Ja vidím zradu a ostatní snahu
Ahojte. Som tu aj pod inym nickom, ale nechcem to pod nim rozoberat. Tento som si zalozila uz davnejsie, lebo ako inak, si neviem spravit sama poriadok a usporiadat myslienky.
Mam priatela(nie sme manzelia). Uz sme si presli kadecim, ale ako to mame teraz, to nebyva ani v tej najprepracovanejsej telenovele alebo v najhorsom sne. A JA NEVIEM UZ CO ROBIT!!!
Takze ja som bola rozvedena a s dcerou, on bezdetny-pracuje v zahranici(mesiac vonku, tyzden doma). Sme spolu viac ako 3 roky, po 1r zacala tema byvanie a babo. Bavili sme sa o spolocnom byvani, ako by sme to spravili, aby sme boli na LV spolocne, kedze nie sme manzelia a zacali sme sa snazit o babo.. Vtedy sa to zacalo. Zacal byt hnusny, robil veci, ktore ma vytacali(problemom boli len hadky, tvrdohlavost). Snazila som sa byt kludna, ale... Pri jednej z hadok som potratila, vtedy som si povedala dost a ziadne dieta, kym sa nedame dokopy a nevyriesime si vztah. Navrhovala som poradnu, nech nas objedna, aby som videla, ze o nas bojuje. Nestalo sa. Fungovali sme ako-tak dalej, len bez planovania babatka. Otehotnela som a zase rovnaky kolotoc. Mala sa narodila(nedali sme ho na RL, kvoli hypo) a zdalo sa, ze sa vsetko ukludnilo. Asi po 1,5 mesiaci vybral spolocne uspory(mojich penazi tam bolo menej ako jeho), vyplatil si uver, ktory mal este z byvaleho vztahu, aby mal cisty uverovy register a mohol si vziat hypoteku na ten planovany spolocny byt. Zislila som to az neskor: 1-2 mesiace po vybrati. Nechapala som ako si to mohol dovolit, ani mi to len neoznamit. Odpoved: Ved to bolo pre nas a boli sme pohadani, potom som zabudol.. Vysvetlila som mu, ze toto sa v rodine nerobi, aj ked to bolo s dobrym umyslom. Zase o nejaky mesiac sme zacali preberat ako sa moj ex nedostane k bytu v pripade mojej smrti. Chceli sme to nejak osetrit. No cim viac sme sa o tom bavili, tym viac vychadzali na povrch nezhody a veta: Ty sa dostanes k bytu ako slepe kura k zrnu a cez teba tvoja dcera. Lebo moja dcera v pripade smrti nas vsetkych dostane polovicu priatelovho majetku cez svoju matku(mna) a este aj decstvo po svojom otcovi. To sa mu zdalo byt neferove voci biologickej dcere. Ale vraj mu to nevadi, len na to poukazal. Darmo som mu vysvetlovala, ze kazda dostane 100% po svojom otcovi a po mne 50%. Na vysvetlenie, financne sme mali ist do bytu 50:50. Po tychto veciach sa to vo mne zlomilo a trvala som na poradni. Bud poradna alebo nebude poradna, ale ani nebude byt. Volal ma na obhliadky, nesla som. Trvam na poradni!!!
Cely tyzden lietal kade-tade, obcas aj s mojou dcerou. Ta za mnou nadsene dobehla, ze moj uzasny priatel ide kupovat auto. Velke a rodinne, uz ho boli pozriet.. Nevadi, nezaujima ma ziadne auto. PORADNA!!!!
