icon

Je normálne, aby svokra takto zasahovala do života?

Včera o 14:15

Prisli sme na navstevu k svokrocvom. Svokra si pozicala manzelovo auto a zacala mu prehladavat dvere auta co tam ma. Nasla nejaky odpad obaly z keksov a hned mi hovori ze preboha to co je trena dakedy aj popratat deti moje. Ironickym tonom. Potom sme tu kazdy vikend a muz stale pomaha otcovi a ja sedim so svokrou alebo jej pomaham varit. Nebavi ma to takto. Nemal by byt muz pri mne ? Plus este malq reci na moje macky ze zvierata do bytu nepatria ze jej syn je zvyknuty na cistotu v dome... a ma vela takychto poznamok. Muz chce stavat dom hned vedla nej a mam zly ppcit ze na navsteve bude kontrolovat ci mame poriadok a prehrabavat nam veci..

biba_18
Včera o 16:02

@anonym_autor čože??

anna777115
Včera o 16:03
@anonym_autor

@viestta vianoce sme dokonca travili oddelene lebo mal byt s mojimi rodicmi ale bol so svojimi lebo ze babka je stara a nevie kedy umrie. Cize na Vianoce sme boli oddeleni.

@anonym_autor babku ste mali ísť pozriet na otočku. Mate uz vlastnu domácnosť ste manželia, ale správate sa ako malé deti, ktoré nechcu odísť z detskej izby od mamy.

anonym_32ab11
Včera o 16:04

@anonym_autor ja poprosim prelozit tuto vetu: vidim ze som sama, co ju neviem prelustit:
"preboha to co je trena dakedy aj popratat deti moje"
Aka trena? Co za trena? To je akou recou?

hylary
Včera o 16:07
@anonym_32ab11

@anonym_autor ja poprosim prelozit tuto vetu: vidim ze som sama, co ju neviem prelustit:
"preboha to co je trena dakedy aj popratat deti moje"
Aka trena? Co za trena? To je akou recou?

@anonym_32ab11 trena malo byt asi treba.. su pri sebe tie písmená..

biba_18
Včera o 16:07

@anonym_32ab11 preboha čo to je, treba popratať, deti moje.

biba_18
Včera o 16:08

@anonym_32ab11 obyčajný preklep. netreba z toho robiť drámu

citronove_koliesko
Včera o 16:09

@anonym_autor len jedna rada, dom stavajte aspon 300km daleko.

anonym_32ab11
Včera o 16:09
@hylary

@anonym_32ab11 trena malo byt asi treba.. su pri sebe tie písmená..

@hylary aha, uz mi to dava zmysel.To je tak, ked niekto nepouziva ciarky. Diky.

anonym_32ab11
Včera o 16:11
@biba_18

@anonym_32ab11 obyčajný preklep. netreba z toho robiť drámu

@biba_18 nikto nerobi dramu, ale nikoho nebavi stale lustit texty s preklepmi, bez ciarok a s roznymi narecovymi slovami. Som myslela ze je to zas nejake narecove slovo😏

anonym_75dd87
Včera o 16:22

Vianoce ste mali tráviť spolu doma. Ani u tvojich rodičov ani u jeho babky. Nikto by nebol oduleny urazený. Potom by ste išli spolu na návštevu. Chce ísť otcovi pomáhať? Nech ide a večer nech sa vráti domov. Ty si v sobotu uprac, porob čo ti treba, navar aj na nedeľu a v nedeľu si môžete ísť na výlet alebo lenosit. A netravit oba dni so svokrou 🙈 bolo by mi úplne jedno čo sa svokre páči alebo nepáči. A so stavanim domu vedľa nich by som nesuhlasila

anonym_75dd87
Včera o 16:24

..alebo ty si choď v sobotu pozrieť svojich rodičov. A v nedeľu budete spolu doma

anonym_b487d6
Včera o 16:26
@anonym_autor

@viestta kazdy vikend preto lebo otcovi stale pomaha nieco pri dome.otec je zdravy podotykam v dobrej kondicke. A vyzera to tak ze ja sama so svokrou cele hodiny a vzdy tu prespime lebo svokrovcom vadi aby sme lietali tolko hore dole. 50 km

