icon

Ja vidím zradu a ostatní snahu

vymysleny_nick
28. feb 2016

Ahojte. Som tu aj pod inym nickom, ale nechcem to pod nim rozoberat. Tento som si zalozila uz davnejsie, lebo ako inak, si neviem spravit sama poriadok a usporiadat myslienky.
Mam priatela(nie sme manzelia). Uz sme si presli kadecim, ale ako to mame teraz, to nebyva ani v tej najprepracovanejsej telenovele alebo v najhorsom sne. A JA NEVIEM UZ CO ROBIT!!!
Takze ja som bola rozvedena a s dcerou, on bezdetny-pracuje v zahranici(mesiac vonku, tyzden doma). Sme spolu viac ako 3 roky, po 1r zacala tema byvanie a babo. Bavili sme sa o spolocnom byvani, ako by sme to spravili, aby sme boli na LV spolocne, kedze nie sme manzelia a zacali sme sa snazit o babo.. Vtedy sa to zacalo. Zacal byt hnusny, robil veci, ktore ma vytacali(problemom boli len hadky, tvrdohlavost). Snazila som sa byt kludna, ale... Pri jednej z hadok som potratila, vtedy som si povedala dost a ziadne dieta, kym sa nedame dokopy a nevyriesime si vztah. Navrhovala som poradnu, nech nas objedna, aby som videla, ze o nas bojuje. Nestalo sa. Fungovali sme ako-tak dalej, len bez planovania babatka. Otehotnela som a zase rovnaky kolotoc. Mala sa narodila(nedali sme ho na RL, kvoli hypo) a zdalo sa, ze sa vsetko ukludnilo. Asi po 1,5 mesiaci vybral spolocne uspory(mojich penazi tam bolo menej ako jeho), vyplatil si uver, ktory mal este z byvaleho vztahu, aby mal cisty uverovy register a mohol si vziat hypoteku na ten planovany spolocny byt. Zislila som to az neskor: 1-2 mesiace po vybrati. Nechapala som ako si to mohol dovolit, ani mi to len neoznamit. Odpoved: Ved to bolo pre nas a boli sme pohadani, potom som zabudol.. Vysvetlila som mu, ze toto sa v rodine nerobi, aj ked to bolo s dobrym umyslom. Zase o nejaky mesiac sme zacali preberat ako sa moj ex nedostane k bytu v pripade mojej smrti. Chceli sme to nejak osetrit. No cim viac sme sa o tom bavili, tym viac vychadzali na povrch nezhody a veta: Ty sa dostanes k bytu ako slepe kura k zrnu a cez teba tvoja dcera. Lebo moja dcera v pripade smrti nas vsetkych dostane polovicu priatelovho majetku cez svoju matku(mna) a este aj decstvo po svojom otcovi. To sa mu zdalo byt neferove voci biologickej dcere. Ale vraj mu to nevadi, len na to poukazal. Darmo som mu vysvetlovala, ze kazda dostane 100% po svojom otcovi a po mne 50%. Na vysvetlenie, financne sme mali ist do bytu 50:50. Po tychto veciach sa to vo mne zlomilo a trvala som na poradni. Bud poradna alebo nebude poradna, ale ani nebude byt. Volal ma na obhliadky, nesla som. Trvam na poradni!!!
Cely tyzden lietal kade-tade, obcas aj s mojou dcerou. Ta za mnou nadsene dobehla, ze moj uzasny priatel ide kupovat auto. Velke a rodinne, uz ho boli pozriet.. Nevadi, nezaujima ma ziadne auto. PORADNA!!!!
