Ja vidím zradu a ostatní snahu
Ahojte. Som tu aj pod inym nickom, ale nechcem to pod nim rozoberat. Tento som si zalozila uz davnejsie, lebo ako inak, si neviem spravit sama poriadok a usporiadat myslienky.
Mam priatela(nie sme manzelia). Uz sme si presli kadecim, ale ako to mame teraz, to nebyva ani v tej najprepracovanejsej telenovele alebo v najhorsom sne. A JA NEVIEM UZ CO ROBIT!!!
Takze ja som bola rozvedena a s dcerou, on bezdetny-pracuje v zahranici(mesiac vonku, tyzden doma). Sme spolu viac ako 3 roky, po 1r zacala tema byvanie a babo. Bavili sme sa o spolocnom byvani, ako by sme to spravili, aby sme boli na LV spolocne, kedze nie sme manzelia a zacali sme sa snazit o babo.. Vtedy sa to zacalo. Zacal byt hnusny, robil veci, ktore ma vytacali(problemom boli len hadky, tvrdohlavost). Snazila som sa byt kludna, ale... Pri jednej z hadok som potratila, vtedy som si povedala dost a ziadne dieta, kym sa nedame dokopy a nevyriesime si vztah. Navrhovala som poradnu, nech nas objedna, aby som videla, ze o nas bojuje. Nestalo sa. Fungovali sme ako-tak dalej, len bez planovania babatka. Otehotnela som a zase rovnaky kolotoc. Mala sa narodila(nedali sme ho na RL, kvoli hypo) a zdalo sa, ze sa vsetko ukludnilo. Asi po 1,5 mesiaci vybral spolocne uspory(mojich penazi tam bolo menej ako jeho), vyplatil si uver, ktory mal este z byvaleho vztahu, aby mal cisty uverovy register a mohol si vziat hypoteku na ten planovany spolocny byt. Zislila som to az neskor: 1-2 mesiace po vybrati. Nechapala som ako si to mohol dovolit, ani mi to len neoznamit. Odpoved: Ved to bolo pre nas a boli sme pohadani, potom som zabudol.. Vysvetlila som mu, ze toto sa v rodine nerobi, aj ked to bolo s dobrym umyslom. Zase o nejaky mesiac sme zacali preberat ako sa moj ex nedostane k bytu v pripade mojej smrti. Chceli sme to nejak osetrit. No cim viac sme sa o tom bavili, tym viac vychadzali na povrch nezhody a veta: Ty sa dostanes k bytu ako slepe kura k zrnu a cez teba tvoja dcera. Lebo moja dcera v pripade smrti nas vsetkych dostane polovicu priatelovho majetku cez svoju matku(mna) a este aj decstvo po svojom otcovi. To sa mu zdalo byt neferove voci biologickej dcere. Ale vraj mu to nevadi, len na to poukazal. Darmo som mu vysvetlovala, ze kazda dostane 100% po svojom otcovi a po mne 50%. Na vysvetlenie, financne sme mali ist do bytu 50:50. Po tychto veciach sa to vo mne zlomilo a trvala som na poradni. Bud poradna alebo nebude poradna, ale ani nebude byt. Volal ma na obhliadky, nesla som. Trvam na poradni!!!
Cely tyzden lietal kade-tade, obcas aj s mojou dcerou. Ta za mnou nadsene dobehla, ze moj uzasny priatel ide kupovat auto. Velke a rodinne, uz ho boli pozriet.. Nevadi, nezaujima ma ziadne auto. PORADNA!!!!
