Je môj priatľ mamin cecok?
Ahojte. Mám 23 rokov, moj priateľ ma 27. Byvame spolu, v jeho byte po starkých. Ide o to, že celé dni som doma sama, pretože on je doma. U mamy a sestry. Každý deň tam chodí, upratuje im tam, pomaha piecť alebo variť. Vzdy mu nájdu nejakú robotu. Nech je to hocikedy a nech sme hocikde - ak zavolajú, musí ísť. Ani nie že by musel, skôr asi chce alebo sa boji povedať nie. Ja som doma na všetko sama, obhajuje to tým že my sme na byte oni na dome. Pritom ma aj otca ktorý s nimi býva a dokonca aj jeho sestry muz. Nikam nechodíme, stále sme doma. Viem že je lockdown, no na punč, na čaj niekde na chatu do prírody sa dá ísť. Ale on nemá zaujem, buď je doma alebo hrá hry na telefóne. Ja neviem čo mám robiť. Samozrejme že som mu to hovorila a on mi povedal, že prečo mi vadí že chodí domov. Že mám ísť s ním. No ja jeho rodinu naozaj nepotrebujem vidieť kazdy deň, navyše ma moc medzi seba neprijali pretože podľa názoru jeho sestry som im ho zobrala a omotala som si ho okolo prsta. Čo samozrejme nie je pravda- zakladám si na tom, že obaja sme slobodní ľudia a mozme robiť čo chceme- no nás vztah by mal byt pre nás prioritou. Sme spolu 2 roky. Premyslam, odist z tej kratšej cesty, pretože byt vo vztahu kde sa necitim byt prioritou a byt lubena a rešpektovaná- no neviem.možno robim chybu ja, preto by som chcela počuť vás názor na vec.
Ak by ste si spravili dieta, tak by ho pravdepodobne bral kazdy den tam.To by bolo podla mna horse ako keby tam chodil sam. Toto co popisujes nie je ok a lepsie to urcite nebude.
Zbalila by som sa a odišla v čase keď nie je doma s odkazom, že si po zbytok vecí ešte niekedy inokedy prídeš a zároveň mu vrátiš kľúče.
Mamičkin maznacik, u mna by bol toto koniec.
Každý deň a čo tam robi? Väčšinou sa každý chlap trasie za sexom a nie piecť s mamou koláče, poznam opačne, že nevyhľadávajú mamu i keby mohli a maju mamu úžasnú ..Bolo tu par takych diskusií, každý deň za mamou ..ehm na to kolko máš rokov si celkom rozumná. Ja som sice v 23 nejak vážne tie vzťahy nebrala, ale ak sa chceš vydať, mohol by to byť problem do budúcna, povedz mu, nech navarím napečie a uprace najprv u teba doma
Myslím, že si rozumná žena, že vidíš veci realisticky a že aj vieš čo máš robiť. Jeho správanie naozaj nie je v poriadku....
Skús si spraviť sama program a pozvať ho, keď sa nechytí a stále urekať nazad domov asi to nemá zmysel....
predposledná veta v tvojom prvom príspevku ti dáva odpoveď na všetko. ak by ste mali spolu deti, nezmení sa preňho zhola nič. navyše ak ťa celkom neprijali v rodine, vždy budeš piate koleso na voze a tá, čo im ho "ukradla". a on nebude vedieť, kam patrí, hoci za normálnych okolností sa to v pohode dá skĺbiť. ale nie pri neprestrihnutej pupočnej šnúre. ak aj dosiahneš, aby strávil s tebou a dieťaťom čas, mysľou bude celkom inde, prípadne na telefóne s výčitkami, prečo neprišiel... je to ťažké, ak ho máš rada, ale časom to bude ešte ťažšie.
@zun on povie že najskor musí porobiť doma a potom mozme niekam ísť! To ma najviac vytaca
Čiže jasne ti dal najavo ze on vždy bude "doma" u mamičky. Aj keby ste mali 10 izbovú krásnu vilu a kopec deti, on tam doma nebude.
Toto robil ex. Ešte povysavat, ešte umyť podlahu, ešte nakúpiť, ešte ísť na záhradu, ešte vyvenčiť psa, ešte, ešte... A ja som čakala, čakala a čakala celé dni,víkendy sviatky, prišiel večer o deviatej a nechápal, že ja už idem spať a netúžim do polnoci sedieť v podniku, keď o piatej vstávam do prace.
Toto ti k životu netreba. Po čase by si totiž salela z toho. Choďte od seba, kým je čas
Čo je to inak za blbosť. Prečo on má upratovať u svojej mamy? Ona chodí upratovať vašu domácnost? Raz ak sa odsťahujem, tak nie som povinná pratať v byte u mojich rodičov pokiaľ nie sú chorí, nevládni a podobne. Ja samozrejme mame pomôžem, ale prídem na návštevu raz za pár mesiacov na pár dní, tak sa nenechám obskakovať, ale my žijeme za hranicami, to je iné.
Ďalšia otázka je, že on upratuje denne? Tomu sa mi nechce veriť. Vôbec by som sa nedivila keby tam len chodil a pil kávu v kuchyni spolu s mamou a sestrou. Práca je len výhovorka. Vykašlala by som sa mu na hlavu a zariadila sa po svojom.

Utekaj, je tu na fóre veľa prípadov neodstrihnutej pupočnej šnúry ... keď budete mať dieťa, tak chlap takisto odbehne, kedykoľvek jeho mama zavolá a nechá ťa samu s dieťaťom, poznám taku rodinu... kde je vlastne jeho otec? On ho tam supluje alebo čo? Pekne si ho mamička vycvičila