" alebo služobky, ktoré sú u žien skôr výnimočnejšie...

vo väzení sa začína cítit len taký chlap, ktorý túži po zmene a po niečom inom, ktorý vystrkuje rožky a ked si to žena všimne a naznačí mu, že sa jej to nepáči, tak ich začne vystrkovať ešte viac a oháňa sa nejakou slobodou, väzením a podobne... pritom tá žena nemá o nič viac slobody a je ešte vo väčšom väzení, lebo chlap ked tresne dvermi, akože je nasratý, lebo žena ho obmedzuje, tak žena je práve v tom momente ešte viac obmedzená... ona nemôže tresnúť dvermi, že ju nasral, lebo jej práve v postielke spí malé dieťa 😉

emaro1
2. júl 2013

@adri266 Ale ak v tvojom pripade ci pripade tvojho partnera ide naozaj o vyhladavanie jednorazoviek a pod. tak mi je to luto. ja som reagoval na vseobecne vyhlasenia v diskusii. viem co za individua chodia na pokec. ak je on jednym z nich, tak to mas tazke... ja som to zazil zas z druhej strany. nehladal som nic... teda mozno niekoho s kym mozem rozobrat veci co ma stvu a nemal som s kym. a uz som bol pooznacovany za kadeco, vratane "opalovaca mladych zabiek" lebo ak sa raz za 5 rokov stalo, ze sa nasiel niekto, s kym som vedel aj pokecat a aj mi rozumel (tak som uz inym nevypisoval a komunikovali sme dlho), tak podla nazoru mojej partnerky som ho musel "oblbnut" a musel ma bezhranicne "obdivovat" lebo ako inac by mi musel rozumiet? Zeby len viac empatie ako ma ona??? Nie, isto som oblboval. A este jedna vec, vies ja som od malicka vyrastal so sestrou, sesternicami a par kamaratmi, ale aj tak si odjakziva lepsie rozumiem so zenami. Mal som a mam kamaratky, ktore som nevnimal ako sexualne objekty, ale niekoho s kym som si vedel a viem pokecat... Teraz len pre to "co sa ma" a co sa "nema" a pre paranoidne predstavy mam si nasilu skocit na "pivo" s niekym komu neviem dokopy nic povedat....???

emaro1
2. júl 2013

@sharmana prepac, ale to je uz na zene a muzovi, ako si dokazu podelit povinnosti, domace prace a tak. ak si zienka chova take domace zvieratko o akom pises, tak sa musi starat a zabezpecit mu komfort a pohodlie. ano pocul som ze vela zien take chova doma, ja mam napriklad plazy a okolie to nechape..ja zas nechapem toto 😀

adri266
2. júl 2013

@emaro1 a co v pripade, ak zena, s ktorou si pise, mu odpise, ze an*l 50 E, f*jka 30 E atd...to ako potom klasifikujes?

A ok, mam pravo ist kamkolvek s kymkolvek...to myslis vazne? Takze ak mam male dieta a poviem, ze idem s nejakym 20rocnym na cestu okolo sveta, pa, mozes mi verit a uvidime sa o rok, to je v poriadku? Podla mna nie. Ak si spravis vodicak, musis dodrziavat urcite pravidla, nepit,nejazdit po opacnej strane, atd. To iste je myslim s manzelstvom, Nie, nemas gulu na nohe a nie si vo vazeni, prave naopak, vztah a rodina by Ta mala obohacovat a posuvat dalej, ale tym, ze si si vytvoril rodinu, mas urcite zavazky, nie? Pretoze ked som sa vydavala ja, moj manzel vedel presne moje predstavy o nasom spolocnom zivote a ja tiez jeho. Ak by mi vtedy povedal, ze pocuj draha, ale ja potrebujem na uspokojenie aj ine zeny, myslis, zeby som sa zanho vydala? Ty by si sa zenil s inou zenou, ak by Ti povedal, ze ju neuspokojujes, ze nie si taky pekny a pritazlivy ako ini chlapi, ze v buducnosti bude mat pomer s Tvojim najlepsim kamosom???