Odisiel na mesiac do zahranicia a po mesiaci mi oznamil "krasnu" novinku. On kupil nove auto a byt, este par formalit a mozeme sa stahovat. Ja ani neviem ako pokracovat, jedine tak, ze sme mali spolu kupovat garzonku(kedze tam byvam len ja s detmi, tak nam to vyhovovalo a on je stale prec) a miesto toho kupil on byt 4 izbovy o 3x drahsi ako bolo v plane bez upozornenia a sam. Nechcela som tam ist byvat, bola som nestastna ako toto mohol spravit. Obist ma a este cakat, ze to bude medzi nami OK. Nevedela som mu vysvetlit, ze v tom byte som cudzia, nemam uspory, nemam istotu vo vztahu a ked sa k nemu nastahujem, nebudem sa mat uz kam vratit(mali sme prenajom u znamej“takmer zadarmo“)!!! Nevedel to pochopit, tak sme "zbuchali" problem a poslali na MK, nech mu to baby vysvetlia. Tam sa to otocilo proti mne a vsetky sa na mna vrhli ako osy. Aka som zlatokopka, riesim len peniaze a ked som chcela vacsi byt, mam byt spokojna a drzat hubu, ved on nas zabezpecil, on sa snazil, ja som mu len vsetko kazila. To som sice neuznala, lebo zabezpecil byvanie, nie buducnost, ale aj byvanie, ktore sme nechceli. Naco su nam 4 izby? Kde je moj nazor a rozhodnutie, ci chcem? A ako zabezpecil, ked ani jeho biodcera by nic nedostala- stale nebol na RL a bla bla bla, ale zacala som o sebe pochybovat, ved mozno maju baby na MK pravdu a pozeram sa len na financie. Pojdeme do bytu a uz konecne dosiahnem co chcem. POKOJ VO VZTAHU! Nastahovali sme sa s tym, ze uz v novom byte sa budu riesit problemy vo vztahu..
Zeny, ja som taka blba... V auguste sa kupil byt, teraz je skoro marec a boli sme na poradni? Neboli! Necitim sa tu vobec doma, nenavidim to tu. Hrame sa na to, ze sa nic nedeje.
Jedine pozitivum je, ze uz nedavam vsetky peniaze jemu ako niekedy. Po tomto vsetkom si setrim sama a ziadnu spolocnu kasu neakceptujem. Ked uz budem mat za ritou vlastny byt, hadam budem schopna odpustit tento podraz. Ale co so vztahom? To je priorita. Od vtedy sa stale hadame, chvilu je pokoj a potom zase peklo. Casto sa rozoberal aj rozchod. Boli sme na sedeni- nieco ako poradna, ktoru som objednala ja, ale kazdy sam, potom sme mali ist spolu. Nesli sme, ked chcem, nech tam idem este ja a on postrazi deti. A aj tam chodim sama. Toto vsetko su pre mna znaky, ze ma nema rad, ze kasle na vztah a pred par dnami(po dalsej hadke) som sa s nim rozisla. Teraz prosi, ze uz vsetko vie ako som to myslela, ze uz chape co som celu tu dobu chcela, ze to mame este urovnat a nemoze to takto skoncit. Priznal si vsetky chyby a keby vedel, ze to takto dopadne, nikdy by to nespravil. On je v podstate dobry clovek a keby nebolo tej jeho blbej panovacnej povahy a "schopnosti" rozhodovat sa sam, je super muz.. A hlavne super otec. Mam pravo ho odstavit od deti a jednoducho odist?
Financie uz neriesim, baby uz zabezpecene mam a jedine co ma tazi je, ze sa nenaplnila moja tuzba po spolocnej rodine. Rodine, ktora spolu rozhoduje, ktora sa respektuje, ktora sa lubi a chrani a ktora sa nepodraza. Ako sa da zit s takymito rozdielnymi povahami? Ako sa da zit s pocitom, ze co vyvedie nabuduce? Preco tam ja vidim znaky, ze nas podviedol a ostatni vidia jeho snahu?
Ja ani neviem, ci cakam, ze mi date nejaku iskierku nadeje, ze on je ten dobry alebo mi zlozite ruzove okuliare aka som sprosta... Len som sa musela uz konecne vykecat, aby to so mna opadlo.
