Ignoruje ma a vo mne to vyvoláva pocit viny
Asi týždeň späť chcel o 23:00 cca manžel sex. Odmietla som, bola som neskutočne unavená. Predtým problém nebol. Máme 2 deti a bola som len obyčajne unavená, bolo aj veľa hodín. Na druhý deň od rána samozrejme zmena správania ku mne, ktorá trvá doteraz. Rozprávame sa spolu o bežných veciach, ale chlad a nezáujem tam je veľmi vidieť. Od tej doby sme spolu nespali.
Obidvaja máme po 30tke, on bude mať 35. Sedí vedľa mňa a ani nezačne reč, nič. Tak som sa spýtala čo sa deje čo som urobila a vychrlil na mňa, že nič ale že odteraz to bude len takto. Normálne nechápem, človek má záujem sa porozprávať atď a takto ma odpalkuje. Povedala som, že ignorácia ma zvnútra zožiera a on nič na to. Tvári sa najviac urazený a ja stále nechápem na čo? Nechápem čo som urobila, len mi to sedí k tomu odmietnutiu ten večer. Toto nie je prvý krát čo ignoruje... Úplne to vo mne vyvoláva pocity viny. Príde vám to normálne?
@zmrzlinka2021 Suhlasim, ja som ten pripad, ktory nevedel komunikovat, ale mam chvalabohu chapaveho partnera a naucila som sa to, inak by sme sa daleko spolu nedostali. Je to na facku, ale da sa to zmenit, pokial clovek chce.
Presne tak skrytá alebo tichá agresia, je o tom kopec článkov. Súcitim s tebou, je to naozaj hrozne nepríjemné a prebije to aj dobré stránky inak super muža. Bohužiaľ on svoje správanie nevidí ako problém, inak by sa s tým dalo pracovať.
Jediné, čo ako tak pomáha je byť nad vecou a jednoducho mu dať pocítiť, že jeho správanie ti nič nerobí a ešte byť tá, čo má vtedy navrch.
Každopádne je to veľmi náročné a niekedy sa vzťah naozaj nepodarí zachrániť.
Chyba je aj v tom, že to ženy dlhé roky tolerujú. Už pri prvom raze, treba dať najavo, že to takto fungovať nebude.
Nie je to ani dobrý príklad pre deti, vyrastať v takom vzťahu, držím ti palce, aby tvojho manžela osvietilo a sám zbadal, že to ako reaguje nie je vhodné.
Ach dopriala by som ti v tomto moju povahu. Budes ticho? Budes ma ignorovat? Pokus o rozhovor ci nebodaj sex odignoroval? To by este videl, ako ten ignor naozaj vyzera 😁. Bola by som kludna mila na vsetky strany, (na deti, na inych ludi), ale na neho by som sa ani len nepozrela. Jest nech si vezme sam, nebavila by som sa s nim, nezacinala rozhovor, nula. Este by som si vybavila mamu k detom a niekam vyrazila. A keby mu to doplo, velmi jasne mu vysvetlila ze toto neakceptujem, @cacianka to napisala velmi dobre. A ked chce nech to riesi rozhovorom a nie zduvanim sa, lebo s tym nepochodi. On vidi ze to je to co na teba funguje. Este sa dokonca moze utvrdzovat v tom ze ty si zla a hladat vyhovorky preco napr na internete s niekym pise, ci vyhladava sex atd atd. Ale to uz moc zachadzam.. Vaz si samu seba, neobvinuj sa, predychaj to a vzchop sa. Nech si tebou nie je isty. Bude velmi prekvapeny, ked pri tom jeho ignore zrazu uplne zmenis spravanie. A to vobec nemusis byt zla, neprijemna. Tak drzim palce nech sa chalanko cim skor odrazi a nech si to vyjasnite 😉. A daj vediet ako to dopadlo, celkom ma to zaujima 😊
Napísala by som mu do správy, keď nechce komunikovať, že sa chová ako ale dieťa a nie dospelý muž, ten by si predsa vykomunikoval svoje pocity a na niečom rozumnom sa si mnou dohodol. Nikto nie je povinný mať sex vtedy, keď si to partner zmyslí, ak nemá náladu, chuť či energiu, no dospelí ľudia sa vedia pochopiť. Len to si musí vidieť ďalej ako po špičku vlastného nosa. A že dlhodobo sa s takým detinskym jedincom fungovať nedá, pretože veci sa majú riešiť, nie obchádzať.
A snažila by som sa urobiť všetko preto, aby som bola nad vecou a aby som dosiahla to, že má jeho správanie nevytaca ani mi neubližuje. A aby to videl, že to nefunguje.ze to nie je cesta.
@zoro9836 ja sa veľmi chcem ale on nechce nemá záujem alebo čo
Takáto forma manipulácie je otrasná. Je 7:40 zobúdzajú sa deti a ja už mám opäť slzy na kraji pretože panko ani dobré ráno ani nič
Mám chuť naňho hrešit
Tak spytaj sa ho, ked bude v pohode, ze ako ho mas odmietnut tak, aby toto nenastalo. Zdorazni mu, ze je pre teba pritazlivy,, ze to absolutne nie je o nom, len niekedy ozaj nevladzes. A ze co mas vtedy robit.