Odisiel na mesiac do zahranicia a po mesiaci mi oznamil "krasnu" novinku. On kupil nove auto a byt, este par formalit a mozeme sa stahovat. Ja ani neviem ako pokracovat, jedine tak, ze sme mali spolu kupovat garzonku(kedze tam byvam len ja s detmi, tak nam to vyhovovalo a on je stale prec) a miesto toho kupil on byt 4 izbovy o 3x drahsi ako bolo v plane bez upozornenia a sam. Nechcela som tam ist byvat, bola som nestastna ako toto mohol spravit. Obist ma a este cakat, ze to bude medzi nami OK. Nevedela som mu vysvetlit, ze v tom byte som cudzia, nemam uspory, nemam istotu vo vztahu a ked sa k nemu nastahujem, nebudem sa mat uz kam vratit(mali sme prenajom u znamej“takmer zadarmo“)!!! Nevedel to pochopit, tak sme "zbuchali" problem a poslali na MK, nech mu to baby vysvetlia. Tam sa to otocilo proti mne a vsetky sa na mna vrhli ako osy. Aka som zlatokopka, riesim len peniaze a ked som chcela vacsi byt, mam byt spokojna a drzat hubu, ved on nas zabezpecil, on sa snazil, ja som mu len vsetko kazila. To som sice neuznala, lebo zabezpecil byvanie, nie buducnost, ale aj byvanie, ktore sme nechceli. Naco su nam 4 izby? Kde je moj nazor a rozhodnutie, ci chcem? A ako zabezpecil, ked ani jeho biodcera by nic nedostala- stale nebol na RL a bla bla bla, ale zacala som o sebe pochybovat, ved mozno maju baby na MK pravdu a pozeram sa len na financie. Pojdeme do bytu a uz konecne dosiahnem co chcem. POKOJ VO VZTAHU! Nastahovali sme sa s tym, ze uz v novom byte sa budu riesit problemy vo vztahu..
Zeny, ja som taka blba... V auguste sa kupil byt, teraz je skoro marec a boli sme na poradni? Neboli! Necitim sa tu vobec doma, nenavidim to tu. Hrame sa na to, ze sa nic nedeje.
Jedine pozitivum je, ze uz nedavam vsetky peniaze jemu ako niekedy. Po tomto vsetkom si setrim sama a ziadnu spolocnu kasu neakceptujem. Ked uz budem mat za ritou vlastny byt, hadam budem schopna odpustit tento podraz. Ale co so vztahom? To je priorita. Od vtedy sa stale hadame, chvilu je pokoj a potom zase peklo. Casto sa rozoberal aj rozchod. Boli sme na sedeni- nieco ako poradna, ktoru som objednala ja, ale kazdy sam, potom sme mali ist spolu. Nesli sme, ked chcem, nech tam idem este ja a on postrazi deti. A aj tam chodim sama. Toto vsetko su pre mna znaky, ze ma nema rad, ze kasle na vztah a pred par dnami(po dalsej hadke) som sa s nim rozisla. Teraz prosi, ze uz vsetko vie ako som to myslela, ze uz chape co som celu tu dobu chcela, ze to mame este urovnat a nemoze to takto skoncit. Priznal si vsetky chyby a keby vedel, ze to takto dopadne, nikdy by to nespravil. On je v podstate dobry clovek a keby nebolo tej jeho blbej panovacnej povahy a "schopnosti" rozhodovat sa sam, je super muz.. A hlavne super otec. Mam pravo ho odstavit od deti a jednoducho odist?
Financie uz neriesim, baby uz zabezpecene mam a jedine co ma tazi je, ze sa nenaplnila moja tuzba po spolocnej rodine. Rodine, ktora spolu rozhoduje, ktora sa respektuje, ktora sa lubi a chrani a ktora sa nepodraza. Ako sa da zit s takymito rozdielnymi povahami? Ako sa da zit s pocitom, ze co vyvedie nabuduce? Preco tam ja vidim znaky, ze nas podviedol a ostatni vidia jeho snahu?
Ja ani neviem, ci cakam, ze mi date nejaku iskierku nadeje, ze on je ten dobry alebo mi zlozite ruzove okuliare aka som sprosta... Len som sa musela uz konecne vykecat, aby to so mna opadlo.
Ospravedlnuje sa, ze je toho tak vela, ale ten naval myslienook musel ist von. ☹
@cecil36 ja bysom strasne chcela pocut aj druhu stranu v tomto pripade. A ja si pripadam sebecka ale taketo vystupy doma nerobim a to sme 8rokov byvali v rovnakej bytovej situacii ako zakladatelka. Nepacilo sa mi tak sme vzali hypo spolocne a muzov byt tiez zatazeny hypo sa predal.....vyriesli sme to bez emocii.ja zarabam viac a ja by som nezniesla kebyze mam rozoberat este aj kupu priboru s muzom. Spolu riesime fakt len velke vydavky ako nabytok kupu auta...kruzky a tabory pre syna vylucne ja a veci okolo chalupy muz. Zakladatelka neviem kolko ma rokov ale mi pride uplne nezrela....a sebecka...sama by neutiahla podnajom hypo nedostane ked je na rd a sme dosli..toto si nevie uvedomit....vi
jedno nechapem, na to nieco vacsie by ako zarobil na SVK? Tak ci tak mi vychadza,ze vonku musi zarobit ci teraz na hypo, ci nasetrit na vacsi byt ak by ste ho mali kupit neskor.