Citujem: Ty mas potrebu sa rozpravat len ked si nespokojna? Ale ide o to,z e kazda zena, ktora pride na to, ze ju muz podvadza /ci na pokeci, ci so spominanou servirkou, ci kolegynou/ pise to, ze ona si myslela, ze doma je vsetko ok, ze muz mal o vsetko postarane...a ver mi, ja som si pokec pozrela a mozno tak 5 percent chlapov tam ide len so zamerom si najst kamosov...lebo inak by tam skoro kazdy nemal vysvietene ze IBA RP....a vacsina zien, ktore tam su, su zenske, ktore si hladaju klientov...

Ale cest vynimkam, urcite Ty si jeden z tych, ktory svoju zenu nepodvadza a ona Ti veri, Ty veris jej, lebo tak by to malo byt, nie? No ruku na srdce, chces povedat, ze ani raz si nezabludil na sexzoznamku??? Ved len tak medzi nami, neboj,nikomu to nepovieme... 😎

adri266
2. júl 2013

@emaro1 aha,uz chapem, takze Ty si bol jeden z tych, ktory bol nespravodlivo obvnineny 😎 nuz, ak by si svojej partnerke ukazal svoje spravy a uistil ju,ze sa nemusi nicoho obavat,urcite by to pochopila. Spravil si to? Nie? Tak potom sa necuduj, ze Ti pride na dlhodoby vztah, aj ked pismenkovy, a ona ma paranoidne predstavy... Ruku na srdce, ak by ona chodila pravidelne na kavu so svojim kolegom a tajila by to pred Tebou, co by si si myslel?

A keby si sa s nou porozpraval o probleme,ktory si riesil s inymi zenami, tiez by tomu mozno porozumela. Riesil si problem najprv s nou? Tykal sa vasho vztahu? Pozrel alebo vnimal si to aj z jej strany, ci si ten problem dusil v sebe, popisal a nejaka caja z druhej strany povedala, ze wow, Ty si uzasny, Tvoja zena je fakt nespravodliva a Ty si si pohladkal ego a citil sa ako majster sveta... no dufam, ze takto to nebolo.
Lebo ano, najdu sa aj spravni chlapi a najdu sa aj zeny stihacky, bosorky, a pod. Aby to bolo vyvazene 😝

sharmana
2. júl 2013

@emaro1 no to je pravda, každá žena by si to doma mala zariadiť, aby bola spokojná... ale to isté platí aj pre chlapa, mal by si to zariadiť doma, aby bol spokojný 😀 a nie mimo domu 😉
to bolo na margo toho väzenia, čo chlap pociťuje... to si mal rozmyslieť vstupom do manželstva, že ak pokladá rodinné povinnosti za väzenie, tak sa do toho nemal hrnúť.... a ten názor, že každý z partnerov si môže hovoriť s kým chce a o čom chce a neviem či aj robiť čo chce, je blbosť, takto to nefunguje, pretože by tu bola v tom prípade promiskuita a rodina by bola utopia 😉
ved v tom prípade, si aj tvoja matka môže doma robiť čo chce a volať si večer s 3 chlapmi, ak by to tvojmu otcovi nevadilo.. a verím tomu, že by mu to vadilo a ak by svojej žene za to nedal minimálne po ústach, tak by tresol tými dvermi a šiel za právnikom 😉

emaro1
2. júl 2013

@adri266 S rukou na srdci ti mozem povedat, ze som na sexzoznamku nezabludil, uplne vazne, nie je tam nikto koho milujem takze nemal by som tam co robit, ako kolvek je to pre teba neuveritelne 🙂 a ja neschvalujem podvadzanie. tie veci co som pisal ide o to, ze v kazdom vztahu musia byt pravidla ale aj priestor pre sukromie, samozrejme sukromie v zmysle manzelskeho slubu 🙂 medzi "uspokojenim" v zmysle ako o nom pises a "rozpravanim sa" je rozdiel 🙂. S dvadsatrocnym okolo sveta by som na tvojom mieste nesiel, odkial by na to chlapec vzal peniaze? 🙂 s kymkolvek kamkolvek t...o som citoval ten clanok...a ja som to pochopil zrejme po svojom, ale nie tak ako ty 🙂 (ano, v zmysle toho, co ste si ako manzelia slubili 🙂)

