icon

Je čas na vážnu partnerskú diskusiu?

11. máj 2024

Takze z necakanych zdravotnych dovodov, som zostala na PN zo sadrou na posteli. Uz 2 tyzdne. A asi mam vela casu rozmyslat. Zvycajne fungujem, od rana do vecera, riesim rodinu, financie, domacnost a chodim do prace, vecer spadnem do postele a som rada ked som vsetko stihla. Nic nezvycajne ako ine zeny. Lenze teraz si uvedomujem ze kde mam manzelstvo? Vztah? Je to na bode mrazu, dostanem 2x do dna papat, caj, a vodu. Ked si poviem tak aj ine veci ,ale ked prilis vela, tak uz je to s grimasou, durdenim....po tyzdni si teda rozmyslim ci to naozaj potrebujem aby som si vypytala. Tak teda lezim tu v posteli navliecky mam take od svokry..fuuuuuurt setrime...ziadne pekne, prijemne, dostojne,aby sa mi na pocit dobre lezalo......byvame u rodicov kedzeprerabame nas dom uz 2 rok, ziadne pekne dostojne byvanie skor vydrzme huraaaa aby bolo raz pekne.....skor teraz mam pocit ze to raz nikdy uz nepride..... A teda mam pocit ze mi mali predpisat aj antidepresiva, alebo rovno hodit do rakvy. Planovali sme dalsie dieta, a aj to sa furt posuva....sex? Uprimne. 3xdo mesiaca...ziadny vztah. Ked sa rozpravame riesime jeho pracu kolegov, alebo deti, dom. A ten nas dom? Povodne sme tam mali byt na vianoce....potom ze na velku noc....potom ze v lete to dame? Uprimne h*vn* to dame....ale uz sa ani nepytam kedy to bude, necham sa den pred prekvapit... a hlavne nevidim vyznam, laska tu uz neni, ale na tejto mojej Pn som zistila ze ani len ucta. Malo sa to takto stat? Aby som si toto uvedomila? Bojim sa ako by som zvladala platit sama hypo? Vobec

Strana
z2
erika237
11. máj 2024

Autorka ak chces napis spravu, velmi nieco podobne riesime doma.

princezna_bosorka
11. máj 2024

ty si sama musis odpovedat, ci chces o tento vztah a tohto chlapa bojovat...

cimage
11. máj 2024

My ked kupujeme dom, tak sa tam hned stahujeme a vsetko riesime za chodu (my sme vtaci stahovavi 😁). Takto by sme nikdy nebyvali. Zo zaciatku to je narocne, lebo vodu riesit, kurenie, kupelnu a tak postupne. Ked budes v novom, tak aj obliecky budu nove.

dadka1997
11. máj 2024

Buď vďačná za to, čo máš .. a tiez sa treba zamyslieť, čo robiš ty preto, aby bolo lepšie.. ako sa ty spravaš k muzovi, no rozhodne, čo sa mi na tom co si pisala nepaci, ako sa on zachoval k tebe.. ale to su musíš vydebatovať ty sama s nim ;)

30katrusa40
11. máj 2024

V akom stave je dom? Nedá sa tam bývať vôbec ? Čo chýba dorobiť?

ma77
11. máj 2024

@tttbb Normalny chlap s normalnou vyplatou asi tažko prerobi rychlo dom s dnešnymi cenami a ked chlap mukluje v robote a ešte preraba dom myslim že každy druhy večer už nema energiu obracat ženu v posteli

sisska96
12. máj 2024

Minule mali pekne návliečky v Lidli za 15-20 eur, fakt vydržia dlho, už som ich prala miliónkrát a sú ako nové 😅 asi toľko peniaze máte

lavender94
14. máj 2024

Vy to mate cele nejaké divne. Myslíš si, že iný chlap bude dokonalý? Čo konkrétne robíš ty pre to aby sa ten vzťah zlepšil? Čo robíš pre to aby bol rýchlejšie dokončený dom? Nehnevaj sa na mňa ale iba fnukáš. Neviem ako máš nohu v sadre, ale vstať z postele a o barliach odkrivkať si aspoň po čaj je taky problém? Čo robíš, keď je v práci? Kedy si naposledy iniciovala rande, sex? Nehovor, že nie je čas, lebo nájsť si par krát do roka niekoho na stráženie by nemal byt taky problém.
Ďalšia vec, že bývate u rodičov, nemáš ani 20€ na obliečky a chceš ďalšie dieťa? A čuduješ sa, že on sa tomu vyhýba? Každý pricetny človek by sa tomu vyhol. Ty mne prídeš ako ta typická fňukanda, ktorá chce aby bolo všetko perfektne ale sama pre to nevie nič urobiť. V tomto prípade to naozaj nie je na rozvod a vidím fakt veľký potenciál ten vzťah zachrániť. Ale určite neriešte ďalšie dieťa, lebo budete len na seba nasrane zazerať a navzájom sa nenávidieť. A úplne sa odprosti od toho, že ti pribúdajú roky - mať dieta nie je pravo ale privilégium a tak to vnímaj. Musíte sa obaja snažiť, možno skúste párovú terapiu, alebo aspoň začni tým, že mu povieš ako sa cítiš. Ak v tebe je chyba, ked si si toto celé uvedomila až keď si sa začala nudiť. Kým si mala nabitý program, nevadilo ti to?

Strana
z2