Je chyba vo mne?
Ahojte ,
Viem ,že je nás tu takých veľa a že sa mnohé asi budete chytať za hlavu ,že kde na tých chlapov chodíme ,ale potrebujem sa vyrozprávať a nemám veľmi komu ...alebo , nechcem to riešiť so známymi ,lebo mnohí sa tešia z nesatsia iných ...
Asi tri roky bývam s partnerom,s ktorým som neplánovane otehotnela .Viem,mali sme sa chrániť , bábätko ale neľutujem .Obaja ju veľmi ľúbime .Problém je ale niekde inde Obaja máme deti z predošlých vzťahov.O svoje deti sa starám vlastne len ja ,partner im nevenuje žiaden čas ,takmer sa spolu nebavia .Dcéra žije so svojím otcom a knnam.chodieva ,len keď partner nie je doma .Takto nám to vyhovuje ,toto už máme vyriešené.Jedina jeho starostlivosť súvisiaca aj s mojimi deťmi spočíva v Tom ,že párkrát (2,3 krát v mesiaci urobí nejaký nákup - mäso a podobne ,z ktorého ale varím pre všetkých ) Zvyšok nakupujem ja ,každodenné malé nákupy,čerstvé pečivo,výrobky,drogéria a podobne .
@zuzubb007 kto povedal ,že sú mi presnejšie ? Preto,že im navarim ,keď sem prídu ? Že za nimi umyjem riad ? Že im navleciem čisté oblečenie do postele? Dcéra sa sama rozhodla ,že chce žiť s otcom a myslím,že tým ,že jej rozhodnutie akceptujem jej dávam omnoho viac ako umytý tanier a teplý obed ,ktorý tu mammimochodon.kedykolvek aj ona .Býva odo mňa možno 200 metrov,nie na druhom konci sveta .Doma.nou takmer každý deň ,pomáham jej s čím potrebuje ,Non stop smemv kontakte akurát bývame v rozdielnych bytoch .Keď myslíš,že ju kvôli tomu mám menej rada ,ešte sa máš v živote veľa čo učiť .Každopádne ,nepoznáš celú našu situáciu ,preto ti to tu nebudem ani vysvetľovať ,obhajovať sa My vieme ,že tak ako to teraz je ,je to momentálne najlepšie .To nevylučuje možnosť ,že príde čas ,keď bude opäť bývať so mnou ...ale.to nie je to najpodstatnejšie .
.. nuz ... neviem si predstavit , ze svoje deti takto odsuniem ..a k partnerovi..nechcela by som takeho co ocividne neberiem moje deti ako sucast mna ..
Len aby vam to nenastrbilo tak vztahy, ze uz nebudes pre nu matka v pravom slova zmysle....dieťa ma byt pri matke...v puberte detto viac mam pubertalnu dceru, viem ake to je turbulentne obdobie a potrebuje ma nestacilo by mi mat ju po blizku 200 m od bytu...pre mna nepredstavitelne. Ak mam jedno dieta pri sebe,musi byt aj to druhe pri mne..podla mna mate vsetko zle nastavene v rodine...
Až mi je zle keď vidím čoho sú ženy schopné aby mali nejakého chlapa 🤦🏽♀️ aj dať deti na druhú koľaj
@modrykonik33 keď myslíš ...nikto ti názor neberie ...ale myslím,že pokiaľ do situácie nevidíš ..dieťa má 12 rokov a rozhodlo sa samé..nikdy jej nikto d ére pred nosom.mezavrel ani ju odtiaľ nevyhodil ...na začiatku bola dohoda úplne iná ..ona sama si to takto vybrala ..nevieš nič o Tom,čo všetko sme spolu prežili a prajem ti,aby si to nikdy ani nemusel riešiť ..ale toto fakt nie je tvoja vec ..ani to nie je predmetom tejto diskusie ..Toro si veci ,čo máme my v sebe spracované a medzi sebou vysvetlené
Som cerstva vdova, takze viem, co je to byt Sama Matka s malym dietatom.
Ale Este sa nenarodil taky chlap, koli ktoremu by som syna odsunula na druhu kolaj.
Stale sa Tu ohanas, ze to bolo dcerine rozhodnutie. Ale stale nechapes, ze k tomu rozhodnutiu ani Len nemalo prist.
Raz ked si Matka, tak v prvom rade myslim na svoje dieta a ked uz si najdem priatela, tak idem do toho pomaly. Teraz si v prepacenim nie ze v srackach, ale sa rovno valas v Stoke.
1 mas agresivneho, ziadliveho partnera. Teraz ta nemlati, ale doma chodia urcite so stiahnutou ritou, lebo co keby ti stena dala druhu.
