icon

Išli by ste na pohreb bývalej svokre?

Dnes o 13:46

Otázka do pléna:
Šli by ste na pohreb ex svokre?
Nemali sme extra dobrý vzťah, príčinou rozvodu nebola ona ale jeho nevera. Deti sú už dospelé ak chcú pôjdu aj bezo mňa

Strana
z3
biba_18
Dnes o 17:51

@anonym_05f052 exovej milenke zomrel svokor, akože čo na tom bola na podanie ruky milenke?
@anonym_6966b4 pre mňa by tiež bola vzduch…

saxana000
Dnes o 18:01

Je to tvoja vec.patrilo by sa ale povinne to nie je.poznam zenu co neisla na pohreb exmanzelovi hoci s nim ma deti to mi prislo tiez take trochu divne niekde dozadu sa mohla postavit ale asi na to mala svoje dovody

anonym_91dcc8
Dnes o 18:07

@saxana000 Toto chcela urobit aj moja mama, ze nepojde na otcov pohreb. Normalne som na nu musela zvysit hlas.

michaela220419
Dnes o 18:09

@anonym_autor áno.

maciatkolulu
Dnes o 18:12
@anonym_55850a

@anonym_autor veď už nie ste manželia, tak sú to už pre teba cudzí ľudia

@anonym_55850a ex svokrovcov budú navždy starí rodičia detí. Príde mi cez napísať,že sú cudzí. Záleží od vzťahov aké mali.

mamamoni
Dnes o 18:34

Áno bola som.....

anonym_4e9b52
Dnes o 18:34
@anonym_91dcc8

@saxana000 Toto chcela urobit aj moja mama, ze nepojde na otcov pohreb. Normalne som na nu musela zvysit hlas.

@anonym_91dcc8 a bola si spokojná, že šla len kvôli tomu, že si na ňu zvýšila hlas? Na vlastnú mamu? Tak asi vedela, prečo tam nechcela ísť. Nevieš čo jej tvoj otec spravil a nemyslím si, že si mala právo jej to prikazovať

marsmykkok
Dnes o 18:36

áno, nemusíš byť vpredu pri rodine, stačí vzadu stáť niekde... Alebo kľudne aj vpredu pri deťoch ak si s tým ok. Však človek ide na pohreb matke kolegyne čo ju nikde nevidel, susedovi čo ho len občas stretne, rozlúčiť sa s niekým kto ti bol kedysi niekoľko rokov blízka rodina by malo byť samozrejmé.

anonym_91dcc8
Dnes o 19:35

@anonym_4e9b52 Vedela som co jej nespravil. Nesla preto, ze som na nu zvysila hlas. Hlas som na nu zvysila, aby si uvedomila co robi. Neslo o neho. Ani o nu. Islo o nas surodencov.

ivicatolic
Dnes o 20:35

@anonym_autor ak by som ju mala rada, išla by som, rozchod nebol jej pričinením

Strana
z3