Ospravedlnuje sa, ze je toho tak vela, ale ten naval myslienook musel ist von. ☹
@vymysleny_nick niejeto ani zrada a ani zabezpenie-skor riadna sebeckost.. kupa bytu,auta a podobne veci su vazne rozhodnutia a mali by sa riesi spolocne.. ak ste na niecom boli dohodnuty(mensi byt etc) a on v podstate za tvojim chrbtom sa zadlzi dozivotne a kupi nieco ine co si ani nechcela je z jeho strany riadny podraz a dokazal akurat tak ze je nedozrety na rodinu.. rodina nieje len spravit dieta ale i rozumiet si s partnerkou mat spolocne rozhodnutia zaujmi a tesit sa jeden na druheho... vy mate vazny problem a podla mna on to nebude chciet zmenit uz len z dovodu ze odmietol poradnu... ty kym bude prec si sprav pre a proti a ci ho vobec este lubis ak nie.. zbal sa a odid .. to ze jemu ostane pozicka je hold nasledok zbrkleho rozhodnutia a neh si nesie nasledky on ...
@mima4 VACSINA? podla mna vobec
@vymysleny_nick neviem co vsetko ti tu na 7 stranách popísali ale ja ten podraz vidim, vidim to ze si prišla o peniaze (ktorými splatil starý uver) a vidim ze aj ked si v 4 izbovom byte tak mas akurát dve deti (z toho jedno nemá otca v RL) a holú rit. Bohužiaľ. Vyhodiť ta môže kedykoľvek a ani alimenty na dieta nedostaneš. V prvom rade by som trvala na zapísaní otca do RL a na stanovení alimentov. Do bytu a spoločného života s ním by som nevrazila uz ani cent. Byt ktorý sa teraz spláca je/bude výhradne jeho, nie je dôvod aby si mu to uľahčovala. Šetri si peniaze do buducnosti aby si mala aspon na pol roka slušného samostatného života ak ho raz prestaneš aj s detmi baviť.
ja vôbec ale že vôbec nepochopím, ako sa toto môže stať jednej dospelej žene, ktorá má za sebou už jeden neúspešný vzťah a so sebou dieťa z toho vzťahu, za ktoré by mala byť zodpovedná. nielen finančne, ale hlavne, ak už hľadá nového partnera, tak v prvom rade s ohľadom na svoje dieťa. to akože toto prelietavanie zo vzťahov do vzťahov všetky deti, ktoré v tomto musia žiť, berú normálne? si myslíš, že deti sú splachovacie? vyberieš si partnera, s ktorým sa hádaš a to dieťa je hluché, slepé, nevníma, nemá city??
prečo ste sa nevzali?? hypo? to čo ste prachy a byt povýšili nad vzťah? dnes hypo dostávajú rodiny s deťmi...robila si, robil on, mala si jedno dieťa...pekne hypo spolu...akože vám spolu nevyšla? a jemu samému zrazu áno? skúsim iné banky, mala si stavebko, možností xyz
po hádke si potratila...ako ďakujem pekne...dala by som si pauzu od tehotenstva a riešila si vzťah a bývanie. tikali ti biologické hodiny, že si sa tak hrnula do dieťaťa?
4 izbák, načo? hypo dostal na tak veľký byt? vyšlo by vám spolu na menší....
má ťa za debila? nechce na RL, aby dal obom deťom rovnako? 😅 naozaj? veriť tomu, ako veľmi myslí na cudzie (tvoje) dieťa, ak ho nezaujíma vlastná krv, je nonsens.
využil ťa. robíš mu tú vysnívanú "rodinu", má akože aj svoje dieťa, staráš sa mu o byt a v tvojom závetrí sa dobre zabezpečil. CHLAP ako sa patrí 😝 závidím....
tak veľké veci, ako kúpa bytu a auta, sa riešia v PARTNERSTVE spolu...vy nemáte partnerstvo, ani nič
čo si spravila? odišla. a to tvoje prvé dieťa ešte koľko zmien v svojom živote má zažiť? pýtam sa znova, ono je splachovacie?
jediné, čo teraz môžeš riešiť, je zápis do RL. a hneď. a potom si trieskaj hlavu, kam si sa to s deťmi dostala.
prepáč, ale toto je fakt celé zle a žitie z opačného konca. inak to dopadnúť ani nemohlo.
Inak rada by som si prečítala aj pôvodnú diskusiu,kde sa to teda riešilo a vyšla z toho jeho snaha.