@cecil36 ak myslis, ze nie som schopna robit kompromisy co sa tykal potradne, tak mas pravdu. Po vsetkych tych hodinach rozpravania a ziadneho riesenia tam ina moznost ani nebola. Jedine stat na tom ako sme boli a to nebolo dobre. Nevyhovovalo to mne ani jemu.
Na ten sud som sa pytala!!! Chcela som v tom mat jasno, tak preco to otacas? Nepisem co sa neda robit, isem, ze si ho nebudem brat kvoli majetkom a tomu, aby som sa zabezpecila.
To s tou fazulou je fakt smiesne. Vzdy kupim rovnaku? Praveze ja uz teraz kupujem inu fazulu ako on chcel a riadim sa podla seba. Dala som ho zapisat na RL proti jeho voli a nechavam si svoje peniaze, nedavam mu ich ako on chcel. Poucila som sa.
Ked ta to nebavi, nemusis prispievat. Ja ta do nicoho nenutim.
@svetluska82 Ako vidim, nema zmysel ti nieco vysvetlovat. Ja viem, ze so slovenskym platom to neutiahne, on to vie tiez, ale ty vies nieco ine. Ty vies, ze by som neutiahla prenajom a ze nemam kam ist. Ja viem, ze by som to utiahla a aj mam kam ist, on to vie rovnako a preto sa aj zacal bat, ze fakt odidem. Tak naco sa tu namaham? Naco vysvetlujem, ked ty vsetko vies?
Jeho stranu ti viem odrecitovat od slova do slova. Bavili sme sa o tom nespocetne vela hodin.
@vymysleny_nick no asi som ja narocna ale fakt v garsonke prenajatej a s tym prijmom a vyzivnym co si uviedla je fakt ze zivot na urovni
@vymysleny_nick tak preco potom neodides ked je vsetko take zle? Kvoli detom, aaale no. Ste spolu tri roky, on stale nie je doma a tvoja dcera je na neho uz tak brutalne fixovana? Pises, ze ho ma velmi rada, tak asi to s tym psychickym tyranim teba nebude az take zle, lebo dieta intuitivne vyciti, ze jeho mame tento cudzi ujo ublizuje a nie je s nim statstna a akosi prirodzene sa na neho nebude viazat nemyslis? Nehovoriac o tom, ze ak su velke hadky a psychicke tyranie medzi vami ako pises, nevplyva to dobre ani na deti. Vies, stazovat sa vie kazda truba, ale spravit zodpovedne riesenie voci sebe aj detom, toho je schopna iba silna zena. A len tak medzi nami, ja osobne by som v sebe mala tolko hrdosti, ze by som s chlapom, ktoreho musim vyhrazkami donutit dat planovane dieta zapisat do RL nebola. Pre mna by ten chlap stratil uctu, aku by partner mal mat.
@natalka13 ja ti to vysvetlim a idem do toho uz s realnymi sumami. Garsonka(podla toho v akej lokalite) stoji od 30 do 35tis. Chceli sme neprerobenu za 30tis. Ja 15 hotovost, on 15 hypoteka(za rok splatena). Uz mame 30 tisic. Za dalsie 3 roky by sme boli schopni nasetrit ja cez 7 tisic a on neviem, ale urcite tiez tolko. Uz mame 45tisic po 4 rokoch. 2-izbak aj 3-izbak ma cca rovnaku cenu t.j. 60tis. Chyba nam 15 tisic. Na to sa vezme hypo spolu!!! a uz ostane doma na Slovensku. Tymto stylom to mame o dalsie 3- 4 roky splatene a sme za vodou. Chapes to? Vziat 100tisic naraz na 30 rokov, splatit 150tis a vziat 15 tisic je sakra rozdiel. Prepocitaj si kolko preplatis na urokoch a kolko casu ti to bude trvat.
@svetluska82 napisem ti IP.
Takze ak si ty schopna usetrit 600€ mesacne, mate na hypo a moze sa on vratit. V com vidis problem? Ak vies popri RD zarobit 1000v cistom klobuk dolu.
Problem bude v tom,ze jemu tento zivot vyhovuje.
@cecil36 ona mu uz tiez dohovarala, ze mamina place, nech sa nehadame a chvilu bol pokoj. Potom to zase zacalo. Ja ti neviem odpovedat preco to tak je, ale je to tak. K detom je dobry a ja sa snazim skryvat a nevysvetlovat dcere co sa medzi nami deje. Neklamem jej, len nemusi vediet vsetko. To je medzi nami dospelymi.