Tiez nevidim nic zle na tom, ked raz za 3 mesiace alebo este menej si idem sadnut za bieleho dna na kavu do kaviarne s kamaratkou a pokecame o tom, ako sa ma, ako sa ma jej frajer, ci moja rodina.... nevidim nic zle na tom, ze ked sa doma hadam, a mam pocit ze som vyskusal vsetky sposoby komunikacie, a citim sa sekundu pred zblaznenim, napisem kamaratke, hoci aj cez pokec a pokecam o tom. ked mi naopak napise kamaratka s podobnym problemom, ak sa prave nevenujem synovi (pozera telku alebo robi nieco kde ma nepotrebuje) co je na tom, ze jej napisem? kde presne je v manzelskom slube, ze sa taketo nieco nesmie? ja to kamkolvek atd chapem len takto 🙂

emaro1
2. júl 2013

@sharmana to vazne kazda ked si precita s kymkolvek a kamkolvek v tom clanku mysli na sexualne radovanky s cudzimi ludmi a siahodlhe telefonaty? 😀 okrem tolerancie sa tam spomina aj respekt, takze vzdy ide o nejaky kompromis...a kompromis nie je ani siahodlhe telefonaty... vypisovanie po veceroch... ale ani striehnutie na kazdy moment, ked clovek chyti do ruky telefon, alebo ci dostal partner nejaku spravu alebo nie...ziadny extrem nie je dobry....
a povinnosti? ten si ma plnit kazdy....nie povinnosti robia vazenie ale pocit prenasledovania a maximalnej neslobody....vsak pockaj, keby tvoj partner kontroloval stale ked niekomu volas ze komu volas, naco volas, keby ti vypalil po ustach, keby si v historii zistil, ze si si otvorila e-mail.....ze by si sa bala napisat aj sms kamaratke, ci sediet tu po tom, ako si splnis povinnosti...ci by si sa necitila ako vo vazeni 🙂

adri266
2. júl 2013

@emaro1 tak potom vo vasom vztahu je pes zakopany niekde inde. To, ze sa hadate, to ze Ty pises, ze si vyskusal vsetko mozne a nefunguje to, znamena, ze bud to, co robis, nerobis spravne, bud to zena vnima uplne inak, alebo ma Tvoja partnerka nejaky problem . Mozno by je prave pomohlo to, zeby si sla posediet s nejakym kolegom ci kolegynou...robieva to? Ak nie, tak ju posli...vybav jej masaz, posli ju na kupele, mozno len potrebuje oddych...neviem, ako mate vy dvaja doma podelene ulohy, ci jej pomahas, ci nie, ani aky velky je vas syn /vyspi sa v noci? ja som sa napr. prvy krat poriadne vyspala az ked mala dcera 5rokov...dovtedy sa kazdu noc budievala a samozrejme som k nem vstavala ja/...

Citujem: ano, v zmysle toho, co ste si ako manzelia slubili ....lenze to, ako to vnimas Ty, a ako to vnima ona, mozu byt dve veci...uz sa tu pisalov inych diskusiach, ze podla niektorych ludi to, ze maju dvaja s*x a on sa do nej nespravi, tak to nie je podvod 😀 , to, ze ked sa pobozka s inym, tiez nie je nevera...to,z e inej pise do SMS, ze pa draha, milacik, atd, to tiez nie je nevera..., ze nedokaze prestat mysliet na manzelovho kolegu, to tiez nieje podvod....mozes mat iny pohlad na vec ako Tvoja manzelka...pises, ze kde sa hovori o tom, ze nemozes mat kamosky. Mozes, ale co by si NEMAL robit je, riesit svoje problemy s nimi a nie so svojou manzelkou....ja to vnimam ako podraz z Tvojej strany...pises, ze svoju manzelku milujes /aspon medzi riadkami som to vycitala/, tak sprav nieco, aby ste sa hadat nemuseli a tym padom nemusis riesit svoje problemy okamzite po hadky s inou zenou...to zenu nastve, ver mi 😠

