icon

Ja vidím zradu a ostatní snahu

vymysleny_nick
28. feb 2016

Ahojte. Som tu aj pod inym nickom, ale nechcem to pod nim rozoberat. Tento som si zalozila uz davnejsie, lebo ako inak, si neviem spravit sama poriadok a usporiadat myslienky.
Mam priatela(nie sme manzelia). Uz sme si presli kadecim, ale ako to mame teraz, to nebyva ani v tej najprepracovanejsej telenovele alebo v najhorsom sne. A JA NEVIEM UZ CO ROBIT!!!
Takze ja som bola rozvedena a s dcerou, on bezdetny-pracuje v zahranici(mesiac vonku, tyzden doma). Sme spolu viac ako 3 roky, po 1r zacala tema byvanie a babo. Bavili sme sa o spolocnom byvani, ako by sme to spravili, aby sme boli na LV spolocne, kedze nie sme manzelia a zacali sme sa snazit o babo.. Vtedy sa to zacalo. Zacal byt hnusny, robil veci, ktore ma vytacali(problemom boli len hadky, tvrdohlavost). Snazila som sa byt kludna, ale... Pri jednej z hadok som potratila, vtedy som si povedala dost a ziadne dieta, kym sa nedame dokopy a nevyriesime si vztah. Navrhovala som poradnu, nech nas objedna, aby som videla, ze o nas bojuje. Nestalo sa. Fungovali sme ako-tak dalej, len bez planovania babatka. Otehotnela som a zase rovnaky kolotoc. Mala sa narodila(nedali sme ho na RL, kvoli hypo) a zdalo sa, ze sa vsetko ukludnilo. Asi po 1,5 mesiaci vybral spolocne uspory(mojich penazi tam bolo menej ako jeho), vyplatil si uver, ktory mal este z byvaleho vztahu, aby mal cisty uverovy register a mohol si vziat hypoteku na ten planovany spolocny byt. Zislila som to az neskor: 1-2 mesiace po vybrati. Nechapala som ako si to mohol dovolit, ani mi to len neoznamit. Odpoved: Ved to bolo pre nas a boli sme pohadani, potom som zabudol.. Vysvetlila som mu, ze toto sa v rodine nerobi, aj ked to bolo s dobrym umyslom. Zase o nejaky mesiac sme zacali preberat ako sa moj ex nedostane k bytu v pripade mojej smrti. Chceli sme to nejak osetrit. No cim viac sme sa o tom bavili, tym viac vychadzali na povrch nezhody a veta: Ty sa dostanes k bytu ako slepe kura k zrnu a cez teba tvoja dcera. Lebo moja dcera v pripade smrti nas vsetkych dostane polovicu priatelovho majetku cez svoju matku(mna) a este aj decstvo po svojom otcovi. To sa mu zdalo byt neferove voci biologickej dcere. Ale vraj mu to nevadi, len na to poukazal. Darmo som mu vysvetlovala, ze kazda dostane 100% po svojom otcovi a po mne 50%. Na vysvetlenie, financne sme mali ist do bytu 50:50. Po tychto veciach sa to vo mne zlomilo a trvala som na poradni. Bud poradna alebo nebude poradna, ale ani nebude byt. Volal ma na obhliadky, nesla som. Trvam na poradni!!!
Cely tyzden lietal kade-tade, obcas aj s mojou dcerou. Ta za mnou nadsene dobehla, ze moj uzasny priatel ide kupovat auto. Velke a rodinne, uz ho boli pozriet.. Nevadi, nezaujima ma ziadne auto. PORADNA!!!!
