icon

Išli by ste bez muža na dovolenku so svokrovcami?

10. júl 2023

Zdravim, išli by ste so svokrovcami na týždeň do Talianka? syn skoro 3 roky. Manžel sa nemôže pracovne uvoľniť.. islo by sa normálne na hotel mali by sme vlastnú izbu. Svokrovci su milý ale rozhodne nerobia animátorov ani babysitting. Mám trochu rešpekt skôr pred vecerom. Keď prídeme z pláže ako nás zvládnem nachystat. Hlavne seba kým si umyjem vlasy vyfúkam mám ich veľmi dlhe. Keďže sme sami na izbe aby sa nedajbože niečo nestalo. (Balkón) pád z postele alebo neviem co. Zásuvky ?x..
Šli by ste alebo radšej by ste ostali doma?

cookie29
10. júl 2023

Boze... ved ide uz o 3 rocne dieta, podaktore chodia do skolky 🙂
a ked sa nad tym zamyslis, ak idete k moru, ja by som si urcite kazdy vecer vlasy nefenovala. Umyt ano, ale skor zapliest a tak ziaden brushing, ono slnko + more + fen, to je fest tazke kombo. A zistila by som si o aky hotel ide, baby friendly? Casto tam byvaju detske kluby a podobne, kde dieta mozes na chvilku nechat, nech si aj Ty oddychnes. Ale zvysok, ja by som sa nad tym vobec nezamyslala a uzila si,a k mate so svokrovcami normalne vztahy

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
h2
10. júl 2023

@elizabet173 Ja mám dobrú svokru a mám ju veľmi rada. Ale na dovolenku by som s ňou ísť nechcela. Ešte tak spolu s mužom, ako že by sme ju zobrali spolu s nami. Ale ak by on nešiel, absolútne nevidím dôvod, aby ja som s ňou niekam išla.

kvetinka75
10. júl 2023

@nyusika 🤣. Komentar 100 bodov

anne_mary2
10. júl 2023

@h2 no len to mozu ist svokrovci aj sami potom nie.. 😀🤷🏼‍♀️

Autorka ako to vzniklo to taliansko?
Svokrovci sa ponukli? Manzel zistil ze nemoze a pytal sa ich ci vas nevezmu? Ze nieco v style ok sak na je to jedno nech idu.. alebo vy ste sa ich pytali ci s vami nepojdu? …
Zase si neviem predstavit ze idete spolu a ked sa syn opytambably ci s nim ide do vody povie mu nie.. A uz ci chcu ci nie venuju sa mu a “strazia ho” nie 😀🤷🏼‍♀️…

Asi sama so synom nechodievas, ja by som napr nemala problem ist k moru aj s dcerou sama ( 1,5 r…).
A hlavne ai myslim ze by to vyzeralo v style ze ste spolu na plazi, ked maly popyta deda a nim do vody - dedo pojde, idete spolu mozno na obed ( alebo nie ), pokecas s nimi vedla na lehatku…
Tak normalne nie?

Ja aj keby idem so svojimi rodicmi co mame skvele vztahy necakam od nich ze rano o 9:00 zalahnem na lehatko, srkam vodku s dzusom a tvarim sa dieta nemam lebo tam ma babku.

Ale ze ked si chcem ist zaplavat dceru zabavia, ze na lehatku trosku aj oni daco jej vymyslia ked bude uz dlho, ze s nou pri stole prehodia na obede nejake slovo, a vecer sa spolu pojdeme prejst vsetci, dedo s nou pojde na kolotoc, a to je asi vsetko 🤷🏼‍♀️.