Odisiel na mesiac do zahranicia a po mesiaci mi oznamil "krasnu" novinku. On kupil nove auto a byt, este par formalit a mozeme sa stahovat. Ja ani neviem ako pokracovat, jedine tak, ze sme mali spolu kupovat garzonku(kedze tam byvam len ja s detmi, tak nam to vyhovovalo a on je stale prec) a miesto toho kupil on byt 4 izbovy o 3x drahsi ako bolo v plane bez upozornenia a sam. Nechcela som tam ist byvat, bola som nestastna ako toto mohol spravit. Obist ma a este cakat, ze to bude medzi nami OK. Nevedela som mu vysvetlit, ze v tom byte som cudzia, nemam uspory, nemam istotu vo vztahu a ked sa k nemu nastahujem, nebudem sa mat uz kam vratit(mali sme prenajom u znamej“takmer zadarmo“)!!! Nevedel to pochopit, tak sme "zbuchali" problem a poslali na MK, nech mu to baby vysvetlia. Tam sa to otocilo proti mne a vsetky sa na mna vrhli ako osy. Aka som zlatokopka, riesim len peniaze a ked som chcela vacsi byt, mam byt spokojna a drzat hubu, ved on nas zabezpecil, on sa snazil, ja som mu len vsetko kazila. To som sice neuznala, lebo zabezpecil byvanie, nie buducnost, ale aj byvanie, ktore sme nechceli. Naco su nam 4 izby? Kde je moj nazor a rozhodnutie, ci chcem? A ako zabezpecil, ked ani jeho biodcera by nic nedostala- stale nebol na RL a bla bla bla, ale zacala som o sebe pochybovat, ved mozno maju baby na MK pravdu a pozeram sa len na financie. Pojdeme do bytu a uz konecne dosiahnem co chcem. POKOJ VO VZTAHU! Nastahovali sme sa s tym, ze uz v novom byte sa budu riesit problemy vo vztahu..
Zeny, ja som taka blba... V auguste sa kupil byt, teraz je skoro marec a boli sme na poradni? Neboli! Necitim sa tu vobec doma, nenavidim to tu. Hrame sa na to, ze sa nic nedeje.
Jedine pozitivum je, ze uz nedavam vsetky peniaze jemu ako niekedy. Po tomto vsetkom si setrim sama a ziadnu spolocnu kasu neakceptujem. Ked uz budem mat za ritou vlastny byt, hadam budem schopna odpustit tento podraz. Ale co so vztahom? To je priorita. Od vtedy sa stale hadame, chvilu je pokoj a potom zase peklo. Casto sa rozoberal aj rozchod. Boli sme na sedeni- nieco ako poradna, ktoru som objednala ja, ale kazdy sam, potom sme mali ist spolu. Nesli sme, ked chcem, nech tam idem este ja a on postrazi deti. A aj tam chodim sama. Toto vsetko su pre mna znaky, ze ma nema rad, ze kasle na vztah a pred par dnami(po dalsej hadke) som sa s nim rozisla. Teraz prosi, ze uz vsetko vie ako som to myslela, ze uz chape co som celu tu dobu chcela, ze to mame este urovnat a nemoze to takto skoncit. Priznal si vsetky chyby a keby vedel, ze to takto dopadne, nikdy by to nespravil. On je v podstate dobry clovek a keby nebolo tej jeho blbej panovacnej povahy a "schopnosti" rozhodovat sa sam, je super muz.. A hlavne super otec. Mam pravo ho odstavit od deti a jednoducho odist?
Financie uz neriesim, baby uz zabezpecene mam a jedine co ma tazi je, ze sa nenaplnila moja tuzba po spolocnej rodine. Rodine, ktora spolu rozhoduje, ktora sa respektuje, ktora sa lubi a chrani a ktora sa nepodraza. Ako sa da zit s takymito rozdielnymi povahami? Ako sa da zit s pocitom, ze co vyvedie nabuduce? Preco tam ja vidim znaky, ze nas podviedol a ostatni vidia jeho snahu?
Ja ani neviem, ci cakam, ze mi date nejaku iskierku nadeje, ze on je ten dobry alebo mi zlozite ruzove okuliare aka som sprosta... Len som sa musela uz konecne vykecat, aby to so mna opadlo.
Ospravedlnuje sa, ze je toho tak vela, ale ten naval myslienook musel ist von. ☹

