icon

Je normálne byť bezdetná a slobodná v 33 rokoch?

mici1234
21. feb 2024

Ahojte, je to v poriadku ze mam 33 rokov a nemám partnera a dieta? Do teraz co som chlapov nebol žiadny ten pravý s ktorým som.si vedela dokázať predstaviť mat rodinu a keď aj jeden bol tak zas sral na financie a nestaral sa o to ze nič nieje zadarmo a chcel len nech čakám čakám a nic žiadna zmena u neho nenastala. Rodina mi vyprava ze už mám roky na to nájsť si niekoho a založiť si rodinu, áno je to pravda ale nájsť v dnešnej dobe niekoho spoľahlivého a skym si budem rozumieť nie len tak lusknutim prsta.

Strana
z2
martinmmartin
21. feb 2024

mas moc vysoke naroky a nedokazes ich vyvazit tym co by si do vztahu priniesla ty druhej strane tak sa misky vah nikdy nevyrovnaju.
Primiesaj si ram trosku realizmu a zistis ze na kazdom jednom chlapovi budes 1000 veci casom nenavidiet ale ked najdes 1001 veci co na nom budes milovat tak budes furt v pluse.
Uplne idealny partner neexistuje

barbo24
21. feb 2024

@mici1234 najdôležitejšia je tvoja odpoveď na túto otázku, pretože nikto iný nežije tvoj život a nechodí v tvojich topánkach ☺️ Si spokojná so svojím životom a aktuálnym stavom? Je niečo, čo by si chcela zmeniť? Vyhovuje ti tvoj stav? Čo je to, čo ťa v živote napĺňa? Skús hľadať odpovede Ty sama v sebe, hľadaj, po čom túžiš ty a nie do čoho ťa tlačí okolie, rodina, spoločnosť. Držím palce ✊

anjelicek26
21. feb 2024

Hlavne nechod do vztahu s tym, ze "rodina mi vyprava, ze uz mas roky" a aby si si odhakla "svadba, byvanie, dieta" do urciteho veku - a pod ciarou bola nestastna kazdy bozi den... kazdy bozi den su tu temy, akych manzelov ci priatelov niektore zeny maju ako otcov svojich deti a ja len nechapavo krutim hlavou, ako taku prakticky inteligentnu sikovnu zenu mohol nejaky debil takto ovladnut a "presvedcit", ze je ten pravy... a preco vlastne ostava... ale to je na dlhu a inu debatu...

vanilkovazmrzka
21. feb 2024

Vobec nemas vysoke naroky. Mas normalne naroky. Je normalne chciet normalneho partnera, ktory ta dokaze podporovat a na ktoreho sa mozes spolahnut. Nikde nevidim napisane, ze by si vyzadovala niekoho uplne idealneho.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
mici1234
autor
21. feb 2024

Ja som aktívny typ človeka a zo svojim životom som spokojná, cestujem, venujem sa turistike, športujem, s prácou som spokojná ale jednoducho co dám do vzťahu ja chcem aj dostať späť. Kvôli niekomu sa uskromnovat, a vzdať sa toho co ma bavy a napĺňa len preto ze jeho to nebaví, a výčitky ze pracujem nadcas aby som mala lepšie vyplaty nech si môžem dovoliť viac, ušetriť si a myslieť na budúcnosť ze tie peniaze dôležité sú pretože dieťa nieje lacná záležitosť a keď si to chlap nevie uvedomiť a je spokojný stým ze žije od výplaty k výplate a nedovolí si absolutne nič len prežíva tak je jasné že to vtom vzťahu potom nefunguje keď nieje ochotný spraviť zmenu vo svojom živote ale u mna chce aby som sa ja prisposobila jemu a len kvasit doma na zadku a nemat nič zo života. Možno mam vysoke nároky ale jednoducho nájsť niekoho na koho sa môžem spoľahnúť je naozaj ťažké, v dnešnej dobe je strasne malo chlapov ktorý dokážu viest kormidlo a udať smer, čo raz viac spoznávam žien ktoré sa chovajú ako chlapy pretože chlapy to nevedia nieje na nich spolach.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
21. feb 2024

