Intrigy v rodine

29. apr 2022

Ahojte ako sa naladiť aby ma nerozhodili slová svokrovcov.. sú stará škola čo radi rypu.. že hento tak rob a to robíš zle .. najradšej by som od srdca ich poslala do p..niesu to moji rodičia aby do mňa *ebali. Môj muž na to nič . Asi si ich nechce pohnevať. Ja viem rodičov treba si vážiť .
Ale nieje to stále tak ,sú aj dobre chvíle s nimi nemôžem stále hovoriť že v kuse. Istý čas akoby svokra somnou súperila..trápne 🤷alebo ja s ňou ? Vôbec nie . Je tam len dosť vekový rozdiel medzi dvomi ženami.

autor
29. apr 2022

Ja to predýcham a naladim sa zas keď tam pôjdem .mlen to chce vždy čas . 🤷

makova333
29. apr 2022

Odpoved: Dobre. A robim si po svojom. Je pre teba ich nazor podstatny? Nie? Tak nie je o com 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
29. apr 2022

keď tam ideš, počítaj s tými rečami a nepripúšťaj si ich. Odpovedaj: uvidím, možno vyskúšam, rozmyslím si. Áno, to ste mi už hovorili, počula som o tom atď. A rob si podľa seba a hlavne neživ nenávistné pocity k daným osobám, je to zbytočné.

lesana25
29. apr 2022

Bývaš u nich?

h2
29. apr 2022

Toto nie sú intrigy, ani rýpanie. Sú to nevyžiadané rady. Reagovať "ďakujem, ja to robím takto, mne to viac vyhovuje ináč, radšej to urobím podľa seba, mne sa osvedčil iný spôsob... atď."

mariejenka
29. apr 2022

Základ je ci s tebou suhlasi tvoj manzel. Ked on hra skapateho chrobáka je to na hovno.
Mne ked sa snazila svokra radiť,som si vypocula...hmm,neni zle,...ona ostala v tom ze jak fajne poradila,a isto spravim tak, co sa mi videlo,som aplikovala ,co bola blbost (napr. pri 16 stupňoch,a bezvetriu dat dieťatku este aj vestu) som neurobila. To len príklad.
Vo veľa veciach okolo domu nášho,nie jej..byvame od seba 3 km...kupovania všetkého možného, výchovy bola svokra v tendencii radiť . Ja som jej vzdy a za kazdym povedala,ze ako povie chlap tak bude...a chlap spravil tak,ako sme sa dvaja dohodli.

lunademonica
29. apr 2022

Odpovedz: "No, ja to robim takto." Bodka, amen. Nic viac

autor
29. apr 2022

@lesana25 nie preboha

autor
29. apr 2022

@h2 aj poza chrbtom som počula o mne a potom že pomáhaj 🖕

mandzula
29. apr 2022

Skús "ďakujem, viem si poradiť aj sama". Rodičia často majú problém pochopiť, že ich dieťa už nie je dieťa, ktoré potrebuje ich pomoc, asi je to pre nich zložité. Treba si čím skôr nastaviť hranice. Hryzenie si do jazyka nie vždy pomôže, pretože oni si to často ani neuvedomujú. Príklad s mojím otcom, otec: "nezdá sa ti, že by si mala toto a toto". Moja odpoveď: čas na usmerňovanie si mal do mojich 18, teraz mám 35". Odvtedy mám pokoj. Určite si popod fúzy pošomre, ale to ma nijako netrápi.