A co ked peniaze mam ja? Vzala by som to z manzelovho uctu a pojdeme stopom...a okrem ineho, by si sa cudoval, kolko penazi maju v dnesnej dobre prave taki mladnaci 😖

sharmana
2. júl 2013

@emaro1 to sú extrémy a z extrémov skáčeš do normálnych situácií... najskôr píšeš o prenasledovaní a že každý je slobodný a môže si písať a hovoriť s kým chce o čom chce, potom sa obhajuješ, že je to len občasné popísanie si s niekým a stretnutie s kamoškou raz za čas... ved ale toto by tu asi žiadna žena neriešila, keby šlo len o občasné popísanie na pokeci... tu asi ženám skôr vadí, ak to chlap robí pravidelne, a začína tajnostkáriť...

práve preto, že môj manžel vie a aj čítal velakrát, čo sa tu píše, a ani pred ním comp nezatváram, ani on predo mnou, máme prístup do svojich pošt a nemá ani utajené telefonáty a vôbec nemám telefonáty večer s nijakými kamarátmi, lebo je to myslím nevhodné, tak nemá dôvod mi dať po papuli, nehovoriac o tom, že by to nikdy neurobil... je to skôr metaforické...
ruku na srdce.. tvojmu otcovi alebo tebe by nevadili pradivelné telefonáty tvojej či jeho ženy s kamatárom, s ktorým by sa bavila nie o sexe, ale o nejakej zálube, hobby a podobne? nemal by si po čase poznámky tipu, čo zas od teba ten kolega, kamarát chce? prečo ti stále volá?

blbosť, vadilo by ti to.... darmo sa tu budeš nafukovať aký si ty velkodušný čávo, ktorého by nič takéto nerozhádzalo...

adri266
2. júl 2013

@emaro1 z toho vyplyva, zeTvoja partnerka ma problem so ziarlivostou, skus ju presvedcit na parovu terapiu...tym ukazes, ze mas chut a zaujem bojovat o vas vztah. Pretoze, ako sa uz povedalo, ak si jej verny, ona Ta moze svojimi podozreniami k nevere *dokopat*, ak to nebudete riesit,,,ale musite to riesit obaja

emaro1
2. júl 2013

@adri266 ano, moja zena vedela o tom, ked som si s niekym o niecom pisal, rozpraval sa, stretol bez ohladu na to, ci to bola zelna alebo muz...ked som zazil ci pocul nieco nove, mal som zlozvyk to s nou preberat... Ked som isiel s kamaratkou na kavu, vedela to dopredu, vedela kam idem, kedy idem. Nevravim, ze islo o nahodne "caje z pokecu" ale o kamaratku co ma mala za ten cas spoznat a urciteze som sa to snazil predtym vyriesit s nou...ale ved to je nepodstatne... nejde o problem..aj keby som si hned pisal o inch temach...s vynimkou tych, ktore sa pisu len cloveku ktoreho milujes.... nechcem a nejdem na tomto fore rozoberat mna...len vravim, ze kazdy sudi podla seba... ked niekto ma asociaciu pokec = sex... podozrieva z toho aj partnera... ked niekto chce podvadzat, bude aj bez pokecu, ked nechce, ani pokec ho nedonuti..cele... 😀

adri266
2. júl 2013

@emaro1 nesuhlasim, co pises,je blbost, ze podla seba sudim Teba, chces tym povedat, ze Tvoja manzelka Ti je neverna????????? Ked Ta podozrieva

