Ja už nevládzem. Priateľ si vypisuje s babami
Ahoj... S priateľom sme 5 roku a za ticho 5 roku už neviem ako ďalej.. máme dve deti a keďže čakám 3 a v decembri mám termín tak sa musím čo najskôr rozhodnúť.... Začalo to tým keď mal mali rok a on sa spakoval a na 2 mesiace odišiel a vivolaval s babami... Miško sa to urovnalo... A potom znova na Silvester zasa volal s inou... A keď som na to prišla bola som ja najhoršia a ešte mi vynadal a aj facka sa mi ušla .. stále mi hovorí že on má nepodvadza ani nič... Ale tento rok v lete sme sa pohádali a on sa zobral a prišiel až o 10 ráno na druhý deň.. a tento mesiac som našla v jeho telefóne fotku s jednou babou a on že to je sesternica... A ja že jasne sesternica je v župane a ty v boxerkach... On že si Najivna .. raz na FB som našla tu babu a som jej napísala... A ona že veď on je slobodní a z malim žije v BA... A ja som myslela že má porazí... Keď som to riešila tak som bola najhoršia síce mi ta baba poslala skreanshoty ich konverzácie stále zapierala že snou nič nemal... Pred každým na mňa len kyda to čo nieje pravda a ja som potom najhoršia... Aj pred jeho mamou... Mali sa ho boja ale majú ho aj radi... Vždy keď príde domovu s práce nevenuje sa malim ja za telefónom... A na mňa totálne kašle len keď niečo chce sa so mnou rozpráva.... Ja už neviem čo mám robiť... Nemám to ani komu povedať nic... Ďakujem...
@katkakovac takých je viac 😀 Hoci ja som až po rokoch prišla na to, aké skvelé je dať deti exovi, nech sa postará aj on. Nie je všetko len zaplatiť výživné a vykrikovať múdrosti do výchovy... takých by bolo. Tak tu máš, ber si tie deti čo najviac a uži si to. Drala som hubou zem a on bol happy... nakoniec je syn u mňa, dcéra u neho a oteckovi tečú nervy, lebo dcére začína youtubová puberta 😀 Nič lepšie som skutočne urobiť nemohla.
Ako nehnevaj sa, ale keby ma chlap doma zamkol a povedal mi ze ked budem normalna ma pusti, este by sa mi aj od s prepacenim kur**vnika dostalo facky, tak volam policiu, nech ma z toho bytu aj vyrubu a take peklo zo zivota mu urobim, ze sa mu viac ani len nepostavi... a isla by som prec. Len raz by to urobil... deti nedeti... chlapi maju zaujem (cest vinimkam) o deti, kym ich nemaju vsetky a kym sa nemusia na 100% starat, potom sa preberu a realita im ukaze.. a hned ma aj matka pokoj od neho :D Preco by si bral len jedneho, nie je toho sudcu co rozdeli deti a da kazdeho inemu... ak chce striedavu, tak o vsetky 3 nech sa stara naraz.. aspon si oddychnes :D
@simca06022011 Možno si nepochopila, že autorka je intelektovo slabšia a čo jej radíš je pre ňu len v rovine snívania. Jednoducho nezvládne sama urobiť nič.
@wejuska1230 nikto ti deti nezoberie ked si matka a staras sa o ne,,...

@wejuska1230 a to s takým človekom máš 3 deti? Máš chuť s nim mať sex?
5 rokov s chlapom a 3 deti? Preboha a antikoncepcia vieš ako sa používa? Nič proti, viem že aj takí ľudia sú, ale vy dvaja budete z tých jednoduchších.
Rady si dostala tak sa vzchop, už kvôli tým deťom. A dohliadni na deti, aby chodili do školy a naučili sa lepšie pravopis ako ty.
ale zeny, ide to aj bez urazok a narazok na slabsi intelekt. Tiez kolko vysokointeligetnych, uspesnych atd. zien sa zaplietlo so zlym chlapom.
Teraz je dolezite pre autorku temy, aby si nenechavala pacit taketo spravanie od manzela a pracovala na osamostatneni sa.
@mysicka36 5 rokov a 3 deti? nie je jediná ktorej sa takto stalo...My za 4 roky 3 deti. no čo život ide ďalej...
Skôr ide o to ako sa partner popr. manž. správa ku nej.... správanie hlupáka.
@admet ale,ale... 😀 Tu ide o to, že realita je taká, že čaká tretie dieťa s chlapom a už ani pri tých prvých dvoch nemala snahu niečo urobiť. Ona si ešte uklochnila tretie.... a takto aj štvrté a piate, len treba vyčkať. Čo sa týka intelektu, bohužiaľ je to pravda... pozri si rôzne štúdie k tejto téme. Tam sa jasne dočítaš, ako reagujú rôzne stupne intelektu na rôzne životné situácie. Taktiež sa tam dočítaš, že čo je pre niekoho malichernosť, iný považuje za životný problém a nikdy ho nebude vedieť vyriešiť. A to je prípad tejto maminky.... Síce našla odvahu opäť napísať ako sa cíti, ale opäť s tým nič neurobí... lebo intelekt.
@wejuska1230 ostan s nim... Este stvrte, piate dieta... A potom uz budes stara, tak aj tak s nim ostan... Ved on ta potom sam odkopne... Neboj.
@marusia12 ako znova suhlas... Ale ta krutost...
@marusia12 neviem, podla jedneho prispevku nedokazem ohodnotit v akom je stadiu cohokolvek , mozno je to tak, ale aj tak sa ona pozbierat musi... kedze viditelne jej to vadi. Ak vie moze poziadat o pomoc...
