icon

Je nahnevaný priateľ naozaj oprávnene?

18. jún 2024

Žienky nechápem. Možno ja mám divný pohľad na vec, preto si pýtam nestranný názor.
Pracujem v jednej firme, poznám sa s kolegami na mojom oddelení plus pár ľudí z iného oddelenia. Bola som v práci na obede s jednou kolegyňou a sadol si k nám jej známy z iného oddelenia, jedli sme, rozprávali sa. Zistila som, že ten chlap vyštudoval niečo o čom už dlho uvažujem a teraz je čas prihlásiť sa. Hľadala som recenzie na internete ale chcela som sa spýtať aj niekoho priamo koho "poznám" a povie mi úprimný názor. On už nepracuje u nás takže som mu napísala na soc. sieti ale LEN čisto o tej danej veci. Ako sa tam študovalo, aké to tam je atď. Vôbec nič som netajila pred priateľom, veď nemám čo. Videl správy, chcel si to prečítať a teraz sa naštval načo vypisujem iným chlapom.
To som naozaj spravila takú zlú vec?

rozculena
•
18. jún 2024

nie,nespravila si nič zlé....tvoj priateľ je decko....alebo žiarlivec

ysseba
•
18. jún 2024

Samozrejme, že si nespravila nič zlé. Môžem sa opýtať? Ako dlho ste s priateľom spolu?

domka222
•
18. jún 2024

Ako si si dovolila sa čo i len pozrieť na telefón, nie ešte písať 😀. Ste asi krátko spolu,že?

autor
•
18. jún 2024

2 roky, doteraz ani známka žiarlivého správania. Práve preto som sa prekvapila a nechápala, či to je naozaj také hrozné niečo alebo čo sa stalo, že zrazu sa takto správa.

mirkava
•
18. jún 2024

No čo na to povedať. Priateľ je buď chorobne žiarlivý, alebo majetnícky. Asi by mi zapli kontrolky v hlave.

dzulli1980
•
18. jún 2024

Ja osobne nič zlé na tom nevidím ... začni si viac všímať svojho priateľa, zrejme to zatiaľ dobre hrá, no možne je žiarlivec/manipulátor a s takými je život čisté peklo.

domkakvet
•
18. jún 2024

Preco si sa ho neopytala priamo na tom obede a ako si ho nasla?

autor
•
18. jún 2024

@domkakvet vtedy som bola len vo fáze, že uvidím či idem vôbec do toho. Vo fáze zvažovania. Tiež sme sa o tom bavili ale len vo forme, že o tom uvažujem, sám navrhol nech sa kľudne pýtam ak mám otázky. Máme spoločnú firemnú skupinu.

euie
•
18. jún 2024

@domkakvet dobry postreh.

domkakvet
•
18. jún 2024

Tak potom sa nema dovod hnevat.

pralinka25
•
18. jún 2024

a mozno podla seba sudi teba.

majka_m95
•
18. jún 2024

@pralinka25 tiez ma to napadlo, z vlastnej skusenosti a hlavne ako autorka pisala ze doteraz nemal taketo “reci”

vanilkovazmrzka
•
18. jún 2024

Mozno len sam robi poza tvoj chrbat nieco podobne “zle” a preto to ocakava aj od teba ;)

komplikovana
•
19. jún 2024

Aj ked mas priatela, mas pravo na sukromie. Nemusela si mu nic ukazovat. A absolutne nic zle si neurobila. Nemusis sa ani ospravedlnovat ani citit vinna. Je to jeho problem, ze takuto situaciu nevie spracovat, ved si mu nic netajila a dokonca si mohol konverzaciu precitat.

jozko_z_lesa
•
Odpoveď bola odstránená
•
lujza123
•
19. jún 2024

Blbost si spravila už v momente ked si mu ukázala konverzáciu. Je to tvoja súkromná vec s kým a o čom si píšeš.
Nežijeme v žiadnom kalifáte kde by mala žena sedieť doma v nejakom hábite a v živote neprehovorit s iným chlapom okrem toho svojho.
Žiarlit a zdúvat sa koli tomu ze si si dovolila informovať sa ohľadom školy je naozaj choré.

cookie29
•
19. jún 2024

Ano, vybrala si si nevhodneho partnera...

tamitamitami
•
19. jún 2024

Je nenormálne aby človek robil scénu pre takéto veci. Mať vzťah neznamená zavrieť sa do bubliny a už s nikým iným opačného pohlavia v živote nekomunikovať.
Ak bola konverzácia slušná a s dotyčným si nepíšeš mesiac v kuse tak priateľova reakcia je mimo.