@anonym_autor v den ked sa nastahujete do domu vedla svokrovcov budes mat toto co puses na dennodennom poriadku... Panko nech konecne orestrihne pupocnu snuru a zacne zit ako dosoely chlap nie mamickine decko ktoremu mamicka musi utierat rit lebo co ak nahodou... Ty tam naco chodis ked nechces??? Si na voditku ako psik ze ksm sa panko pihne cupkas s nim alebo si nevies otvorit usta pripadne si urobit program aj sama?? Prepac ale ani jeden nie ste lepsi od druheho a mamka ma potrebu to cele drzat pid kontrolou 🙈🙈🙈🙈🙈

anonym_48984e
Včera o 16:27
@anonym_autor

@viestta vianoce sme dokonca travili oddelene lebo mal byt s mojimi rodicmi ale bol so svojimi lebo ze babka je stara a nevie kedy umrie. Cize na Vianoce sme boli oddeleni.

@anonym_autor vy ste tuším totálne nesamostatní obidvaja. Jeden ceckovitý na svojich rodičov, druhý na svojich. Okrem toho zjavne doma nič nerobíte, keď celé víkendy trávite u rodičov (a je jedno či sú to svokrovci alebo tvoji rodičia). Čo tak sa venovať konečne vlastným deťom, ukázať im vlastnú domácnosť, vlastnú kuchyňu a byť doma. Lebo takto mi prídete ako keď stredoškoláci prídu na víkend z intráku s dózami. A už aj so svojimi deťmi

anonym_d503d9
Včera o 16:31

Tvojim problemom nie je svokra ale tcoj muz.

danica2711
Včera o 16:34

@anonym_autor prehľadávala a opindávala synovo auto, nech si to s ňou vydebatuje on. Ty to nerieš, ty máš oveľa dôležitejšiu a ťažšiu úlohu - dať si na poriadok svojho muža. Vysvetliť mu, že nebudete tráviť každý víkend u jeho rodičov, ani stavať dom pri nich. Budujete si vlastnú rodinu a ty ju chceš budovať bez zásahov jeho matky. Ale, aby som bola úprimná, podľa toho, čo píšeš netipujem, že sa ti to podarí

viestta
Včera o 17:17
@anonym_autor

@anonym_autor no fasa. Na co ste sa vobec brali? Teda na co sa on zenil? To sa ho spytaj

anonym_12f177
Včera o 17:26

Stavat vedla svokry, no jedine vedla cintorina. V ziadnom pripade … skoncis s nervami v kybli alebo rozvodom… a v dome vedla jeho rodicov ty urcite neostanes … 1000 x nie. Radsej sa rozvediem alko mat na krku niekoho, kto neprestrihol v dospelosti pupocnu snuru …

cacianka
Včera o 17:38
@anonym_autor

@anonym_autor čože ?!
My ani nie sme zosobášení, ale trávime sviatky spolu.
Svokrovci sú 2, ok, moja mama sama tak ju nenechám samu na sviatky , keďže je invalidná a nemôže cestovať , ani k sestre. Môj partner išiel so mnou, a vlastne keď robili rozpis služieb tak si napísal dovolenku a voľno, aby sme mali kľud

katkazatka
Včera o 17:39
@anonym_autor

@anonym_autor Čo je to za hlúposť, ze babka je stará a nevie kedy umrie? Veď ani ty nevieš kedy umrieš. Môže to byť aj na budúci týždeň. Predtým ako ste sa zosobášili si nevedela, že je mamkin cecok?

luccys
Včera o 17:54

Zhrnutie:
1. Ste kazdy vikend u svokrovcov 🤦‍♀️
2. "Nedovolia" vam ist prespat k vam 🤦‍♀️
3. Rozkazuju vam, co mate mat v byte (macky) 🤦‍♀️
4. Prehrabavaju sa vam v aute 🤦‍♀️
5. Vianoce ste nestravili spolu 🤦‍♀️
Zabudla som na nieco?
Nechapem, naco sa typek zenil. Mohol ostat u rodicov.