Odisiel na mesiac do zahranicia a po mesiaci mi oznamil "krasnu" novinku. On kupil nove auto a byt, este par formalit a mozeme sa stahovat. Ja ani neviem ako pokracovat, jedine tak, ze sme mali spolu kupovat garzonku(kedze tam byvam len ja s detmi, tak nam to vyhovovalo a on je stale prec) a miesto toho kupil on byt 4 izbovy o 3x drahsi ako bolo v plane bez upozornenia a sam. Nechcela som tam ist byvat, bola som nestastna ako toto mohol spravit. Obist ma a este cakat, ze to bude medzi nami OK. Nevedela som mu vysvetlit, ze v tom byte som cudzia, nemam uspory, nemam istotu vo vztahu a ked sa k nemu nastahujem, nebudem sa mat uz kam vratit(mali sme prenajom u znamej“takmer zadarmo“)!!! Nevedel to pochopit, tak sme "zbuchali" problem a poslali na MK, nech mu to baby vysvetlia. Tam sa to otocilo proti mne a vsetky sa na mna vrhli ako osy. Aka som zlatokopka, riesim len peniaze a ked som chcela vacsi byt, mam byt spokojna a drzat hubu, ved on nas zabezpecil, on sa snazil, ja som mu len vsetko kazila. To som sice neuznala, lebo zabezpecil byvanie, nie buducnost, ale aj byvanie, ktore sme nechceli. Naco su nam 4 izby? Kde je moj nazor a rozhodnutie, ci chcem? A ako zabezpecil, ked ani jeho biodcera by nic nedostala- stale nebol na RL a bla bla bla, ale zacala som o sebe pochybovat, ved mozno maju baby na MK pravdu a pozeram sa len na financie. Pojdeme do bytu a uz konecne dosiahnem co chcem. POKOJ VO VZTAHU! Nastahovali sme sa s tym, ze uz v novom byte sa budu riesit problemy vo vztahu..
Zeny, ja som taka blba... V auguste sa kupil byt, teraz je skoro marec a boli sme na poradni? Neboli! Necitim sa tu vobec doma, nenavidim to tu. Hrame sa na to, ze sa nic nedeje.
Jedine pozitivum je, ze uz nedavam vsetky peniaze jemu ako niekedy. Po tomto vsetkom si setrim sama a ziadnu spolocnu kasu neakceptujem. Ked uz budem mat za ritou vlastny byt, hadam budem schopna odpustit tento podraz. Ale co so vztahom? To je priorita. Od vtedy sa stale hadame, chvilu je pokoj a potom zase peklo. Casto sa rozoberal aj rozchod. Boli sme na sedeni- nieco ako poradna, ktoru som objednala ja, ale kazdy sam, potom sme mali ist spolu. Nesli sme, ked chcem, nech tam idem este ja a on postrazi deti. A aj tam chodim sama. Toto vsetko su pre mna znaky, ze ma nema rad, ze kasle na vztah a pred par dnami(po dalsej hadke) som sa s nim rozisla. Teraz prosi, ze uz vsetko vie ako som to myslela, ze uz chape co som celu tu dobu chcela, ze to mame este urovnat a nemoze to takto skoncit. Priznal si vsetky chyby a keby vedel, ze to takto dopadne, nikdy by to nespravil. On je v podstate dobry clovek a keby nebolo tej jeho blbej panovacnej povahy a "schopnosti" rozhodovat sa sam, je super muz.. A hlavne super otec. Mam pravo ho odstavit od deti a jednoducho odist?
Financie uz neriesim, baby uz zabezpecene mam a jedine co ma tazi je, ze sa nenaplnila moja tuzba po spolocnej rodine. Rodine, ktora spolu rozhoduje, ktora sa respektuje, ktora sa lubi a chrani a ktora sa nepodraza. Ako sa da zit s takymito rozdielnymi povahami? Ako sa da zit s pocitom, ze co vyvedie nabuduce? Preco tam ja vidim znaky, ze nas podviedol a ostatni vidia jeho snahu?
Ja ani neviem, ci cakam, ze mi date nejaku iskierku nadeje, ze on je ten dobry alebo mi zlozite ruzove okuliare aka som sprosta... Len som sa musela uz konecne vykecat, aby to so mna opadlo.
Ospravedlnuje sa, ze je toho tak vela, ale ten naval myslienook musel ist von. ☹