2 dcera odisla k otcovi, bolo to jej rozhodnutie. K tomuto som sa uz vyjadrila, raz to to dcera Bude velmi vycitat
3 byvate v podnajme. Mate deti ako smeti a byvate v podnajme. Preco nie vo svojom? Nie, ze ocakavat, ze mu niekto nieco da, Sama sa o to pricinim.
4 cudzie decka si z teba robia sluzku? Ako fakt?
Ku nam sa chodia heat susedovie dievky, Len raz som I'm povedala, ze mrdnik sa Tu nenechava. Vzdy posebe upracu
5 ucis svojim prikladom. U Nas sa je iba za stolom. Predtym, ako sme Mali syna, tiez sme ranajkovali na gauci. Ked sa drobec narodil, tak sa zacali jest iba za stolom.
6 neocakavaj od cudzich deti zazraky. Ked nabuduce pojdu do obchodu, tak I'm k tomu pribal nakupny zoznam a tasku.
Az by to nekupili, tak by nejedli.
7 nekupijem ziadne kraviny typu cipsy a podobne. Potom memusim riesit, ze sa mi sin nadzga kravinami.
No a na zaver, vybrala si si velmi zleho partnera pre zivot.
Hrozné, že si svoju malú dcérku dostala do pozície, keď sa musela rozhodnúť odísť žiť od svojej mamy, jej agresívneho hoväda a kŕdľa deciek v podnájme. 🤦♀️ Čo má jedna žena v hlave, keď toto dopustí. A ešte to tu prezentuješ ako na ružovom obláčiku, ako je s tým vyrovnaná. Ona ti to nikdy nezabudne,to sa ani nedá.
Cele zle.... tvoja prvorada starost bola, aby si neotehotnela. Neuveritelne si nezodpovedna. Mas dve deti, bez byvania, bez penazi, zavesis si na krk debila s detmi a este k tomu otehotnies. Chudata deti. Asi to bude odo mna hulvatske, ale na sterilizaciu si nepomyslala? Zrejme si nevieš zariadiť funkcny život, vybrať si vhodného partnera, chranit sa pred tehotenstvom, si finančne negramotná.
@lily246 keď myslíš ...ona neodišla ..zostala v byte ,kde sme žili dovtedy s jej otcom..vo svojej izbe ,vo svojom zázemí ..odišla som ja ...jej otec ma z toho bytu vyhodil..deti tam zamkol a veci mi vyhadzoval cez balkón ...tak teda neviem ..ona ostala tam ,kde bola doma..vo svojej izbe ..rozhodla sa ostať doma ..mala som plakať ? Prosiť ju ? Alebo vliezť do bytu späť cez balkón ? Veľmi sa mi páči jak všetci viete všetko zhodnotiť ,aj keď nepoznáte všetky okolností .Jej otec sa snažil takým spôsobom má vydierať ,keď som náš vzťah chcela ukončiť .Myslel si,že sa vrátim..ale ja som sa nevrátila .
@stanulienkat ďakujem ti za názor ...nie neuvažovala som nad sterilizáciu ,lebo som do budúcnosti nevylucovala možnosť mať ešte dieťa .Nesedela som bez roboty doma na zadku a nečakala na lepšiu chvíľu...istý čas som brala antikoncepciu .vyskúšala som ich viacero ..vždy som mala problémy,keďže mi v 26 rokoch bolo diagnostikované predrakovinove štádium na krčku maternice.Z kondómov mám mykozy ..teliesko minlekar kvôli krčku zaviesť odmietol a áno metódu plošných dni som nesledovala .Som rada ,že vy tu všetky máte funkčné životu..ale asi to tak nebude..keďže podobných diskusii tu je množstvo ...
Prosím ťa vysvetlíš nám prečo považuješ za dobrý nápad "nevylučovať možnosť mať ďalšie deti" v situácii, keď ani nemôžeš bývať s dieťaťom, ktoré už máš, keď nemáš vlastnú strechu nad hlavou a máš chlapa s deckami, ktorého ani nepoznáš, nedajbože aby to bol manžel? Z môjho pohľadu je to totiž presne tá situácia, kedy úplne vylúčim možnosť urobiť si ďalšie dieťa. Rozmýšľaš a konáš veľmi nelogicky a nerozumne, preto máš ty a tvoje deti život aký máte. Bolo by načase začať (inak) myslieť, nemyslíš?
Ani necitam cele. Ty su pravy priklad toho, ako ziskat chlapa bez ohladu na cokolvek. Hlavne, ze mam chlapa. 🙉 A poistim si ho dietatom. To nemohlo ani inak dopadnut🙉
No presne to co si tu napisala o svojom byvalom, tak presne preto si mala byt 10x obozretnejsia s kym splodis dalsie. Lebo ano, jedno manzelstvo vyjst nemusi ale ze ides z kaluze do blata...mama mala taku sesternicu, vzdy vyhladavala iba individua. Jeden ju zadlžil,bil..a nasla si dalsieho obdobneho. Nastastie uz viac deti nemala. Iba z toho prveho manzelstva. Treba sa cim skor postavit na vlastne nohy. Ano, poziadat si o najomny byt je jedno z rieseni, avsak tam musis splnat urcite podmienky. Treba si vyzistit.
