icon

Je normálne nikde nechodiť?

19. mar 2022

ahojte všetci, aké máte víkendy? mame 10 mesacnu dcerku a skoro 3 rocneho syna, manzel s nami nechce nikdy nic robit cez vikendy, žiadne aktivity ale ani len prechádzka, len chce byt stale doma. a vzdy chodit sama s detmi tiez nie je ziadna sranda. je to normálne?

Strana
z4
silvia2013
21. mar 2022

@marca12 vyduriť? Dospelému človeku , otcovi detí niečo prikazovať, lebo musíš?Ako dieťatu? Len si ho znechutí ešte viac. Si jej teda poradila.

11iva11
21. mar 2022

@girlie_konik Tak treba ísť na nákupy cez víkend..

11iva11
21. mar 2022

@janickacrazy Tak treba ísť na nákupy cez víkend...vyriešené..

janickacrazy
21. mar 2022

@11iva11 no moj muž napr. robil aj 2 roky v zahraničí, takže ani cez víkend nebol doma a ked bol, tak sme išli radšej na výlet, ale to je jedno, proste každý si urobí ako jemu vyhovuje

modraslamka
21. mar 2022

ajajaaj🤦 moj ex bol taky, len kamarati festivaly, ale so mnou ci do zoo- on nebude pozerat na vtaky, do tatier - nebude pozerat na kamziky, na kupko - nebude sa kupat vo vode kde cikaju ludia a xyz vyhovoriek....tak som chodila sama az nakoniec som ostala sama😅
poslala som ho kade lahsie lebo predstava mat s nim deti a bude taky isty, nezmeni sa, urcite nie....ale tam bolo viac dovodov.
tak dakujem pekne🤦

asocial
21. mar 2022

nie je to dobre, lebo nefungujete ako rodina. Moj muz nikdy nebol vyletovy typ, u nas som boal iniciator iba ja. Aj, ked mame deti, som ja ta, co naplanuje, vymysli, on odvezie, kedze nie som sofer. A potom je spokojny. 🙂 Rodinu robia rodinou aj spolocne zazitky. Takze je to zle.

renata3131
21. mar 2022

Dobrý deň. Nepoznám Vášho chlapa a vôbec netuším aký je a aký bol. Ale určite by rodina mala tráviť spoločné chvíľe. Jednoznačne by som sa s ním porozprávala… A vôbec nieje pravda, že vek vaších detí je hrozná kombinácia… pani @lianka123 tu opisuje vyhrotené situácie, ktoré samozrejme môžu nastať pri akejkoľvek vekovej kombinácii… všetko je o tom aké sú deti a akí sú rodičia - hovorí sa: “deti svojich rodičov” ;) Ja osobne mám tri deti - 7,5 a 2 roky. Bol tam aj presne taký rozdiel ako máte vy a všetko sa dalo zvládnuť. Určite sa nehrám na super mamu - sú lepšie dni aj “zábavnejšie”. Je to tak že deti nás učia trpezlivosti 🙂)) Ale vždy sa výlety dajú zvládnuť, či prechádzky, či výlet autom… V zime keď mal najmenší 11 mesiacov sme boli autom preč od domu,na mieste kde nič nieje iba kopec na sankovanie. S maličkým som sa prechadzala s kočíkom, trošku na rukach, trošku som ho v overaly položila na snežik,v aute nakojila,dala jedlo,potom do kočíka spať. Za ten celý čas sa manžel venoval deťom - sánky, bobi a klzáky. Len treba chcieť a mať trpezlivosť 🙂 A verte že za teb čas sa deti aj pohádali, buchli, plakali, malý sa pokakal, a všetci sme prežili. Ale keby sme stále mali myslieť na to ako pani @lianka123 tu hovorí čo všetko sa s deťmi rôzneho vekového rozdielu nedá robiť, tak väčšina sedí doma na zadku. Prajem pekný deň a držipm palce aby sa pán manžel zapojil do spoločného programu.

girlie_konik
21. mar 2022

@11iva11 a ked ta zena NEMA muza vobec, tak co, cez vikend sa jej odrazu nejaky objavi vo dverach? alebo napriklad ja, ktorej muz robi AJ CEZ VIKEND? Boze, niekore fakt budte radi za to, kao vam je dobre, a snazte sa torsku vcitit aj do inych ludi, ze niek kazdy to ma take super a idealne, ako vy

renata3131
21. mar 2022

@toscania súhlasím s Vami… netreba hľadať dôvod prečo sa to nedá, ale spôsob ako sa to dá ;) Ja si myslím, že je to veľa aj o povahe rodičia, keď rodiča rozčúli len malé umrnčanie dieťaťa tak potom je jasné že výlety budú pohroma 🙂)) Ja tomu hovorím že sú dobré dni a potom tie “zábavné” (keď sú zlé ponožky,úzke legíny, nedobre nohavice, bolí ich prštek, nevládzu, nechce sa im, je zlé jedlo, nepáči sa im výlet, vadí im silné slnko,vadí im zima,nemáme banán iba jablko….) Môj manžel je menej trpezlivý takže on má rychlejšie toho dosť, ale som tam ešte ja čo ich skľudní… a niekedy na to veru nemál chuť ani ja, tak ten deň nevyjde úplne perfektne, ale boli sme spolu a sme zdraví… a potom sú dni (tých je isto viac) kedy sa tešíme všetci a pekne nám to spolu ladí (aj keď aj počas takých dní musí byť hádka alebo iný problem, ale však sú to deti…tie majú tiež svoje dni ako my dospelí)… Ale myslím, že sa treba tešiť zo spoločných chvíl, kým ich ešte trávime spolu 🙂

griska11
21. mar 2022

Je pohodlný a podľa toho čo píšeš tak taký bol aj pred deťmi, sú proste takéto typy, čo by len doma sedeli. Takže kompromis, dohodnúť sa s ním. My mame 4 deti takže kým niekam vyjdeme a všetko zabalím som už unavená, ale... zažitky doma v obývačke určite nezískate,pohyb na čerstvom vzduchu nielen buduje imunitu ale aj zdravé navyky u detí, zlepšuje spánok.... je pravda že 2 deti do 3 och rokov je ťažke, ALE všetko sa dá ked sa chce. Môj muž dudre, keď niečo vYmyslím, že ideme ale ide lebo chce mi urobiť radosť... Láska je o tom že robím aj veci čo mi nie su komfortné aby som videl toho druhého šťastného....

majkaver
21. mar 2022

Nezávidím. Podľa mňa to nie je normálne. Je to z jeho strany dosť sebecké. Kazdy sme nejaký, niekto robí radšej to, niekto niečo iné. To je ok. Ale aby s vami nechodil vôbec nikde? Vo vzťahu sa musia robiť kompromisy... Ty tiež určite nie si najšťastnejšia, že musíš byť s deťmi celý týždeň a ešte aj cez víkend sama. Vzdala si sa kvôli deťom nejakých vecí.... Tak aj on nech aspoň raz za čas obetuje svoje pohodlie.

marca12
21. mar 2022

@silvia2013 moj svagor,keby ho svagrina nenutila,tiez by len doma sedel. Nutila ho a po rokoch uz bez problemov ide. Na niekoho plati len takto. Bud to skusi alebo bude nadalej sama chodit. Darmo,ze je to dospely clovek,ked ho nikto nenaucil,musi ho naucit ona.

silvia2013
21. mar 2022

@marca12 bud pojde, alebo ju aj s detmi necha tak a pojde preč.

marca12
21. mar 2022

@silvia2013 vzdy je lepsie aspon nieco skusit a nielen pindat a stazovat sa.

blackcat8885
22. mar 2022

Ako som písala vyššie môj muž malo s nami chodi ale keď už ideme na vylet tak nikdy nepovie ani pol slova, že sa mu nechce atď. Nakoniec je spokojný, že išiel ale to neprizna. Už teraz som ho oboznámila, kam sa pôjde v lete na výlety-kupalisko Maďarsko, Zoo SNV, Betliar a Zadiel a tak pôjde lebo ja vodicak nemám. Na malé výlety vlakom ho nevolam. Ale zase musím povedať, že párkrát ma prekvapil a on bol iniciátorom výletu aj keď to je možno 1-2x za rok 🙂

retatka
22. mar 2022

Ja by som ti dala môjho🙂 ,môj by len chodil kade tade ,výlety ,je hyperaktívny ,akčný ,organizuje vkuse niečo .Až je to unavujúce.Zlatá stredná cesta je naj.

Strana
z4