@vymysleny_nick vo vsetkom s tebou suhlasim!!!takto to v rodine nefunguje...on vyberie uspory,kupi auto,kupi 4izb.byt...bez toho,aby ti to vopred povedal..podla toho,co pises,si rozumna baba...on si asi potrebuje nieco dokazovat..ja som rozvedena a mam syna,teraz mam noveho partnera, mame novy spolocny dom,ale o vsetkom sme rozhodovali spolu,a veru by ma riadne nastvalo,keby niečo riesil poza moj chrbat...partneri by mali byt rovnocenni.. Drzim palce, nech to vyriesite ;)
@vladinka to je pekné,že s ňou súhlasíš. Ale ak sa jednalo o zápis do rl tak musela súhlasiť s jeho návrhom. Mne tam vychádza,že jej vtedy nič nevadilo,pristúpila na vela vecí. V mene lásky. A teraz sa zobudila a nestačí sa čudovať.
@sissmiss @arwen88 @loooginexistuje viete, ja ho nutit nechcem. Neriesi, tak co. Jemu sa to vrati. Hypo, byt, leasing a auto si vedel vybavit a poriesit spokojnu rodinu a buducnost svojho dietata uz nie? Teraz to uz vidim, ze mu je to vsetko prednejsie ako my, ale predtym som to nemala ako vediet. Nic tomu nenasvedcovalo. Ziadny naznak, bol uplne normalny.
@simcika fakt taky nebol. Nemyslela som si, ze je dokonaly(aj ked pre mna bol), ale je uplne iny. S byvalou normalne komunikoval, nikdy nic zle na nu nepovedal. chcela sa stretnut, nemal problem. Radost vie urobit. Skor je na take drahsie napady ako tie blaznive zo srdca ako ja. Ale zase vie aj prekvapit v tom zlom slova zmysle. Napr moje posledne narodky zaspal a este ma zdrbal, ze dole revem a nesla som ho ohlasit(za okolnosti akych odisiel som nemala chut ist za nim). Je to na strasne dlho a neda sa vsetko vypisovat.
@stolvertka keby sa stane nieco mne, financne su deti zabezpecene. Obidve by asi nedostal. Otec prvej by to asi nedovolil(aj ked postarat sa nevie ani sam o seba). Neviem, preco ti to tak pripada, ze keby to spravim ja... Ja som ho uz mohla obist, otec mi chcel prepisat pozemok. Poradila som sa s priatelom a odmietli sme. Chceli sme byt a maly, tam kde chceme my. Mohla som to dat napisat na seba a ani nemusel vediet, ale to ma ani nenapadlo. Ved bol moj dozivotny, tak preco?
@liaka svadbu nechcem ja. Nam to nefunguje. A teraz, ked chcem, aby som nieco nechala dievcatam, si ho vziat ani nemozem.
@oslo1 celu dobu pisem, ze sme mali velke plany. Len ked sa zmenila situacia, zmenili sa aj plany. Ja som nemohla tusit, ze zacne robit problemy. Zacalo to, ked som bola tehotna.
@moni244 ano, presne toto som chcela. Dakujem.
@timea7 Mozno to vyznie blbo, ale nie. Radili sme sa v dolezitych veciach, ked sme mali rozdielny nazor, preberali to zo vsetkych svetovych stran, az sme dospeli k rozhodnutiu a kompromisu.
To auto ma na leasing.
@malabiba ja neriesim to. Uz to tu opakujem xy-krat. Placem za garzonkou, lebo to bol povodny plan. Keby sa cokolvek stane, mame uz byt, aj ked maly, ale nas a nikto nas nevyhodi. No a teraz sa o nu snazim presne pre to iste. Ak ma raz vyhodi, mam kde ist. Odkial mas, ze ja som vedela, ze chce kupit byt? On mi to nepovedal, tak ako som to mala vediet? A on o tom vie, ze si setrim bokom, ja mu za chrbtom nic nerobim. A este preco si tak malo doverujem, ze ma vykopne? Lebo porobil uz viac veci, ktore som necakala. Nema hranice a tym padom nemam na vyber. Aj keby ma priamo nevyhodi on, ale aspon budem mat kam odist.
