Išli by ste sama na kúpalisko?
Sli by ste same na kupalisko? Rozmyslam zobrat knihu a ist. Manzel pracovne nemoze a tu nikoho nepoznam.
Len je to take cudne😔
@viestta A hlavne teraz sa už ani nekradne na kúpaliskách, lebo všade kamery a plus vstupné riadne drahé, nie ako kedysi ak neboli kamery a vstupné skoro zadarmo.
Mne zase pride divné chodiť s mužom, prečo ?? To sa ani nečudujem, že je povedomie o chlapoch takéto, že sú to páni tvorstva, keď žena nevie isť sama bez CHLAPA.
Samozrejme môžeš isť, máš nohy, aj hodnotu, aj sama vieš , čo chceš. Tak môžeš isť vegetiť na deku.
ja chodim sama napr aj do kina aj do divadla a jasne aj na kupko. aj do hodinu vzdialenych rakuskych kupelov.ze na 12hodin. ach sen
Uz som bola sama a este by som isla.
Keby môžem hneď idem. Ale ja mám spoločnosť aj na WC. Ty ak nemáš deti a si často sama, máš čas na svoje aktivity to zas inak môžeš brať 🙂
bola som sama len raz, aj to som dostala pozvanie na rande (bola som zadaná), takže odvtedy už nechodím :D
Chodim na kupko, sama,s knihou. Bez deti, bez partnera, uuuuplne fantasticky cas. Okolo mna vzdy kopa mladych zien, same, s knihou, casopisom... pohoda letna... sama si zaplavama zase trochu citam. Na toto sa vzdy tesiiim. Jemi jedno kto si co mysli, a myslim, ze aj tym dalsim single ludom je to jedno.
Jasne, hocikedy... zaplavas, poopalujes sa, knihu precitas... :D ach hned by som islaa... :D len dieta ochorelo, padli teda prazdniny na dva tyzdne, inak uz by osm lezala sama na kupalisku :D
Este je to lepsie, lebo ked som sama, je mi blbe ladovat sa langosmi :DDD ked ideme ale "rodina" je to take normalne. Cize to je tiez taka vyhoda:D

Vobec to nie je cudne,ja tak chodim,ked chcem byt sama. Nie je nic lepsie ako byt pani svojho casu. Nikdy mi tam nie je blbo,smutno alebo akokolvek neprijemne.