tanja0808
2. júl 2013

baby len tak na rychlo som si citala prispevky a diskusiu. Este na prvych stranach sa rozoberaju milenky a vztahy. Ja osobne mam taku skusenost, ze ak je chlap spokojny doma tak nic ine nehlada. Ja sama som sa nechtiac stala milenkou, dlho som nevedela ze je zenaty. Zoznamili sme sa na pokeci uplne normalne, on si tam robil reklamu na zajazdy a ja som mu napisala ze drzim palce, tak sa to zacalo kecali o vsetkom moznom atd. Neskor ma pozval na kavu, vsetko bolo ok. Bolo mi divne preco musime chodit x km od domova ked sme isli len na kavu ale neriesila som to. Takto ako len naozaj velmi dobry kamarati sme fungovali asi pol roka. Bol a aj do dnesneho dna je najlepsi kamos akeho som kedy mala. Vedel mi velmi dobre poradit, usmernit ma atd. Ja som bola este vtedy studentka na strednej skole on zacinajuci podnikatel. Neskor ked sa nase city prehlbily (hlavne teda moje, sak mlade dievca ze) mi poveddal ako prve pravdu, ze ma zenu (ziadne deti) zostala som nahnevana a sokovana, ale potoms om si povedala ved je to len kamarat a tak to teda aj zostane. Neaku dobu to tak aj bolo, no chemia bola silnejsia a aj napriek tomu ze bol zenaty sme si spolu zacali. Musim podotknut, ze na zenu som sa spytala len raz jeho odpoved bola ze ako je dobra zena ale ze mu vadi to ze nikdy nechce deti (kvoli striam) a dalsie veci. Neskor som sa to dozvedela aj od inych ludi ze aka vlastne je. No my dvaja sme mali krasny vztah, ktory mna osobne velmi naplnal, po case poziadal o rozvod. Ja som ale nezvladla ten tlak, nemohli sme sa tak casto stretavat, uz nas videli a jeho zena vedela o co ide. Takze som sa nato vykaslala. No a ako to skoncilo on sa rozviedol, zobral si jednu moju dobru znamu a maju spolu nadherne babätko, teda uz dieta. Ja som si to dlho vycitala pretoze to bol najkrajsi vztah aky som mala ( v tu dobu) bol velmi mily, pozorny no naozaj dokonaly chlap.

emaro1
2. júl 2013

@sharmana no ja som reagoval prave na extremne vyjadrenia na tomto fore...a zo skusenosti viem, ako sa s troskou paranoje moze nafuknut to, co povazujes za obcasne popisanie na to co povazujes za extrem...takze to beriem s rezervou... potom to mozno cloveka z trucu nakopne robit naschvaly a to nerobi nic dobre.....

ano, pravidelne telefonaty by ma donutili k poznamkam..a nevravim o bezhranicnej slobode ale o "zlatej strednej ceste" snad som dal veci na spravnu mieru... 🙂

sharmana
2. júl 2013

@tanja0808 ženatý chlap povie milenke len to, čo sa mu hodí a aby to vyzeralo, že on nič, on len muzikant.... vôbec nevieš, ako to medzi nimi doma v skutočnosti bolo, všetko máš len sprostredkované a pravda bola niekde možno úplne inde...
ak mu manželstvo nefungovalo, tak to bolo už dlho a s tebou riešil pol roka kávy... pol roka len preto, že si nebola z tých, ktorá s ním skočila hned prvý večer.. inak by to urobil hned v ten večer...

emaro1
2. júl 2013

@adri266 Nieee, ja jej verim...v nasom pripade to asi nie je o sexe... (asi), skor o tom, ze ked niektore veci nedokaze pochopit a vie, ze niekto iny ich chape, hlada pricinu toho v tom, ze ja k tomu niekomu pristupujem inac a nie v tom, ze su to rozdielne povahy s roznou mierou empatie, a pod... "podla seba" neznamena len to, ze cakam od druheho to, co sam robim...ale aj to, ze mam svoj mozog, chapanie a to skresluje moje vnimanie sveta ...iny mozog svet chape inac a ja nedokazem pochopit ako je to mozne ze to tak je 🙂 komplikujem... prepac 🙂

tanja0808
2. júl 2013

@sharmana predpokladam ze nepoznas ani mna ani jeho a to co pises je velmi velmi spausalizovane. Takze ano mas pravdu nevedela som co mi hovori na druhej strane mna to ani nezaujimalo. Byvam v malom meste kazdy kazdeho pozna a vzdy sa najde niekto kto ma niekoho a ten je najlepsi kamos z jeho zenou, tak to aj bolo. A potom neskor ked uz sme spolu nic nemali som sa dozvedela ake mali manzelstvo a bolo presne take ake mi povedal aj on. Neni to clovek ktory by klamal, kedze sme kamarati tak za tie roky to mozem povedat, ze viem aky je. Co sa tyka nasho kavickovania no ver ci never on nic nehladal, a ze ci cchel hned prvy vecer so mnou skoncit v posteli? nie nemyslim si to, ani ja som to nechcela, a myslim si ze je rozdiel ked idu dvaja na kavu a je tam sexualna pritazlivost alebo len kamaratstvo.