PS: Keby som silna, asi tu nepisem na kona a nepytam si radu.
@natalka13 coooo? Akych 600 mesacne?
@vymysleny_nick a tych 15 tisic je kde? To je suma, ktoru mas nasetrenu? Lebo si pisala, ze si mu dala tak cca 2000€ max. Ty vies mesacne usetrit z materskej a pripmu popri nej cca 200€? Tak to bud mas sakra dobre prijmy alebo vsetko financuje on.
@cecil36 Tych 15tisic sem neplet. To malo byt predcasne dedicstvo a vzdala by som sa naroku na matkin byt. Ano, dokazem usetrit aj viac ako 200e a nefinancuje vsetko on. On plati LEN byvanie. Preco by sa to nedalo??? Uz som tu pisala rozpis ako sa da usetrit a pekne si zit.
@vymysleny_nick aj hypo uver vies splatit rychlejsie... ;) ja uhradzam takymto tempom 200t a o chvilu mam pokoj.... vyriesili sme to takto, pretoze sa nam nechce stavat 3 roky, prerabat, alebo hore dole sa stahovat.. potrebujeme zariadit, byvat a pracovat ;) Vooobec sa nemusite fixovat na 30rokov a robit si vrasky z urokov za tych 30 rokov ;)
Inak ked vsetko utiahnes, on je nenormalny, a si v strese z celeho vztahu, podla teba ani malej neprospieva tak neviem na co cakas.. si sa uz mala zbalit. A podla tvojho planu zit. (Nic v zlom, ale rozculujes sa nad nim, trapi ta to a pritom riesenie mas... ).
@simca06022011 riesenie sice ma ale mozno sa jej nepoznava ;)
No zase nebudme take zle...je to sice cele zle od zaciatku, ale stalo sa. Teraz sa z toho musi ako-tak dostat.
Nie, ty pokial v banke uvedies ze majitel si ty tak drahy sa moze aj na hlavu postavit. Nema dispozicne pravo nema pristup k uctu. Ja som slobodna ale ako disponenta som dala mamu a to nebudem menit ani po svadbe. Aj ked sa niekedy vydam, moje financie budu moje. Okolo mna teda v mohom okoliu su chlapy ktorych zeny vyhodili a pri zoznameny prve otazky padaju kde robim-kde byvam atd. Sorry, ale zena si musi davat pozor v dnesnej dobe. Aj preto si ma vytocila ty lebo fakt bez uvazenia aj ked s dobrym umyslom si slepo verila a tak si skoncila s velkou 0.
@simca06022011 on ho rychlejsie nesplaca, to viem urcite. Ved nech si uz robi ako chce. Mna nastvalo to, ze mu bolo prednejsie lietat po bankach a obliadkach,, miesto toho aby ma vzal za ruku a dotiahol do poradne, nech mam svoj klud. Neplanujem mu prispievat na hypo a ani sa dat zapisat na LV. To moj pokoj v dusi nevyriesi. Uz sa to taha moc dlho...
Vaham, lebo dcera ho zboznuje. A aj preto, ze mi stale opakuje, ze vie kde robil chybu; vie, ze uprednostnil peniaze pred vztahom; vie, ze som s nim nestastna. Ze toto predtym nevidel a nevedel si predstavit ako sa citim. Az ked som mu uz vsetko vykricala(mala som dlllllhy monolog), ukazala, ze ho k zivotu nepotrebujem a rozisla sa s nim, otvorili sa mu oci. Tazko sa rozhodovat medzi rozumom a srdcom, lebo ho mam stale rada.
@lubkavargova1 dobre vediet do buducnosti. Len ci je to fakt pravda aj pravne. Na teba to sice sedi, lebo ty si si nasetrila este pred manzelstvom, no ja by som setrla uz pocas manzelstva. Na to sa vsetko opytam. Lenze svadbu aj tak nie. Za tychto okolnosti by to bola dalsia neuvazena hlupost.
