icon

Išli by ste na dovolenku bez muža a bez detí?

9. sep 2025

Mam moznost ist na dovolenku na predlzeny vikend ku moru spolu so sestrou, len my dve. Velmi ma to láka no zároveň mám výčitky voči mužovi a deťom. Vy by ste išli?
Muž ma v tom podporuje no neviem či to myslí úprimne alebo len zo “zdvorilosti” lebo možno očakáva že tú ponuku odmietnem.

Strana
z4
viestta
9. sep 2025

Ano, uz som bola a isla by som zas, ak sa naskytne prilezitost

enmery
9. sep 2025

Áno.

lukbe
9. sep 2025

Áno.

anonym_951a47
9. sep 2025

@anonym_autor kľudne

maranco
9. sep 2025

Máš skvelú sestru, zaslúžiš si oddych kde sa nemusíš o nikoho starať a na chvíľu vypnúť od každodenných starostí.

lucik194
9. sep 2025

chod a oddychni si

mimikas
9. sep 2025

Jasne, chodim aspon 1x rocne.

thereisabear
9. sep 2025

Áno

anjelicek26
9. sep 2025

Ake vycitky pre pana... oddychni si, uzi si to.... taky reset ta naplni energiou na cele dalsie mesiace. NIe si len manzelka a mama, si aj samostatna osoba, prospeje ti to. Muz povedal, nech ides, tak chod balit.

januska12323
9. sep 2025

S deťmi pôjdeš ešte na kopec dovoleniek. Nemaj žiadne výčitky.

nikushka8
9. sep 2025

Ano, aj mama potrebuje oddych a psychohygienu

anonym_5cc211
9. sep 2025

Nie, nešla by som so sestrou. Išla by som s mojím mužom a deti by sme dali niekomu na stráženie. Muž je predsa tvoja láska, tvoja najdôležitejšia súčasť, nie nejaká sestra.

anonym_8b6de4
9. sep 2025

@anonym_autor ano hned by som sla. Minuky rok sme mali ist s kamoskou nakonoec vymyslala ze drahe tak som vzala len dcerku..

kleopatra114
9. sep 2025

Išla, vlastne sme tak už boli a bolo to super.

autor
9. sep 2025

Fiha, uprimne taketo reakcie som necakala. Dakujem za povzbudenie 🙂

biba_18
9. sep 2025

ja by som išla ... ale ...
keď som bola dieťa, naši boli bezo mňa na dovolenke v bulharsku - a ja som to brala ako veľkú skrivodlivosť... dokonca otcovi sa zdal ako dobrý nápad ma odfotiť v tom hneve keď som odmietala darčeky ktoré mi doniesli - takže toto bola ešte super pripomienka, aj keď by som si to možno nijak extra nepamatala, fakt, som mala asi 3 roky vtedy ...
takže aj toto treba s deťmi odkomunikovať nejako prijateľne ... ale aj to je pravda, že decká budú doma s otcom ...
ja by som šla teda ...
chodím stále aj sama 🙂 aj keď sme mali malé dieťa som chodila...

anjelicek26
9. sep 2025

Tak deti mi teraz minuly tyzden boli tri v skole v prirode a to teda Amsterdam, Brusel, tiez som sa nesla hodit o zem, ze preco nejdem ja a oni ano 😂 Toto sa da normalne vysvetlit aj detom, moja dovolenka, tvoja dovolenka a nasa dovolenka... ja chodim dost casto na sluzobky, tak im to ani neprijde, normalna vec, ze som par dni mimo...

abbey1
9. sep 2025

Záleží aj od veku detí a či chodíte i ako rodina s deťmi.

autumn1
9. sep 2025

Isla by som.

terezka1947
9. sep 2025

@anonym_autor na úkor deti by som nikdy nikde nešla.
Ale....ak vieš,že rodina je ok,deti ok....prečo si neoodychnut pár dní. Spokojná a oddychnuta mama je najdôležitejšia.

muzula
9. sep 2025

ved to nie je na ich ukor, o nic nepridu predsa. A pise, ze je to len predlzeny vikend, to nie je 10 dnova typicka dovolenka.

ivik4
9. sep 2025

Predlzeny vikend ? To je nic
Chod jasne . Ja som tak bola v Berline s kamoskou sama na par dni, maly mal vtedy tusim 2-3 roky.
Ak to muz mysli uprimne a nebude mat potom sproste reci tak preco nie, ty ho poznas. Ale vlastne aj keby mal , moze ist potom niekam on

tahomi
9. sep 2025

Uz by som bola pobalena 🙂

20erika07
9. sep 2025

Neviem ci by som išla. Bolo by mi to luto, ist bez nich, aj ked su uz veľkí. Mozno keby boli menší, tak do 6rokov, by to bolo iné. Viac menej to beriem tak, ze este si dosť oddychnem ked zachvilu vyletia z hniezda, tak chcem s nimi zažiť vsetko co budeme môcť spolu.

jesenzima
9. sep 2025

@anonym_autor už by som bola zbalena

madeincssr
9. sep 2025

@anonym_autor ved to nie je na dva-tri tyzdne. Ak je s tym partner aj deti OK, jasne ze chod a uzi si to!

titla
9. sep 2025

Jasne, ze by som sla.

zuzubb007
9. sep 2025

Ja by som asi nešla, nakoľko by mi bolo ľúto, že ja idem spoznávať nové miesta a oni ostanú doma, chodíme vždy všade spolu, ale to je moja povaha za čo si môžem sama 😜

diana45
9. sep 2025

@anonym_autor áno bola som.... určite choď 👍

tetapetra
9. sep 2025

Áno

Strana
z4