Je normálne tráviť víkend prácou u svokrovcov?
Ahojte. Nezijem s priatelom cely tyzden sa nevidime a ked pride zamnou ideme k jeho rodicom. Ja som to tak brala ze si tam ideme oddychnut. Lenze jeho mama s otcom stale od neho nieco chcu aby robil okolo domu. Cize ja s priatelom ani niesom on robi okolo domu a ja sedim pri jeho mame. Je to normalne? .......
a k tvojim rodicom ako casto takto chodite pomahat? treba to spravodlivo rozdelit....jeden vikend rodicia, druhy vikend druhi rodicia...alebo v sobotu rodicia a v nedelu si spravte vlastni program
to akoze celu sobotu sedis s jeho mamou a rozpravate sa? 😨
@anonym_autor nie nieje
Okolo domu sa maká, stále a non stop.
Je už na tebe aby si sa s priateľom dohodla, že nechceš a nebudeš takto tráviť každý víkend
@anonym_autor Ja len tolko - este stale si s nim, ked z neho a tohto vztahu nic nemas?🤷♀️
Nie, kazdy vikend to nie je ok. Ale ty uz si tu tusim pisala, vidim, ze sa nic nezmenilo
Ty mas o koliesko v hlave menej, ked tu s touto temou otravujes stale? Treba ti napisat mandarinskou cinstinou, ze to normalne nie je?
@anonym_autor máš záujem o vzťah? Ci ti stačí mať iba status zadaná?
@anonym_autor nie...my keď ideme k svokre pomáhať, tak robím vonku tiež 🤷 A nechodíme tam každý víkend, žite trochu pre boha...
Ja sa stále každej čo tu pravidelne vypisuje čudujem že s chlapom viete súložiť ale rozprávať sa už nie.
Ty musíš byť veľmi jednoduchá, keď stále píšeš a zakladas tie isté témy. Už si mala byť dávno preč, alebo nepísať hlúposti na internety. Alebo chyť lopatu a choď kopať.
@anonym_autor zasa toto? Čo čakáš? Už minule ti písali že frajer si má rozdeliť čas ak chce frajerku. Toto nepovažujem ani za rande ani za spoločný čas. Dovi dopo.
Vykašli sa na taký vz´tah.
Tvoj priateľ tak chytro samostatný nebude - stále budú pred tebou jeho rodičia.
Načo sa užieraš.
Vykašli sa na taký vz´tah.
Tvoj priateľ tak chytro samostatný nebude - stále budú pred tebou jeho rodičia.
Načo sa užieraš.
@anonym_babcbd lebo ju chlap živí a ona sa o seba nevie postarať. Písala v predošlej téme
Akože na co to riešiš stále dookola to isté? Však nejdem tam a hotovo , a priateľovi povedz, že keď chce tráviť každý jeden víkend u rodičov ,tak nech žije s nimi a hotovo , načo tam chodíš a sťažujes sa ? To si fakt taka blbá že si nevieš otvoriť hubu ? A povedať mu na rovinu , no halo počúvaj ma sem bud budeme spolu travit vikend ako pár a nie každý víkend z tvojou rodinou alebo si ostaň s nimi a hotovo bodka.
Baby asi ste prehliadli, ze ona s frajerom nezije, takze vikend su jedine dni kedy s nim moze byt.
Autorka, musis sa s frajerom porozpravat, lebo takto sa vztah udrzovat neda. Str mladi, mate si uzivat spolocne chvile a nie muklovat kazdy vikend na dome.
@anonym_autor je to normalne, ze na dedine sa pomaha. Aj svagor pride k rodicom a on v sobotu pomaha a svagrina je s detmi a svokrou. Ale...nechodia tam kazdy vikend. A robi sa iba v sobotu. Pokial tam chodite kazdy vikend, tak toto uz normalne nie je, lebo ved potrebujete ak cas pre seba, ist aj k tbojim rodicom...
@anonym_babcbd lebo ju chlap živí a ona sa o seba nevie postarať. Písala v predošlej téme
@anonym_c3df0b aha , tak autorka povedala A ale zabudla na B
A to prečo akože stále keď príde k tebe,tak idete k jeho rodičom? Nemáte iný program? Však normálne mu povedz, Jožko,v sobotu poďme do kina,v nedeľu do prírody s hotovo. Načo stále bežíte k jeho rodičom?

Uz si to tu pisala. Uz ti aj napisali, ze nemusis s nim chodit... (na nastevy u skorosvokrovcov)