Išli by ste na pohreb bývalej svokre?
Otázka do pléna:
Šli by ste na pohreb ex svokre?
Nemali sme extra dobrý vzťah, príčinou rozvodu nebola ona ale jeho nevera. Deti sú už dospelé ak chcú pôjdu aj bezo mňa
@anonym_6966b4 a uľavilo sa ti? Nevidím v tom hrdinstvo, trapošiť na pohrebe nepodaním ruky. Po 4 rokoch a rozvode by mi to bolo šumafuk. Ale to som ja.
@anonym_05f052 trapošiť? To snáď nemyslíš vážne. Nepodaním pravice sa dá slušne vyjadriť postoj k osobe aký mám.
@saxana000 Toto chcela urobit aj moja mama, ze nepojde na otcov pohreb. Normalne som na nu musela zvysit hlas.
@anonym_91dcc8 a to malo aký význam, že si na ňu zahučala? A potom mama šla? Bola si spokojná, lebo si dosiahla svoje? Mama asi vedela prečo nechce ísť. Či ty si mala potrebu dokazovať, že si tá lepšia, slušnejšia a vieš čo sa patrí? Ukázala si len faloš a pretvárku do ktorej si ju predpokladám donútila. To fakt radšej neísť na.pohreb, aspoň to je úprimné.
@anonym_4e9b52 Vedela som co jej nespravil. Nesla preto, ze som na nu zvysila hlas. Hlas som na nu zvysila, aby si uvedomila co robi. Neslo o neho. Ani o nu. Islo o nas surodencov.
@anonym_91dcc8 a surodenci čo akože? Potrebovali smútiacu mamu pri truhle, ktorá tam ani nechcela ísť, lebo to tak necítila? Lebo oni chceli? Zvláštna to logika.
@anonym_43ddb7 Nam zomrel MILOVANY otec. My sme potrebovali podporu druheho rodica. Mojej mame ani neprislo na um, ako nam tym moze ublizit. Az potom si uvedomila, co vobec trepla. Ospravedlnila sa. Neslo o moralku. Ani o jej smutenie. Ani o nutenie. Islo o nas surodencov, podporu pre nas.
Urobila by si lepsie, ak by si sa tiez nevyjadrovala bez toho, aby si porozmyslala nad suvislostami. Podla vsetkeho tiez trepnes, co ti pride prve na rozum.
@anonym_43ddb7 Nam zomrel MILOVANY otec. My sme potrebovali podporu druheho rodica. Mojej mame ani neprislo na um, ako nam tym moze ublizit. Az potom si uvedomila, co vobec trepla. Ospravedlnila sa. Neslo o moralku. Ani o jej smutenie. Ani o nutenie. Islo o nas surodencov, podporu pre nas.
Urobila by si lepsie, ak by si sa tiez nevyjadrovala bez toho, aby si porozmyslala nad suvislostami. Podla vsetkeho tiez trepnes, co ti pride prve na rozum.
@anonym_91dcc8 tak ale ak tam nechcela ísť a mala na to dôvod, ako to vám pomohlo, že tam stála dajme tomu duchom neprítomná? Len preto, že vy ste chceli? To už je podpora...stáť niekde z donútenia, lebo dcéra na mňa naziape.
@anonym_91dcc8 otec bol pre VÁS ako jeho deti MILOVANÝ, zjavne pre ňu nie keď ani na pohreb nechcela ísť. Čo vás na tom zranilo keď sa vyjadrila že nepôjde?
@anonym_43ddb7 Ja som ju nenutila. Nevydierala som ju. Netlacila som ju do nicoho. Ja som jej vytkla, ze riesi seba, ale ako matka by mala riesit svoje deti. Pretoze ked mas deti, mala by si im byt oporou v tazkych casoch. Ona si to potom uvedomila. Ako som napisala, ospravedlnila sa mi. Ani to som nepotrebovala. Ona to napriek tomu urobila.
Ak to ty mas inak, lutujem tvoje deti. Ked sa na teba nemozu obratit a spolahnut sa na teba v tazkych casoch.
@anonym_43ddb7 Ja som ju nenutila. Nevydierala som ju. Netlacila som ju do nicoho. Ja som jej vytkla, ze riesi seba, ale ako matka by mala riesit svoje deti. Pretoze ked mas deti, mala by si im byt oporou v tazkych casoch. Ona si to potom uvedomila. Ako som napisala, ospravedlnila sa mi. Ani to som nepotrebovala. Ona to napriek tomu urobila.
Ak to ty mas inak, lutujem tvoje deti. Ked sa na teba nemozu obratit a spolahnut sa na teba v tazkych casoch.
@anonym_91dcc8 áno mám to inak 😉 Ak by som nechcela ísť na ex pohreb, čo by som tam asi robila? Zjavne by bol dôvod neísť tam. Ak sú deti dospelé, nech si chodia tam, kam uznajú za vhodné a cítia.
@anonym_43ddb7 Ano. Ked su deti uzialene, netreba ich podporit. Je to ich vec.
@terezka1947 no, taká babka. Na papieri. A zrazu úcta a slušnosť. Mne to príde zvláštne 🤷♀️
@anonym_43ddb7 prečo?je to babka....i takýmto prístupom vychovávame deti. Nech sa hanbí druhá strana.
@anonym_autor moja ex-svagrina,bola na pohrebe môjho otca.Aj jej súrodenci a rodičia.Ved predsa zomrel starý otec jej deti,nie dáky kamarát kamarátov ho kamaráta brata syn z druhého mesta.