@ukulela ja vysvetlujem, ze nemozem s nim zit ako doteraz(davat mu prachy do spolocnej kasy), lebo budeme bezdomovci. A tak isto riesim, ze ked uz chce zabezpecit ako tu pisete, tak preco nic nerobi, aby sa to osetrilo? Takto ako to je, dostanu len jeho rodicia! A NEDA SA MU TO VYSVETLIT, LEBO ON SA NECHYSTA UMRIET!!! A tvoje po druhe: povodny plan bol garzonka, o rok, 2, 3, 4 to je jedno kolko rokov vacsi byt. Nezadlzovat sa na hypoteke. Vzdy len predat a kupit vacsi, pripadne minimalny uver. Lebo, keby sa nieco stane mne alebo jemu, byt bude splateny a v OV.
@vymysleny_nick ja som to o sude a RL pisala ironicky, ze to uz je teda super postup a urcite vyriesi vsetky vase vztahove problemy...ak budes otcovstvo riesit sudne, tak to uz vztah mat nebudete, tak ani problemy s nim spojene.
Aky je to inak chlap? Lubis ho?
@vymysleny_nick dobre, proste sme ti tu poradili z kazdej strany, akosi ziadna rada sa ti nepaci, ty nemienis robit nic, vsetko chces nechat po starom, tak to uzavrime, komu niet rady, niet mu pomoci. Co ine ti este mame radit? Ides riesit aspon ten rodny list, ci ani k tomu sa nemas?
"A nedá sa mu to vysvetliť,lebo on sa nechystá umrieť"
Fakt neschopný a neochotný chlap. Kopni ho.
🙂 🙂 🙂
@vymysleny_nick mne to pripadá tak, že tvoj priateľ si jednoducho zariadil život po svojom. ty si podľa neho "trucovala" a tak sa zariadil podľa seba. trošku nechapem to nezapísanie dieťaťa do RL, bonitu pri hypo maju ženatí muži lepšiu ako slobodní, lebo je väčší predpoklad že budú splácať úver, sú usadení, majú zodpovednosť (rodinu) viac im záleží na stálom príjme, atď. To je už samozrejme irelevantné, ale to, že nechce zapísať dieťa ani teraz už vnímam ako vypočítavosť. Reči že nechce ukrátiť tvoju dcéru sú už vymyslené bludy. V tvojom prípade by som tak ako ti tu radia viacere predomnou vyriešila hlavne to otcovstvo dcere - a povedala mu, že kedže ti na tom záleží, tak na tom trváš, a ak on nesúhlasí, tak necháš aby o tom rozhodol súd. Urobila by som to, podala by som na súd žiadosť o určenie otcovstva. Každé dieťa má právo na matku aj otca.
Čo sa týka ostatného, sama píšeš, že tebou vložené financie do bytu neľutuješ ani neriešiš. Tak potom si asi treba zvážiť len to, či s ním chceš pokračovať vo vzťahu alebo nie. Ak áno, žiť môžete spolu aj v byte, ktorý nie je na teba písaný. Daj si tam trvalé bydlisko a myslím že po nejakom čase ťa beztak odtiaľ nik vyhodiť nemôže, pretože už len to že v ňom bývate ako druh a družka a máš tam trvalý pobyt tak pokiaľ si dobre pamätám, máš právo tam zostať (ak nemáš iné možnosti bývania) Ale to si over v zákone, lebo detailne si to už nepamätám. Ale beztak - dediť bude vaše spoločné dieťa, nik iný.
Takže aby som to zhrnula, pre mna by bolo najdôležitejšie usporiadať si myšlienky a rozhodnúť sa, či s ním chceš zostať alebo nie. A to už musíš zistiť sama. Lebo síce urobil čo urobil, ale ak by mal inak dobré vlastnosti a vyhovoval by ti po iných stránkach, tak by som to zvážila. Mimochodom, on si priznal, že nepostupoval správne?
No a ešte taká posledná vec: naozaj je ten byt taký o ničom, že si v nom denne plakala a dodnes si naň nezvykla? Či to len preto, že ho vybral sam, bez tvojho vedomia? Nedá sa naň zvyknúť?
