icon

Išli by ste sama na kúpalisko?

8. júl 2023

Sli by ste same na kupalisko? Rozmyslam zobrat knihu a ist. Manzel pracovne nemoze a tu nikoho nepoznam.
Len je to take cudne😔

Strana
z3
marca12
9. júl 2023

Vobec to nie je cudne,ja tak chodim,ked chcem byt sama. Nie je nic lepsie ako byt pani svojho casu. Nikdy mi tam nie je blbo,smutno alebo akokolvek neprijemne.

marsmykkok
9. júl 2023

@viestta A hlavne teraz sa už ani nekradne na kúpaliskách, lebo všade kamery a plus vstupné riadne drahé, nie ako kedysi ak neboli kamery a vstupné skoro zadarmo.

mooonika1975
9. júl 2023

Mne zase pride divné chodiť s mužom, prečo ?? To sa ani nečudujem, že je povedomie o chlapoch takéto, že sú to páni tvorstva, keď žena nevie isť sama bez CHLAPA.
Samozrejme môžeš isť, máš nohy, aj hodnotu, aj sama vieš , čo chceš. Tak môžeš isť vegetiť na deku.

juliet86
9. júl 2023

ja chodim sama napr aj do kina aj do divadla a jasne aj na kupko. aj do hodinu vzdialenych rakuskych kupelov.ze na 12hodin. ach sen

domkakvet
11. júl 2023

Uz som bola sama a este by som isla.

misinka0611
11. júl 2023

Keby môžem hneď idem. Ale ja mám spoločnosť aj na WC. Ty ak nemáš deti a si často sama, máš čas na svoje aktivity to zas inak môžeš brať 🙂

lucykelly
12. júl 2023

bola som sama len raz, aj to som dostala pozvanie na rande (bola som zadaná), takže odvtedy už nechodím :D

flirt
Odpoveď bola odstránená
keralas
12. júl 2023

Chodim na kupko, sama,s knihou. Bez deti, bez partnera, uuuuplne fantasticky cas. Okolo mna vzdy kopa mladych zien, same, s knihou, casopisom... pohoda letna... sama si zaplavama zase trochu citam. Na toto sa vzdy tesiiim. Jemi jedno kto si co mysli, a myslim, ze aj tym dalsim single ludom je to jedno.

simca06022011
12. júl 2023

Jasne, hocikedy... zaplavas, poopalujes sa, knihu precitas... :D ach hned by som islaa... :D len dieta ochorelo, padli teda prazdniny na dva tyzdne, inak uz by osm lezala sama na kupalisku :D
Este je to lepsie, lebo ked som sama, je mi blbe ladovat sa langosmi :DDD ked ideme ale "rodina" je to take normalne. Cize to je tiez taka vyhoda:D

Strana
z3