Ja som otehotnela v 36 rokoch a životného partnera som našla v 41...Každý to má inak a hlavne to netreba siliť. Veľa šťastia 🍀🍀🍀

nyusika
21. feb 2024

@mici1234 takto - ty by si sa vedela postarat o rodinu, ci len cakas, kym sa niekto postara o teba ?

veronikam33
21. feb 2024

@nyusika možno niekoho kto by sa staral spoločne s ňou, prečo by to malo byť na pleciach iba jedného? Veď keď chcem žiť v partnerstve chcem to mať rozdelené.

natalka13
21. feb 2024

Vedies aktivny zivot a nikoho si tam nestretla.
Ja ti napisem ze mne je divne, ze niekto v 33 rokov nema stabilnejsi vztah. Niekde je chyba a v tom ze niesu chlapi to nieje.
Deti nieje povinnost mat.

liusa82
21. feb 2024

ale prosim ťa..ja som bola tak dlho sama že až a nestalo sa mi nič.Na dobré sa oplatí čakať.A aj keby nenájdeš svet sa nezrúti.Musíš si vedieť život uživať aj bez partnerstva a moc sa na to neupínať vtedy nájdeš..či chcela by si riešiť radšej dajakého bula a mať s ním nervy a opletačky len aby si sama nebola? za to ti to ozaj nestojí

derdia
21. feb 2024

@mici1234 naroky sa vekom budu len zvysovat.

lenkakravcova
21. feb 2024

@mici1234 ty sa chces spoľahnúť na chlapa. Chces aby dobre zarábal. Môže sa chlap spoľahnúť na teba že ostaneš doma (podľa teba kysnúť na zadku) s dieťaťom? 🙂
Nároky sú na oboch stranách.
Keď sa namienis ničoho vzdať je dosť možné že ostaneš aj naďalej bez partnera a bezdetná. Vzťahy sú o spolužití, kompromisoch a dohodách.

amelie2017
21. feb 2024

V ziadnom pripade neznizuj naroky. Radsej byt sama ako s debilom. Uz len tu na MK mas za poslednych 24 hod. skvele vzorky znizovania narokov. Agresivny psychopat, co zatial rozbija len nabytok, coskoro ho bude rozbijat o autorku prispevku, dalsia, co sa stara o 2 deti, full time praca, manazuje prestavbu, ale aj tak nic nerobi. Dalsia nevychadza s peniazmi, musi mat popri 2 detoch a domacnosti a praci este aj brigadu, aby jej pan manzel mohol investovat, ale riad umyt nevie...
Mas 33, nie 53. Este mas zo 10 rokov zalozit si rodinu.

kassandra25
21. feb 2024

@mici1234 tí, ktorí ti radia, ze mas vysoké alebo onaké nároky, sa mi nepáčia! Ty si len ži svoj život tak dobre , ako vieš, bav sa, nech ta tesí kazdý den, vyuzi naplno a vsetko príde. V ziadnej velkej knihe neni napísané, ze ked budes mat 40, sa nebudes vydávat a rodit. Vsetko je mozné. Nevieme, kedy. My, ja, ti to prajeme ***

marsmykkok
21. feb 2024

Ono tento vek je najhorší na hľadanie partnera , to lepšie je už zadané a zakladá rodiny a má malé deti a keby aj to neklape, sú spolu kvôli malým deťom. Ostali len takí, čo neprestrihli pupucnu šnúru s mamičkou alebo alkoholici, s psychickými problémami. Potom okolo 40 je to už lepšie, veľa chlapov sa rozvedie a sú znova voľní. Je otázka na teba musíš mať za každú cenu rodinu, partnera? Vieš to nechať plynúť a uvidíš čo život prinesie? Dnes veľa ľudí nemá deti, rodinu a žijú a stále takých bude viac.

zahrajzlatko
Odpoveď bola odstránená
okoloiduci5
21. feb 2024

@mici1234 co vies ponuknut ty chlapovi, ked by sa nasirl taky na urovni?

