icon

Je bezpečné požičiavať auto čerstvému vodičovi?

9. sep 2024

Boli sme cez vikend na svadbe.Moj muz je opitý ešte aj dnes.Soferovat by nemohol.No a pozical naše auto 18 ročnému synovi,s čerstvým vodičákom.So mnou sa neporadil.Nie som z toho nadšená.Mlady hned sa siel vyvážať a hneď aj s frajerkou.😡Take nervyyyy mám.Je tu niekto komu by to rovnako prekážalo?Niekto kto chápe, že dať auto neskusenemu chlapcovi je krok vedľa?

fairyy
9. sep 2024

autorka akoze okrem.strhnutia volantu, co.ine vies urobit pod.dohladom.v tom aute?

autor
9. sep 2024

@lonely66 nechces rovno aj ridny list a kartičku poistenca, alebo mena krstnych rodičov? Celý rodokmeň?

autor
9. sep 2024

@ivik4 nemusel by cusat,ale ani hukat.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
tomika
9. sep 2024

Je to iba manželov syn?
Ty si macocha?Lebo sa tak správaš.

biba_18
9. sep 2024

@pribinak mne synátor raz keď ma viezol: tuto na dosku ti nabudúce nalepím veľký papier a na ňom že nerozprávaj na vodiča!! 😂

autor
9. sep 2024

@tomika kurník toto je normálne ze asi omyl toto fórum!!!Moje decko!!! Moje dospelé decko,si vzalo auto.Vodicak dostal v piatok!!! Skúsenosti so soferovanim má len z autoškoly.Tak ozaj sorry ze sa o neho bojím!😡

minenkak
9. sep 2024

Tak sa neboj,aj skúsení šoféri majú búračky

autor
9. sep 2024

@lonely66 tak klobúk dolu pred takou skvelou mamičkou ako si ty.

veronika33
9. sep 2024

mne by to tiež prekážalo, aj mužové, aj synové správanie

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nelca84
9. sep 2024

a co presne si od tejto diskusie ocakavala? ze budeme na syna nadavat, ze ta budeme este viac hecovat? alebo co vlastne? ok, bojis sa, ale spravas sa skor ako psychopat, nez ako matka ktora sa boji o dieta...

autor
9. sep 2024

@lonely66 nie predstáv si ze nie.A ak myslíš že áno,tak zjavne az taká skvelá v odhadovani situácií nebudeš.

ptvw
9. sep 2024

Ja ta úplne chápem tiež by som mala nervy, a veľmi rýchlo by tu všetky vykrikovali keby nejake 18 ročné deti ktoré majú vodicak 2 dní aj s cestou spôsobili možno aj smrteľnú nehodu nedajbože ich rodinám ze kde boli rodicia prečo ho nechali samého s frajerkou a ďalšie tie perly ktoré často čítam keď nehodu spôsobia mladí ludia ktorí majú vodicak par dni a skúsenosti len z autoskoly

doriiis
9. sep 2024

Rozdiel medzi tebou a tvojim manželom je v jednej veci On vášmu synovi verí.Ty nie.
Volať 18 ročnému,nech ide domov? Vieš o tom,že keby sa teraz rozhodne,že už nikdy viac nedôjde domov tak nemusí,že?

autor
9. sep 2024

@nelca84 preco by tu mal niekto na niekoho nadávať?Pytala som sa,ci je tu niekto kto chápe, že dať auto neskusenemu chlapcovi s čerstvým vodičákom krok vedľa.Odkial si nabrala tie tvoje otázky?

pribinak
9. sep 2024

@biba_18 svätá pravda

sticker
autor
9. sep 2024

@doriiis ano viem.A co?

doriiis
9. sep 2024

No nič....ja len tak.Ze takýmto správaním dosiahnes akurát tak to

autor
9. sep 2024

@ptvw tak aspon niekto...aspon jeden komentár čo konečne chápe o co mne ide.Okrem toho ze som psychopat, macocha a ci mam hladinku.

tamitamitami
9. sep 2024

Robíš veľkú drámu z normálnej veci.....muž požičal auto synovi ktorý má vodičák a aj vek na to aby si za volant sadol sám.
Ale teda ty si najlepšie poznáš dieťa....ak je to normálny, zodpovedný chlapec tak v tom nevidím problém veď zdokonaliť sa musí a najlepšie sám.
Ak je syn nezodpovedný frajer ktorý sa rád predvádza a je ti jasné že na ceste bude robiť bordel tak tvoj hnev chápem.

minenkak
9. sep 2024

Ale tu asi každý chápe ,že sa bojíš ,že by sa mohli niečo stať,ale nikto nechápe prečo robíš z toho také haló

nelca84
9. sep 2024

z tvojich reakcií... drviva vacsina ti pise, ze mas synovi viac verit, ale ty si cim dalej, tym viac nervnejsia. A vies, ze vykricniky v tvojich odpovediach znamenaju, ze kricis na toho, komu odpovedas? to sa ti zda normalne?

ptvw
9. sep 2024

Ja normálne zasnem aké sú tu všetky zrazu benevolentne 🤣 až mi to do hlavy nejde ... nabudúce nekompromisna dohoda ze kľúče dostane po par jazdách s otcom 🙂

minenkak
9. sep 2024

Však daj si app na sledovanie syna do mobilu a budeš vždy vedieť kde je

jana_eyre_2
9. sep 2024

Mne sa strašne páči ako to poňala moja neter.. urobila si vodičák čerstvo na 18tku, kúpila si lacné, malé autíčko.. a každý deň, poctivo odvtedy jazdí.. sama si vyriešila prepis, všetko vykomunikovala, vau - šikovná mladá žena do sveta.. takto by som chcela aby raz moje deti boli samostatne a ja budem na nich hrdá, nebudem ich držať na krátko..

autor
9. sep 2024

@nelca84 ano?A otázniky znamenajú co?Dakujem za vysvetlenie.A výkričníky v mojich odpoveduach ponimam ako zdôraznenie.Co ty na to?Hm?

nelca84
9. sep 2024

ze by si sa fakt mala ukludnit, my sme ti nic neurobili, akurat nezdielame tvoje "nervyyyyy"

autor
9. sep 2024

@nelca84 to znamenajú otázniky?

nelca84
9. sep 2024

nie, otaznik znamena otazku, inak si v poriadku?