Zas nechapem trosku ani vymysleny nick, lebo ona chcela garzonku pre 4 ludi nech kupia a potom sa uvidi...4 ludia v garzonke, dve male deti a dvaja dospely, ziadne sukromie a priestor...urcite by som ako muz nesuhlasila, ked uz, aspon dvojizbovy byt. Cize v tomto chapem aj jeho, ze sa mu jej napady zdali byt neprimerane a nechcel ich prijat. Samozrejme nemusel hned stvorizbak, aj ked do buducna to nie je zle riesenie, len este to poriesit nejako pravne. Ale celkovo mi zakladatelka pride ako dost nevyrovnana a nerozhodna osoba.
@silaviat on to praveze berie tak, ze ja som ta nevdacnica. Ved on sa pre nas zadlzil a bude splacat 30 rokov, tak preco nie som spokojna? Nevidi to vsetko co sa deje okolo. Jemu sa neda vysvetlit ako to v skutocnosti je.
@tykat presne to robim. Dakujem.
@macamac nechapes, ze tam nebol ziadny naznak? Ziadna lakomost, ziadna sebeckost. Zacalo to ked som otehotnela a preto som chcela poradnu. Jemu samemu uz dali hypo, lebo si vyplatil uver co mal. Stavebko mam, ale preco sa to pytas mna, ked on ma obisiel? Mali sme to naplanovane ako na to, len sme zacali mat problemy. Za tych oholnosti ist spolu do hypoteky je samovrazda, preto ta poradna. Po potrate som dieta nechcela, musela som vysadit HAK a stalo sa. S tym 4-izbakom sa zase obracias na zlu osobu. On to riesil a ja som o tom nevedela. Vazne neviem preco utocis. V uvodnom prispevku pisem, ze jedine co ma pri nom momentalne drzi, su deti. Ako otec je uzasny. Preco by som moje deti povazovala za splachovacie? Tesi ta to? Ja som neodisla, som v tom debilnom byte, ktory nenavidim a som tu len kvoli detom a jemu, lebo si to zelal a sluboval, ze poriesime vztah!
@vladinka dakujem. 🙂
@anatalia77 ake v mene lasky a na jeho navrhy? Bolo to riesenie ako na 100% dostane hypoteku. To, ze nebude na RL bolo dobre pre nas vsetkych.
@vymysleny_nick ako otec je uzasny konkretne v com? Mesiac je prec a tyzden s nimi robi co?
@vymysleny_nick ja som neútočila na teba, prepáč 🙂 viem, že to tak vyznelo 😉
mňa vytočil v podstate on 😀 a teda aj ty, tvojimi rozhodnutiami ( niektorými)
jednoducho, nedaj sa tu ovplyvniť rečami, že si zlatokopka, nevďačná a neviem čo. nie si.
momentálne - i keď neskoro- sa na to pozeráš triezvo. kopec vecí spravil chlapec cez čiaru a pokračuje v tom. ja som čítala všetko a pozorne, viem, že si nechcela veľký byt, viem, že ťa obišiel...to by bolo pre mňa s dôverou v pr.eli
a písala si tu, že si odišla a on zrazu chce riešiť veci....tak odišla či neodišla?
@argyro nejde o bonitu ale o vysku prijimu. Ked beries hypo tak uvadzas vsetko, zenu, pocet deti, ine zavazky. Na deti je nejaka suma ktoru mu odcitaju z mesacneho platu, maju na to asi tabulky, nieco rataju ze mu musi zostat na zivobytie a po odratani vsetkeho tohto sa skuma ci mu zostane suma na splacanie hypo.
@vymysleny_nick a to, že nebol na RL, bolo dobre pre nás všetkých 😕
omyl!!
to nemôže byť dobre. prečo si hneď vtedy nemyslela na to, že môže na druhý deň umrieť? a čo sirotské? a dedičstvo? prečo na to myslíš teraz?
nebyť na RL, ak spolu s otcom dieťaťa žiješ, nepochopím. fakt nie.
nech udáš akýkoľvek dôvod.