@admet Keď znie to divne, keď autorka napíše, že ona ho má ešte stále rada..povedzme si na rovinu, spackala si život sama, netreba sa ľutovať ale uznať si svoju chybu to je prvý ale veľmi dôležitý bod. Prvé dieťa "nehoda" chápem to sa stane jednoducho, druhé opäť nehoda tiež chápem, stane sa, ale tretie dieťa a pritom sama napísala, že to po narodení dcéry už nebolo ideálne? A čo jej rodina? Nikto to nevidí čo sa deje? Buď autorka nemá rodinu, alebo je ďaleko od nich..ja si nedovolím ju posudzovať ani odsudzovať, len tieto tu siahodlhé diskusie, na ktoré nakoniec autorka nereaguje nemajú zmysel podľa mňa, lebo sú tu aj ľudia, ktorí sú empatickí aj by ju morálne podporili, ale sama po prečítaní úvodného príspevku a to, že má 19 rokov, som si urobila svoj názor na celú situáciu. Proste nechápem , že 3x sa stala nehoda, asi pokiaľ si to človek nezažije nevie. Aj keby som bola neviem aká zlá dcéra aj s tromi deťmi ale rodičia by ma prichýlila ku sebe vždy..
Na co este cakas???
Zbal seba,decka a chod od neho...
Chalanko sa raz dva spamata ked bude platit alimenty na 3 deti.. a trvaj na striedavej starostlivosti nech si ich uzije a okusi co je zodpovednost!
Ona ho ta chut na zalety prejde...
@ada309 to ona je urcite schpnaa urobit
Niektore zeny budu toto riesit celuckyy zivot. Drbn*tych chlapov, ich bokovky, peniaze, a handrkovacky pod uroven vseho druhu.
Nemaju proste na muzov na vyssej intelektualnej (aj emocnej) urovni. Peklo na cely zivot, pre deti hlavne.
Autorka sa asi len vyzalovala, ze nevie ako dalej - ale my ostatni vieme.
Este to s nim zoparkrat potiahne, kym nepojde o holy extrem a vykopne on ju aj s detmi. Ona nema silu, volu, rozum odist a zariadit sa (s prazdnou hlavou a penazenkou sa tazko zariaduje - to uznavam).
Ja len dufam, ze deti maju vyssi intelekt od prirody..lebo od rodicov tazko.
prepac,trosku impertinentnu otazku (nie v zlom). Si romka? Lebo taketo spravanie mi nepride normalne,pracujem aj s jednoduchymi a nie vzdelanymi ciganmi a trosku mi to vas vztah pripomina (ich mentalita je niekedy nad moje chapanie).
@v_alika12 tiež ma to napadlo...
@nelinka2009 a čo jej mám poslať vagón lásky a tlapkať po pleci, ako super žije? No za svoje maslo si je zodpovedná sama.
@marusia12 je, ale ona to nepochopi..
No ak ti mám pravdu povedať tak ja by som odišla, toto by som nenechala len tak..
Vymazala ucet 😀 skoda v takychto temach klavesnicu drat.
@babulkomale ona pride zanedlho zas.
Novy nick, stary problem.
A zas ten isty kolotoc.
Bude to tak dlho dokolecka rozoberat, az za nu rozhodne on. Privedie si za ruku novu priatelku a jej ukaze smer dvere. A ze ma za sebou zavriet zvonka.
Vyzera to, ze ona je ten typ, co place, stazuje sa, podopiera svoje utrpenie mnozstvom dokazov jeho hnusnej povahy. Vychutna si polutovanie.
ale neurobi nic.
Vies co, mozno ked to teraz zase chvilu vydrzis a bude stvrte, potom piate dieta na ceste tak sa zmeni 😂
@pivonka6 Co uz tu radit...ako stane sa,ze chlap sa prichodom 1.dietata zmeni a preto sa aj mnoho zien rozvedie. Ale dufat,ze prichodom kazdeho dalsieho dietata sa to zmeni,je velmi naivne. A este viac by sme boli naivne my,keby sme verili,ze dieta c.2 a 3 boli nahody. Ked mi raz chlap pije krv,tak mu ani nohy neroztiahnem a nie ze si este bezstarostne uzivam bez ochrany 🙈 Ale ako si kto zariadi,tak ma🙂
Ako situacia je tazka nesudte ju v zivote sa stane vela veci potom nie je cesta spat.niekto vie dat chlapovi jednu dve po papuli a nebat sa ze dostane pastou medzi oci niekto na to nema gule.deti su dar nikdy nelutuj ze ich mas.evidente sa s nim neda o nicom rozpravat nema k tebe ziadny vztah,zije svoj zivot a potom nutny zivot ktory ma to si ty a deti.tazko radit ak mas rodicou skus sa na nich obratit ci by ti neboli ochotny pomoct.musis byt presvedcena ze chces odist.nevraviet mu nic proste odist ked nebude doma.deti ti nevezme staras sa o ne ty a proste to neexistuje ze vezme toho sa neboj.ak nemas pomoc z druhej strany je to tazke bez penazi si nepomozes neda sa bez pomoci mas deti musis brat ohlad na ne.je to tazke radit takto sa ti neda budem drzat palce aby si to zvladla len si prosim pamataj deti si vzdy na 1 mieste nenechaj aby sa trapili.

@marusia12 tiez taku poznam. Byvali z exom este nejaky cas spolu. Tyzden sa starala ona, tyzden muz. Az potom mu docvaklo. Uz nebol taky geroj, ked musel rano chystat desiate a kompletne sa starat o 2 deti😆