anonym_35987b
Včera o 17:57

@anonym_autor no a este povedz, ze pozemok na ktorom idete stavat, patri jeho rodicom a mozme to tu zabalit🤔

personality
Včera o 18:36

Baby vy jej radite kde majú stavať, ale ja pochybujem ze ona tam ma nejaké slovo. Synacik nemá prečo ísť od mamičky ďaleko.

anonym_3e6a30
Včera o 19:49

@anonym_autor nechodila by som tam , tak často .. proste nie .. a na zahrade neverím , ze lazdu vikend je robota.. to ani jeden vikend si koli nim nespravite spolocný? Hmmm toto by ma nebavilo a už vobec nie stavat dom vedla svokry..

zuzu11166
Včera o 20:08
@anonym_autor

@anonym_autor ked syn ide k nim robit ostali by ste doma alebo by ste isli aj vy pomahat ?

@anonym_autor ja by som ostala doma

vevesh
Včera o 20:20

@anonym_autor ak by mi svokra povedala, ze mam spinave auto, tak jej poviem, nech mi uprace- nestiham😆😆radsej ani neopisem pracovne auto mojho manzela- to by po dezinfikacii aj asi deratizovala🫣🫣🫣🫣🫣skor by som riesila tu blizkost buduceho domu k svokre.....🤔🤔🤔🤨

michaela329
Včera o 20:32

Prepáč, ale vy ste divní obaja. Tvoj muž preto, že chodí za rodičmi ako decko a ešte ani na Vianoce nevie, že je ženatý. A Ty preto, že si si takého vadneho chlapa vzala - lebo on nepochybne bol taký aj pred svadbou.
1. Prestať chodiť každý víkend, chodiť raz za mesiac.
2. Sviatky tráviť spolu doma, na výlete, pobyte...
3. Svokre pri blbych rečiach vysvetliť, že je to bordel jej syna, že ako ho to vychovala.
4. NIKDY NESTAVAT PRI SVOKRE !!!

anonym_aa2d03
Včera o 20:50

Tak po 1 obmedziť návštevy na každý druhý víkend,ja by som tam s mužom nechodila keď chce ísť pomôcť nech ide v sobotu ale s tým ze večer sa vráti a žiadne také že ostávame spat lebo svokrovcov sa nepáči ze idete domov 🙉zoberiem sa a idem a stavať pri svokrovcov nikdy ja som tiež mala takú možnosť pred 30rokmi keď som sa vydala stavať na záhrade pri svokrovcoch a som to zatrhla bývam 15km a dobre som urobila svokra mala 50 teraz ma 80 a ešte je tu fakt si neviem predstaviť 30 rokov žiť pri nej

anonym_549475
Včera o 21:08

hned v pondelok chod k doktorke a daj si predpisat antikoncepciu ... potom povedz este manzelovi razne a jasne- ziadne stavanie vedla svokry a to minimalne tak daleko ako ste teraz ... plus ak chce ist pomahat ok -ale ty ostavas doma popripade ides k vasim ... ste manzelia mate byt spolu nielen na vianoce a ak to on nechape a ty tolerujes-ste vadny

tiezjedna
Včera o 21:26
@anonym_autor

@viestta kazdy vikend preto lebo otcovi stale pomaha nieco pri dome.otec je zdravy podotykam v dobrej kondicke. A vyzera to tak ze ja sama so svokrou cele hodiny a vzdy tu prespime lebo svokrovcom vadi aby sme lietali tolko hore dole. 50 km

@anonym_autor začiatok konca ak sa radikálne nevymedzíte

anonym_a5ea2d
Včera o 22:14

@anonym_autor no áno mal by byť pri tebe, ale sú aj takí čo sa ťa nikdy pred matkou nezastanú aj keď by to tak nemalo byť. Musíš sa preto postaviť za seba a ukázať že sa nedáš sekírovať. Ak si to necháš bude sa to zhoršovať. Neviem či máte už deti, ale ak nie tak keď budete mať tak aj do výchovy sa bude montovať. Stopnúť to čo najskôr treba.