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@cecil36 nehnevaj sa, ale teraz zase neodpovedas ty. 🙂

134
7. mar 2016

@vymysleny_nick Ahoj. Zo vztahoveho hladiska Ti radit nebudem, to vidis a citis sama. Z majetkoveho a rodicovskeho mozem, ak budes chciet. Toto je taky gulas, ze az. Ja som pravnicka. Ak chces, napis mi do IP. Nemam teraz aktualne cas, ale koncom buduceho tyzdna by som sa na to pozrela. Dost vela veci ste riesili uplne zbytocne, mohli ste ist radsej niekam na konzultaciu a nehadat sa 🙂

juhseverzapad
7. mar 2016

@vymysleny_nick Čiže rešpektovať tvoje rozhodnutia, ale to platí aj pre teba, ty rešpektuj jeho. Tomu sa hovorí vzťah. My doma rozhodujeme spoločne, ale tiež niekedy sa rozhodujeme sami a ten druhý musí kývnuť.

simca06022011
7. mar 2016

@vymysleny_nick pozri ty si tazky oriesok 🙂)) skoda teda dalej riesit, len chodit okolo seba ako mumie budete teraz doma, lebo on urobil co urobil a ty si dotknuta. obaja nemozete mat doma hlavne slovo vo vsetkom, niekto aj konat musi ;) podla mna to vyriesil spravne. urcite respekt stratil ak musite aj pribor rozoberat na rodinnej porade... kym by ste sa dohodli nebyvali by ste roky, lebo predpokladam ze nik by neustupil... ty s garzonkou a on vacsim bytom;) a nechapes ze niekedy je pre pokoj v dome vhodne poveat ok, spravil si to super? ostatne problemy su pase, na to sa malo mysliet pred zalozenim si rodiny.

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@134 dakujem, urcite sa ozvem, ked budes mat cas. 🙂

juhseverzapad
7. mar 2016

@vymysleny_nick Mne neodpovieš, ale právničke áno? Nie som urazená, iba som ťa pochopila.

ukulela
7. mar 2016

... ja len ze keby sta sa aj teraz vzali, nededi len jeho biologicka dcera, ale aj ty. (ak tdauz dieta ma uz otca v RL zapisaneho). svoju polku (trebars aj bytu) by si potom mohla rovno prepisat na starsiu dceru)
ale teda netvrdim, ze sobas vyriesi vase vztahove problemy. aj ked sa neviem zbavit pocitu, ze proste ty mas mantru, ktorej sa drzis a nemienis sa nazorovo pohnut. (ôto sa neda, to nic neriesi, atd)

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@juhseverzapad nie respektovat rozhodnutie. Respektovat, ze je tu aj niekto iny ako ja. O to ide, ze niekto raz za cas kzvne, lenze on mi kyvnut neda. Spravi a netrapi ho, ci niekto kyvne. Preco to nechcete pochopit? ☹
@simca06022011 Hlavne slovo obidvaja? Teraz neviem ci sa mam smiat alebo plakat, lebo vo vsetkom si musel presadit svoj nazor. Veci, ktore sa tykali vyhradne mna aleboo deti, som mu aspon oznamila. Ale nezatajila!!! Preco by sa nemohol rozoberat pribor? Budeme s nim jest obaja. Pokial to nie je darcek, neviem preco by som sa nespytala ci suhlasi a nema namietky.
A zase sa rozobera, ze chcel 4-izbak a ja garsonku. Garsonku sme chceli obaja, aby nebol nuteny uz pracovat v zahranici. Aby videl vyrastat deti. A preco kupil 4-izbak? No preco? Sam mi nevie odpovedat.
Keby si vedela kolko krat som pre pokoj v rodine drzala hubu a nechala to na neho... Minimalne v 90%, ale byt? Nehnevaj sa, toto prehnal a neviem ho za to pochvalit. Za co? Za to, ze musim byt bez muza 30 rokov? Za to, ze som nemala na vyber? Za to, ze ja si teraz musim davat pozor, aby som mu uz nahodou nezverila svoje peniaze? A tych veci je ovela viac.. Za co prosim ta? Mozno ty vidis nieco, co ja nie... ☹

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@juhseverzapad prepac, nestiham. ja odpovedam kazdej, len mi to chvilu trva, ked odbieham a potom prepem 2 na 3 a sama sa stracam.

lubkavargova1
7. mar 2016

Tak potom nech vezme na svoje meno aj prvu dceru a basta a je to vyriesene...s holou ritou ostane len zakladatelka potom. Nech prvy bio otec sa vzda otcovstva, aj tak je to alkoholik a on ju vezme na seba. Vyriesene a postarane o obe kocky.

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@ukulela co sa tyka dedenia mas pravdu, ale co sa stane v pripade rozvodu? Jemu ostava byt a auto, lebo ich nadobudol pred manzelstvom a ja co nasporim uz pocas manzelstva sa uz deli medzi mna a jeho. :( Cize aj keby kupim ten byt, polovica je jeho...
No a vztahove to vobec nie. Ja viem, ze namietam na tvoj prispevok, ale takto je to v zakone a tie ja nepisem. ☹

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@lubkavargova1 tak toto by bolo najlepsie riesenie.. Len, moj ex nechce. Uz sme sa s nim o tom bavili. 😒

lubkavargova1
7. mar 2016

@vymysleny_nick lenze aj ty pocas manzelstva ho mozes akoze "odrbat" a mysliet na zadne vratka. Teraz neutocim, ale logika. Vravis ze sporis, to je super. Tak ked bude garsonka tak kupis a das to na dievcata alebo na starsiu. Je tu jedna mamina, co tak to poriesili manzelom. Proste kupili byt a dali to na dievcatko. Sice je mala, teraz v prenajme ale ma aky taky zaklad keby ze sa rozvedu alebo neviem co..to neni taka somarina.