frances5
29. feb 2016

@anatalia77. No ja osobne som to pochopila tak, ze hlavny problem nastal ked partner odignoroval plany na ktorych sa spolocne dohodli - ze zacnu s malym bytikom a budu setrit na dalsi vacsi, ktory kupia o par rokov. Ze kupil velky byt sam a to tak, ze sa ani nezmienil ze zlato, uz som vybral, poziadal o hypo, zajtra podpisujeme kupno-predajnu zmluvu, chces si pozriet aspon fotky tvojho buduceho domova? Ze na zaklade tohto kroku teraz nemoze prestat pracovat mesacne turnusy v zahranici, tym padom to babatko ktore spolu maju, vidi menej casto nez niektori rozvedeni oteckovia. No a potom, ze ked zistil ze ho za jeho akcnost nepochvalila, tak nejak spanikaril a zabaranil sa a zacal tvrdit ze neurobil nic nestandardne a odmietal cokolvek dalej riesit. Inak, podla mna mu uz vtedy doslo ze prestrelil, ale nechcel si to priznat, tak sa zakopal na svojich poziciach. A prehodnotil to az teraz ked prisiel rozchod.
@vymysleny_nick ma moze opravit ak som sa netrafila.

sisaka
29. feb 2016

@frances5 ale ona napisala, ze uz s nim NECHCE NIC RIESIT, takze naco jej davat rady o hrubych ciarach, predaji bytu, auta.... takze ja stale nechapem a pravdepodobne sme tu viacere, ze co teda vlastne riesit chce ...
stazovala sa, ze otec nechcel byt v RL - poradilo sa jej dat ho tam za kazdu cenu, z nej po 9 stranach vylezie, vsak je tam uz zapisany.
stazovala sa, ze minul jej peniaze - zase sa radilo, ze nech si ich pyta nazad, nakoniec sa dozvieme, ze ani nevie kolko to bolo a o tie peniaze aj tak nestoji, lebo on platil zase ine veci
a tak by som mohla pokracovat, ja fakt neviem, kde je problem

zuzulik236
29. feb 2016

ja fur nechapem v com je tu problem?? ved rozmyslaj logicky 4 izbovy byt je a vzdy bude lepsi a hlavne pohodlnejsi ako akakolvek garzonka... poradna?? a naco?? aby mu nejaka premudrela psychologicka poradila ze je celom na mieste pri vaznych rozhodnutiach akym kupa bytu rozhodne je zapojit aj partnera?? osobne si myslim ze pokial dvaja nedokazu najst spolocnu rec tak to asi nema cele daleku buducnost... a ak ta neberie dost vazne nato aby ti takuto skutocnost aspon oznamil dopredu tak to k tomu ziadna psychologicka v poradni ani do buducna nedotlaci.... pokial chces zabezpecit deti a seba tak aby v pripade ze sa nieco stane ste neostali na ulici (teda pokial nema natolko velkorysu rodnu ze si povedia ok dedis sama - a to ked ide o prachy velmi malo ludi dokaze) tak draheho pekne dokop k sobasu a k tomu aby sa dal zapisat do rodneho listu ( da sa to aj dodatocne zaplatis 5 eur na matrike a je to na pockanie)... olala problem vyrieseny... ale ak tu chces riesit to ze sa furt len hadate a dookola to iste tak je asi na mieste polozit si otazku ci ma aj nadalej takyto vztah zmysel a zaiadit sa podla toho... on asi zrejme nebude typ cloveka co by ti rychlo utekal oznamit kazde prdnutie a ty ak s tym nedokazes zit tak... - ved odpoved asi sama najlepsie poznas... prajem ti vela sil aby to vsetko dopadlo pre vas vsetkych naajlepsie 🙂

cecil36
1. mar 2016

@zuzulik236
@frances5 ale on jej povedal, ze ide kupovat byt, volal ju na obhliadky. Ako naco by ju tam volal? Len tak akoze namiesto kina? 😀 Za dalsie nieco do 2000 tisich viac nie (ak vobec nieco dala) pri kupe 1500000 bytu pricom on vsetky energie financuje a este jej dava vyzivne na dieta je naozaj zanedbatelnych. A za posledne je slobodny chlap, nie su manzelia moze sa rozhodovat ako on uzna za vhodne. A len tak medzi nami podla mna jedine co jej vadi a nasralo ju, ze nie je na liste vlastnictva.

svetluska82
1. mar 2016

@cecil36 presne si to vystihla v prispevku vyssie. "nasralo ju, ze nie je na liste vlastnictva." Inak sa tu dusuje aka je samostatna a nema sajnu co vsetko by musela platiti keby byvala v garsonke v podnajme, lebo pravdepodobne by hypo s jej prijmom nedostala. Na jej mieste popracujem na vztahu, neriesim dedicstvo. Toto je typicky priklad zeny, ze pride do vztahu s igelitkou a chce odchadzat s polkou bytu a autom napr. Vsak ked jej tak vsetko vadi nech sa postavi na vlastne nohy, no s jej prijmom pokial nie je nutena tak by to nemalo vyznam

natalka13
1. mar 2016

@cecil36 presne strucne zhrnute.
Ona chce aby boli rodina, aby si nasiel pracu na SK , evidentne on to nepotrebuje. On je samosttana jednotka,vyhovuje mu to. Toto vsetko si mali vydiskutovat predtym,nez mali dieta. Ved sa mohla prestahovat za nim do zahranicia. vztah budovat ked sa vidia 12x do roka sa neda.