S deťmi sa baví normálne, rozpráva na ne, ale mňa obchádza, chápete to? Ani neviete aký bordel vo vnútri to vo mne vyvoláva strašne sa mi chce plakať
Akože nechápem tomu,že sa mu ešte budeš podlizovat, podkladať a ponižovať sa. Že nemal sex? No pardon ,niesi jeho majetok ani Anča na povel. Ešte mu daj pocítiť víťazstvo a bude to robiť stále keď vidí ako ti s tým ubližuje ... Mohla by som sa ja na neho... Raz sa odduje
Ja take situacie doverne poznam. To iste mi robi manzel. Je ticho. Ticho. Ticho prechadza cele dni okolo mna a ani mu ani bu. Teraz najnovsie 11 dni takto bolo. Ticho. Predchadzalo tym tiez odmietnutie na sex. Ja som, bohuzial, mala vysoke teploty, on stale dobiedzal, ze ved budem len lezat... Az som sa rozplakala, nech mi da pokoj. Zasmial sa, odul a 11 dni to trva. Je to forma agresie, ja by som to povazovala aj za tyranie tichom. U nans su to ale extremy, napr nestara sa ani o deti, nespravi nic v domacnosti, nedonesie drevo na kurenie a este aj to hodi na mna, nech sa staram. Takze tak no... je to bludny kruh, zvlast ked su tu deti. Inac, ked je vsetko ok, tak sa s snim da, je vesely, vtipkuje, postara sa.
Navod na oddutie tvojho muza ti nedam. Asi len ignorovat. Fakt. Ja by som sa neliskala jemu o sex. Vobec. A to sama tvrdim, ze komunikacia a sex su hlavne dva body v manzelstve. Nechod za nim. Ja viem, budes mat vycitky, budes v sebe riesit tuto vec, plakat atd. Ale on sa raz odduje. Daj tomu cas. Funguj s detmi normalne aspon par dni. A potom,ked budes vyrovnana s tym, tak sa s nim pozororavaj (ak sa dovtedy nezacnete).. drzim palcee
@ajuga chápem, ale ja sa mám s ním rozprávať? Ja sám stále ustupovať?
Velmi razne mu vysvetli, ze odmietas zit s urazlivym manipulatorom. A ze ak ta on mieni trestat ignoraciou (=skryta forma agresie), tak ty mu nebudes varit, prat, ani mu nijako inak posluhovat. A ak ho taketo spravanie neprejde, zacnes sa pozerat po niekom normalnom.
@zoro9836 čo znamená trochu ?
Ja by som prisla za nim a spytala sa ho dokedy sa mieni chovat ako dement. Ak by v tom pokracoval tak by som mu povedala fajn, ako chce. A viac by som s nim neprehovorila. Chce ticho, bude mat ticho. A keby potom zacal dobiedzat tak by som sa s nim vobec nebavila. Nastavit zrkadlo. A nie ze povolis. On dobre vie, ze ta ma v hrsti. Staci ked za tebou pride a povolis a zas ta ma tam kde chce.
@amiaja čo z toho ten človek má?
Ja môžem kľudne za týždeň zomrieť a veď to by toho človeka mrzelo nie? Mne toto rozum neberie a krútim hlavou
@zoro9836 aha, áno ale asi som jediná z nás čo to chápe. Skôr mi príde bezcitný a nevidí ďalej než na špičku svojho nosa.
Taki ludia takto nerozmyslaju ze sa ti moze nieco stat. On momentalne vidi len seba a zlost pomstu alebo ako to nazvat. Proste ta chce vytrestat ze si ho odmietla a just ti bude robit napriek teraz. Musi ho to prejst, nijako to neovplyvnis aj ked sa rozkrajas.. ma to v sebe, to je povaha.
Nevnucuj sa mu, nechaj ho v tom. Tak ho to prestane bavit a zas sa bude tvarit ze je vsetko ok.
@zoro9836 asi po 1000ci krát hovorím, nemať deti, tak idem do prdele
To nikto nehovori. Je to idiot. Sama si povedala ze si makka a nevydrzis sa hnevat. Napisala som ti nastav mu zrkadlo. Ale zas ja som tvrda povaha, mna ked niekto vytoci tak si to zlizne, so mnou by takto nezametal. Rovno mu povedat ze sa chova jak dement a bude niest nasledky.
Ja som nič neurobila, ničím som sa neprevinila. Dala som mu dve ti akutnymi sekciami
Pri poslednej som skoro vykrvacala, dieťa nemá ešte ani rok
Nikam nechodím, neflakam sa po nociach, nechodím po kavach, väčšinou sme len u jeho rodiny ak sú návštevy
Má navarené napečené, domáce práce mu nenutim ani nevyžadujem. On sa stará o dom a veci okolo toho.
Nie je to fér... :(

To čo má byť ? Ty máš právo byť unavená, keď máš ťažký deň, či práca,povinnosti, choré deti, zle sa cítiš ani nemusíš vedieť prečo, si chorá, ty nemusíš byť v pozore s natrcenou fufňou lebo geroj bude mať chuť, ty nie si gumená Anča, si normálna žena so svojimi potrebami aj nepotrebami, máš právo chcieť aj odmietnuť lebo medveď a nechce sa ti..
Naše fufne nie sú na gombík, ako chlapom pepovia, hormónu a potreby,pocity fungujú inak, im sa pepik postaví a jede, ale žene sa v hlave motá kopa iných drobností, čo treba,čo bolo,čo bude, čo nás čaká zajtra, čo nezabudnúť a unavená žena nemá vždy chuť na diskohratky v perinach na povel .
Mne moj tiez zadre že by sa patrilo ťuťu muťu, tak mu slušne poviem a ak treba tak aj zvýšeným hlasom, kde je sever. Nie sme sexmašiny, ale živé citiace bytosti