Nikto nema idealny zivot, kazdy si nieco nesieme so sebou ale treba sa vediet poucit z vlastnych chyb a neopakovat ich. Nie za kazdu cenu mat muza..o mnoho lahsie by sa Ti zilo teraz keby si s tym ....neotehotnela a vedela zavezpecit spokojny zivot dietatu, kt.tu uz bolo a potrebovalo matku. Nemali ste ju vobec dotlacit do pozicie "vyberu" zije tak v toxickom prostredi, ze si jej z casti aj ty do buducnosti znicila zivot. Bude zit takym istym zivotom, lebo to mala predostrete...
@oli18 ako získať chlapa ? 😂 Vy tých chlapov lovite alebo čo ? Matka má radšej vziať dieťa od otca ,ktorý ho ľúbi tiež ,áno ?.len to je jediné správne riešenie ?
@lily246 prečo ? Lebo vo vzťahu s mojím fotrom by ani mama ďalšie deti nechcela ..ale v 38 porodila najmladšieho brata ,inému mužovi,keď sme my boli dospelí ..a žije úplne inak akomzioa s nami .Napríklad aj preto ..či v 33 život končí?
@zoro9836 čo ? Mať deti ? Jasne..nie sú hladné ,ani hole ,dokonca môžu aj športovať a venovať sa svojim záľubám..každý mesiac im odkladám peniaze na sporenie .Že aktuálne nemáme vlastné bývanie nevylučuje ,že ho nebudeme mať ani v budúcnosti .Deti sú v kolektíve obľúbené ,nie sú ziadni outsideri alebo socky,učia sa veľmi dobre ...aj najmladšia je v porovnaní s rovesníkmi a dosť popredu ,čo sa intelektu týka .Nie sú zanedbané ..niekedy sa čudujem ,ale zanedbané sú intelektuálne deti z rodín ,čo majú vlastné domy,dve ,tri autá ...život nie je len o peniazoch ..áno sú dôležité ,preto som aj ja pracovala a v čo najkratšom dobe plánujem pracovať zasa .To exmanželka môjho zatiaľ partnera veselo sedí doma má zadku už vyše 11 rokov a spolieha sa na pomoc celej rodiny
Nezvyknem tu prispievať, no ako dcéra by som si radšej vybrala žiť u otca ako u matky co sa stará o cudzie deti a ďalšie dieťa i keď kvázi súrodenca a žije s chlapom co ju bije...
Áno presne to by som urobila neodišla by som bez deti... A to ze si myslíš ze dcéra je šťastná tam kde je ... No neviem ci si to len ty nenahovaras... Dieťa v jrj veku má byť s matkou ktorá ju bude podporovať pomáhať stat pri nej
@oslo1 vystihla si to úplne presne
Myslím, že my dve sme úplné protiklady, nemá zmysel ti niečo vysvetľovať, nezabudni porodiť ďalšie dieťa tretiemu chlapovi, keď ťa tento bude už príliš biť. Veď ani v 35 život nekončí, ruka hore, nech je fun s deťmi bez strechy nad hlavou.
tak sa nechaj otĺkať a rob poskoka mužovi a jeho deťom, čo ti na to napísať?
Neviem, ale mňa ako ženu a matku veľmi bolelo, keby moje dieťa so mnou nechce žiť. V prvom rade by som hľadala príčinu prečo to tak je a urobila všetko preto aby sa to napravilo a dcéra bola opäť pri mne a to aj za cenu, že by som sa mala s nejakým chlapom rozísť. Nikdy by som neuprednostnila chlapa pred vlastným dieťaťom. Žiaľ už nikdy nebudeš mať pekný vzťah s dcérou, lebo cudzie detska ti boli prednejšie s chlapom,ktory na teba dvíha ruku.
Takže ty máš brata a mate spoločnú mamku a 2 otcov a co ten tvoj rodný, môže ta podporiť aspoň morálne? Bracho nechce meniť ZŠ, keby si mu vnukla myšlienku, ze by bolo fajn poznať inú ZŠ iných rovesníkov, odpazili by sa do domu a tebe by mamka požičala byt?
1.ulavilo by sa ti od podlizovania cudzím spratkom
2.tvoj psychopat by si hľadal novu obet
3.zachranit zo synom a dcérou co sa dá a nedomrvit všetko s najmenšou...

No tak už sa skludnil tak je vlastne všetko v poriadku.