Tak neviem ake by si ty od toho mala ocakavania a co pre teba znamena “dovolenka so svokrovcami”

h2
10. júl 2023

@anne_mary2 Nechápem. Veď áno, nech idú svokrovci sami, alebo s tou svojou 17 ročnou dcérou. Autorka nech ide s mužom a dieťaťom. Dieťa má 3 roky, môžu ísť hocikedy, keď muž teraz nemôže.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
h2
10. júl 2023

@elizabet173 Jasné, veď každému, ako vyhovuje. Ja mám svokru naozaj super, nemôžem jediného krivého slova na ňu povedať. Ale má 80 rokov a úplne iné predstavy o dovolenke, než ja. Napríklad moja mama má síce 74, ale vysokohorskú turistiku by ešte zvládla v pohode. Svokra nie.

nyusika
10. júl 2023

@simca06022011 akože naco sa má toľko večer chystať ?
Veď ide na dovolenku bez manžela 😁😁😁
Netuším síce, kto bude strážiť dieťa, aby nespadlo z postele, ale frizura byť musí

anjelicek26
10. júl 2023

Vacsina tu uz bola napisana

- vlasy si umyjes a vysusis, ked dieta spi
- balkon vies predsa zavriet
- preco by trojrocny mal padat s postele (??)
- preco by mal pchat prsty ci veci do zasuviek (?) ved to snad vie, ze nesmie uz od babatka

Ja by som sla, ale tak my sme si zo svokrovcami bez problemov rozumeli... dohodnut si pravidla, napriklad na plazi dozriet keby musis ist na wc ci po nejake napoje, nech ho dozru, to samozrejme urobia, ved preto idete spolu. S manzelom urcite pojdete este na inu dovolenku, ked bude moct. Ale na co trcat cele leto doma, ked nemusite, mlady si uzije aj mamu, aj dedka, aj babku...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
poppy22
10. júl 2023

to fakt kvoli fukaniu vlasov zvazujes dovolenku? ja by som isla...o dieta sa postaras tak ako doma-ved kto je s nim,ked ty si robis vlasy alebo nieco podobne?..,akurat mas k tomu dovolenkovy bonus...a mozno so svokrou najdete nove stycne body ked dieta zaspi, a vas vztah sa prehlbi..plus pochybujem,ze keby tvoje vlasy uz nevydrzali,tak ze par minut nezabavia vnuca.../vies o tom,ze fukanie vlasov poskodzuje vlasy? k dovolenke patria umyte a vysusene na slnku🙂/...fakt,neblazni...obzvlast,ked tam ide ta mlada svagrina...aj ona si synovca tu chvilu urcite postrazi...a ked nic ine,aspon to v prihodnej chvili budes moct vytasit na muza-ze aha,ja som s tvojimi rodicmi aj dovolenkovala🙂..taliansko vola🙂...

1ivanka1
10. júl 2023

To vazne moze mat niekto takyto problem?🤷‍♀️

elmivelmi
10. júl 2023

ved mas 3 rocne decko,co by si nezvladla sama bez muza?Nemas ani babatko malinke a ani 5 malych deti,len jedno velke 3r decko.

elmivelmi
10. júl 2023

@anjelicek26 tak maly este sa sprava ako rocne batola.Tiez si myslim ue s jednym deckom sa bat?

simca06022011
10. júl 2023

@nyusika 🙂 no nehccela som byt smiesna, ale normalna otazka.. ved na dovolenke nemusim nikdy nic riesit, sprcha, hodim sa do siat na vecer, vybavena vec .. preto sa pytam, ze co take sa robi... ked tak radsej vypnem vlasy do drdola ako neist k moru.. a vecer bude dieta spat rpedpokladam, cize by som si na balkon tak akurat knihu vzala a takyyy veget,, ze dovi.. este lepsi ako s chlapom :D

nyusika
10. júl 2023

@simca06022011 veď ja tiež nerozumiem, aký má autorka vlastne problém...preto som napísala, že si chce asi vyhodiť z kopýtka...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
10. júl 2023

Vidím že to vyznie divne, len napr tie vlasy poznám hotel boli sme tam už, fén je primontovany v kúpeľni a veľmi slabučký preto to dlho trvá a vlastný nezapojim do zásuvky lebo majú take zásuvky že zapojíte len spotrebiče s malym odberom napr nabijacku nie silný fén. Vlasy musím umývať každý den po plazi lebo mám veľmi citlivú pokožku na hlave a svrbí má po horúcom dni. Jasne že maly nedržia prsty do zásuvky ale naposledy bol facsinovany rôznymi vypínačmi na izbe ( zaluzie atd) preto má to napadlo. Doma viem čo a ako len som sa pýtala pre istotu. Nerada ľudí žiadam o pomoc.. a mali sme ist všetci spolu ale muža povýšili z dôvodu obchodu kolegu a ten ho musí zaucit počas výpovednej lehoty ..