sharmana
2. júl 2013

@emaro1 to je niečo iné samozrejme... zlatá stredná cesta, dat slobodu partnerovi, ale je pravda, že sú ludia aj trošku žiarlivejší... ak lúbiš svoju partnerku a je velmi žiarlivá, až prehnane, je možné, že si jej nechtiac dal v minulosti nejaký podnet, alebo si jej čo i len raz zatajil nejakú kávu s kamoškou a ona ta náhodou videla, ty si zaklamal, že si bol v posilke alebo niečo na tento spôsob, potom sa človek nemôže čudovať, že už ta dôvera zlyhala...

ja by som každému, kto má žiarlivého partnera radila, aby umožnil svojmu partnerovi kedykolvek vstup do svojej pošty, mobilu, hlásil zo začiatku každú kávu a spýtal sa na názor, prípadne navrhol, pod so mnou... verte mi, tá dôvera by po čase pri takomto velkodušnom a ohladuplnom návrhu neuveritelne vzrástla, ako aj obojstranná úcta, že toho druhého žiarlivejšieho partnera by po čase úplne prestalo baviť sa v pošte či v telefonoch hrabať, či načúvať zakaždým, kto volá.... ide len o to zoceliť naštrbenú dôveru a žiarlivosť je fuč.. ak je to samozrejme psychicky zdravý človek 😉

emaro1
2. júl 2013

@adri266 nebudem uz pisat o suvislosti riesenie hadky a kamaratky... myslim, ze pojem kamaratka beriem presne tak ako ty, a nerobim s kamaratkou nic viac ako ty so svojou kamaratkou (aj ked z pochopitelnych dovodov sa snazim nevykecavat ked som z rodinou cez chat, ci e-mail a telefonaty uz vobec nie.... )
ked som niekde nieco rozoberal, islo len o to, co teraz robim tu s tebou 🙂 len ide o to, ze tu je to anonymne....
co sa tyka manzelky, konto na pokeci som jej zalozil ja, ked bola na materskej, lebo vravela, ze nema s kym komunikovat.... tiez si pise s kamaratom, ci kamaratmi na pokeci a nemam s tym problem (az na situacie, kedy mam pocit, ze od nich dostava rady ako na mna, pri rieseni krizy). Isla na kavu a vobec s tym nemam problem, kedze jej verim...keby to bolo tak zle, medzi nami, ze by uvazovala o nevere, staci aby mi nepovedala to "bola som tam a tam...." a ja by som o tom vobec netusil...tak co by som si pomohol, keby som jej teraz sledoval mobil??? sms aj hovory sa daju mazat 🙂. Mimochodom, ked isla, ja som sa to dozvedel uz iba ako "bola som" nie ako ona odomna, ze pojdem vtedy a vtedy tam a tam... Nevera je vec vztahu...nevymysleli ju na pokeci... a vztah je vecou dvoch ludi. Ak je vztah silny, ziadna tretia osoba ho neovplyvni..... ak nie, tak sa jeden zmeni na toho, co stale musi striehnut a na druheho co vymysla lsti a klamstva aby vedel unikat....nakoniec sa rozpadne..alebo nerozpadne ale obaja su nestastni....no to je uz o com? 🙂

emaro1
2. júl 2013

@sharmana akoze, keby som jej povedal, ze som isiel do posilnovni, nikdy by mi neverila 😀 pravda je, ze ono je to s tymi podnetmi komplikovanejsie... nejdem rozoberat...

sharmana
2. júl 2013

@tanja0808 ja ta nebudem presviedčať, ale nemusíš ani samú seba.... stretla si sa s cudzím chlapom z netu, podnikatelom na káve... takže kamaráti ste ešte nemohli byť... bolo to stretnutie muža a ženy... ty si sama priznala, že si bola mladá a zalúbila si sa do neho... určite si na to neprišla po pol roku, ale ovela skôr, kedže si po celú dobu nemala priatela (nespomínaš ho), tak si bola nafixovaná na podnikatela, ktorý tiež kupodivu ta brával na kávy daleko od domu.... chlapi nehladajú na nete najlepšie kamarátky, aby s nimi mohli chodiť na kávy... to je smiešne toto tvrdiť... iné je, ak si niekoho poznala od mala, že bol tvoj kamarát, ale iné, ked na nete začneš s niekým pol roka kávičkovať... to že nedošlo hned k sexu neznamená, že ste obaja k sebe necítili prítažlivosť....

tvrdiť, že idem s niekým z netu 1. krát na kávu, lebo tam rozdával reklamy a mna to zaujalo a sme velkí kamoši, je smiešne...

klamal ta, že má ženu, vodil ta daleko na kávy, to býva dôvod, že mal s tebou iné umysly ako kamarátstvo, inak by sa s tebou narovinu rozprával, že je ženatý akoby sa nič nedialo... preto nemôžeš tvrdiť, ani ako to bolo doma a nemôže to tvrdiť ani nikto iný, pretože nikto s nimi v kuchyni nesedel... svoju ženu poznal, ved s nou musel predtým chodiť... nájsť si milenku, lebo žena nechce deti? to je úplná somarina.... je to možno dôvod na rozchod, ale nie na spatie s druhou dievčinou, iba že by ti chcel hned spraviť dieťa 🙂

videla som už xy neverných ludí a príbehov, ale vždy sa rada zasmejem, aké somariny vedia ženáči natrepať mladým babám a tie im to žerú.... vždy ide len o čas, pokial vám to klape.. niekedy sa chlap fakt zalúbi a chce opustiť manželku, ja to beriem... ale určite ste to spolu netahali tak daleko, aby sa rozhodol pre rozvod a ty ho potom nakoniec necháš.... a okrem toho si spomenula, že si to nezvládla, lebo nakoniec vás videli, musel sa s tebou stretávať pomenej... a prečo? ved ak mu to neklapalo, tak to mohol narovinu žene povedať.... ibaže by to čo ti povedal, vôbec nebola pravda a dôvod ich problémov osobných bol úplne iný....

prečo si myslíš, že ked dokázal klamať žene, ktorú si zobral za manželku, nemohol klamať tebe, ako velice kávičkovej kamarátke? ved s tou ženou mohol prežit vela životných situácií, ktoré s tebou ani nestihol....

sharmana
2. júl 2013

@emaro1 no tak asi si jej dôveru musel velmi naštrbiť, ked ti ani toto neverí.... potom hladaj chybu aj v sebe, čo si v minulosti pokašlal... príde mi to, že si ju oklamal nejakým spôsobom a nevie ti to zabudnúť 😉

froschka
2. júl 2013

celkom zaskatulkovana odpoved, ale... zenaty chlap sa nema co ventilovat na pokeci... existuju ine formy odreagovania sa ako namotavat nejake pipenky....Pokec nikdy nebol na nic dobry len na skupcovanie ludi dokopy....takze bud si zmaze nick alebo nech ti da heslo a mas po probleme 🙂 ak je taky cisty ako vravi a si myslis