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@lubkavargova1 asi ta nepotesim. Aj nad tymto som uvazovala, lenze kym kupim garsonku, peniaze su spolocne. Ked sa rozvedieme pred kupou, som o polovicu penazi "lahsia". A ked ju uz aj kupim a prepisem na ne 2(urcite nedam len jednej), cokolvek budem chciet s bytom robit: predaj, prenajom... bude musiet ist cez sud ako tu uz bolo spomonane. Sud to sice odobry(mozno), ale zase zbytocne prietahy a financie... Dalsie negativum je, ze nam nefunguje vztah, ktory sa svadbou nenapravi.
To je moj nazor, potozmyslam este nad tym. Ale dakujem.

lubkavargova1
7. mar 2016

@vymysleny_nick a tak ked si uz dajme ze "teoreticky" kupila, bola by blbost to zase predat 😉
No tak potom nejaky zalozny plan B. Ucet sporiaci na ich mena kde mas len ty dispozicne pravo a nikto iny. Viem ze take ucty su lebo aj ja mam. K mojmu uctu ma dispozicne pravo moja mama a nikto iny. Keby ze sa mi nieco stane tak aby vedela zariadit aspon aky-taky pohreb a poisteny je ucet ze keby sa nieco stalo akoze aj mne a aj mame, tak je tam jedna nasa znama notarka aj oficialne. Ona ma notarsku zapisnicu u seba odlozenu kde je vsetko spisane...stale tvrdim ze laska je pekna a aj rodina ale istota-je istota!

cecil36
7. mar 2016

@vymysleny_nick a co som ti neodpovedala? hod sem mozno som si nevsimla

ukulela
7. mar 2016

@vymysleny_nick ked operujes zakonom, da sa v pohode napr aj byt vynat z BSM. a to je potom v pripade delenia majetku po rozvode vyriesene ...
ty proste vo vsetkom vidis nie,lebo ... ale bytvat s nim dalej asi ani nechces, ale zase odist nemozes, lebo dcera nechce, nemas kam ...
inac, v nejakej pravnej poradni som citala, kedriesili, ci mozu dom s hypotekoou prepisat na syna a dalo sa to - so suhlasom banky. ty si sa informovala v banke, ci sa to da?
a uz riesis rodny list? (sorry, necitam vsetko, len utrzkom)

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@lubkavargova1 predat len v krajnom pripade to ano.. ;) Ja myslim tak, ze ked sa raz cisto teoreticky zacneme spravat ako rodina a budeme chciet kupit spolocne, to uz sud odobrit nemusi. Lebo beriem detom majetok. Moze, nemusi to tak byt... Len svadba za tychto okolnosti... Jednoducho si to neviem predstavit. ☹
Skor ma zaujal ten tvoj ucet. Ty si vydata a tvoj manzel nema pravo na tie peniaze? To je ako mozne? 😲 A ako sa tvoja mama dostane k peniazom na pohreb, ked notar zmrazi hned vsetok majetok zosnuleho? Lebo co viem aj z osobnych skusenosti, kym neprebehne dedicske konanie, akymkolvek majetkom sa nemoze hybat. Co je to za ucet? Mozes do IP.

ukulela
7. mar 2016

@vymysleny_nick tvoj manzel ozaj nemusi mat dispozicne pravo k uctu ... a len k pohrebu - moja mama /hocikto by mi pohreb zaplatil a trovy by si uplatnil vdedicskom konani, naklady na pohreb sa vyplacaju z dedicstva prve, az potom sa rozdeluje medzi dedicov.

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@ukulela vies, ono jedno je teoria a druhe prax. Dokonaly priklad su moji rodicia. Rozdelili sa uplne nespravodlivo a preslo to.
Jeho majetok na seba nechcem. Mne nejde vobec o ten byt. Ide o podrazy, ktore robi. A keby chcel, uz toto vsetko davno riesi. Od augusta mal kopu casu.
Ja mam kam ist, len by to bolo trochu obmedzujuce. Skor ma zaujima dcera, ze ho ma fakt rada a mozno stale dufam, ze sa ten tlk uz vazne uvedomil o co mi celu dobu islo.
RL uz je vyrieseny. Tusim na strane 9 som to vysvetlila.