autor
10. júl 2023

@elizabet173 vlasy mám kučeravé keby som ich nechala vyschnúť tak ich mám jak bravcovy chvostík

jaond19
10. júl 2023

Isla. Jedno dieta nie je absolutne ziadny problem. Chodim bezne vsade (aj k vode) s tromi (predtym dvomi malymi). Fenovanie vlasov mi liezlo na dovolenkach na nervy, strata casu. Presusim uterakom a zvysok uschne na slnku alebo zmotam do strapateho drdola. S ktorym som vlastne chodila celu dovolenku :D skor by som riesila ci zvladnem so svokrovcami..... kazdy moze mat inu predstavu kam ist cez den atd.... a aby nahodou neboli ofucani ze sa im nevenujes...

simca06022011
10. júl 2023

tak hadam uz dospela zena vies co so svojimi vlasmi a dokazes si to dat dokopy za par minut a nie hodinu, su na kucerave vlasy tiez pripravky.. a s fenom som veru nikdy problem nemala, zapiname ho v hoteloch bezne.. ked tak si tie vlasy vypinaj aby si ich tolko nemusela umyvat/susit. Ale teda ked uz, tak si ich das do poriadku vecer ked bude maly spat.
A pri mori nevidim ziadny problem s vlasmi,akymikolvek... ale samozrejme je to na tebe, ja to vidim tak,ze keby tie vlasy bol ten "najvacsi problem" tak idem aj na koniec sveta.

luccija
10. júl 2023

Nosím si svoj fen a redukciu.17 r teenegerka bude možno rada s tvojim synom ako počúvať rodičov na izbe🙂píšeš, že máš kľudne dieťa išla by som.
Na vlasy si kúp pre prípad núdze suchý šampón, keď máš kučeravé vlasy tie sa väčšinou tak nemastia a bravčový chvostik ma pobavil🤪

viestta
10. júl 2023

Dve strany o suseni vlasov na dovolenke 🙄 Ked mas neposlusne vlasy, zbal ich d briozky, vsak nejdes na ples, si na dovolenke, preco robit problem z takej blbosti...

lenka567899
10. júl 2023

A MUSÍŠ si fenovat vlasy? Pýtam sa lebo sa v tom nevyznám, ja si fenujem vlasy možno 1-2x za rok keď je zima a po sprche idem von

zuza265
10. júl 2023

Na druhy den mas zas vlasy mokre, sol, slnko… das vecer do copu a ides🤷🏼‍♀️ ja osobne, ked na dovolenke nie je priestor, tak neriesim vlasy.

zuza265
10. júl 2023

@viestta suhlasim, ze toto problem vobec nie je. Bolo by mi osobne jedno ako tie vlasy uz vyzeraju. Isto to nebude take zle

autor
10. júl 2023

Ďakujem za odpovede, asi moc riešim výzor 😀 som zvyknutá sa večer vyobliekat vymaľovať keďže doma behám jak strašiak ale samozrejme ak nebude cas tak rada oželiem🙈

viestta
10. júl 2023

@zuza265 kaazdu dovolenku beham s vlasmi zbalanymi do briozky, aspon mi nie je horuco na krk. Kazdu dovolenku zredukujem povrchove upravy na minimum, pretoze aj plet potrebuje oddych, nielen moje telo. Kazdu dovolenku vypinam hlavu a rusim kazdy ukon, ktory nie je bezpodmienecne nutny pre udrzanie sa pri zivote.
Este som na dovolenke nezehlila, aj ked mam kamosku, ktora zehlila tricka aj ked sme boli na dovci v kempe. Este som si na dovolenke nerobila frizuru, po pravde som ani nikdy nezistila ake maju v hoteli feny.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal