Je normálne, keď ma môžu obchytkávať iní muži?
Prosim o radu a vaš pohlad na vec... ide to ze na Silvestra sme oslavovali novy rok .. a priatel robil party uneho doma a kazdy sme mali uz tak vypite ale v ramci normy... a priatelov kamarat mal na mna zrazu poznamky ci nejdeme vedla a tak.. ze mi tam nieco uukaze... bolo to vramci srandy a zasmiali sme sa ... ale potom si ma posadil na kolienko a hladkal ma po stehnee... to uz som maaala viac vypite a nejak som sa nebranila a bola to tiez akoze sranda... ale frajerovi to tiez nevadilo... a tie poznamky mal stale a uz to pomaly ani nebolo vtipne... ide o to ze chapem ze sama som sa mu mala branit a nesadnut mu na koleno ale mozno som cakala ze nieco povie .. lebo mam pocit ze vobec na mna neziarli... a povedal ze tomu kamaratovi doveruje a ze to bolo v ramci srandy... a ze keby to urobil nejaky iny chlap ktoreho nepozna tak jasne ze by si to nenechal... tak chcem vediet vas pohlad... zbytocne robim z komara somara?.. .alebo priatel by fakt mal byt viac zjarlivejsi a troska si ma vsimat??... ved kazdej babe lichoti taka normalna zdrava ziarlivost s mierou 🙂
A co si sa nesla pozriet co ti chce ukazat,hm? Vsak ked to priatelovi nevadi mali ste si ukazovat celu noc,a nezabudaj ze ako na novy rok tak po cely rok, zelam viel spass

@alinaa a to preco ta zacalo trapit 9teho februara? si sa teraz zobudila po tom silvestri, ci? 😅