alaguema
1. mar 2016

@igor211 neviem. Chcel? Z diskusie mám dojem, že nie, ale možno som niečo prehliadla. Každopádne výsledok je aký je. Sledujem túto tendenciu - chlap urobí dieťa, dve a tvári sa akoby nič. Tento nechcel byť ani zapísaný v RL dieťaťa (takže so sobášom asi vôbec nerátal, že?) Nakoniec tam vraj je. Asi si to vydupala. Musí byť nesmierne trápne a frustrujúce pre ženu bojovať za takúto absolútnu samozrejmosť, aby chlap, ktorý jej urobil decko, sa k nemu oficiálne prihlásil. A čo sa týka kúpy bytu, ak som správne pochopila, ona chcela počkať a kúpiť byť neskôr s tým, že by sa na tom finančne podieľala. Ale pán macho sa rozhodol zahrať sa na ešte väčšieho geroja a obstarať všetko sám. On vyberie bývanie, on vyberie autá. Ona o ničom nerozhoduje, iba sa sťahuje kam on povie. Ja ju chápem. Takto sa vo vzťahu normálny muž nechová a absolútne nechápem, prečo tu na ňu ženy útočia, keď by s veľkou pravdepodobnosťou takéto chovanie doma neakceptovali rovnako ako ona. Keď sme s mužom začali uvažovať o kúpe domu, hľadala som ja, na obhliadky sme chodili spolu a kúpili sme ten, ktorý sa nám páčil obom, ale ja som ním bola úplne nadšená a môj muž vedel, že práve preto v tom dome vytvorím domov tak, ako som to urobila s našim predošlým bývaním a vedel, že žena to dokáže iba s miestom, ktoré ju osloví. Nehovoriac o tom, že sme tam boli spolu s deťmi, pretože ich názor sa u nás ráta tiež. Tento chlapík si ide a robí si čo chce a očakáva, že ona ho proste bude pokorne nasledovať.

natalka13
1. mar 2016

@alaguema ale toto vsetko mali mat vydiskutovane predtym,nez to dieta splodili.
a on nechcel aby dieta bolo zapisane na rl? toto riesi matka v porodnici,takze ak by ona chcela nieje najmensi problem to urobit. evidentne vedela o tej planovanej hypoteke a aj ona s tum nezapisanim suhlasila.

lubkavargova1
1. mar 2016

My sme neutocili, len chceli vediet presne info. Ako sorry ale prvych 9 stran tvrdi ze v RL nie je zapisany. Potom z nej vylezie ze ona schvalne zamlcala info ze tam je. Potom tvrdi ze peniaze zobral a ohana sa sumamipotom vylezie ze ani nevie kolko jej zobral. Tvrdi ze na poradnu nesiel lebo nechcel, potom tvrdi ze bol. Tvrdi ze poradnu chce potom tvrdi ze poradne v okoliu ani nie su a toto bolo akoze sedenie cize inymi slovami navsteva u mudrej tetusky....takze kde a ako to je?????

emily76
1. mar 2016

@lubkavargova1 treba byt trpazliva..na 154. strane sa dozvies vsetko 😉 inak, ja nechapem jej problem...vsak ked sa do toho bytu stahovat nechcela, mohla zostat v podnajme. On je slobodny, nie su manzelia, cize jej sa jeho uvery a splatky netykaju. Na obhliadky ju volal, nesla, tak sa musel rozhodnut sam a aj sa rozhodol. Uver je na nom a nie na nej...tak nevidim dovod, preco by mala byt na liste vlastnictva. Partnerstvo nie je manzelstvo, tam by bola spoluvlastnik automaticky..ale aj spoludlznik. Ak si vytiahol z uctu nejake jej peniaze, tak nech sa s nim dohodne na splatkach, na aky ucet jej to posle a vybavene. Ale nechapem, preco si dala posielat svoje peniaze na jeho ucet...no, viac veci tu nechapem. Zo zaciatku som bola na jej strane..ale cim dalej citam, tym menej.

lubkavargova1
1. mar 2016

@emily76 tak scasti ju chapem chceli byt rodina tak asi aj preto spolocna kasa. Ved v normalnom partnerskom vztahu ci manzelstve je vacsinou vsetko spolocne. Tiez mocno kvitujem ako dokaze usetrit. Fakt klobuk dole. V tomto je sikovna.

alaguema
1. mar 2016

@natalka13 to určite mali mať. Ale ja mám dojem, že tento chlap robí všetko možné, aby sa vyhol zodpovednosti. S tým nápadom, aby nebol zapísaný v RL musel prísť on. To čo je za lúzer, ak sa musí uchyľovať k takým ťahom??