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@ukulela ok, manzel nema dispozicne pravo t.j. nemoze ich vyberat. A co v pripade rozvodu? Ved v BSM sa to neriesi? Preco?

ukulela
7. mar 2016

@vymysleny_nick no tak z toho RL sa tesim s tebou, ked si ho dokazala presvedcit o tom, tak ho dokazes presvedcit aj o inom. len obaja musite zmenit retoriku a pocuvat ... tak by ste minimalne mohli poriesit existencne veci. ale to este neznamena, ze zachranite vztah.
ty stale odmietas ten byt. tak, ako si si spravila mantru z poradne (nemyslim to urazlivo), tak skrajka je pre teba odmietanie bytu dogmou. ale co by ta uspokojilo? predat ho a kupit mensi a pisat ho uz na oboch? lebo aj keby sa uvedomil, o co tislo, tak aky postup by si cakala, ked jeho peniaze nechces?

ukulela
7. mar 2016

@vymysleny_nick pred rozvodom vyberies vsetky prachy a povies, ze si ich prepila ... nevoem, ja som sa este nerozvadzala, ale je vela zien, co maju peniaze pomimo ako rezervu prave pre rozvod. talze sa to dako da. mozno "utajene a pololegalne", ale da.

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@ukulela dokazala som ho presvedcit vyhrazkou, ze ked tam nepojde, dam ho na sud. Vyhrazky na neho teda platia. Ale myslis, ze chcem takto zit? Chcem, aby si predal jedno auto, tak ho predas, inak odchadzam? Toto nie je vztah podla mna.
Co by ma uspokojilo... Majetky urcite nie. Keby som ziskala chlapa, s ktorym som sa spoznala. Otvoreny diskusii, rodine, ktory myslel na ostatnych a potom na seba. Presne ako ja. Takto sme fungovali a bolo nam dobre. Stale netusim co sa stalo. Preco ten zlom?

vymysleny_nick
autor
7. mar 2016

@ukulela sid ti potom nenariadi splacat tie peniaze? Ale to je asi skor otazka na tu pravnicku, ktora sa mi tu ponukla. 🙂
Takze ty si za svadbu ak to dobre chapem. A z akeho dovodu? Teda co by to riesilo?

svetluska82
7. mar 2016

@vymysleny_nick vsak peniaze si nechaj odkladaj si cast na setriaci ucet a spor si aby si si v buducnosti mohla kupit garsonku ak s nim nenajdes spolocnu rec.mne pridu vase problemy smiesne.mas kde byvat chlap plati seky doma je minimum tak z toho vytaz maximum.mas klud deti otca a par dni ked je doma hadam zvladnes.

svetluska82
7. mar 2016

@vymysleny_nick mozno privelmi riesis buducnost a dedenie...take konspiracie co ak sa so mnounieco stane.....zi viac pritomnostou lebo s tebou sa nemusi nic stat a dedit dcety mozu aj v patdesiatke a ty premarnis zivot konspiracnymi teoriami

ukulela
7. mar 2016

@svetluska82 ono buducnost riesit treba .. donedavna nebol oficialne ani otcom, bez sudu a dlheho dokazovania by sa k majetku ani nedostala a bola by v prdeli, ak by trebars nevychadzala so "svokrovcami" ... takze aj na to treba hladiet. takto je stale iba v pozicii, ze dedijej druhe dieta a ono aspon dostane po otcovi sirotsky. nam umrelotec, mama bola nezamestnana, cakali sme asi 4 mesiace, kym nam nabehol prvy sirotsky a vdovsky - dovtedy sme jedli hrachovu kasu a sojove maso a zadlzli sa na najomnom, kto neprezil, nepochopi ...

