Išli by ste bez muža na dovolenku so svokrovcami?
Zdravim, išli by ste so svokrovcami na týždeň do Talianka? syn skoro 3 roky. Manžel sa nemôže pracovne uvoľniť.. islo by sa normálne na hotel mali by sme vlastnú izbu. Svokrovci su milý ale rozhodne nerobia animátorov ani babysitting. Mám trochu rešpekt skôr pred vecerom. Keď prídeme z pláže ako nás zvládnem nachystat. Hlavne seba kým si umyjem vlasy vyfúkam mám ich veľmi dlhe. Keďže sme sami na izbe aby sa nedajbože niečo nestalo. (Balkón) pád z postele alebo neviem co. Zásuvky ?x..
Šli by ste alebo radšej by ste ostali doma?
@elizabet173 ja som s takym bola tyzden v kupeloch, absolvovali sme vsetky procedury, kym ja som lezala pod magnetom, maly sedel vedla mna a vykladal, alebo sa bavil so sestrickami. Aj v bazene sme boli uplne v pohode. Vsetko som zvladla bez opatrovateliek a chodila som normalne umyta, ucesana, upravena. Zvladli sme to ak ako doma ked som sama a mam aj domace prace, nielen dieta na starosti.
Ja chodim na dovolenky pravidelne sama s malym uz vyse 4 rokov, muz vela a hlavne rad pracuje 😂 v zivote som neriesila zasuvky, pady z postele a podobne koniny. Ako fungujes s nim sama doma? Ved to mas to iste 😃
Išla by som.. ale ja mám so svokrovcami super vzťah, a oni sami by mi pomohli s kúpaním a zabavanim detí..dokonca aj ideme spolu na dovolenku 🥰
Ja by som nesla, ale nie z dovodu ktory si uviedla, ale mne to pride zvlastne.
“ Mám trochu rešpekt skôr pred vecerom. Keď prídeme z pláže ako nás zvládnem nachystat. Hlavne seba kým si umyjem vlasy vyfúkam mám ich veľmi dlhe. “
Nerozumiem tomu, ako to myslíš. Mám doma 2 deti a vlasy si bez problému viem umyť. Ja som myslela keď som si prečítala názov že nevieš či s nimi máš tráviť dovolenku a ono ty nevieš či si zvládneš umyť vlasy pri dietati? Naozaj je v tomto problém?
No takúto neschopnú manželku by som nechcel mať...
Zvláštny príspevok. Ide ti len o to, ako sa vyparadis na večer?
Keď máte super vzťahy, tak prečo nie👌 Kľudne chod aj bez muža a uži si to s malým. To len tu na MK sú všetky svagriné čerti a svokry sám diabol…
Prepac, ani som necitala cely tvoj prispevok...mne staci v otazke, ci by som sla so svokrovcami bez muza. Nie, nesla. Nemame ziadne nezhody, vychadzame spolu, ale - dovolenka je moj narok na odpocinok, uvolnenie sa, travenie casu s niekym, s kym.chcem ja. So svokrovcami pre mna dovolenka no-go, rozdielne predstavy o traveni casu, tahanie politiky do rozhovorov, frflanie svokra - to je tak na navstevu, ale nie straveny tyzden mojho casu. Na dovci chcem hodit vsetko bezne za hlavu, aj hadzem, vypinam autopilota a menim.sa na uvolneneho cloveka pri ludoch, s ktorymi som na dovcu ist chcela. Nic neriesim a mojim.heslom je "nedam sa nas*at"😁 toto by pri senioroch neslo🤣
A doma je manžel 24/7 pri tebe alebo pri malom? Ved to nie je novorodenec... Ja mam doma 2 deti a teda bežne sa pri nich osprchujem, aj sa nachystám keď som s nimi sama, ved mam na kúpeľni otvorené dvere, sprcha je otázka max. 5 minút a fenovat si vlasy hádam môžeš aj pri malom, nie? 🙄 Nemám problém, vyrobím problém, či ako? 🙈
Nesla by som ale nie z tychto dovodov..