@emily76 áno, on je slobodný a môže si kúpiť čo chce. To je v poriadku. A ak vytiahol aj jej peniaze, tak jej ich proste len vráti a všetko v pohodičke. Ty by si to brala ako úplne normálnu vec a ďalej by si s chlapom bez pochybností žila, áno?

juhseverzapad
1. mar 2016

Nechcem byť zlá, ale keby že kúpi sprostosť, tak sa naštvem aj ja, ale on kúpil veľký byt a rodinné auto! Ak kvôli tomuto niekto stratí dôveru, tak čo urobí ak ju napr. podvedie! Tieto veci sa dajú krásne vyriešiť a nie sa kvôli nim rozchádzať. Možno tu budem jediná, ale mňa život naučil nikomu slepo neveriť. Partnera milujem, ale mu neverím, aspoň teda nie vo všetkom a ani on mne.Obaja sa pozeráme na vzťah veľmi realisticky, bez ružových okuliarov.

rebellefleur
1. mar 2016

Spociatku som bola na jej strane, ale cim viac citam, tym mam viac a viac dost. Prve, co s partnerom riesim, ako si asi predstavujem buducnost. Ostala tehotna, tak to riesim o to viac. Byvala v garsonke a chcela tam ostat. Ako nic v zlom, ale aby 4 osoby, z toho dve deti byvali v garsonke? Ved to je na slucku.. Do RL sa nezapisal, lebo by zevraj uver nedostal. Uver dostal vo vyske, ze bol schopny kupit z toho 4i byt, tak silne pochybujem, ze keby bol zapisany v RL dietata ako otec, ze by nedostal uver do vysky sumy dakeho 3i bytu. To, ze az na 9 tej ci kt strane z nej vypadne, ze uz tam vlastne zapisany je a ona to zamlcala tu.. Ako ok, nechapem sice dovod, ale dobre. K tomu bytu - na obhliadky ju volal, ona ist nechcela, takze ani to s tym bytom neurobil uplne poza jej chrbat, ved na obhliadky sa nechodi zo srandy, lebo ved mam volny den, tak si zajdem na obhliadku 😀 vybral aj jej uspory, bez jej vedomia, jasne, to by kazdeho normalneho cloveka nasralo, ale zasa na druhej strane - neviem ani kolko mi zobral, lebo neviem, kolko som tam mala? Ale ako napisala o prachy jej nejde. A vlastne jej uz nejde o nic, nic uz neriesi, tak neviem, co tu vlastne vsetky este riesime 😀

emily76
1. mar 2016

@alaguema nuz v prvom rade by som neposielala svoje peniaze nikomu na ucet. Ked uz teda....potom by ma nemuselo trapit, ze si ich bez mojho vedomia vyberie. Tam je tych chyb dost vela...podla mna oni su co sa len financii tyka uplne opaky..ona setrit ako sa da, co najmenej zadlzovat...on zase mina aj to co nema. To ze kupil byt chapem, ja by som mala tiez asi problem s 2 detmi v garsonke..ale na co 3 auta, ked partnerka auto nevyuziva?? A hned 2 na splatky? Oni sa podla mna nezhodnu na nicom, kazdy ma svoju pravdu... Rodinu nerobi spolocny ucet, ale spolocny styl zivota, podobne nazory a schopnost sa dohodnut.

natalka13
1. mar 2016

@alaguema moze prist s napadom akym chce, ak s tym nesuhlasim neurobim to a basta.
Ved je dospela.
A k tym trom autam, mozno su dve z toho jedno chce chlap predat,lebo kupil koly kociku,sedacke vacsie. Tu uz ani ona sama nevie kde je sever v tejto diskusii.

cecil36
1. mar 2016

@natalka13 presne tak, ktohovie ako to s tymi autami je 😉
@alaguema je irelevantne kto s tym napadom prisiel ak suhlasila, ze kvoli hypo to spravia takto.Len potom nechapem tu kupu poza chrbat ked sa o tom bavili, otca kvoli tomu nezapisali do RL a on ju volal na obhliatky, co ona zduto odmietla.

magmolatus
1. mar 2016

@vymysleny_nick ako chápem co tym chces povedat, ale ved veci sa pravne doriesit daju. Aj to treba.
A 4 izbovy byt nie je zla vec. Aspon bude mat kazdy svoj priestor.

alaguema
1. mar 2016

@rebellefleur ja neriešim nič 🙂 Mňa prekvapuje, že sa tu väčšina žien k tomu stavia tak, že on je v pohode a ona len vymýšľa. Z môjho pohľadu ten chlap urobil veci, cez ktoré by som sa asi len ťažko preniesla.

