Je môj priateľ mamičkár?
Caute, pohadali sme sa s priatelom. Uz niekolko dni ma velmi boli chodidlo, 3x denne si masirujem s takym chladivym gelom ale akosi to stale nepomaha. Detaily nie su podstatne 😁 Stale ked ho poprosim ci by mi nohu nepomasiroval on, ze mi to pomaha aspon na chvilu, tak bud ma predtym okolo toho milion reci, alebo sa smeje ze som otravna pijavica a pomasiruje alebo povie ze jeho bolia z toho ruky tiez a odignoruje ma. A dnes mi hovori “Musim zavolat mame ci jej netreba prist natriet chrbat hovorila mi ze ju boli”. Tak som mu povedala ze mi to nepride ok, ze ked ho ziadam ja tak ma bud odignoruje alebo pomasiruje/pomasti az po reciach okolo toho a v zivote sa mi neponukol sam, ze ukaz vidim ze ledva teraz chodis namastim/pomasirujem ti a na druhej strane mame ide volat ze ci jej nema prist domov natriet chrbat? Tak vraj som nenormalna , ze co sa ja idem porovnavat s mamou ze ja som pre neho cudzi clovek a mama je mama a podobne veci. Zbalila som sa a odisla som k sebe. Vraj si mam uvedomit co som povedala. Vam to pride tiez v poriadku?
@jonnie Nemyslím, že som žobronila, mne keď priateľ povie že ho bolí brucho a či mu ho nebudem hladkať v smere hodinových ručičiek tam keď nemám na práci niečo extra dôležité a len sedíme pri telke alebo ležíme, tak mu to brucho budem 15 minút hladkať ak tvrdí, že mu to pomôže, hoci si o tom môžem myslieť čokoľvek. Jeho bolí brucho každý druhý deň, mna bolí noha po troch rokoch vzťahu prvýkrát a nemyslím si že som otravná. Na rtg som objednaná budúci týždeň a naozaj si nemyslím, že ak som si 3x denne mastila a masírovala nohu a raz z toho (a nie každý deň) som poprosila jeho, či mi na dve minútky tú nohu nepomasíruje lebo sa mi ozaj aspoň na chvíľu uľavilo, tak že na tom absolútne nič nie je.
Niektoré píšete, že neviete čo som mu povedala ja, tak naozaj len to, že ma to mrzí, že mame sa núka vo všetkom ešte aj v namastení chrbta sám a mne, čo spolu žijeme nikdy a ešte ma označí sa otravnú pijavicu. Este som mu to hovorila popritom ako som si zehlila vlasy a malovala sa, takze ozaj len medzirecou a neprikladala som tomu dolezitost ze to teraz musime hodinu riesit a vyriesit. Áno, niekedy som to brala ako vtip, že to hovori z lasky ze som uz otravna ked som chcela npr vecer poskrabat chrbat, ale ked to je uz stale pri comkolvek, este aj ked ho pri vareni poziadam aby napr nacistil zemiaky, tak som otravna pijavica leno musi vstat z gauča a neurobi sa to samo. Za tym co som mu povedala som hned dodala ze to ale nejdem viac riesit len som chcela aby to vedel ze ma to mrzi ze to ma takto nastavene a ze aj mna by potesilo ak by sa ma sam od seba opytal napr tak ako som pisala, ze vidi ze ma ta noha strasne boli, ze vyvenci teraz castejsie psa on nech sa netrapim, alebo ze mi tu nohu namasti. Cokolvek. Este aj ked som odisla na mna navrieskal do telefonu, a uz to boli vulgarizmy, ze o mamu sa mozno bude o rok treba starat kazdy den a on nebude toto pocuvat od cudzieho cloveka. Mama ma 60 rokov, chodi do prace, je to zdrava zena, ktoru aktualne rozbolel chrbat a on v tom vidi potrebu kazdodennej starostlivosti. Minule ju bolelo hrdlo, riadne chodila do prace, ale on jej musel chodit robit nakupy a vencit psa, lebo mamičke treba pomoct. Nepoviem keby lezala doma v teplotach, alebo aj nie v teplotach ale ze je doma lebo sa neciti dobre, ale ona riadne chodila do prace. A nema pracu zeby si nemohla vziat dovolenku alebo ist pn, sama ma predajnu s bazarovym oblecenim a pokojne mohla ostat doma ak by to potrebovala. Takze uz som vlastne alergicka na kazdu zmienku o jeho mame.
@jj298 ja som to ani do koša hned hadzat nesla, ale vedela som ze v danom momente a s jeho povahou nic nevyriesime, tak aby sa predislo konfliktu som odisla. on bol ten co pokracoval a co so mnou viac nechce byt lebo mam problem s jeho vztahom k mame 🙂
Si pre neho cudzia osoba,to hovorí za všetko,ak ti náhodou zavolá,alebo sa ocitne pred tvojimi dverami,tak mu odpovedz rovnako"pane,ja vás nepoznám"a zlozit
Nepísala si sem už náhodou? Tiež tu bola taka diskusia za takehoto hnupa, že nechcel odviezť autorku na pohreb milovanej babky, radšej sa išiel posadiť ku svojej mamičke do obývačky, kde chodil 3x do týždňa.
@srdeenko19 ahoj, pisem prvy raz chvalabohu 😁

@jj298 vo vseobecnosti s tebou suhlasim, no vezmi si tento konkretny pripad a seba v situacii, ze mas na manzela poziadavku s on ta posle do prdele s tym, ze si pre neho cudzi clovek a odide za mamou. Nebol by toto pre teba dostatocny dovod na zamyslenie sa nad zmyslom vztahu? Pokojne by si mu navarila obed a oprala? Ja za seba hovorim, ze nie.