emaro1
2. júl 2013

@sharmana mylis sa

zuriva
2. júl 2013

@tanja0808 ak je chlap spokojny doma, nic nehlada...citujem Tvoje vyhlasenie...skus si precitat moj problem a potom uvidis...chlap, ktory sedel cely den doma pri Pc a venoval sa okrem svojej prace aj trom PC hram a pokecu, kde pravidelne pisal stetkam, prezeral si ich profily, a obkecaval baby...a co mu doma chybalo? Snazili sme sa o babo, takze sex sme mali viac ako pravidelny...vsetky ucty som platila ja, a hoci bol on doma, a ja som chodila do prace, ja som varila a starala sa o domacnosti...povedz, co mu chybalo? A to som cely rok zila v presvedceni, ze ma miluje, pretoze mi to pravidelne vravel, venoval sa mi atd...a inym na pokeci klamal, ze som na peniaze /pritom sme zili z mojej vyplaty a on niektore mesiace zarobil 40 E 🙄 / a ze nechce zobronit o sex /co bola tiez nepravda, skor som bola ja ta, ktora zobronila 😔 /...takze to, co si napisala, je subjektivny nazor z jednej strany, ktorej chlap nakeca sladke slova, aby si ho chudaka polutovala a dala mu, co sa nakoniec aj stalo 😎 Ak bol taky nestastny, mal sa rozviest hned, a nie balit mlade stredoskoloacky....to, ze sa ozenil a ma dieta s inou, dobre pre neho...ale nie je fer, ak ma milenku, ktorej sa stazuje, aku ma hroznu bosorku, ale nic s tym nespravi...preco sa nerozviedol hned, ak mu to nevyhovovalo? Vari s Tebou, nastrocnou, to dieta chcel mat? A Ty si chcela??? 😵
A ja nemam nic proti pokecu ako takemu...ale mam svoj nazor na zenatych/vydate, ktori tam namotavaju inych, a na stetky, ktore tam zarabaju...

slovnicek23
2. júl 2013

Čo nechceš aby robili Tebe, nerob ani Ty ostatným. Ženatý chlap, či vydatá žena si nemá čo písať na pokeci. Keď chce niekoho namotávať, nech sa najskôr rozvedie so svojou ženou a potom si môže vypisovať koľko len chce....

tanja0808
2. júl 2013

@sharmana az teraz som si vsimla ako som napisala uvod, no aby bolo jasne, my sme sa poznali z jednej vinarne kde som pracovala cez vikendy ako casnicka, no a na pokeci sme si zacali pisat teda ja som najprv nevedela ze je to on az po par pismenkach. No tak sme sa dali do reci, mame vela spolocnych znamych a osobne sme sa uz poznali kedze sme vzdy mali taky daaky small talk. takze uplne neznamy mi nebol len som nevedela o jeho rodinnej situacii nezvyknem sa to pytat zakaznikov.

@zuriva chapem ze si nahnevana, no netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca. v prvom rade sa mi nestazoval ze ma bosorku, len raz mi povedal ze nechce deti a ze on hej. To co sa stalo tebe, no asi su teda urcite su chlapi ktori su naozaj hoväda a nezasluzia si nic nieto rodinu, a zenu ktora ich podporuje, vari a perie. Na druhej strane som nazoru ak chlap dostane vsetko naservirovane tak ho to prestane bavit.

adri266
2. júl 2013

@tanja0808 lenze potom si protirecis, lebo v jednom prispevku pises, ze chlap si hlada milenku, ak nie je spokojny doma a v druhom pises, ze ak chlap ma vsetko naservirovane, tak ho to prestane bavit 😠 proste vyhovorky...ak chlap nechce, milenku si hladat nebude, ak ma problemy, ma ich riesit inak ako frajerkou. Neviem, ci by sa TEbe samej, az sa raz vydas, pacilo, keby Tvoj partner neriesil problem s TEbou, ale utiekal sa k inej...

tanja0808
2. júl 2013

@adri266 neprotirecim si, podla mna bud si chlap hlada nieco niekde inde ked sa doma nudi, lebo nemusi o nic zabojovat t.z. nenni spokojny, ci uz je dovod taky alebo taky je to to iste. Ja vydata nie som, teda nie sme svoji ale zijeme v konkubinate. No a mam podla mna velmi dobry vztah. Rozhodne moj nema doma nic naservirovane, a ani sex nema len ked sa na mna pozrie. O vsetko treba bojovat. Plus tiez sa musi doma otacat. Kedze pracujeme obaja, takze sme o baja na rovnakej pozicii. Stat sa moze vsetko, ruku do ohna za nikoho dat nemozem, ale ja sa riadim tym ze chlap bol a vzdy bude lovit svoju korist takze preco mu to zjednodusovat? Nie som sexi mam poporodne kg navyse a nie len par, ale viem ze urcite si nikdy momentalne nepise a ani nato nemysli.