lakebabe
21. feb 2024

@amelie2017 presne tak 33 je v pohode vek nie je nič horšie ako znížiť nároky na minimum len kvôli túžbe po deťoch a mužovi. Potom je tu tristo tém ako ženy popri prebaľovani plienok chodia do dvoch robot a muruju na stavbe.
Užívaj si život, cestuj, sportuj a keď niekoho normálneho stretneš bude to len bonus.

dusankomoj
21. feb 2024

@zahrajzlatko
@okoloiduci5 ale ona nieje prehnane náročná! Hľadá iba to,čo aj ponúka. Takú rovnováhu. Aby chlap nebol spokojný s min.platom,ale myslel aj na budúcnosť. Tak isto nieje na škodu,aby mali podobnú životnú dynamiku,lebo keď ja som kvargla doma pri telke,tak športovec ma kopne do zadku po 3mesiacoch.

lucia147852
21. feb 2024

Samozrejme, že nemáš byt s niekym úplne mimo len preto aby si niekoho mala. Ale! Poznáš ten obrázok kostry s nápisom: “Čakám na dokonalého muža”? Lebo vztah je o kompromisoch. No úprimne ja by som nechcela muža čo je nonstop v robote, len aby nahrabal kopec peňazí. Samozrejme ani nie lenocha a príživníka. Záľuby… vieš o tom, že každý môže mat aj svoje záľuby? Prečo by mal mat presne tie iste ako ty? Poznám jednu, dnes už zrelú zenu, ktorá mala možnosť mat naozaj fajn mužov, ale na každom jej vadili nejaké prkotiny, nespĺňal jej obraz dokonalosti. Dnes sú ti muzi ženatí a ona sama skoro 50tnicka. Nešťastná. Na všetko a kazdeho nadáva. Takze treba si niekedy tak úprimne zhodnotiť aj svoj postoj a popremýšľať, či aj na mne nie je niečo, prečo má ti “dokonali” muzi nechcú.

zahrajzlatko
Odpoveď bola odstránená
dusankomoj
21. feb 2024

@zahrajzlatko ale autorka už vysvetlila,že mala chlapa,ktorý sám nič neurobil,aby sa mal lepšie. A ešte sa mu nepáčilo,keď sa snažila ona sama. To v rovnováhe nieje. Takže žiadna olympionička,ani poslanecký plat. Stačí rovnaký prístup a pohľad na život.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
okoloiduci5
21. feb 2024

@dusankomoj aj ja hladam co ponukam. A v 35tich rokoch to je tazke. Premna zena je adekvatne cca od 28-36 mozno. Lenze v tom veku maju povacsine zeny vztahy, manzelstva, zariaduju si byvanie a rozvod ich mozno len caka. A dalsia vec, po rozvode som si tak nejak navykol na svoj samostatny zivot doma a viem ze to bude namahave sa prisposobit nejakej nadejnej polovicke. To vsetko je len a len o veku. Okrem toho co som aj spoznal tak skoro kazda to mala rozohrate na tri strany, pripadne mala uz svoj sposob zivotapo rozchode, a neboli schopne sa ani len trosku prisposobit

hefo
21. feb 2024

Séria článkov o zoznamovaní od jedného českého psychológa:
https://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/s...

abdn16
21. feb 2024

Tak hadam ci je to v poriadku pre teba??? Mam 34 rocnu kamaratku, ktora sa do teraz s nikym nebozkavala, nemala sex, ziadneho priatela. A pre nu je to v poriadku, pretoze to tak citi.
Zi tak, aby si bola hlavne ty spokojna. Ak chces partnera a dieta co najskor, tak aktivne hladaj a drzim ti palce🙂 ale urcite to nerob len pre to, ze na teba tlaci okolie.

zahrajzlatko
Odpoveď bola odstránená
dominikamacakova
21. feb 2024

@natalka13 ja neviem, ale možno nemá nikoho kvôli tej gramatike 😬

Strana
z2