Mne by skôr robilo starosti, ze sa manzel 'nemoze' pracovne uvolnit a poslal by ma na dovolenku so svojimi rodicmi.
To mi pride komicke.
veď si vlasy hádam nemusíš každý deň aj fúkať, vysusis uterákom s malým sadnete na balkón zahráte pexeso a kým dohrate vlasy budú suché. Za mňa robíš z komára somára
Teda pre koho sa mienis machlit, keď tam nebude tvoj chlap a tie oracie s vlasmi a slabým fenom😃co tak zopnut zo stipcom pod klobúk sú aj na plávanie, to si denne komplet zmacas vlasy, denne šampón, denne fén?
Ja by som išla, prečo nie....Ak sú svokrovcov príjemní, prečo nie...Ja si to viem predstaviť. O dieťa sa neboj, zvládneš to. Dovolenka v Taliansku nemôže nikomu uškodiť. Príjemná zmena z rutiny. Určite choď.
Ja by som teda išla so svokrovcami, lebo sú perfektní a mám ich veľmi rada. Nie je povinné chodiť na dovolenky len s manželom, veď s mín si často. Ak nemôže ísť, tak určite bude rád, že pôjdeš aspoň ty a oddýchneš si z rutiny, a vrátiš sa oddýchnutá a šťastná.
Ak je s tym manzel v pohode ja by som sla, navody ako zabavit dieta uz nas, tak sup balit kufre a uzit si more 😀
Nešla by som, ale nie kvôli obávam, ktoré popisuje s... To by sa dalo určite nejak poriesit. Bez manžela by som si dovolenku neužila, bolo by to také nasilu...my chodíme všade spolu, na výlety, dovolenky 😊
Nečítala som všetko, možno sa teda budem oo niekom opakovať ale ja by som sa ani nepytala svokrovcov ze ci mi postrazia to kludne,dobre a TROJROČNÉ dieta. Mňa by naozaj zaujimalo
ako fungujete doma. Zbytočne si robíš scenare ako strci ruky do zasuvky,vypadne z balkona🙈 Nemas 16 ci? Naopak ukaz svokre ze sa jej muz dobre ozenil a jeho zena sa vie postarat. Peknu dovolenku❤️
Išla by som. Hneď. Veď syna si môžeš zobrať do kúpeľne kým si vyfukas vlasy.
Hľadáš problém, kde nie je. Všetko lepšie, ako sedieť doma. Pozri si iné témy, kde sa kočky sťažujú, že na dovolenku nemajú. Buď rada, že môžeš ísť
Vážne sa bojíte ostať sama v izbe s vlastným synom ktorý má 3 roky ? Ako len sa trosku zamyslite nad tým co vlastne píšete. A zas nerobte zo svokrovcov nejakých neviem co. Pokial ich pekne poprosiť vi na chvilku postrážia malého aby ste si mohla umyť vlasy tak predpokladám neodmietnu. Ale ak vám takto dovolenka nevyhovuje nikto vás nenúti ísť. Ja by som somavojou svokrou išla bez váhania. Poznám ju a to mám 3 deti. A tiež to nieje babysitterka ani animatorka a potrebuje si viackrát do dňa oddýchnuť ale tých 30 minút a troma deťmi zvládne sama úplne v pohode aby som si mohla dať vaňu a oholiť nohy. Veď ústa máte sa opýtate a keď povedia nie tak v pohode idete sama spuntovi dáte rozprávky alebo nejakú stavebnicu, balkón zavriete, zoberiete záslepky na zasuvky keď sa tak bojíte a hotovo.
Ty radsej ostan doma, normalne zeny nech idu

@elizabet173 ako sa chce ist vecer zabavat, ked dieta nevydrzi ani tolko co mama spacha hygienu? A uz vobec nechapem preco riesi dohlad nad dietatom, ked tam s nou budu este dalsie 2 dospele osoby a jedna skorodospela. A uz vobec neviem ako riesi hygienu doma, ked je sama. Kto jej vtedy strazi dieta.
Ale ja som asi nechapava, mozno uz patrim aj do kategorie tazlo nechapavych