@vymysleny_nick nie, svadba nie je riesenie, porieslial by len pocit ekonomickej istoty (vsetko sa da osetrit). ale svadba by v tomto momente neporiesila tvoju frustraciu zo vztahu. ty si nestastna z bytu, vadi ti zadlzenie a hypoteka (pre 90 ercent dnesnych rodin normalna vec, my staviame, hypo na 35 rokov - splacame do 70ky - no co, obesim sa?) ... vadi ti muzova zmena.
podla mna vy spolu nezijete, nie ste partnermi. jeden ´tyzden spolu a potom tyzden v prdeli, to nie je partberstvo ani zivot. neviem ... on mozno aj preto tak honobi majetok, aby to tym deckam vynahradil, ze nie je s nimi. mozno aj voci tebe to tak citi ... ale teda jeho praca nie je spravny zaklada na budovanie rodiny a uz vobec sa v takom rezime neda opravovat vztah. mne by to nestacilo a nevyhovovalo. vy zrejme nemate inu moznost, resp ste zvyknuti ... ale podal mna tam je zaklad toho, ze si nerozumiete, lebo spolu de facto nezijete. on pride na par dni, zahrnie deti (aj teba??! laskou a pozornostou a potom idedo pecka zass na dlho. podla mna ak by ste sa obaja rozhodli dat si sancu a budovat vztah, treba sa zamysliet nad tym, ako byt spolu viac ako ozajstna rodina, nie len ako vikendova.

vymysleny_nick
autor
8. mar 2016

@svetluska82 toto presne mi radila na tom sedeni. Ze zial, zivot je o aj peniazoch. Mam sa sustredit na deti, na ich dobro a vytazit z toho co sa da. Nie ze este ja mam kupovat veci do domacnosti, ale skor jemu mam povedat, ze treba plienky, mlieko, potraviny(mimo vyzivneho). Lenze v tomto pripade by som sa citila ako prizivnicka a sama na seba by som sa nemohla pozriet do zrkadla. Povedala mi, ze keby si za to kupim norkovy kozuch tak chape moje pocity, ale ked vsetko odkladam detom a mozno casom sa tie peniaze zidu na spolocny byt, nemam riesit pocity. Mozno na tom nieco bude... No svoje pocity/povahu nezmenim zo dna na den. Ja neviem byt vypocitava.
A ktomu sustredeniu sa na dnesok. Ked sa stalo to s tym bytom, verila som mu. Ani by ma nenapadlo, ze take nieco spravi. Ked stale nebol doma a nevolal ma uz na obhliadku, myslela som si, ze zacal riesit nejaku poradnu/psychologa, vlastne to, po com jeho osudova tuzi... Keby som toto vedela a s tymto pocitala, nemuselo to takto dopadnut. Uz viem aka som bola blba.
@ukulela mne nevadi hypoteka. Keby mal hypoteku, ktoru zvladne splacat s pracou na Slovensku, tak ok. Aj 50 rokov nech sa splaca. Vies si predstavit, ze tvoj muz by si zrazu vzal bremeno a ty vies, ze najblizsich 30 rokov budes sama s detmi? Pre mna je to nieco neakceptovatelne. Ako som tu uz pisala, boli sme aj 4 mesiace spolu, ked nechodil do prace. Boli sme spolu nonstop a vsetko bolo ok, neviem co sa stalo, ked sa takto zmenil. A zas ako som uz pisala, nemame uz na vyber. On s pracou v zahranici skoncit nemoze, lebo ma hypo, splaca 2 auta, plati poistky na 3 auta, plati energie.. Tak ako?
Ja nehovorim, mozno to je ako pises, ale ked mam vycitky, ze som malo doma a chcem to vynahradit, tak j pre mna nelogicke aby som to vynahradila tym, ze sa este na dalsich 30 rokov zaviazem nebyt s rodinou. Tam bolo jednoduche riesenie. Maly bytik, potom ostat na Slovensku a kupit nieco vacsie.

cecil36
8. mar 2016

@vymysleny_nick po tom co som si precitala, si myslim, ze ty si osoba, ktora nie je schopna robit kompromisy, mele si svoje stale dokola. Nie si schopna konstruktivnej komunikacie. btw to len tak na okraj, ako ti sud moze dat splacat tajne usetrene peniaze o ktorych vies iba ty? A teraz cakam odpoved, ze ty nie si schopna takeho vypocitaveho konanica a ty tuzis po spokojnej rodine a toto by medzi partnermi byt nemala a bla bla bla. VZdy najdes sposob ako sa co neda spravit, ako vsetko on posral a ty si tak chcela, ale uz niet cesty sp)t. Vies co? Ty dokazes skoplikovat aj varenie obeda, lebo ta fazula sa ma predsa varit 20 minut ako je v navode a nie 25 a oni ta oklamali, podviedli, lebo za tvojim chrbtom urcili cas 20 minut, ktory neplati a tebe tych 5 mint chyba lebo to uz si mala ist s dietatom von...A ked pojdes znovu do obchodu, zas kupis tu istu fazulu a zas sa budes rozculovat, ze ta vyrobca osral.