@vymysleny_nick tak ako ona poza tvoj chrbat teba obisiel s bytom autom a apodobne abid i ty jeho a zajdi na sud a podaj o zapis do rodneho listu ... na tom trvaj lebo on to ma dobre premyslene takto aspon jeho dcera bude at daco ak by ste sa nahodou rozisli snad by ju nevidedil ... a ked uvidi ze nielen vypravas ale i konas mozn pristupi i na tu poradnu
"To, ze nebude na RL bolo dobre pre nas vsetkych." ..hlavne pre to dieťa,že?
Čo ti radia na tej poradni?
@vymysleny_nick v konečnom dôsledku to bolo dobré prenho ako tak čítam tvoje vysvetlovanie. A v debilnom byte si kvôli detom,lebo on si to tak želal a sluboval.
No desím sa,ak si bude želať,aby si si vyholila hlavu. Potom sa nezabudni sťažovať,že to vlastne nie je až tak výhodné byť holohlavá
@vymysleny_nick ak ho lubis tak ustup. Ako sa skoncil prvy vztah? Nie pre tvoju tvrdohlavost? Ustup, objim ho, povedz ze ho lubis, ze to nebudes par mesiacov riesit, nebudete sa o tom rozpravat, ale ze nech si to aj on premysli a za tri mesiace dajme tomu sa k tomu vratite a doriesite to. Zatial si lepsie rozmyslis co chces, co nechces a potom by ste to mali uz nejako posunut dalej...niekam
@vymysleny_nick precitala som si cely tvoj prispevok a aj zopar odpovedi a ostala som s otvorenou pusou... Ako damy spamatajte sa, najprv si riesim vztah a az potom byvanie. Naco budem v 4-izbaku sama s dvoma detmi a chlapom ktory mi vyvreskuje ze dcera z prveho manzelstva dostane viac ako nasa spolocna dcera ktoru som nepriznal. Nepaci sa mi vobec toto jeho spravanie, ak sa chce hrat na rodinu tak nech sa podla toho aj sprava, tam uz nie je len ON. V rodine sa problemy, starosti, radosti spolu riesia, zdielaju a nie hra SOLO. Ani sa nedivim ze si s nim vyrazila dvere. Problem bude asi v tom ze je zvyknuty na samostatny zivot a podla toho sa aj sprava...
@sissmiss lubim, ale bojim sa ho. Jeho zmyslania, jeho reakcii a blbosti, ktore povyvadzal a este si za nimi aj stoji. Teda teraz uz 3 dni nie.
@mamulka211 Ale ved RL jasne. To som mu uz nedala na vyber a kvoli tomu bola aj naposledy hadka. Dokonca som si dovolila mu vyhrozit, ze ked nepojde, ide to cez sud. A ake ine rady?
@argyro presne tak. On sa zariadil podla seba, ked som cukla a podla neho nespravil nic zle. Jednoducho nam radili, aby nemal deti a preto sme to taktoo riesili. S tym trvalym bydliskom to nic neriesi, to zrusi kedykolvek ako majitel bytu. On uz teraz 3 dni vie, ze nepostupoval spravne. Pred 3mi dnami som mu povedala, ze je koniec a este zvazim kedy a ci sa stahujeme. neche aby sme odisli. No a ten byt je prerobeny, ale mne je odporny. Asi psychika..
@mamulka211 my sme 2 deti a ja. On pracuje mimo, takze s nami zije len tyzden. A nebol to moj napad kriste!!!! Bol to nas napad!!! Ja som namietky nemala.
však ok,neriešim rl kvôli hypo. Ale len čo je to poriešené tak to napravím.
Nemala si na to pristúpiť.

@sasa1310 suhlas, ja som na zaciatku ejto temy par raz uz prispela a rovnako som sa jej pytala, ze ci sa nepoucival z minuleho vztahu..,mne to cele pripada take....neviem ako ju vnimat, ma uz jedno dieta, ide po roku do dalsieho co dnes rok niekoho poznat je nic, lebo ludia aj po 10 tokoch pridu, ze nic z toho, nic neporiesene....to je vzdy tazko radit...no predpokladam, ze ako vacsina tem len rozviri debatu, ale ona si vela z toho k srdcu nevezme....