icon

Išli by ste sama na kúpalisko?

8. júl 2023

Sli by ste same na kupalisko? Rozmyslam zobrat knihu a ist. Manzel pracovne nemoze a tu nikoho nepoznam.
Len je to take cudne😔

jaskolka
8. júl 2023

Samozrejme. Co je na tom divne? Ja som ako nevydata chodila bežne sama na kúpalisko, aj do kina, restiky, na welness.

ckocka
8. júl 2023

Na to aby si človek zaplával v bazéne potrebuje doprovod?

anonymous87
8. júl 2023

Jasne, bez vahania… moj sen 😅
Aj nakupovat som zacala chodit sama (oblecenie a tak)… viac mi to vyhovuje… ja nemam problem byt sama so sebou a vobec mi to nepride divne 🤷‍♀️a nikdy som sa nepozastavila nad tym, ked som niekde videla nejakeho cloveka sameho

soldi
8. júl 2023

nie je nic cudne na tom, robit cinnosti sam/sama. Uzi si, ze sa nemusis nikomu prisposobovat 🙂

barbora19911
8. júl 2023

Samozrejme že áno nemám problém veď ja si chcem aj užívať chodím aj na wellness tak 😊

iwesska
8. júl 2023

A co je na tom divne. Neviem,preco si kazdy mysli,ze zrovna jeho budu vsetci riesit na plazi? Pritom si tam kazdemu ukradnuta a kazdy si riesi svoje.

majka99999
8. júl 2023

Ja som chodila aj sama do kina a ked som uz bola v nakupnom centre, aj som si nakupila. Nemala by som problem ist sama k jazeru alebo na kupalisko, ale zas nie som prilis opekaci typ. 😁

ivangeline
8. júl 2023

Ak mas kde zlozit veci....nejaka skrinka s klucikom...tak sla. I ked ja radsej mimo vody. ;D Chodievala som,ked bola moznost... kade tade po lesoch a mestach.. a sama.

viestta
8. júl 2023

Keby som mohla, hned by som sama sla. Chodila som sama ked som bola mladsia a uz sa tesim, kedy zas budem sama chodit, nebudem musiet vlacit ruksak paksamentov a ruksak proviantu

simka17161
8. júl 2023

Bola som a bolo mi smutno. Radšej idem s niekým. Ale čudné to nie je.

lizwer
8. júl 2023

Samozrejme, že som bola veľakrát sama. Zamkla som si dôležité do veci do skrinky (ako peňaženka, mobil, atď). Takto som si išla v kľude zaplávať a nebola som v strese, že mi niekto niečo ukradne.

kate_cs
8. júl 2023

Išla a aj chodím. Na kávu, do reštaurácie, wellness, plaváreň, do divadla, aj na koncerty. Nikdy mi to neprišlo divne. Rada trávim čas sama so sebou a nebudem doma len preto, že nemám parťáka na danú udalosť.

kristinapetronela
8. júl 2023

Úplne normálne .možno tam niekoho stretneš alebo sa zarozpravas s niekým aj cudzím

vilma7
8. júl 2023

Chodila som sama, ale hlavne si zaplávať a potom za povinnosťami. Ale nevadilo by mi tam byť samej ani celý deň.

bennn
8. júl 2023

Ja by som tiež "aj šiel" ale presne to isté... nemám kam dať veci... citil by som sa tam jak ____ lebo všetci tam sú v skupinách, dvojiciach ... Kolkokrat som chcel ísť ale nakoniec som nešiel, nemal by som z toho dobrý pocit proste...

alzbeta7979
8. júl 2023

ked som nemala dieťa, tak som chodila. Čítala som tam a kúpala sa. Veľmi ma to ukludnovalo. ale ja som typ, co ide sam do kina, na kávu... hocikde. Mne to blbé nie je. Blbé mi je vojsť do butiku alebo značkového obchodu. hehe

romanovic
9. júl 2023

Ja bezne chodim sama. Aj do kina. A ked deti viac odrastu, tesim sa, ako budem chodit sama na dovolenky.

