icon

Je muž právom urazený?

3. apr 2023

Zdravím, s muzom mame skoro 3 rocneho syna, v podstate nás 3 roky živý. Peniaze z RP si odkladam na auto keďže ho budem potrebovať. Na tom všetkom sme boli dohodnutý. Teraz sa však stala taká vec že moji rodičia si kúpili nové auto a stare mi chcú dať. Resp dali. Neni to žiadna šunka čo bude potrebovať nonstop opravy ale 4 ročna audina… muz je nahnevaný že 3 roky som sa vlastne nezapajala do rozpočtu a tvári sa jak keby som bola ja ta vypočítava ….. ďalej si mysli že auto je nevhodne na spotrebu servis atd. Je toto prehnaná reakcia ?

Strana
z2
mk1111111111
3. apr 2023

Ved si peniaze nehodila do kosa, tak, co sa "serka". Povedz, ze mu ju pozicias a neboj bude dobre.

lenka.25
3. apr 2023

Tvoj muž sa správa ako malé decko . Nie že by bol rad , že máš/máte dobre auto zadara , ešte bude zduty 🫣 . Mne môj priateľ nikdy na rodicak nesiahol , vždy mi nechal € , aby sme mali , keď pôjdeme na prechádzky , do obchodu atd a ešte mi aj to auto kupil 😀 . Čo som mala na úcte z materskej / rodicaku ho absolútne netrápilo . Ako nepoviem , keby ste financne nevychádzali , tak pochopím , že škrtil kde sa dalo a možno by mu prišlo ľúto , že tri roky ste zbytočne “živorili” , ale aj tak sa správa ako blb

danica2711
3. apr 2023

a on jazdí na čom? Lebo ak na starej fabii, tak je jasné, že ješitnému pánovi tvorstva vadí, že ty budeš jazdiť na audine...Skúste sa nejako normálne dohodnúť na míňaní/investovaní tých úspor a s humorom/dobrou večerou/alkoholom/sexom zmeťte zo stola tento "problém" tak, aby ste sa časom na tom mohli zasmiať

compra
3. apr 2023

A nebudes mat nahodou lepsie auto ako on? Lebo mne z toho krici ziarlivost, muzska jesitnost.

zmrzlinka2021
3. apr 2023

Veď auto bude rovnako aj priatelove. A ak nesúhlasil aby všetko financoval, mal ti to povedať na začiatku.

heni79
3. apr 2023

@akiana Pane na nebi! To sa ako dá takto pochopiť? 🤦 Živí ich muž. Celú rodinu. ☝️

natalka13
3. apr 2023

@katarinka89 RP je primarne urceny na vydavky na dieta. Nie nahrada prijmu.
Muz asi ziarli na audinku.🙂

katarinka89
3. apr 2023
vikiki29
3. apr 2023

Tie peniaze si nechaj, také auto treba “živiť”. PZP, havarijná poistka, pneu, originál náhradné diely, pravidelný servis - všetko asi tak 2-3x drahšie ako bežné auto. Predpokladám, že ak budeš jazdiť ty a muž je už teraz zdutý, tak si to všetko budeš financovať sama. Tak šup čím skôr do práce.

andrejka1974
3. apr 2023

Bože toto milujem delenie peňazí už ste raz rodina tak peniaze majú byť spoločne ,žiadne moje tvoje aj keď ste není manželia jednoducho mu tie peniaze daj a uvidíš ako zareaguje povedz toto som ušetrila nech sa páči

ana82
4. apr 2023

@andrejka1974 asi tak, živil ju🙈nechápem totok, šak sa starala o jeho dieťa, jeho komfort,sú rodina, normálny by bol rád, že majú auto a aj peniaze...

0kristina0
4. apr 2023

Neverim, ze toto je vas jediny problem, tam to musi skripat uz dlhsie.

blondtana
4. apr 2023

Niekedy nechápem, čo tu dokážu niektoré ženy napísať, žena nepracuje, lebo je doma s dieťaťom, stará sa o dieťa, domácnosť, to je jej príspevok do rodinného rozpočtu, že dostane smiešnu sumu, ktorá vystačí na vreckové pre ňu a dieťa, tak sa má z toho podieľať na rozpočte, len aby bol "pán tvorstva" spokojný? Môj muž keď prišlo dieťa automaticky prebral finančnú zodpovednosť za rodinu a môj rodičák mi ponechal ako vreckové, lebo vraj ja prispievam do rodiny starostlivosťou o dieťa a domácnosť a strácam možnosť normálne zarábať a aj si šetriť...keď muž dokáže utiahnuť z platu všetko a nejde do 0, tak prečo by žena mala ísť do 0? To už sme fakt také hlúpe?

ckocka
4. apr 2023

Ak si dopredu nevedela že dostaneš auto tak čo ti vlastne vyčíta? Že si šetrila aby ste si ho mohli kúpiť? To nemá logiku.

loliku
5. apr 2023

Jemu asi vadi nieco ine, mozno to je "rana"pre jeho ego ze ty si dostala auto od vasich on ti " nebol schopny" kupit. (Vsak nemaju vsetci len tak na auta) Mozno ho to hneva...a este ak nemaju medzi sebou dobre vztahy... ale isto ho to prejde 🙃

beata_k
5. apr 2023

Ono, tu audinu treba ozaj financovat. To taky dar....ved zaplat havarijnu, natankuj, chod na servisnu prehliadku a dostanes sa do obrazu. V tomto ma veru muz pravdu. Ostatne je len zduty, prejde ho to hadam.

beata_k
5. apr 2023

A ako muz sa moze citit dotknuty, ze to nekupil on, ale dali ti rodicia. Je to pomerne drahy dar aby sa daval len tak. Rodicia sa mali opytat, ci vam mozu dat taky drahy dar.

Strana
z2