icon

Je normálne, keď ide chlap s kamarátkou do sexshopu?

rsg
26. nov 2020

Zdravím, prosím vás o váš úprimný názor. Je normálne, keď ide chlap úplne prvýkrát so svojou kamarátkou do sexshopu? (Poznajú sa cca rok a pol a začali spolu riešiť vlastné vzťahy aj sexuálne témy, ona sa tam aj dokonca prezliekala, lebo si skúšala veci.) A považujete za v poriadku, keď si potom kúpené veci navzájom ukazujú? (bez vybalenia)
Ďakujem!

Strana
z2
annamarin
26. nov 2020

Neviem prečo tu zeny prehanaju. Ved nepristihla ich pri akte. Boli spolu v obchode... 😃

vilma7
26. nov 2020

Keďže spolu bývajú, riešia spolu sexuálne témy, nedivím sa že išli spolu do sexshopu. Ale samozrejme mohol ísť aj s iným spolubývajúcim keďže sú 4 chlapi...ale s nimi asi zas nepreberá sex.temy.
Blikala by mi kontrolka skôr kvôli tomu, že sa zmenil a začína klamať a nie že bol s ňou v erotickom shope.

judar
26. nov 2020

Nic neni horsie jak spolubyvajuci 🙄 - vlastna skusenosti, ..najprv bola spolubyvajuca, potom velmi dobra kamaratka ze pomahala mu pri vybere darcekov...po istej dobe ked sme sa mali niekde stretnut tam skoro staleee tam bola aj ona snim - som myslela ze porazku chytim....a potom jedneho dna on chmulo vysel s pravdou von na kave ze ona mu narovinu povedala ze sa jej paci a on chmulo ze on je nerozhodny ze koho ma radsej...kks ze som ho vtedy s tackou od kavy rovno neprastila :D tak snu klebetil a se mnu spaval a on si este nevedel vybrat koho ma radsej...takze davaj si bacha :D bo mozes dojst tiez do takejto nerozhodnej situacie

0silvia0
26. nov 2020

@judar tak asi sa s tebou nedalo dobre poklebetit🥺

judar
26. nov 2020

@0silvia0 och ty vestica :D ty vies vzdyyy vseetko vsade si vsetko vidis vsetko vies...a naozaj vies jedno jedine ✓ H***O ...a mimoto konec pribehu som aj tak nenapisala

0silvia0
26. nov 2020

@judar jezis, to mal byt vtip, nejaka si naprudena, zly den? 🙄

ninusa221
26. nov 2020

Ja som isla napriklad na výšku tam kde robi moj frajer aby sme mohli byt spolu takze ak si v neistote ( co podla mna tento vztah podla toho co pišeš sa uberá dole vodou) tak si mala ist snim alebo on s tebou... taketo veci že sexshop načo tam vlastne chodi ked nieste spolu často?😂 lebo ako nam ked dačo objednáme a mame pokoj my vobec nechodíme 🤣

jankapepe
27. nov 2020

@rsg
- už hocijake spoločne nakupovanie s kamoškou je nie o nákupoch
- spoločne nakupovanie v sex shope? No comment.
a) buď je teplý a je to ok
b) nejedná sa o kamošku

tykat
28. nov 2020

@rsg ...chod ty studovat do Brna lebo o neho prides, teda ak si uz neprisla. Oni su denno denne spolu, ak k tomu preskoci iskra, tak je koniec.

tykat
28. nov 2020

@judar ...ale tak kym nespaval s oboma tak si tackou po hlave nezasluzi. Cloveka si nepriviazes a nemas nanho narok lebo akurat v tej chvili s nim chodis. Aspon bol ferovy ze to povedal narovinu.

nominativ
28. nov 2020

Ja by som z toho pred 10 rokmi drámu robila, teraz mi to príde ako blbosť. No na tieto vzťahy na diaľku a popri tom študentský život s inými partiami, na to už mám tiež svoj názor na základe skúseností. 🙂

Držím palce, ale nemyslím, že sa raz vezmete a budete mať deti a žiť šťastne až do smrti. Aj keď ti to úprimne prajem.

Strana
z2