zenulkaaa
9. júl 2023

Pokojne. Uz som tak bola.

danica2711
9. júl 2023

jasné, čo je na tom čudné? Ak si myslíš, že polovica ľudí na kúpalisku bude riešiť, prečo si tam sama, tak nebude, nikoho nezaujímaš. Ak to aj niekto riešiť bude, môžeš ho mať v paži, pretože to je jednak hlupák a jednak ho nepoznáš a v živote ho už neuvidíš

nice202
9. júl 2023

Joj, s radosťou by som šla sama. Mala kľud, zaplávala si, poopaľovala, prečítala knihu, ale žiaľ, vždy sa na mňa nalepia moje deti, ktoré chcú ísť tiež.

lujza123
9. júl 2023

Cudne je to len pokiaľ to nevyskusas..... Ja som začala objavovať čaro samoty pred par rokmi a priznám sa ze takmer každá činnosť ktorú som šla vyskúšať prvý krát sama mi prišla divná ale potom už úplne v pohode.. Sama na plaváreň, sama do kina, sama na koncert... V poslednej dobe objavujem sólo cestovanie...

Pritom aj mam s kým ísť, len čím viac ľudí tým sa ťažšie dohaduje, ten nemôže vtedy, ten zas vtedy, ten chce ísť tam a ten zas tam. Nedávno som bola na takom pár dnovom poznávacom výlete s partiou 2 rodiny + 1 pár bez deti a skoro som ošedivela z nich všetkých. Akože aj bola sranda ale zladiť potreby toľkých ľudí a deti tak aby boli všetci spokojní 🤦‍♀️

katuskamala1
9. júl 2023

Vzdy som zavidela tym,co chodia po samom. Ten bozsky klud 🤣

atinkaa
9. júl 2023

mas ludi a ludi, niekto ide na dovolenku sam, je cudak? Je to uplne ok, ak si s tym ty ok, ci uz tam pojdes plavat, lezat a citat knihu alebo oboje, je to uplne okejko aj osamote.

valeria_h
9. júl 2023

Vieš koľko ľudí chodí samých? Ja si to teda predstaviť neviem, lebo potrebujem spoločnosť, ale je to úplne normálne a nie je na Tom nič čudné ísť sama.

katka7390
9. júl 2023

Čaro toho, ísť niekde sama (aj na kupko) spoznáš, až keď budeš mať deti :D
PS: samozrejme,že by som sama išla 🙂

mikadooo
9. júl 2023

Áno, jasné, prečo nie.

ankare
9. júl 2023

Išla by som úplne v pohode.

mama004
9. júl 2023

Jasné, išla aj som bola minule leto, 2 krát a úplne v pohode, aj toto leto pôjdem😁

marsmykkok
9. júl 2023

@bennn aké veci kde dať? Aký je rozdiel ak je jeden alebo dvaja? Ak ide o kradnutie, neberiem veľa peňazí, doklady. Zoberiem pár drobných, mobil a je. Zložím sa pri bazéne niekde, nech aj z bazénu mám dohľad. Respektíve kto by strážil? Ale nech aspoň potencionálny zlodej vidí, že som blízko. A ak idem do bufetu, na wc, beriem nejakú malú taštičku kde dám mobil a kľúče od auta a zoberiem zo sebou. A hádam tričko, časopis alebo osušku mi nik nezoberie.

viestta
9. júl 2023

@bennn netreba so sebou brat cennosti, karta, par drobnych a kluce. Mobil sa da zavriet do skrinky alebo vobec nebrat, aj vrchne oblecenie sa da zavriet do skrinky. Ked ti slohnu uterak, tak pockas kym vyschnes. A vobec mi nevadi lezat sama na osuske, zavriet oci a vypnut hlavu. Najlepsia spolocnost aku mozem mat som ja sama, Nehadam sa, nie som otravna, neurazam sa, nie som ufrflana, nekladiem hlupe otazky, netreba mi kazdu chvilu nieco pripominat ani ma netreba strazit vo vode.