@emily76 to, že im to neklape, nie je dôvod na podrazy.

alaguema
1. mar 2016

@cecil36 veď si prečítaj prečo odmietala. Či keď chlap pískne, tak žena musí poskočiť?

natalym
1. mar 2016

Ja som už v tomto celom stratila, ale mne príde, že najviac zakladateľke vadí, že nedá na jej názor, že sa nerozhodujú spolu.

emily76
1. mar 2016

@alaguema hned v prvom prispevku pani pise, ze cca po roku zacal byt hnusny, tvrdohlavy, neprijemny...a ona si s takym hnusakom urobi dieta, dava mu na ucet svoje peniaze...uprimne..urobila by si to? Ved najskor si vyriesim vztah, potom byvanie a az nakoniec dieta...ale ved to je uz fuk...

cecil36
1. mar 2016

@alaguema precitala som si, z jesitnosti. Ona je taka Justina, a just nie 😉

alaguema
1. mar 2016

@cecil36 neviem, nepoznám ju. Ale ja by som tiež nebehala po obhliadkach bytov s chlapom, ktorý so mnou nechce riešiť zásadné problémy vo vzťahu. Kríza sa kúpou bytu a auta nevyrieši.

@emily76 všetci sme občas hnusní a nepríjemní. Nevidím do toho, prečo a ako sa veci diali. Komentujem len to, čo bije do očí a to sú fakty - on ju vôbec neberie na vedomie. Robí si čo chce a je mu jedno, ako to chce ona.

natalym
1. mar 2016

@alaguema Súhlasím. Ale možno ona furt nič nechce. 😀

cecil36
1. mar 2016

@alaguema ja by som hlavne nebola s chlapom, ktory so mnou nechce riesit zasadne problemy. Ale ona si mysli, ze pre deti je dobre, aby spolu boli aj za tychto okolnosti, teda nerozumieme si, nekomunikujeme, nenavidim ho, robi si kazdy co chce...

alaguema
1. mar 2016

@natalym mne zablikala kontrolka keď som čítala "On je v podstate dobry clovek a keby nebolo tej jeho blbej panovacnej povahy a "schopnosti" rozhodovat sa sam, je super muz.."
Proste "macho man". Tí si chcú robiť vždy všetko po svojom, oni sa apriori nebudú rozhodovať spolu so ženou, lebo to oni predsa nemusia. Zrejme sa necíti tak úplne ako poriadny chlap. Tak si lieči svoje komplexy tým, že aspoň niekde neobmedzene vládne - rozumej doma tým trom ľuďom, ktorí závisia od jeho dobrej vôle.

natalym
1. mar 2016

@alaguema No ale múdra žena nechá chlapa nech si myslí, že rozhoduje............. 😉
A ja už tomuto celému nerozumiem, ja som už stratila niť ...............

rebellefleur
1. mar 2016

@alaguema - niezeby si nebehala s takym chlapom na obhliadku bytov, podla mna by si s takym ani nebola. Ona s nim je, vie, ze riesi obhliadky bytov, tak co cakala, ked do RL nebol zapisany aby dostal uver, ze bude chodit na obhliadky len tak a nic nekupi? Ale prosim ta. Ona vyplyvajuc z celej diskusie takisto nic neriesi a potom vyplakava, co dotycny spravil. Ano, aj mna by to nasralo, ale s jej pristupom ku vsetkemu tiez nie je podla mna uplne vsetko ok

alaguema
1. mar 2016

@natalym podľa toho o čom. Patriarchát v jeho tvrdej podobe máme snáď už za sebou 😉

@rebellefleur netvrdím, že je z jej strany všetko ok. Len už spolu majú dieťa. Nie je také ľahké sa len tak zobrať a poslať ho do čerta. Asi nejak stále čaká, čo sa z toho vyvŕbi.