Ja viem, ze som mu verila a bola som blba, len ked si to poviem ja a ked mi to napises ty, je to rozdiel. 😒 Zatial mam dobry plan, malo by to fungovat a casom netusim. Len ked mu zase zacnem slepo doverovat, poslem ti lopatu, dam ti moju adresu a prid mi prosim ta nou dat po čele. 😀
@vymysleny_nick oooooukej zena dohodnute! Taku ti capim ze aj hvizdocky uvidis 🙂 🙂 🙂
Ono pokial nemate vyriesene vztahove veci manzelstvo je na figu. Rozvod by ta vysiel drahsie zase. No nic, teraz ho nechaj naj chlapcatko zehli co sa da. Pises ze neni taky zly, tak snad sa zmoze este na nejaky restart vztahu. Peniaze mu nedavaj. Odkladaj si. Dievcata su dolezitejsie a aj ty.
@lubkavargova1 dakujem, mas to u mna. 😀
Chcem sa podakovat babam, ktore ma tu podrzali, aj tym, ktore kritizovali a vyhecovali ma k realnemu zmyslaniu. Tie, ktore ma tu urazali by sa mali uvedomit, ze zeny su tu realne a nie vymyslene bez citov.
Nie som sice este rozhodnuta, ci ostat alebo odist, no uz som ovela kludnejsia a diskusia splnila svoj ucel. 🙂 Este raz DAKUJEM!!!
Nečítala som ani jednu odpoveď, lebo ma to vie potom vytočiť ( niektoré reakcie) jednoznačne tvoj životný príbeh je veľmi polemizujúci ( preto to došlo na 22stranu🙂 ) ... mňa si vzal muž slobodný,bezdetný. Ja rozvedená s tromi deťmi... tiež som sa bála ako to bude finančne. Sme manzelia 4roky, máme spoločnú dcérku. Stará sa o nás všetkých. Prestala som riešiť financie ( pol roka po svadbe) a úplne sa to upokojilo. Je pravda, že riešime veľké rozhodnutia spoločne. Užívam si jeho lásku, ja mu dávam svoju a moji synovia ho tiež majú radi. To je podstatné. Financie vedia pokaziť veľa. ( ale aj vyriešiť veľa) každá minca má 2 strany... Prajem ti veľa síl to zvládnuť a rozhodnúť sa správne. Každý je strojcom svojho šťastia...
@vymysleny_nick Ahoj, ja ti rozumiem. Podla mna to je podraz je. Akoze ok mas pekny byt a nove auto, ale ak bez tvojho vedomia vybral uspory,tak to stoji za hadku. To co ma byt? On nerespektuje tvoj nazor na vec, rozhoduje sam. Si spoluvlastnikom bytu? Chces ho dat zapisat do RL? Chces s nim byt?
@vymysleny_nick reagujem na tvoj úvodný príspevok ...áno, podľa mňa je to zo strany tvojho partnera podraz....žiadna snaha...ak už v tom niekto vidí snahu, tak možno snahu o dokázanie, že ja som tu chlap a ja rozhodujem a rozkazujem ...už dávno by som bola preč od neho, čo na tom, že je dobrý, že má financie (teraz) ...ale vôbec ťa neberie ako svoju partnerku
dvaja ľudia, ktorí sú partneri (nemusia byť práve v manželskom zväzku) a majú dokonca aj spoločnú dcéru, sa majú aj tak správať ...
čítala som tu niekde, že vo vzťahu je vždy jeden, ktorý rozhoduje...niekde žena, niekde muž ...áno, je ...ale o podstatných veciach, a podľa mňa spoločné bývanie, spoločné financie, kúpa rodinného automobilu, organizácia spoločného života v súčasnosti, či budúcnosti, sú dosť podstatné veci - o tom nerozhoduje predsa človek sám a nasilu ...v rovnocennom vzťahu dvoch dospelých a musím to sem napísať - rozumných -ľudí by to malo fungovať takto – sadnúť si spolu, porozprávať sa na danú tému a vypočuť si názor aj toho druhého a diskutovať...ak ten tvoj príbeh otočím naopak ...dokážete si predstaviť, žeby partnerka sama rozhodla, že kúpi štvorizbák (a vezme si na byt hypotéku), v čase, keď sa s ňou muž práve nerozpráva, lebo sa pohádali kvôli tomu, že on chce, aby išli obaja do poradne, lebo si nemyslí, že je to medzi nimi ok, že netvoria rodinu, ale jeho žene sa to zdá nepodstatné? ... automaticky mi napadne otázka a mám pochybnosti...pre koho kupuje ten byt? ...ráta so mnou do budúcnosti? ...prečo nechce vedieť aj môj názor?...a už sa to nabaľuje ...
