icon

Je môj partner divný?

termoska15
27. nov 2015

Ahojte zienky..chcem sa s vami poradit, myslim, ze vy my mozete pomoct najlepsie 🙂 . S partnerom sa pozname 3 roky, z toho 1 rok a 3 mesiace tvorime par, zo zaciatku to bolo take opatrne. Myslim, ze toto leto bolo take prelomove, zblizili sme sa este viac. Zacali sme sa rozpavat a rozmyslat aj o spolocnom byvani, rodine a fungovani. Mam synceka z predosleho vztahu, moj priatel sa s nim chce viac spoznat, travit s nim cas a zoznamit ho aj s jeho rodinou, aby si maly na vsetkych zvykol. Prijal ho velmi pekne, necakala som, ze sa onho bude tak zaujimat a starat. Doteraz vztah ku detom nemal, bolo mu to cudzie, preto som sa bala ako to cele vezme a ako to bude..Mojho partnera lubim a aj on mna a chcela by som s nim zacat byvat a mat s jim dietatko, bavili sme sa o tom, no on to stale nejako odklada a odsuva do neutralu...vsetci jeho kamarati, kolegovia, blizki ludia z okolia ziju so svojimi partnerkami/snubenicami/manzelkami a bud uz dietatko maju alebo cakaju...len on sa tomu stale nejako vyhyba. Ked som sa ho na to pytala, povedal mi, ze on by aj chcel, len najprv by chcel skusit byvanie a potom dieta, lenze mam taky pocit, ze jeho do toho nedokopem tak skoro, basnil mi o horizonte 2-3 rokov ale nejako tomu neverim, poznam ho. Uz to odklada dost dlho (myslim aj z minulych vztahov), je to taky vetroplach a uz by ho bolo na case nejako skrotit a usadit..nie je najmladsi, ide mat 33 rokov. Beriem antikoncepciu, hlavne kvoli nemu..poradte baby, co s nim? Ja by som sa chcela aspon zasnubit, no on je voci svadbe dost opatrny a vzdy cely vyplaseny, ked to spomeniem. Chcem s nim mat dieta a spolocnu domacnost, no nerada by som to urobila tak, ze nebudem uzivat tabletky a jemu poviem, ze ich beriem...Ja uz som z toho celkom zufala, neviem co robit a ako ho "dat do laty". Baby poradte prosim, ako by ste takyto stav riesili vy? Dakujem za vsetky rady 🙂

Strana
z4
gaaspi
26. jan 2020

Marcela nechaj nevadi ze to riesia na modrom konikovi... Aspon mam co citat. Obcas komentnem, a uzivam si ze nemam vztah, mam klud, pokoj, a nemusim riesit taketo veci. Len citat problemy druhych.

derdia
26. jan 2020

@termoska15 no ja si tiez myslim,ze by si mala smomlit a hlavne prestat snivat...ale zit realitu...pn je skor asi provotreidne rozumny, lebo aj pre neho je zena s dietatom velka zodpovednost...a hlavne chci muza,ktory ta bude brat celym priehrstim aj s malym a bude chciet na 200%...nenahanaj ho...ja chapem,ze chces v nom mat istotu..a byt si ista,ze ta chce..ale chces to prilis skoro od neho...pockaj aspon nejaky cas, este rok,dva tri....radsej sa rozist bez dietata ako ostat s dvomi detmi sama...a inak prepac,ale ja tomuto zmyslaniu vobec nechapem...mas jedno dieta a to ti je fakt jedno,ze budes mat dlasie len tak?nechcela by si aspon nosit titul manzelka?!ako to je jeho priatelka,ktora ma uz jedno dieta,a teraz s tymto caka druhe?lebo to bude realita...najskor si vybuduj urcity status az potom dovol nejakemu muzovi mat s tebou dieta...

derdia
26. jan 2020

A myslim to v dobrom...aj ty sa budes citit oooomnoho lepsie urcite ked budes manzelka...ako len druzka s dvomi detmi od dvoch muzov....

cacianka
26. jan 2020

@derdia
@gaaspi len taká poznámka baby, 5 rokov stara téma

derdia
26. jan 2020

@cacianka preco si na toto nikdy nevsimnem🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣

gaaspi
26. jan 2020

Ano viem uz som sa ospravedlnoval za to minule ale akosi sa tak zazerieme do citania ze si nevsimneme datumy. To by mohli nejako vymysliet ze po pol roku mazat alebo nejako odsunut z oci tie temy...

sofiia87
26. jan 2020

Dievca zlate, kam sa ponahlas? Jedno dieta uz vychovavas sama, potrebujes aj druhe? Ak som vyrozumela spravne a mas 23 rokov, nerozumiem preco to tak vsetko silis, obzvlast ak uz vychovavas jedno dieta. Myslim, ze najskor by si si mala byt 100% ista , ako aj tvoj partner, ze chce vychovavat aj tvoje dieta. Mne to pride, ze chalan si nie je uplne isty tym, ci chce s tebou zit. V kazdom pripade ak ho budes takto uhanat, tak si pis, ze vas vztah coskoro skonci. No a uz len dodam, ze ak by chcel svadbu, uz davno mas prsten na ruke.

cacianka
27. jan 2020

@derdia miešajú ty stare témy medzi nove a ups

Strana
z4