chápala by som to ako snahu partnera, že sa chce postarať o rodinu iba vtedy, ak by akceptoval aj môj názor a spolu by sme sa dohodli, čo ideme robiť ...podľa mňa je to istý druh psychického týrania, ak o dôležitých veciach v živote rodiny rozhoduje len jedna strana ...“ja som kúpil byt a ty sa tam nasťahuješ, ja som kúpil auto a ty sa v ňom budeš vozil (a top, ale nebudeš ho nikdy šoférovať...) a ja som rozhodol, že nebudem uvedený v rodnom liste ako otec nášho dieťaťa a ...speje to k tomu, že ja rozhodnem, kedy sa vrátim na Slovensko a ty - žena-buď ticho a môžeš byť rada, že ma máš...“ ...som to prehnala a vyhrotila...ale ...
no, musím sa priznať, že ako stará škola, stále si myslím, že možno keby ste sa najskôr vzali a potom riešili ostatné ... možno by si teraz riešila niečo iné ...dúfam, že nie rozvod, lebo mi obaja pripadáte trochu tvrdohlaví a akoby ste nedokázali robiť kompromisy, ale to je dosť dôležité v spoločnom partnerskom živote a ak chcete, aby partner vzal do úvahy aj názor toho druhého, musíte to hnať do krajnosti ...a „rozísť sa“ ... až potom sa vám obom otvoria oči a ste ochotní vnímať aj to, že ten druhý mal tiež v niečom pravdu, alebo že to nemyslel zle, aj keď to tak nakoniec vypálilo ...
@renka40 ahoj. Ty jedina si v rovnakej situacii, v akej som bola aj ja. Zaujimal by ma tvoj nazor na reakciu mojho priatela. Co podla teba chcel dokazat tym, ked povedal, ze ja a moja dcera sa dostaneme k spolocnemu bytu ako slepe kura k zrnu? Na tejto strane 8.3. o 08:45 som napisala prispevok aky sme mali povodny plan. Cize 50:50 financne. Pripadne sa prosim spytaj aj tvojho muza, ze keby toto vypustil z ust, ake by mal na to dovody. Moc by si mi tym pomohla. 🙂
@trdelnik234 ahoj. Na RL uz je. Na 9. strane som to vysvetlila. Tazko odpovedat, lebo ho beriem ako nevypocitatelneho cloveka. Na jednej strane je uzasny otec a partner, na druhej ma psychicky nici a robi podrazy.
@ivett1 az na posledny odsek su to moje slova. Vies, nebrali sme sa z nejakeho dovodu a o tvrdohkavosti z mojej strany tiez nejde. Vzdy som mu ustupovala pre "pokoj v rodine". No v tomto sa uz nedalo. Sama som zvedava ako to nakoniec dopadne. V podstate nemam co stratit. 🙂
@natalka13 nechapem co si tymto chcela povedat. Citujem "aha sorry to mi uslo, no ked on vie usetrit viac aj tak to vychadza v poho na splatku hypo, ak nie na 4i tak na 3i."
@vymysleny_nick ako sa dari? Trosku lepsie? 🙂
@lubkavargova1 ahoj. 🙂 Citim sa super, nasla som si konicek a vsetku energiu vybijam tam. 😀 Zacala som sa o seba starat, venovat sa viac detom ako jemu...
On sa tiez neskutocne zmenil, stale si sype popol na hlavu a vnima uz veci, ktore robil a ani ja som nevedela, ze by to mal byt akoze problem. Ze si ma malo vsimal a bla bla. Proste veci, ktore mi ani nevadili, ze robil/ nerobil.
Zajtra ma prist a hned ako pride, musim utekat na brigadu, takze som zvedava ako budeme komunikovat. Ma vraj s nami nejake plany na cely tyzden. Necham sa prekvapit. 🙂
@vymysleny_nick nooooo super 🙂 🙂 Mocno drzim palceky. Tesim sa z teba a z pokroku. Parada 🙂 A tak aj komunikacia bude a pekne pekne ze dbas o seba. Posielam koooopec pozitivnej energie 🙂

@vymysleny_nick ale to ze zobral hypo vobec neznamena ze musi byt 30 rokov v zahranici. Keby sa na to tak vsetci pozerali tak sa hada polovica Slovenska. Mozno casom dostane ponuku na SK. Inak ak ho takto jazdis tak sa necudujem ze chce byt v zahranici.....asi mu vadis aj ty a tvoje reci. Mozno si najde inu a ty sa konecne oslobodis a on ziska obdiv a mozno mu v tom tiez brania city k detom.